Graef espressomaskiner

Espressomaskiner i tysk industriell design med kraftfulla komponenter. Graef Contessa, Baronessa och Pivalla är några av maskinerna du kan köpa. Exklusivast är Contessa med vilken du får preinfusion och möjlighet till individuell programmering.

Graef Contessa, Baronessa och Pivalla

Gillar du smidigheten med kaffekapslar kan du kolla närmare på Graef Pivalla. Den har stöd för Nescafé, Dolce Gusto, Tchibo Cafissimo, Nespresso och Lavazza kapslar. Kolla upp vilken hållare som följer med eller köp Komplett för att få med alla.

Populärt inom Graef espressomaskiner

 • Graef Pivalla Espressomaskin

  Graef Pivalla Espressomaskin
  Brygg en läcker italiensk espresso på nolltid med denna Pivalla espressomaskin från Graef. Espressomaskinen blir varm på några få minuter tack vare den smarta Thermoblock Heater. Maskinen är utrustad med en Ulka-pump som kan skapa ett tryck på upp till 16 bar, vilket garanterar en perfekt espresso. Här kan du även skumma mjölk och värma vatten till te, eller annan dryck som du önskar. Förutom malet kaffe kan du också använda den till att göra varm choklad, så länge du har pulvret.På maskinens ovansida finns en praktisk uppvärmningsplatta där du kan hetta upp koppar, vilket i längden ser till att hålla drycken varm längre. Espressomaskinen är också utrustad med en praktisk droppbricka och en avtagbar vattenbehållare med en kapacitet på 2,5 liter, rejält med utrymme och enkel rengöring.
 • Graef Pivalla Komplett Espressomaskin

  Graef Pivalla Komplett Espressomaskin
  Brygg en läcker italiensk espresso eller flera andra härliga varma drycker på nolltid med denna Pivalla espressomaskin från Graef. Espressomaskinen värms upp på ingen tid alls, mycket tack vare den smarta Thermoblock Heater. Här hittar du flera smarta funktioner, bland annat Ulka-pumpen som skapar ett tryck på upp till 16 bar och garanterar en perfekt espresso. Maskinen kan både skumma mjölk och hetta upp vatten till te, eller annan varm dryck. Förutom vanligt malt kaffe kan du också brygga varm choklad eller liknande, så länge du har pulvret till det. Här hittar du även smarta tillbehör, som normalt behöver köpas till, som gör det möjligt att att brygga drycker av kapslar från Nespresso, Tchibo Cafissimo, Nescafé Dolce Gusto och Lavazza a Modo Mio.På maskinens ovansida finns en smart värmeplatta på vilken du kan värma koppar och fat. Den är också utrustad med en praktisk droppbricka som samlar upp spill, samt en avtagbar vattenbehållare som rymmer hela 2,5 liter.
 • Graef Pivalla + Nespresso Espressomaskin

  Graef Pivalla + Nespresso Espressomaskin
  Brygg en läcker italiensk espresso på nolltid med denna Pivalla espressomaskin från Graef. Maskinen värms upp väldigt fort tack vare den smarta Thermoblock Heater, och är snart redo användning. Här hittar du den mycket effektiva Ulka-pumpen som enkelt skapar ett tryck på upp till 16, vilket garanterar en perfekt espresso. Maskinen kan både skumma mjölk och värma upp vatten till te eller annan varm dryck. Den kan dessutom brygga varm choklad eller liknande, så länge du har pulvret för drycken. Här medföljer även smarta tillbehör som gör det möjligt att använda Nespresso-kapslar i maskinen.På maskinens ovansida hittar du en mycket praktisk uppvärmningsplatta på vilken du kan värma koppar och fat. Givetvis finns här också en droppbricka som du enkelt tömmer i diskhon, samt en avtagbar vattenbehållare med en kapacitet på 2,5 liter.
 • Graef Contessa

  Graef Contessa
ilead