GSI Outdoors outdoorkaffe

Populärt inom GSI Outdoors outdoorkaffe

 • 0,8 L Javapress

  0,8 L Javapress
  0,8 L Javapress är en mycket lättanvänd och portabel kaffepress från GSI Outdoors. Perfekt om ni vill ha gott kaffe snabbt när ni campar eller tältar. Den är mycket lätt, hållbar, BPA-fri och håller värmen länge. Med Javapress kan du njuta av färskpressat kaffe vart du än är!
 • Mini-espresso Set 1 Cup

  Mini-espresso Set 1 Cup
  Enkel design, mycket enkel att användaBrygger snabbt, en kopp är klar på ca 90 sekunderMycket stryktålig design som kommer att ge dig många år av pålitlig bryggningDubbelväggig rostfri kopp ingår
 • Collapsible Java Drip

  Collapsible Java Drip
  Placera Collapsible Java Drip Blue över en vattenflaska eller liten gryta, placera ett kaffefilter i, fyll på med kaffe och häll sen varmt vatten över, och vips så har du en härlig kopp kaffe! När du inte använder den är det bara att vika ihop den, den blir helt platt och tar minimalt med plats. Enkel att rengöra och använda.
 • Ultralight Java Drip

  Ultralight Java Drip
  Ultralight Java Drip är ett mycket lätt och smidigt kaffefilter från GSI Outdoors. De stadiga benen kan fästas vid nästan vilken mugg som helst.

Fler tips på GSI Outdoors outdoorkaffe

 • Javamill

  Javamill
  Javamill är en handvevad kaffekvarn från GSI Outdoors som gör det enkelt att njuta av gott kaffe var du än är. Handtaget i silikon ger bättre grepp och kan enkelt vikas ner för enklare förvaring.
 • Commuter Javapress

  Commuter Javapress
  Spillsäkert lockSkyddande omslag i tyg och skum som isolerar och skyddar dina händer från hettanNon-slip undersida som ser till att muggen står stadigt även i muggållare