Nuova Simonelli espressomaskiner

Kaffekulturen i Italien förmedlas världen över med Nuova Simonelli espressomaskiner. Det är ett företag som vunnit World Barista Championship, Compasso d´Oro för sin design av innovativa hushållsprodukter.

Oscar II och andra modeller

Oscar II är budgetmodellen för hemmabruk. Den har en vattentank på 2 liter och en ångventil som är samma som på professionella espressomaskiner. Dra i Steam-armen för att göra silkeslent skum av mjölken.

Den proffsigaste modellen är Nuova Simonelli Appia. Den har ett patenterat Soft Infusion system för att göra riktigt starka espressoshots. Detta är en maskin som måste anslutas till vatten och avlopp.

Populärt inom Nuova Simonelli espressomaskiner

 • Nuova Simonelli Musica Lux Espressomaskin

  Nuova Simonelli Musica Lux Espressomaskin
  Vi är stolta över att presentera Nuova Simonelli Musica, den nya efterlängtade espressomaskinen från en välkänd WBC-leverantör. Nuova Simonelli Musica är för kunden som vill ha en hemmabaserad maskin av högsta kvalitet, som ligger på gränsen till den professionella världen. Den professionella touchen möjliggör produktion av espresso eller cappuccino i cafékvalitet. Den automatiska volymetriska doseringen, termokompenserade gruppen och smarta ångsystemet är härledda från större, professionella Nuova Simonelli-espressomaskiner, så maskinen kan också betraktas som inträdesnivå för den professionella marknaden. Därför är maskinen också ett perfekt val för proffs som tjänar relativt låg volym. Det kan finnas små kaféer, små restauranger eller kontor som vill ha en kompakt espressomaskin med professionella egenskaper och kvalitet som kan producera upp till 60 koppar om dagen utan att kompromissa med kvaliteten. Elegant design gjord av robust rostfritt stål. Observera att denna utgåva är "Professional Pack", med två filterhållare inkluderade - en med dubbla utgångar och en med en enda utgång. Dessutom har en professionell Sirai pressostat installerats i den här modellen, som i de stora maskinerna. Denna pressostat är av betydligt bättre kvalitet än vad du annars hittar i hemma espressomaskiner. Pressostaten är den del som säkerställer att trycket inuti pannan är korrekt.Specifikation:- Elegant, kompakt design tillverkad av robust rostfritt stål.- 2 liter vattentank.- 3 liter vattentank.- Programmerbar volymetrisk dosering.- Tung värmeväxlare.- Teknik som lånas från stora professionella Nuov Simonelli-espressomaskiner.- Elektroniskt förinfusionssystem.- Vattentankens givare stänger av maskinen vid låg vattennivå.- Smart-Steam-system för ökad kontroll och förbättrad ergonomi.- 2 ergonomiska professionella portfilter.- Enkel kontrollpanel med bakgrundsbelyst soft touch-knappar med justerbar ljusstyrka.- Dämpbar pump för lägre ljudnivå.- Mångsidig applikation - för både privat och professionell.- LED-ljus.
 • Nuova Simonelli Musica Espressomaskin

  Nuova Simonelli Musica Espressomaskin
  Nuova Simonelli Musica espressomaskinen för sig som vill ha en espressomaskin för hemmabruk av högsta kvalitet. Den professionella touchen möjliggör produktion av espresso eller cappuccino i cafékvalitet. Espressomaskinen funkar även perfekt för små caféer, små restauranger eller kontor som vill ha en kompakt espressomaskin med professionella egenskaper och kvalitet som kan producera upp till 60 koppar om dagen utan att kompromissa med kvaliteten. Elegant design gjord av robust rostfritt stål.Specifikation:- Elegant, kompakt design tillverkad av robust rostfritt stål.- 2 liter vattentank.- 3 liter vattentank.- Programmerbar volymetrisk dosering.- Tung värmeväxlare.- Professionell passform - teknik lånad från stora pro modeller.- Elektroniskt förinfusionssystem.- Vattentankens givare stänger av maskinen vid låg vattennivå.- Smart-Steam-system för ökad kontroll och förbättrad ergonomi.- Ergonomiska, professionella portfilter.- Enkel kontrollpanel med bakgrundsbelyst soft touch-knappar med justerbar ljusstyrka.- Dämpbar pump för lägre ljudnivå.- Mångsidig användning - för privat bruk och professionell användning.
 • Nuova Simonelli Oscar II Espressomaskin

  Nuova Simonelli Oscar II Espressomaskin
  Oscar II är en espressomaskin i snygg design för hemmabruk. Maskinen är en värmeväxlande maskin med en panna på 2 liter och du har gott om ångkraft att skumma din mjölk när du brygger espresson. Ångventilen är av samma typ som du hittar på de stora professionella kaffemaskinerna från Nuova Simonelli. Steam-armen har samma WBC-version som finns på de stora maskinerna från Nuova Simonelli. Detta ger dig silkeslent mjölkskum - en perfekt utgångspunkt när du gör latteart.Den enkla användningen är fördelaktig när du ska brygga espresso. Oscar är utrustad med en stor bakgrundsbelyst instrumentpanel som ger dig möjlighet att anpassa maskinen efter dina behov, genom att programmera den. Specifikation:- Automatisk timerstyrd dosering.- Anti Vakuumventil.- Smart ånghandtag.- Stor vattentank.- Halvautomatisk.- Pannstorlek 2 l.- 3-vägsventil.- Pump / Tryck 15 bar.- Filterhållare 58mm.- Steamarm: Standard.- Varmvatten: Nej.- Vattenförsörjning: 2l Vattentank.- Manometer: Nej.- Termometer: Nej.- Strömförsörjning 230 V. Mått (w x d x h) 300 x 408 x 400 mm. Medföljande tillbehör: Grå filterhållare med dubbla utlopp, enkel- och dubbelhuvudfilter, plastpropp, mätprofil   Vikt: 13 kg. 
 • Nuova Simonelli Appia II, 2 Gr. VOL Espressomaskin

  Nuova Simonelli Appia II, 2 Gr. VOL Espressomaskin
  Nuova Simonelle Appia II Compact är en proffsig espressomaskin som kan göra två koppar kaffe åt gången. Espressomaskinen är perfekt både på restaurangen eller på caféet och ger ett professionellt intryck. Espressomaskinen har en mycket stabil bryggtemperatur och är utrustad med Nuova Simonellas patenterade SIS (Soft Infusion System), vilket garanterar likvärdiga espresso-skott varje gång.  Appia är mycket användarvänlig och har en ergonomisk filterhållare med böjt handtag. Appias steamarm har en "Smart-steam" ångfunktion som ger dig full kontroll över ångan och gör att du inte behöver vrida handtaget i flera omgångar för att det ska räcka till många cappucchinos.  Espressomaskinen har en användarvänlig panel med 4 programmerbara volymknappar. Den har även en direkt vattenanslutning, så det finns ingen vattentank som behöver fyllas på när du är som mest stressad. Espressomaskinen har en avloppsanslutning till droppbrickan som gör att så du inte behöver bekymra dig om ifall du tömt den eller inte.   Specifikationer:Kaffetyp: Espresso.- Pannstorlek: 10 liter.- 3-vägsventil.- Pump / Tryck: 9 bar.- OPV.- Justerbart bryggtryck (internt).- Filterhållare 58 mm.- Förinfusionssystem (Fast).- Steamarm: Standard.- Varmvatten.- Vattentillförsel: Direct.- Strömanslutning 380VAC / 3000W. - Mått (w x d x h) 780 x 545 x 530 mm. Medföljande tillbehör Filterhållare med singelutlopp - Filterhållare med dubbeltyp - Enkelt, dubbel och blindfilter.  Vikt: 60 kg. 

Fler tips på Nuova Simonelli espressomaskiner

 • Nuova Simonelli Appia II, 2 Gr. VOL, Compact Espressomaskin

  Nuova Simonelli Appia II, 2 Gr. VOL, Compact Espressomaskin
  Nuova Simonelle Appia II Compact är en proffsig espressomaskin som kan göra två koppar kaffe åt gången. Espressomaskinen är perfekt både på restaurangen eller på caféet och ger ett professionellt intryck. Espressomaskinen har en mycket stabil bryggtemperatur och är utrustad med Nuova Simonellas patenterade SIS (Soft Infusion System), vilket garanterar likvärdiga espresso-skott varje gång.  Appia är mycket användarvänlig och har en ergonomisk filterhållare med böjt handtag. Appias steamarm har en "Smart-steam" ångfunktion som ger dig full kontroll över ångan och gör att du inte behöver vrida handtaget i flera omgångar för att det ska räcka till många cappucchinos.  Espressomaskinen har en användarvänlig panel med 4 programmerbara volymknappar. Den har även en direkt vattenanslutning, så det finns ingen vattentank som behöver fyllas på när du är som mest stressad. Espressomaskinen har en avloppsanslutning till droppbrickan som gör att så du inte behöver bekymra dig om ifall du tömt den eller inte.   Specifikationer:- Halvautomatisk. - Brewing metod Coffee.- Pannstorlek 7,5 liter.- 3-vägsventil.- Pump / Tryck: 9 bar.- OPV.- Justerbart bryggtryck (internt).- Förinfusionssystem Ja (Fast).- Steamarm: Standard.- Varmvatten Ja.- Vattenförsörjning: Direkt vattenanslutning.- Strömanslutning 230VAC / 2600W. Mått (w x d x h) 550 x 545 x 530 mm. Medföljande tillbehör Filterhållare med singelutlopp - Filterhållare med dubbeltyp - Enkelt, dubbel och blindfilter . Vikt: 45 kg.