Hardanger Bestikk kaffesked

Populärt inom Hardanger Bestikk kaffesked

Fler tips på Hardanger Bestikk kaffesked

 • Carina kompletteringsset kaffesked 4st

  Carina kompletteringsset kaffesked 4st
 • Tuva kompletteringsset kaffesked 4st

  Tuva kompletteringsset kaffesked 4st
 • Hardanger Bestikk Maria Kompletteringsset Kaffesked

  Hardanger Bestikk Maria Kompletteringsset Kaffesked
  Är du en kaffe- eller teälskare? Då behöver du vackra teskedar! Hos norska Hardanger hittar vi dessa skönheter, som designats av Odd Leikvoll. Setet innehåller 4 skedar och är perfekt då du behöver utöka din besticksamling. Kanske har familjen blivit större? Eller blev den där fikabjudningen större än du väntat dig? Skedarna är en del av den delikata och moderna bestickserien Maria. Designern har gjort besticken mångsidiga, och de passar därför bra till alla sorters dukningar. Besticken passar perfekt för vardagsbruk, vilket betyder att du får stor användning av dem! Den härliga formen har inspirerats av de vågor som slår mot kusten. Det ger besticken ett unikt utseende som imponerar och förtrollar. Maria är en bästsäljare i Norge, och det är inte svårt att förstå varför! Specifikationer: - Setet innehåller 4 teskedar.- Levereras i presentask.  
 • Nina kompletteringsset kaffesked 4st

  Nina kompletteringsset kaffesked 4st
 • Nina kompletteringsset kaffesked 4st

  Nina kompletteringsset kaffesked 4st
 • Hardanger Bestikk Linnea Kompletteringsset Kaffesked

  Hardanger Bestikk Linnea Kompletteringsset Kaffesked
  Norska Hardanger har gjort det igen! Den danska designern Jakob Heiberg står bakom utformningen av den praktiska och snygga bestickserien Linnea. Nu kan du komplettera din samling med ett gäng nya teskedar. I detta kompletteringsset får du 4 skedar. De har ett tidlöst utseende, passande för alla tillfällen och all typ av mat. Det blir den perfekta kompanjonen till morgonkaffet eller en god kopp te. Heiberg visar att man med en bit stål kan skapa vackra och funktionella bestick. Han säger att det är ett känt faktum att en måltid smakar bättre med bestick som har en noga genomtänkt design. Prova du också och låt dig hänföras!  Specifikationer:- Setet innehåller 4 teskedar. - Levereras i presentask.  
 • Hardanger Bestikk Nina Kompletteringsset Kaffesked

  Hardanger Bestikk Nina Kompletteringsset Kaffesked
  I serien Nina från norska Hardanger hittar vi bestick med en tidlös och vacker design som passar till alla kök. Med detta eleganta set skedar ger du middagsbordet det där lilla extra när du serverar kaffe eller te. Designen hämtar inspiration från den norska naturen och har en härlig balanserad form. Skedarna är tillverkade i rostfritt stål och bygger på gamla hantverkartraditioner från Norge kombinerat med en modern design för det moderna hemmet. Besticken tål maskindisk, skölj dock av dem först för att minska risken för fläckar. Specifikationer:- Material: Rostfritt stål.- Typ av bestick: Te- kaffesked.- Längd: 17,5 cm.
 • Hardanger Bestikk Fjord Kompletteringsset Kaffesked

  Hardanger Bestikk Fjord Kompletteringsset Kaffesked
  Din härliga kopp kaffe eller te kan bli ännu bättre med hjälp av Hardanger! Dessa härliga teskedar från serien Fjord adderar genast pricken över i till din varma dryck. De kommer i ett set om 4 skedar, och är kanon då du vill komplettera din besticksamling. Den skandinaviskt minimalistiska looken utgörs av eleganta och rena linjer, och passar perfekt i alla hem! Det är ingen överraskning att Fjord snabbt blivit en av Skandinaviens bästsäljande bestickserier. Många älskar Fjord, och det kommer du också att göra!  Specifikationer:- Räcker till 4 personer.- Setet innehåller 4 teskedar. - Levereras i presentask.  
 • Renessanse Kompletteringsset kaffesked 4st

  Renessanse Kompletteringsset kaffesked 4st
 • Hardanger Bestikk Ramona Kompletteringsset Kaffesked

  Hardanger Bestikk Ramona Kompletteringsset Kaffesked
  Bland norska Hardangers traditionella bestickserier finner vi vackra Ramona - en av Odd Leikvolls "tre systrar". När du välkomnar Ramona i ditt hem fylls det med värme och elegans. Besticken har enkla och dekorativa former som gärna beskrivs som ikoniska. Ramona har något rundare former än sina systrar Silje och Carina, vilket också betyder att hon har otroligt mycket personlighet! Du skapar lätt en trevlig bordsdukning för alla tillfällen med Ramona, eftersom serien passar utmärkt både till fest och vardags. I detta set får du 4 teskedar som passar ypperligt till morgonkaffet- eller teet. Du förtjänar högkvalitativa bestick, och varför inte köra på ett säkert kort? Ramona har varit Hardangers bästsäljande bestickserie i över 30 år. Än idag är bestickserien älskad bland kunderna! Specifikationer:- Setet innehåller 4 teskedar.- Levereras i presentask. 
 • Hardanger Bestikk Mira Kompletteringsset Kaffesked

  Hardanger Bestikk Mira Kompletteringsset Kaffesked
  Din varma dryck förtjänar förstklassig behandling! Vad skulle du säga om den dessutom gick att hitta till ett otroligt förmånligt pris? Det är rena drömmen! Bestickserien Mira från norska Hardanger innehåller just detta! Högkvalitativa bestick till ett rimligt pris. Det är designern Odd Leikvoll som står bakom den smakfulla utformningen. Teskeden vi ser i bild har ett traditionellt och hållbart utseende som du inte tröttnar på i första hand. Trots att lanseringen skedde år 1986 är bestickserien lika aktuell idag! Mira innehåller bestick med hög slitstyrka som passar till olika användningsområden. Du imponeras även över hur enkla besticken är att förvara. I detta set får du 4 teskedar i tidlös design.  Specifikationer:- Setet innehåller 4 teskedar.- Levereras i presentask. 
 • Hardanger Bestikk Kristin Kompletteringsset Kaffesked

  Hardanger Bestikk Kristin Kompletteringsset Kaffesked
  Starta dagen med en härlig kopp kaffe eller te - matcha med dessa charmiga teskedar från Hardanger! Kollektionen Kristin är skapad av begåvade Odd Leikvoll, och designern själv uttrycker att detta är en av hans personliga favoriter. Nu kan även du fylla ditt hem med dessa vackra ting inspirerade av traditionellt träsnideri. Hantverket sträcker sig bakåt till kulturhistoriska ornament som tillverkades i området runt Hardangerfjorden. Kombinera gärna Kristin med modernare produkter för en spännande look. Du skapar snabbt en autentisk och ikonisk känsla i ditt hem! Specifikationer:- Räcker till 4 personer.- Setet innehåller 4 teskedar.- Levereras i presentaskar.  
 • Nora kompletteringsset kaffesked

  Nora kompletteringsset kaffesked
 • Nora kompletteringsset kaffesked

  Nora kompletteringsset kaffesked
 • Hardanger Bestikk Tuva Kompletteringsset Kaffesked

  Hardanger Bestikk Tuva Kompletteringsset Kaffesked
  Lägg vantarna på bestick från den prisbelönta serien Tuva! Dessa utmärkta kaffe- eller teskedar har designats av den berömda norska designern Per Finne för Hardanger. Du får 4 stycken i detta kompletteringsset, så att du kan utöka din besticksamling när det passar dig bäst. När du väljer Tuva får du bestick som skapats med ambitionen att skapa en universell produkt som passar för alla åldrar och färdigheter. Därför har besticken bra balans som gör att du får ett bra grepp samt att de rör sig fint i handen. Samtidigt behöver du inte kompromissa med design, eftersom designern varit noga med att inte äventyra estetiken. Den rena, skandinaviska utformningen gör att besticken passar för olika tillfällen. Du kan duka precis som du vill, just på grund av den universella utformningen.  Specifikationer:- Setet innehåller 4 teskedar.- Levereras i presentask.  
 • Fjord kompletteringsset kaffesked

  Fjord kompletteringsset kaffesked
 • Hardanger Bestikk Julie Kompletteringsset Kaffesked

  Hardanger Bestikk Julie Kompletteringsset Kaffesked
  Din varma dryck förtjänar en stilfull kompanjon! Julie är en charmerande bestickkollektion från norska Hardanger som med sina eleganta och långa former fått ett unikt utseende. Julie, skapad av designern Per Finne, passar utmärkt i en modern dukning. De blir en snygg kontrast, eftersom man kan se tydliga referenser från Hardangers traditionella kollektioner. Med teskedarna från Julie får du inte bara något snyggt att addera till din besticksamling. Du får även otroligt funktionella bestick som passar utmärkt i din hand och skapar en bekväm känsla. Julie är ett perfekt exempel på det bästa av norsk design! Hoppa på tåget och prova du med!  Specifikationer: - Räcker till 4 personer.- Setet innehåller 4 teskedar. - Levereras i presentask.  
 • Tuva kompletteringsset kaffesked 4st

  Tuva kompletteringsset kaffesked 4st
 • Julie kompletteringsset kaffesked 4st

  Julie kompletteringsset kaffesked 4st
 • Hardanger Bestikk Tina Kompletteringsset Kaffesked

  Hardanger Bestikk Tina Kompletteringsset Kaffesked
  Du kompletterar enkelt din besticksamling med norska Hardangers kompletteringsset. Hardanger har flera gånger vunnit och nominerats till priser för god design. Därför kan du vara säker på att dessa bestickveteraner alltid levererar hög kvalitet. I detta set får du 4 skedar som passar bra till morgonkaffet- eller teet. De kommer från bestickserien Tina, designad av den välkända norska designern Per Finne. Designen är ett ypperligt exempel på modernistisk, skandinavisk design som kommit att bli mycket populär. Tina är skapad för personer som kärat ner sig i modern design och passar perfekt i en minimalistisk dukning. Du hänförs av bestickens rena och självsäkra stil, som präglas av vågade linjer och ren estetik. Tina passar bra både till vardags och fest! Specifikationer:- Setet innehåller 4 teskedar.- Levereras i presentask. 
 • Hardanger Bestikk Nora Kompletteringsset Kaffesked

  Hardanger Bestikk Nora Kompletteringsset Kaffesked
  Skäm bort dig själv med utmärkta bestick signerade norska Hardanger! Bestickexperten har flera gånger vunnit och nominerats till priser för god design. Eftersom de samarbetar med några av Skandinaviens bästa designers, i detta fall Odd Leikvoll, kan du vara säker på att du får en högkvalitativ upplevelse. I detta kompletteringsset får du 4 teskedar som passar utmärkt för ditt goda morgonkaffe- eller te. Skaftet har en detalj som skapats genom att man tryckblåst ytan med glaspartiklar. På detta sätt har stålet fått jämna och släta egenskaper som du kommer att älska. Besticken har taktila egenskaper som gör dem optimala för familjemiddagar. Dessutom charmas du av de kurviga linjerna som ger besticken personlighet.  Specifikationer:- Setet innehåller 4 teskedar.- Levereras i presentask.  
 • Hardanger Bestikk Malin Kompletteringsset Kaffesked

  Hardanger Bestikk Malin Kompletteringsset Kaffesked
  Det är alltid uppskattat att kunna utöka sin besticksamling när man själv vill! Det vet norska Hardanger, och erbjuder därför en rad kompletteringsset så att du alltid kan införskaffa fler bestick från din favoritserie. De här härliga teskedarna gör morgonkaffet- eller teet till en dans. Danska Jakob Heiberg står bakom designen, som är speciellt utformad för att ge ett bra grepp för tummen och pekfingret. Skeden ligger bekvämt i handen och har en enkel design som uppskattas av alla. Med en bit stål och kreativitet skapar Jakob vackra och funktionella bestick som passar för alla tillfällen och all typ av mat. Malin har allt du kan önska dig från en bestickserie, och har en kännetecknande kurva på besticket som adderar personlighet. Här har tanken varit att inte "överdesigna" besticken, utan att skapa användbara produkter som har en noga genomtänkt design. Detta lyckas Jakob galant med! Malin ger besticklådan och bordsdukningen ett välkommet lyft!  Specifikationer:- Setet innehåller 4 matskedar.- Levereras i presentask. 
 • Hardanger Bestikk Carina Kompletteringsset Kaffesked

  Hardanger Bestikk Carina Kompletteringsset Kaffesked
  Fattas du teskedar? Hardanger har precis vad du behöver! Dessa vackra skedar passar perfekt både för kaffe och te och kommer från kollektionen Carina. Odd Leikvoll har designat skedarna som varit ett självklart alternativ sedan 1989. De mjuka formerna utgörs av dekorativa kanter och runda former. Med Carina kommer din besticklåda att se trevligare ut än någonsin! I detta set får du 4 skedar, som kan komplettera Hardangers större bestickset. Carina passar både till vardags och fest, vilket gör kollektionen till ett självklart val! Specifikationer:- Räcker till 4 personer.- Setet innehåller 4 te/kaffeskedar.- Levereras i presentask. 
 • Hardanger Bestikk Renessanse Kompletteringsset Kaffesked

  Hardanger Bestikk Renessanse Kompletteringsset Kaffesked
  Din varma dryck förtjänar behandling i toppklass! Och det gör du med! Därför kan det vara bra att veta att det finns vackra och högkvalitativa teskedar hos norska Hardanger. Bestickserien Renessanse designades av Haakon Amundsen år 1978. Den har i årtionden varit en stor favorit, och fungerar utmärkt även idag. Du hänförs av den tidlösa utformningen, som inspirerats av jugendstilen som var störst i slutet på 1800-talet och i början av 1900-talet. Med organiska element hänförs du av skaftets vackra utsmyckningar, som piggar upp vilken dukning som helst. I detta kompletteringsset får du 4 skedar som fungerar perfekt till morgonkaffet- eller teet. Besticken passar bra både till vardags och för speciella tillfällen. Specifikationer:- Setet innehåller 4 teskedar.- Levereras i presentask.- Hardangers första bestickserie i 18/8-stål.  
ilead