Dolce Gusto kapselmaskiner

Dolce Gusto är ett varumärke som ägs av Nescafé. Märket är populära för sina fina kapselmaskiner som används för att göra många olika kaffedrycker. Det finns även kapslar för te och choklad som passar till Dolce Gustos maskiner.

Nescafés kapselmaskiner med hög grad av design

Maskinerna finns i lite olika utformningar och design. De mest populära är Circolo och Piccolo med designer som sticker ut. Även nya Drop BLC NR Nordics är en iögonfallande kapselmaskin från Nescafé.

Här hittar du pris och bilder på Dolce Gustos kapselmaskiner som du kan köpa online från svenska återförsäljare. Dolce Gustos kapslar kan du också köpa online, men de finns även i de allra flesta välsorterade matvarubutiker.

Populärt inom Dolce Gusto kapselmaskiner

  • Dolce Gusto Mini Me PF

    Dolce Gusto Mini Me PF
    Kompakt & platsbesparande,15 bars tryck,Höjdjusterbar avsats för alla koppar,Över 50 dryckesvarianter att välja mellan,Utmärkt kvalitet och design,
  • Dolce Gusto Drop Blc Nr Nordics

    Dolce Gusto Drop Blc Nr Nordics
    En helt unik kapselmaskin som garanterat kommer förgylla hemmet. Designen är inspirerad av en kaffedroppe, vilket bidrar med en otrolig estetik i köket. Nu är du bara ett enkelt knapptryck bort från en perfekt kopp kaffe, som finns i ett stort urval och inkluderar te och choklad.Du kan anpassa storleken på din kopp och få en exakt mängd kaffe, precis som du önskar. Följ bara anvisningarna för lättast möjliga användning. Pumptrycket ligger på 15 bar och gör att Dolce Gusto Drop kan brygga en silkeslen cremé och fylligt mjölkskum som förstärker kaffeupplevelsen.
ilead