Moccamaster glaskannor

Moccamaster kaffebryggare är enligt många kaffeälskare den bästa bryggaren. Om glaskannan går sönder kan det kännas som en katastrof och att livet står stilla.

Moccamaster Original och billigare alternativ på glaskannor

Istället för att köpa en helt ny bryggare kan du komplettera med en ny kaffekanna. Här listar vi reservkannor till MoccaMasters kaffebryggare. OBS! Det finns både original glaskannor och billigare ersättningskannor som passar till Moccamaster. Vad som är vad ser du på priset och bilderna här nedanför.

Populärt inom Moccamaster glaskannor

 • Moccamaster glaskanna KBG/CD/GCS 1,25 liter

  Moccamaster glaskanna KBG/CD/GCS 1,25 liter
  Moccamaster reservkanna som passar kaffebryggare från Moccamaster med automatisk droppstopp.Omrörarlock medföljer. Locket gör att kaffet blandas under bryggning för optimal smak. Du bör ha två kannor hemma. En som du brygger i och den andra kan vara i diskmaskinen. Skulle olyckan vara framme och din glaskanna går sönder är det skönt att ha en i reserv hemma.1,25 liter.
 • Moccamaster glaskanna KB/H/K 1,25 liter

  Moccamaster glaskanna KB/H/K 1,25 liter
  Glaskanna klassisk model med omrörarlock. Locket gör att kaffet blandas under bryggning för optimal smak. Du bör ha två kannor hemma. En som du brygger i och den andra kan vara i diskmaskinen. Skulle olyckan vara framme och din glaskanna går sönder är det skönt att ha en i reserv hemma.  
 • Moccamaster Glaskanna 1 L till KB40

  Moccamaster Glaskanna 1 L till KB40
  Moccamaster originalglaskanna.En snygg glaskanna som passar till Moccamaster-modellen KB40. Glaskannan är utrustad med ett omrörarlock, vilken låter kaffets alla aromer och smaker förenas under bryggningen.Vi rekommenderar att du diskar dina Moccamasters delar efter varje användning för en så len och smakrik kaffeupplevelse vid varje bryggning.Volym: 1 liter.
 • Moccamaster Glaskanna för modell CD Grand

  Moccamaster Glaskanna för modell CD Grand
  En extra reservkanna till Moccamasters kaffebryggare CD Grand. Perfekt om du har tappat bort den ordinarie kannan eller om den har gått sönder. Kannan är gjord av glas.

Är det fler komponenter i din Moccamaster som du skulle vilja byta ut? Vi har samlat fler reservdelar till Moccamaster här. Du kanske behöver en ny filterhållare eller ett omrörarlock.