Moccamaster kaffefilter & kaffefilterhållare

Moccamaster har kaffefilter i olika storlekar för olika kaffefilterhållare. Här listar vi paket med 1x1 (No. 1) och 1x4 (No. 4) filter du kan beställa på nätet. Filtren är framtagna för att inte påverka smaken när du brygger ditt goda kaffe i din Moccamaster-bryggare. Se till att du köper rätt filterstorlek som passar till din Moccamaster.

Populärt inom Moccamaster kaffefilter & kaffefilterhållare

 • Moccamaster Kaffefilter storlek 1x1 80 st

  Moccamaster Kaffefilter storlek 1x1 80 st
  Ett paket med kaffefilter i storlek 1x1 från Moccamaster. Kaffefilter är en oerhört viktig del i bryggprocessen och kan ha stor påverkan på smaken. Filterna har blekts med ett helt miljövänligt blekningsmedel. Paketet innehåller 80 st kaffefilter. Dessa kaffefilter passar enbart till Moccamaster Kaffebryggare CUP ONE!
 • Moccamaster Kaffefilter storlek 1x4 100 st

  Moccamaster Kaffefilter storlek 1x4 100 st
  Ett paket med vita kaffefilter i storlek 1x4 från Moccamaster. Filterna har blekts med miljöofarliga blekmedel. Fördelen med vita kaffefilter är att det inte påverkar smaken på samma sätt som färgade filter. Ett paket innehåller 100 st kaffefilter.Dessa kaffefilter passar till alla Moccamaster Kaffebryggare förutom Cup One-bryggarna, för filter till Cup One klicka här!
 • Moccamaster Runda Kaffefilter 110 mm 100 st

  Moccamaster Runda Kaffefilter 110 mm 100 st
  Runda kaffefilter från Moccamaster. Vita kaffefilter för att påverka smaken så lite som möjligt. Blekta med ett miljövänligt blekmedel. 110 mm i diameter. Ett paket innehåller 100 stycken. Passar bara till stora Moccamaster Kaffebryggare som brygger 1,8 l.
 • Moccamaster Kaffefilter ø11cm

  Moccamaster Kaffefilter ø11cm
  Kvalitativt skålfilter som passar Moccamaster (Ø11cm)De mest renodlade aromerna får man genom att använda friskt vatten och pappersfilter med hög kvalitet som inte avger någon smak i kaffet under bryggningen. Att brygga kaffe genom filter är det mest hälsosamma sättet att tillaga kaffe, eftersom de föreningar som påverkar kolesterolet blir kvar i filtret. Filtret kan dock ha stor inverkan på kaffets smak.Passar för kaffebryggare i Moccamaster CD Grand AO 1,8 liter.

Fler tips på Moccamaster kaffefilter & kaffefilterhållare

 • Moccamaster - Kaffefilter 100-Pack

  Moccamaster - Kaffefilter 100-Pack
 • Moccamaster Kaffefilter MOCCAMASTER 1x4

  Moccamaster Kaffefilter MOCCAMASTER 1x4
  Kvalitativt kaffefilter som passar Moccamaster (1x4)De mest renodlade aromerna får man genom att använda friskt vatten och pappersfilter med hög kvalitet som inte avger någon smak i kaffet under bryggningen. Att brygga kaffe genom filter är det mest hälsosamma sättet att tillaga kaffe, eftersom de föreningar som påverkar kolesterolet blir kvar i filtret. Filtret kan dock ha stor inverkan på kaffets smak.100 stStrl. 1 x 4FSC-godkända

Kaffefilter till Moccamaster 1,8 L

Den stora Moccamaster som brygger upp till 1,8 L har sina egna kaffefilter. De är 110 cm i diameter och har en räfflad struktur. De kan du köpa i 100-pack hos ett par återförsäljare online.