Nivona espressomaskiner

En populär espressomaskin från Nivona är Caferomatica 530. Den har flera syskon av kaffemaskiner med olika serienummer. Ju högre siffra i serienamnet, desto mer funktioner men samtidigt högre pris.

Vi radar här nedanför upp de olika Romatica-maskinerna men även NICR så att du kan jämföra och hitta bästa pris. Klickar du på en maskin kommer du direkt till Nivonas återförsäljare online.

Populärt inom Nivona espressomaskiner

Fler tips på Nivona espressomaskiner

 • Nivona CafeRomatica 1030

  Nivona CafeRomatica 1030
 • Espressomaskin Café Romantica 1030

  Espressomaskin Café Romantica 1030
 • Nivona Kaffemaskin Silver matt NICR 769

  Nivona Kaffemaskin Silver matt NICR 769
  En optimal kaffemaskin med extra tyst kvarn!Vakna till doften av nybryggt kaffe och starta dagen på absolut bästa sätt. Nivonas nya NICR 769 fortsätter att imponera, inte minst tack vare den nya specialutvecklade och tysta kvarnen som ser till att inte störa när du är upptagen med annat. Den snygga designen gör även den att maskinen blir en naturlig blickfångare i köket!På denna maskin väljer du enkelt mellan en mängd olika kaffesorter som Nivona NICR 769 brygger till perfektion. Som om det inte vore nog kan du även välja vilken temperatur kaffet ska ha, samt vilken styrka. Använd funktion MY COFFEE för att maskinen ska komma ihåg just ditt recept för en lyckad kaffe!Vattentanken rymmer hela 2,2 liter, vilket gör att du inte behöver fylla på jämnt och ständigt. Rengöringen kunde inte ha varit enklare - använd bara det automatiska rengöringsprogrammet för avkalkning och sköljning, bara ett knapptryck bort. Koppstället värms upp för att skapa en optimal känsla när det är dags att njuta av kaffet. Nivonas nya automatiska kaffemaskin är verkligen en lyx i vardagen - en lyx som alla förtjänar! Specifikationer:- Färg: Silver.- Kapacitet vattentank: 2,2 liter.- Kapacitet mjölkbehållare: 0,5 liter.  - Höjd: 54 cm.- Bredd: 30 cm.- Djup: 40 cm.- Kopphöjd: Max 14 cm.- Kaffetemperatur: 3 nivåer.- Kaffestyrka: 5 nivåer.- Extrafack för kaffepulver! 
 • Nivona Kaffemaskin Titanium matt 5"" touch display NICR 970"

  Nivona Kaffemaskin Titanium matt 5
  Optimal kaffemaskin för det moderna köket!Ingen kan se in i framtiden, men med Nivonas NCIR 970 kan du smaka på den. Det här är en maskin som brygger otroligt gott kaffe på ett otroligt tyst och smidigt sätt. Utrustad med en ny utvecklad kvarn ser den till att inte störa dig i arbetet när den brygger. Den stora displayen är omöjlig att missuppfatta och den visar tydligt vad som behöver göras och vad som sker. Här väljer du enkelt vilken typ av kaffe du vill brygga, vilken temperatur och vilken styrka. För att göra det hela ännu lättare har du sedan möjlighet att spara upp till 9 av dina favoritrecept genom funktionen MY COFFEE. Se till att du alltid får exakt det kaffe du vill ha! Styr maskinen med din telefon genom Nivonas egna app! Kaffemaskinen är utrustad med Bluetooth, vilket gör att du kan sitta i soffan och "beställa" en perfekt café latte eller espresso utan att behöva röra dig! För att göra maskinen snyggare kan du välja att låta vattentanken lysa i 8 olika färger, en estetisk touch som visar att Nivona är att räkna med. Denna helautomatiska kaffemaskin är något utöver det vanliga, en egen barista som alltid finns på plats i köket. Enkel att rengöra, ännu enklare att använda! Specifikationer:- Färg: Titanium.- Kapacitet vattentank: 2,2 liter.- Kapacitet bönbehållare: 270 gram.  - Höjd: 49 cm.- Bredd: 58 cm.- Djup: 38 cm.- Kopphöjd: Max 14 cm.- Extrafack för kaffepulver!   
 • Nivona CafeRomatica 759

  Nivona CafeRomatica 759
 • Nivona Kaffemaskin Silver NICR 670

  Nivona Kaffemaskin Silver NICR 670
  Brygg ditt eget kaffe som en barista!Med eleganta silverlinjer kommer denna espressomaskin från Nivona garanterat att bli kökets naturliga mittpunkt. Den vackra och stilrena designen drar genast blickarna till sig, samtidigt som de otroliga funktionerna kommer göra gästerna både imponerade och avundsjuka. Med denna maskin brygger du en perfekt kopp kaffe på nolltid!Maskinen är utrustad med Nivonas specialutvecklade program Aroma Balance System som gör det lätt för dig att välja mellan 3 olika aromer på ditt kaffe. Välj mellan "dynamic", "constant" och "intense" för att få ditt kaffe precis som du vill ha det. Funktionen gör det enkelt för dig att testa något nytt, samtidigt som du utan problem kan servera olika sorters kaffe till dina vänner. Espressomaskiner har ofta en alltför liten vattentank, vilket gör att du ständigt måste fylla på den - en mardröm när du behöver ditt kaffe! Det problemet är som bortblåst när det kommer till Nivona. Den extra stora vattentanken har en kapacitet på 2,2 liter vilket garanterat räcker till många espresso och cappuccino. Det är inte för inte som denna espressomaskin även passar utmärkt i professionella kök och kaféer!Tyska Nivona har alltid strävat efter att kombinera det bästa från två världar - förstklassig kvalité och snygg design. Denna espressomaskin är slitstark, enkel att använda och dessutom otroligt lätt att rengöra. Allt som behövs för att köra underhållningsprogrammet är en rengöringstablett, därefter trycker du igång programmet på maskinens display. Programmet rengör, avkalkar och sköljer maskinen och ser till att hygienen är på topp!Och som om inte det vore nog är maskinen även utrustad med en otroligt smidig Bluetooth-funktion. Ladda bara ner Nivona-appen till din Smartphone och brygg kaffe från soffan. Ett perfekt hjälpmedel som definitivt kommer att göra vardagen lättare. Den justerbara kaffetappen går att höja till 14 cm, vilket gör det möjligt att använda stora koppar och muggar. Brygg det perfekta kaffet och trolla fram vackra mjölkskapelser och skumbilder direkt från soffan. Med denna espressomaskin från Nivona blir vardagen smidigare och kaffet godare. Perfekt när du bjuder över gästerna! Specifikationer:- Färg: Silver.- Vikt: Ca 10 kg.- Brygger: Espresso, americano, cafe creme & cappuccino.- Kaffetemperatur: Går att välja mellan 3 nivåer.- Kaffestyrka: Går att välja mellan 5 nivåer.- Kaffetapp: Kan höjas till 14 cm.- Kapacitet vätska: Vattentank 2,2 liter & mjölkbehållare 1 liter.- Kapacitet bönor: Ca 250 gram. - Rengöring: Underhållningsprogram genom ett knapptryck.- Avtagbar bryggare för hygienisk rengöring.- ECO-läge med energisparfunktion.- Bluetooth-modul som går att använda med Nivona-appen.
 • Nivona CafeRomatica 778

  Nivona CafeRomatica 778
 • Nivona CafeRomatica 789

  Nivona CafeRomatica 789
 • Espressomaskin Café Romantica 520

  Espressomaskin Café Romantica 520
 • Espressomaskin Café Romantica 680

  Espressomaskin Café Romantica 680
 • Nivona CafeRomatica 970

  Nivona CafeRomatica 970
 • Kaffemaskin Nivona CafeRomatica 530

  Kaffemaskin Nivona CafeRomatica 530
  Exklusiv kaffemaskin för alla kaffeälskare. Alla möjliga kaffespecialiteter med bara ett knapptryck. Kaffetemperaturen kan väljas i 3 nivåer. Extra stor vattentank - 2,2 liter. Justerbar höjd på kaffetappen - passar alla muggar.
 • Nivona Kaffemaskin Svart NICR 788

  Nivona Kaffemaskin Svart NICR 788
  En ny dimension av kaffe - direkt i ditt kök!Upptäck kaffe som du aldrig druckit eller bryggt det tidigare. Med denna espressomaskin presenterar Nivona det senaste och absolut bästa från sin uppmärksammade 7-serie. Den stilrena designen och matta svarta färgen gör att denna maskin passar perfekt i alla moderna hem och garanterar det bästa kaffet till dig och dina vänner. Maskinen är utvecklad för långvarig hållbarhet och har ett futuristisk utseende som kommer göra dina gäster både imponerade och avundsjuka. Var din egen barista med denna högklassiga espressomaskin! Med det specialutvecklade Aroma Balance System väljer du enkelt mellan 3 olika aromer på ditt kaffe - "dynamic", "constant" och "intense", som garanterar god smak och precis extraktion. En perfekt funktion när vännerna är på besök och beställer olika typer av kaffe. Det går även utmärkt att bara hetta upp vatten för en härligt kopp te, och du behöver inte oroa dig för att hela tiden behöva fylla på vattentanken. Tanken är nämligen extra stor och rymmer hela 2,2 liter.Maskinen är lätt att flytta och den smidiga formen gör att den snyggt passar in på diskbänken eller annan köksyta. Displayen är enkel att förstå och visar tydligt hur du går till väga för att brygga det perfekta kaffet, precis efter egen smak. Maskinen styrs med hjälp av 2 vridknappar som finns på varsin sida av displayen. Den helautomatiska funktionen gör att maskinen själv suger upp mjölk från den tillhörande mjölkkylaren, därefter värms och skummas mjölken innan den hälls i koppen. Ett enkelt system perfekt för kaffeälskaren!Du kan även ställa in vilken temperatur och styrka du vill ha på ditt kaffe, för en perfekt servering. När du hittat din ultimata kombination har du möjlighet att spara upp till 10 olika recept i maskinen. Låt hela familjen spara sitt eget kaffe-recept för att se till att alla blir nöjda!Maskinen rengörs enkelt med det inbyggda underhållningsprogrammet. Allt du behöver göra är att lägga i en rengöringstablett, starta programmet via displayen och låta det gå. Lättare än så kan det inte vara!Brygg kaffe direkt från soffan! Med det moderna och innovativa system "Smarter Coffee" har Nivona utvecklat en app till iOS och Android som gör att du kan styra espressomaskinen genom telefonen. Maskinen kopplas ihop via bluetooth och funktionen är enkel att använda. En perfekt maskin för dig som älskar kaffe och vill göra vardagen lite lättare!Specifikationer:- Färg: Svart.- Vikt: Ca 10 kg.- Brygger: Espresso, americano, cafe creme, lungo, cappuccino & latte macchiato.- Kaffetemperatur: Går att välja mellan 3 nivåer.- Kaffestyrka: Går att välja mellan 5 nivåer.- Kaffetapp: Kan höjas till 14 cm.- Kapacitet vätska: Vattentank 2,2 liter & termo/mjölkkylare 0,5 liter.- Kapacitet bönor: Ca 250 gram. - Rengöring: Underhållningsprogram genom ett knapptryck.- Avtagbar bryggare för hygienisk rengöring.- ECO-läge med energisparfunktion.- Bluetooth-modul som går att använda med Nivona-appen.  
 • Nivona Kaffemaskin NICR 1030

  Nivona Kaffemaskin NICR 1030
  Design från Schweiz, koncept och tekniskt kunnande från Tyskland, Nivona lever och andas kaffekultur. De producerar inte bara väl genomtänkta kaffemaskiner av hög kvalitet, de ger också läckra trender, recept och nybryggda nyheter från hela världen. Denna stilrena och högteknologiska kaffemaskin lyfter varje kök. Utöver det snygga utseendet är kaffemaskinen även utrustad med teknisk excellens och en otrolig drift.  1030 är kraftfull, snabbare och fylld med den senaste tekniken, som det innovativa "Aroma Balance System". Denna modell är perfekt för behoven och kraven i ett privat hushåll, ett kontorsområde eller ett litet företag. Denna kaffemaskin kan memorera upp till 18 personliga kafferecept så att varje person får sitt personliga favoritkaffe. Med denna kaffemaskin kan man även själv välja om man först vill ha mjölken, kaffet eller båda samtidigt, allt genom appen. Denna kaffemaskin är mycket mångsidig och kan brygga espresso, lungo, americano, cafe latte, mjölkskum, cappuccino, latte macchiato.   Specifikation:Aromprofiler: 3 st.Brygger fler än en kopp: Ja, två stycken.Ljudnivå: Mycket låg.Styr genom app: Ja.Avtagbara delar för enkel rengöring: Ja.Inställbar kaffetemperatur: Ja.ECO-läge och energisparande strömbrytare: Ja.Automatiskt sköljningssystem för mjölkskum: Ja.Program för rengöring och avkalkning: Ja.Höjdjusterbart kaffeuttag: Ja, upp till 16,5 cm.Automatisk nivåövervakning: Ja.Hållare för mjölkslang på bryggaren: Ja.Touch funktion Cappuccino: Ja.Touch funktion Latte Machiatto: Ja.Touch funktion Caffelatte: Ja.MyCoffee funktion: Ja, 18 recept.Separat mjölk/mjölkskum funktion: Ja.Varmvatten funktion: Ja.Antal koppar per bryggning (Kaffe): 1 - 2.Programmerbar kaffestyrka: 5.Programmerbar kaffemängd: Ja (20 - 240 ml).Max. Glas- & Kopphöjd: 16,5 cm.Koppbelysning vid bryggning: Ja.Bönbehållare: 600 g.Hela bönor/malda bönor: Ja.Koppvärmare: Ja.Vattentank: Ja, 3,5 l.Automatiskt mjölksystem: Ja.Mjölkskummare: Ja.Mjölkbehållare: Ja, 0,9 l.
 • Espressomaskin Café Romantica 670

  Espressomaskin Café Romantica 670
 • Nivona CafeRomatica 530

  Nivona CafeRomatica 530
 • Espressomaskin Café Romantica 758

  Espressomaskin Café Romantica 758
 • Nivona Kaffemaskin Svart NICR 520

  Nivona Kaffemaskin Svart NICR 520
  Underbar och mångsidig espressomaskin!Med denna maskin uppfyller du enkelt dina kaffedrömmar. Den är både otroligt smidig att använda och ger bästa möjliga resultat. Tyska Nivona lanserade sina första kaffemaskiner 2005 och har alltid strävat efter att kombinera kvalité med förstklassig smak. Med denna espressomaskin brygger du kaffe som en barista och imponerar garanterat på vännerna och familjen.Med sin eleganta stil och matta svarta färg smälter maskinen bra in i köket och kommer genast bli en del av din vardag. Den smidiga designen gör den lätt att placera överallt på diskbänken eller på annan bänkyta. Det är även lätt att flytta maskinen om du skulle behöva rengöra under eller bakom den. För att du ska behöva arbeta så lite som möjligt är denna espressomaskin från Nivona utrustad med en extra stor vattentank som rymmer 2,2 liter. Detta gör att du inte behöver fylla på vattnet efter varannan kopp och smidigt kan servera kaffe till hela sällskapet utan fördröjning. Displayen är lätt att förstå och visar tydligt när kaffebönorna tagit slut eller när maskinen behöver rengöras. Styrkan på ditt kaffe avgör din upplevelse. Ibland vill man ha en riktigt stark espresso och ibland en svagare, kanske med mjölk i. Med denna maskin kan du enkelt välja mellan 3 olika styrkor på kaffet eller servera olika styrkor till dina gäster. Utöver detta kan du också ställa in vilken temperatur du önskar på drycken, allt för att göra bryggningen så enkel som möjligt!Bryggenheten kan enkelt lyftas ut och sköljas under rinnande vatten. Annars är det faktiskt så smidigt att maskinen rengör sig själv. Lägg bara i en rengöringstablett och tryck igång underhållningsprogrammet på displayen - maskinen rengör, avkalkar och sköljer sig själv!En otroligt smidig espressomaskin som garanterat brygger kaffe av högsta kvalité. Utmärkt för dig som älskar kaffe och vill ha något mer än den vanliga bryggaren! Specifikationer:- Färg: Svart.- Vikt: Ca 10 kg.- Brygger: Espresso & cafe creme.- Kaffetemperatur: Går att välja mellan 3 nivåer.- Kaffestyrka: Går att välja mellan 3 nivåer.- Kaffetapp: Kan höjas till 14 cm.- Kapacitet vätska: Vattentank 2,2 liter.- Kapacitet bönor: Ca 250 gram. - Rengöring: Underhållningsprogram genom ett knapptryck.- Avtagbar bryggare för hygienisk rengöring.- ECO-läge med energisparfunktion.
 • Espressomaskin Café Romantica 680

  Espressomaskin Café Romantica 680
 • Nivona Kaffemaskin Svart NICR 680

  Nivona Kaffemaskin Svart NICR 680
  Trolla fram underbart kaffe med ett enkelt knapptryck!Denna espressomaskin från Nivona låter dig brygga kaffe som en barista och har en strålande unik design som genast kommer fånga uppmärksamheten i köket. Din kaffestund kan vara en avgörande tid på dagen. Oavsett om det är tidig morgon, eftermiddag eller kväll spelar kaffet en viktig roll i våra liv. Just därför är det viktigt att drycken håller hög kvalité och är smidig att brygga. Med denna espressomaskin brygger du på enklaste sätt gott kaffe med olika smaknyanser och aromer.Nivona startade som en vision, en idé om att skapa kaffemaskiner som skulle passa i alla moderna hem och kombinera kvalité med förstklassigt kaffe. Sedan lanseringen av den första maskinen 2005 har Nivona blivit populärt märke som alltid går att lita på. Med denna maskin och tillhörande mjölkbehållare väljer du enkelt mellan espresso, americano, cafe creme och cappuccino. Skapa vackra mjölk- och skummönster eller brygg en svart kopp espresso. Utrustad med ett underhållningsprogram rengörs maskinen enkelt med hjälp av en rengöringstablett och ett enda knapptryck på displayen. Välj mellan 3 olika aromer, "dynamic", "constant" och "intense" för att få kaffet precis som du vill ha det. Maskinen har även en funktion som tillåter dig att bestämma temperatur och styrka på drycken. Låter det krångligt? Du har ingenting att oroa dig för. Displayen är enkel att förstå och visar tydligt vilka knappar du ska trycka på för att allt ska gå rätt till. Och som om det inte vore allt har Nivona även utvecklat en app för Smartphones. Genom maskinens bluetooth-funktion kan du använda din telefon för att brygga kaffe direkt från soffan! Detta är verkligen en kaffebryggare som gör vardagen enklare samtidigt som den utlovar förstklassigt kaffe!Med Nivonas espressomaskin imponerar du på vännerna och gästerna och förser dem med utsökt kaffe efter middagen. Ett måste för dig som brinner för kaffe och som har tröttnat på den gamla bryggaren som alltid står framme på diskbänken! Specifikationer:- Färg: Svart.- Vikt: Ca 10 kg.- Brygger: Espresso, americano, cafe creme & cappuccino.- Kaffetemperatur: Går att välja mellan 3 nivåer.- Kaffestyrka: Går att välja mellan 5 nivåer.- Kaffetapp: Kan höjas till 14 cm.- Kapacitet vätska: Vattentank 2,2 liter & mjölkbehållare 1 liter.- Kapacitet bönor: Ca 250 gram. - Rengöring: Underhållningsprogram genom ett knapptryck.- Avtagbar bryggare för hygienisk rengöring.- ECO-läge med energisparfunktion.- Bluetooth-modul som går att använda med Nivona-appen. 
 • Nivona Kaffemaskin Vit matt NICR 779

  Nivona Kaffemaskin Vit matt NICR 779
  Gör det där lilla extra för kaffestunden!Mer skönhet och mindre ljud - CafeRomantica 779 är en otrolig kaffemaskin som gör det där lilla extra för hemmet. Med en stor kapacitet på hela 2,2 liter ser vattentanken till att räcka både länge och väl. Den smarta kvarnen arbetar tystare än sina konkurrenter, vilket betyder att du inte störs av ett högljutt brummande när maskinen arbetar. Med CafeRomantica från Nivona är det också lätt att spara personliga recept, rakt ner i maskinen. Funktionen MY COFFEE ser till att komma ihåg just din favoritkaffe!Brygg en fantastisk café latte eller starkt espresso, här ges flera alternativ! Genom den smarta displayen och vridknapparna kan du även välja vattentemperatur och styrka på din kaffe. Maskinen står stadigt och är oerhört enkel att rengöra, avkalkningsprogrammet är nämligen automatiskt och allt du behöver göra är att trycka igång det!Med en tidlös design som passar i alla typer av hem och kök kommer denna CafeRomantica 779 bli din ny bästa vän. Vakna till doften av nybryggt kaffe och njut av evig perfektion!  Specifikationer:- Färg: Vit.- Kapacitet vattentank: 2,2 liter.- Kapacitet mjölkbehållare: 0,5 liter.  - Höjd: 54 cm.- Bredd: 30 cm.- Djup: 40 cm.- Kopphöjd: Max 14 cm.- Kaffetemperatur: 3 nivåer.- Kaffestyrka: 5 nivåer.- Extrafack för kaffepulver!  
 • Nivona Kaffemaskin NICR 758

  Nivona Kaffemaskin NICR 758
  Design från Schweiz, koncept och tekniskt kunnande från Tyskland, Nivona lever och andas kaffekultur. Inte bara producerar de väl genomtänkta maskiner av hög kvalitet, de ger också läckra trender, recept och nybryggda nyheter från hela världen. Denna stilrena kaffemaskin lyfter varje kök. Utöver det snygga utseendet är kaffemaskinen även utrustad med teknisk excellens och en otrolig drift. Denna kaffemaskin är perfekt för den som gillar sitt kaffe klart, starkt och okomplicerat. Modellen imponerar med sin effektivitet och höga kvalitet trots sitt blygsamma utseende.  Specifikation:Brygger fler än en kopp: Ja, två stycken.Ljudnivå: Mycket låg.Styr genom app: Ja.Avtagbara delar för enkel rengöring: Ja.ECO-läge och energisparande strömbrytare: Ja.Program för rengöring och avkalkning: Ja.Höjdjusterbart kaffeuttag: Ja, upp till 14 cm.Automatisk nivåövervakning: Ja.Hållare för mjölkslang på bryggaren: Ja.Touch funktion Cappuccino: Ja.Touch funktion Latte Machiatto: Ja.Touch funktion Caffelatte: Ja.MyCoffee funktion: Ja, 1 recept.Separat mjölk/mjölkskum funktion: Ja.Varmvatten funktion: Ja.Programmerbar kaffestyrka: 3 olika.Koppbelysning vid bryggning: Ja.Bönbehållare: 250 g.Hela bönor/malda bönor: Ja.Vattentank: Ja, 2,2 l.Pumptryck: 15.Automatiskt mjölksystem: Ja.Mjölkskummare: Ja.Mjölkbehållare: Ja, 0,9 l.Automatiskt rengöringsprogram: Ja.Automatiskt avkalkningsprogram: Ja. Mått: 24 x 34 x 46 cm.
 • Nivona CafeRomatica 960

  Nivona CafeRomatica 960
 • Nivona CafeRomatica 759

  Nivona CafeRomatica 759
 • Nivona CafeRomatica 778 Espressomaskin

  Nivona CafeRomatica 778 Espressomaskin
  Nivonas CafeRomatica 778 har en stilren design som med det nya färgtillägget "dimension white" ger espressomaskinen en unik och modern prägel. Med denna espressomaskin får du uppleva en användarvänlighet kombinerat med schweizisk kvalité och funktionalitet - bl.a. i form av möjligheten att brygga kaffe helt efter personlig smak. Välj mellan tre aromprofiler; dynamisk, intens och konstant, fem olika kaffestyrkor och justera själv mängden kaffe samt förhållande mellan kaffe och mjölk. När du har bryggt den perfekta koppen kan du spara inställningarna under "MyCoffee", så att den i framtiden visas på menyn tillsammans med de andra sex one-touch kaffetyperna: espresso, cafe creme, lungo, americano, cafe latte och cafe macchiato.Som något helt nytt kan du nu styra din Nivona espressomaskin från din smartphone. Med "Smarter Coffee" kan du ansluta din telefon till din CafeRomatica 778 och påbörja bryggningen var du än befinner dig. CafeRomatica har ett inbyggt kalkfilter som garanterar dig färskt och kalkfritt vatten, den har också ett automatiskt rengörings- och avkalkningsprogram som arbetet lättare för dig. När du ska brygga ditt kaffe väljer du själv om det ska göras på hela eller malda bönor - CafeRomatica 778 klarar bägge delar. I den inbyggda bryggkammaren maler espressomaskinen exakt den mängd bönor som behövs för kaffetypen du valt. Och sist men inte minst kommer du få uppleva Nivonas nya och moderna TFT-färgskärm med stora ikoner, vilket gör det lätt att hitta och ställa in favoritkaffet.
 • Nivona CafeRomatica 970

  Nivona CafeRomatica 970
 • Espressomaskin Café Romantica 859

  Espressomaskin Café Romantica 859
 • Nivona Kaffemaskin Svart matt 5"" touch display NICR 960"

  Nivona Kaffemaskin Svart matt 5
  Ingen kan se in i framtiden - men du kan smaka den! Med en tystare kvarn, flera alternativ och en snygg design är denna NICR 960 från Nivona något alldeles extra. Den helautomatiska kaffemaskinen är lika smart som en maskin ska vara, och lika kaffekunnig som en barista. Du väljer mellan en mängd olika kaffesorter och har möjlighet att spara din favoritrecept med funktionen MY COFFEE!Med Aroma Balance System ser denna maskin till att din kaffe bli alldeles perfekt. Du kan välja mellan 3 olika profiler för maximal arom och exakt definierad extraktion. Koppla in mjölkbehållaren för brygga en riktigt god cappuccino eller café latte. Vattentanken är stor och rymmer hela 2,2 liter. Bönbehållaren rymmer 270 gram, vilket räcker till många koppar kaffe. Du kan till och med ställa in att vattentanken ska lysa i 8 olika färger, perfekt när du vill att maskinen ska smälta in i köket! Maskinen är oerhört enkel att använda och den extra stora 5" touchskärmen ser till att det inte går att missförstå vad som behöver göras. Rengöringen är enkel och genomförs automatiskt med hjälp av ett program för avkalkning och sköljning.  Njut av en otroligt god kopp kaffe bryggd av en otroligt tyst maskin. Detta är framtiden i ditt kök! Specifikationer:- Färg: Svart.- Kapacitet vattentank: 2,2 liter.- Kapacitet bönbehållare: 270 gram.  - Höjd: 49 cm.- Bredd: 58 cm.- Djup: 38 cm.- Kopphöjd: Max 14 cm.- Extrafack för kaffepulver!  
 • Nivona CafeRomatica 960

  Nivona CafeRomatica 960
 • Nivona CafeRomatica 848 espressomaskin

  Nivona CafeRomatica 848 espressomaskin
  Nivonas CafeRomatica 848 espressomaskin är perfekt till dig som brinner för kaffe. Här kan du nämligen spara upp till 10 olika kaffetyper på menyn, som du själv satt samman utifrån arom, kaffestyrka och mjölkmängd. Utöver detta finns här också 5 vanliga kaffetyper som du alltid kan välja mellan och som bryggs snabbt tack vare One-touch-funktionen. Välj mellan espresso, cappuccino, cafe creme, cafe latte och cafe macchiato.Med till espressomaskinen följer bland annat en genomskinlig mjölkbehållare med en kapacitet på 900 ml, samt en slang mellan behållare och maskin. Pricken över i:et är det inbyggda rengörings- och avkalkningsprogrammet som alltid ser till att hålla maskinen fräsch. Espressomaskinen inkluderar även ett färskvattenfilter som tar bort kalkrester från vattnet och skyddar maskinen. Detta är en kaffemaskin med hög schweizisk kvalité och användarvänlighet, kombinerat med en känsla för estetik och moderna design.
 • Nivona CafeRomatica 660

  Nivona CafeRomatica 660
 • Espressomaskin Café Romantica 859

  Espressomaskin Café Romantica 859
 • Nivona CafeRomatica 789

  Nivona CafeRomatica 789
 • Espressomaskin Café Romantica 1030

  Espressomaskin Café Romantica 1030
 • Espressomaskin Café Romantica 670

  Espressomaskin Café Romantica 670
 • Nivona Kaffemaskin Svart matt NICR 759

  Nivona Kaffemaskin Svart matt NICR 759
  En utmärkt kaffemaskin för dig som älskar kaffe!Föredrar du också en okomplicerade morgon utan trassel och där kaffekoppen serveras direkt? Då är denna CafeRomantica 759 från Nivona verkligen något för dig. Här väljer du enkelt mellan flera olika sorters kaffe och låter maskinen göra jobbet. Nivonas nya automatiska kaffemaskiner är utrustade med en specialdesignad kvarn som gör att de arbetar mycket tystare och smidigare än tidigare!Välj vattentemperatur och kaffestyrka genom att trycka på en knapp - och glöm inte att spara ditt favoritrecept med hjälp av funktionen MY COFFEE. Det nya systemet Aroma Balance System gör att just din kaffe bryggs med en exakt precision, definierad extraktion och starka aromer. Vattentanken rymmer 2,2 liter, vilket gör att du inte behöver springa fram och tillbaka och fylla på den hela tiden när gästerna är på besök!Maskinen säger själv till när det är dags för rengöring. Allt du behöver göra är att lägga i rengöringstablett (medföljer) och trycka på start. Vill du rengöra andra delar för hand går de enkelt att montera av och på. Med denna kaffemaskin från Nivona får du en ny bästa vän i köket, och en produkt med tidlös och elegant design! Specifikationer:- Färg: Svart.- Kapacitet vattentank: 2,2 liter.- Kapacitet mjölkbehållare: 0,5 liter.  - Höjd: 54 cm.- Bredd: 30 cm.- Djup: 40 cm.- Kopphöjd: Max 14 cm.- Kaffetemperatur: 3 nivåer.- Kaffestyrka: 3 nivåer.- Extrafack för kaffepulver! 
 • Espressomaskin Café Romantica 520

  Espressomaskin Café Romantica 520
 • Nivona CafeRomatica 778

  Nivona CafeRomatica 778
 • Nivona CafeRomatica 670

  Nivona CafeRomatica 670
 • Nivona CafeRomatica 530

  Nivona CafeRomatica 530
 • Espressomaskin Café Romantica 758

  Espressomaskin Café Romantica 758
ileadileadilead