Moccamaster tillbehör

Älskar du din Moccamaster och inte vill lämna något åt s(l)umpen finns här tillbehören du behöver. Vi listar deras eget framtagna avkalkningsmedel, måttskedar och storpack med kaffefilter som passar Moccamasterbryggare.

Populärt inom Moccamaster tillbehör

 • Måttsked 10 g Rostfri

  Måttsked 10 g Rostfri
  Elegant doseringssked från Moccamaster, tillverkad i rostfritt stål med bekvämt grepp av silikon på handtaget. Doseringssked mäter upp 10 gram malt kaffe.
 • Kaffeburk, Rostfritt Stål

  Kaffeburk, Rostfritt Stål
  Kaffeburk från Moccamaster i rostfritt stål med lufttätt silikonlock som förvarar och skyddar kaffet från syre, värme, ljus och fukt som kan ha en negativ påverkan av kaffets aromer och smaker.
 • Avkalkningsmedel Moccamaster bryggare 1000ml

  Avkalkningsmedel Moccamaster bryggare 1000ml
  Ett medel som både avkalkar och rengör din kaffebryggare från fett och kafferester. Håller bryggaren i toppform och förlänger dess livslängd. En flaska räcker till 3 avkalkningar. Luktfritt. 1
 • Moccamaster Kaffeburk Rostfritt Stål

  Moccamaster Kaffeburk Rostfritt Stål
  En snygg kaffeburk från Moccamaster. Har ett lufttätt lock som gör att du kan bevara ditt kaffe med optimal smak. Dessutom är den ju riktigt snygg!

Fler tips på Moccamaster tillbehör

 • Moccamaster Glaskanna till KBG/KBGC741

  Moccamaster Glaskanna till KBG/KBGC741
  Moccamaster glaskanna med svart handtag och lock, som passar till modeller med automatiskt droppstopp som KBG/KBGC741, KGBC744, CD och GCS.Omrörarlocket som medföljer gör att kaffet blandas under b
 • Moccamaster Kaffefilter storlek 1x1 80 st

  Moccamaster Kaffefilter storlek 1x1 80 st
  Ett paket med kaffefilter i storlek 1x1 från Moccamaster. Kaffefilter är en oerhört viktig del i bryggprocessen och kan ha stor påverkan på smaken. Filterna har blekts med ett helt miljövänligt blekningsmedel. Paketet innehåller 80 st kaffefilter. Dessa kaffefilter passar enbart till Moccamaster Kaffebryggare CUP ONE!
 • Moccamaster Måttsked Kaffefilter Avkalkningsmedel

  Moccamaster Måttsked Kaffefilter Avkalkningsmedel
  Älskar du Moccamaster lika mycket som vi på Bagaren och Kocken? I sådana fall är detta tillbehörspaketet för dig! Paketet innehåller en originaluppsättning av Moccamasters måttsked, kaffefilter och avkalkningsmedel. Bara det bästa är gott nog för din kaffebryggare. Om du inte redan har upplevt det sensationellt goda kaffet från en Moccamaster-bryggare så passa även på att köpa en kaffebryggare, vi har en rad olika färger och modeller som kommer passa dig.Moccamaster Måttsked Rostfritt Stål Med ett bra kaffemått är det enklare att få exakt rätt mängd kaffe till din bryggare. Moccamaster Kaffefilter storlek 1x4 100 stEtt paket med vita kaffefilter i storlek 1x4 från Moccamaster. Filterna har blekts med miljöofarliga blekmedel. Fördelen med vita kaffefilter är att det inte påverkar smaken på samma sätt som färgade filter. Ett paket innehåller 100 st kaffefilter.Dessa kaffefilter passar till alla Moccamaster Kaffebryggare förutom Cup One-bryggarna, för filter till Cup One klicka här! Moccamaster Avkalkningsmedel för KaffebryggareFörläng livslängden på din Moccamaster med detta fantastiska avkalkningsmedel. Medlet är luktfritt och både avkalkar och rengör din Moccamaster från smuts och rester som finns kvar i bryggaren.Rengör din kaffebryggare regelbundet så du kan fortsätta att njuta av ljuvligt kaffe flera år framöver. Volym: 1 liter (räcker till 3 st avkalkningar). 
 • Moccamaster Kaffekanna

  Moccamaster Kaffekanna
 • Moccamaster Glaskanna till KB741-744

  Moccamaster Glaskanna till KB741-744
  Glaskanna till Moccamaster KB741-744 med svart handtag och lock.
 • Moccamaster Kaffefilter storlek 1x4 100 st

  Moccamaster Kaffefilter storlek 1x4 100 st
  Ett paket med vita kaffefilter i storlek 1x4 från Moccamaster. Filterna har blekts med miljöofarliga blekmedel. Fördelen med vita kaffefilter är att det inte påverkar smaken på samma sätt som färgade filter. Ett paket innehåller 100 st kaffefilter.Dessa kaffefilter passar till alla Moccamaster Kaffebryggare förutom Cup One-bryggarna, för filter till Cup One klicka här!
 • Moccamaster Extra Termoskanna

  Moccamaster Extra Termoskanna
  Reservkanna till Moccamasters kaffebryggare med termos.Extra Termoskanna till Moccamaster Termosbryggare KBGT741 och KBT741
 • MOCCAMASTER Kaffefilter 100 st No 4

  MOCCAMASTER Kaffefilter 100 st No 4
 • Moccamaster Kaffekanna M9918

  Moccamaster Kaffekanna M9918
 • Moccamaster Runda Kaffefilter 110 mm 100 st

  Moccamaster Runda Kaffefilter 110 mm 100 st
  Runda kaffefilter från Moccamaster. Vita kaffefilter för att påverka smaken så lite som möjligt. Blekta med ett miljövänligt blekmedel. 110 mm i diameter. Ett paket innehåller 100 stycken. Passar bara till stora Moccamaster Kaffebryggare som brygger 1,8 l.
 • Avkalkningsmedel

  Avkalkningsmedel
  Produkten avlägsnar både fett och kaffe rester men avkalkar även kaffebryggaren på samma gång. Moccamaster har tagit fram detta rengöringsmedel speciellt för att förlänga livstiden på din bryggare och detta medel är helt luktfritt. Om man vill njuta av gott kaffe varje dag bör man underhålla sin produkt regelbundet med detta medel. Flaskan på 1 liter räcker till ca 3 st avkalkningar.
 • MOCCAMASTER Kaffefilter 80-pack 1x1

  MOCCAMASTER Kaffefilter 80-pack 1x1
 • Termoskanna, Rostfritt Stål

  Termoskanna, Rostfritt Stål
  Termoskanna i rostfritt stål med ett svart handtag från Moccamaster som passar perfekt som en extra serveringstermos.
ileadileadileadilead