Bodum mjölkskummare

Populärt inom Bodum mjölkskummare

 • CHAMBORD Mjölkskummare Liten 8 cl, Krom

  CHAMBORD Mjölkskummare Liten 8 cl, Krom
  Elegant mjölkskummare från Bodum.
 • CHAMBORD Mjölkskummare 0,15 L, Koppar

  CHAMBORD Mjölkskummare 0,15 L, Koppar
  Elegant mjölkskummare från Bodum.
 • LATTEO Mjölkskummare Med Handtag, Svart

  LATTEO Mjölkskummare Med Handtag, Svart
  Smidig mjölkskummare med handtag från Bodum.
 • Bodum Schiuma batteridriven mjölkskummare Svart

  Bodum Schiuma batteridriven mjölkskummare Svart
  Unna dig en fantastisk kopp med krämig latte eller cappuccino! Bodum Schiuma är en batteridriven mjölkskummare som enkelt hjälper dig att vispa varm eller kall mjölk till de stunderna som du vill lyxa till fikastunden eller morgonkaffet. Ett nödvändig redskap för alla kaffeälskare!Mjölkskummaren är batteridriven och använder 2 stycken AA-batterier.Finns även tillgänglig i färgerna krom och vit. Specifikationer:Färg: Svart.Bredd: 4,3 cm.Djup: 3,3 cm.Höjd: 22,5 cm.

Fler tips på Bodum mjölkskummare

 • Bistro Mjölkskummare Elektrisk Svart

  Bistro Mjölkskummare Elektrisk Svart
  Bistro mjölkskummare från Bodum är en lättanvänd mjölkskummare som snabbt och enkelt värmer och skummar mjölk till latte eller cappuccino. Mjölken uppnår en värme på cirka 70 grader.
 • Bodum Chambord mjölkskummare 80 ml.

  Bodum Chambord mjölkskummare 80 ml.
  Oavsett om du helst dricker chai latte, cappuccino eller macchiato är denna manuella mjölkskummare från Bodum det perfekta redskapet. Mjölkskummaren är en del av den populära Chambord-serien som med sitt klassiska uttryck går att finna i många skandinaviska hem. Om du föredrar din skummade mjölk ljummen kan mjölkskummaren användas i mikrovågsugn.
 • Bodum Schiuma batteridriven mjölkskummare Krom

  Bodum Schiuma batteridriven mjölkskummare Krom
  Njut av en riktigt krämig cappuccino eller härlig latte med hjälp av mjölkskummaren Schiuma från Bodum! Allt du behöver göra är att lägga ner denna finurliga, batteridrivna visp i mjölken och låta den på bara någon minut ge dig perfekt skum till morgonkaffet. Eller varför inte när du vill lyxa till den varma chokladen lite extra?Mjölkskummaren är batteridriven och behöver 2 stycken AA-batterier.Finns även tillgänglig i färgerna svart och vit. Specifikationer:Färg: Krom.Bredd: 4,3 cm.Djup: 3,3 cm.Höjd: 22,5 cm.
 • Chambord Mjölkskummare 0,15 L

  Chambord Mjölkskummare 0,15 L
  Bodum Chambord mjölkskummare skummar din mjölk snabbt och smidigt, helt utan ström. Att den är en snygg inredningsdetalj gör den inte sämre! Häll i kall mjölk och aktivera kolven upp och ner. Vill du ha varm mjölk kan du sätta glaskannan med den skummande mjölken i mikron i ca 30 sekunder.
 • SCHIUMA Mjölkskummare, Krom

  SCHIUMA Mjölkskummare, Krom
  Mjölkskummare från Bodum som ger dig perfekt skum på nolltid.
 • Bodum Latteo Mjölkskummare med Handtag 0,25 l

  Bodum Latteo Mjölkskummare med Handtag 0,25 l
  Skäm bort dig själv varje dag med ett fylligt och krämigt mjölkskum med denna mjölkskummare från Bodum. Fyll kannan med varm mjölk och sätt på locket, pressa sen upp och ner i ca 30 sekunder, sen kan du servera goda cappuccinos, caffelattes eller macchiatos.  Kanna kan diskas i maskin.
 • SCHIUMA Mjölkskummare Plast, Vit

  SCHIUMA Mjölkskummare Plast, Vit
  Mjölkskummare från Bodum som ger dig perfekt skum på nolltid.
 • Bodum Chambord mjölkskummare, 250 ml.

  Bodum Chambord mjölkskummare, 250 ml.
  Bodums eleganta Chambord-kollektion har sin igenkännbara design vunnit en plats i många hem och hjärtan. Kollektionen utökas nu med en modern mjölkskummare med handtag som på nolltid levererar lätt och luftigt skummad mjölk. Tryck ner och lyft upp stämpeln ett par gånger för att snabbt skumma den kalla mjölken. Om du föredrar varmare mjölk kan du värma hela mjölkskummaren i mikrovågsugn, gör detta innan du skummar mjölken.
 • Bodum Schiuma batteridriven mjölkskummare Vit

  Bodum Schiuma batteridriven mjölkskummare Vit
  Med Schiuma från Bodum kan du snabbt och enkelt vispa fram härligt, skummad mjölk till dina kaffestunder. Oavsett om du vill ha en latte eller cappuccino blir det tack vare denna mjölkskummare som att fika på ditt favoritcafé! Med ett enkelt knapptryck kan du vispa fram ett härligt skum till morgonkaffet eller den varma chokladen. Enklare än så blir det inte!Mjölkskummaren är batteridriven och behöver 2 stycken AA-batterier.Finns även tillgänglig i färgerna svart och krom. Specifikationer:Färg: Vit.Bredd: 4,3 cm.Djup: 3,3 cm.Höjd: 22,5 cm.
 • CHAMBORD Mjölkskummare Stor 25 cl, Krom

  CHAMBORD Mjölkskummare Stor 25 cl, Krom
  Elegant mjölkskummare från Bodum.
 • Chambord Mjölkskummare 250 ml Krom

  Chambord Mjölkskummare 250 ml Krom
  Gör ditt kaffe lite lyxigare med Chambord mjölkskummare från danska Bodum. Mjölkskummaren är tillverkad i glas och rostfritt stål och har ett lock med en djup ring som förhindrar skummet att sippra ut. Skummaren har ett smidigt handtag som gör den enkel att använda, häll upp kyld mjölk i bägaren och dra handtaget uppåt och nedåt ett par gånger, sedan har du ett krämigt skum till ditt kaffe! Välj mellan olika storlekar.
ileadilead