Gaggia espressomaskiner

Italienska märket Gaggia har flera espressomaskiner i sortimentet. Några av modellerna är Brera, Naviglio och Classic. Alla kan göra två koppar samtidigt.

Populärt inom Gaggia espressomaskiner

 • Gaggia Cadorna Plus Espressomaskin

  Gaggia Cadorna Plus Espressomaskin
  Den ultimata baristaupplevelsen hemma hos dig själv. Med Gaggia Cadorna Plus espressomaskinen behöver du inte längre bjuda dina nära och kära ut på kafé för att få fantastiskt kaffe. Bjud dem hem till dig själv och unna dem välsmakande kaffe. Cadorna Plus har sex förinställda varianter, som bara är ett knapptryck bort. På den enkla displayen kan du lätt navigera runt och hitta det kaffet du vill brygga. Omvänt kan du också anpassa kaffe så det blir som just du vill ha det och spara det under "My Favourites" - slipper du ställa in gång på gång. Du behöver då bara anpassa kaffestyrka och mängd en gång. Med den patenterade Panarello-steamern kan du till och med också lätt få mjölk till ditt kaffe, om det föredras. Den värmer och skummar mjölk till perfektion. Du uppnår en fantastisk smakupplevelse varje gång.
 • Gaggia Cadorna Prestige Espressomaskin

  Gaggia Cadorna Prestige Espressomaskin
  En ultimat kaffeupplevelse hemma i ditt eget kök. Den helautomatiska Cadorna Prestige espressomaskinen låter dig välja mellan 12 olika kaffedrycker, både med och utan mjölk. Allt kan brygga med bara ett knapptryck. Den intiutiva TFT-displaten guidar dig genom kaffebryggningen samt rengöring och underhåll av din espressomaskin. Du kan till och med sammansätta ditt eget kaffe, så det blir precis som du önskar det. Det kan göras på en av de fyra användarprofilerna som lätt kan väljas på displayen. Det automatiska mjölksystemet är till för att anpassa mjölken till drycken och din smak.
 • Gaggia Besana Espressomaskin

  Gaggia Besana Espressomaskin
  Lätt och enkelt. Det är kort och gott vad som kan sägas om den kompakta Besana espressomaskinen från italienska Gaggia. Den enkla användningen utgår från vredet och knappen på fronten. Så blir det inte mycket enklare att sätta igång maskinen. Det finns till och med en kom-ihåg-funktion, så att du kan ställa in din espresso precis som du önskar den. Resultatet blir lika gott varje gång! Föredrar du mjölk i kaffet är Besana utrustad med den patenterade Panarello-steamern. Enkelt kan du därför få den varma, krämiga mjölken som du gillar bäst. Sist men inte mist är den eleganta espressomaskinen utrustad med en 100 % keramisk kaffekvarn. Denna kan justeras, så att resultatet blir precis som du önskar.
 • Gaggia Classic ver.3 (2019 Pro) Espressomaskin

  Gaggia Classic ver.3 (2019 Pro) Espressomaskin
  En klassisk och ikonisk espressomaskin. Gaggia Classic PRO ver. 3 är en ny och förbättrad semiautomatisk modell med ännu bättre kaffeupplevelser. Det ligger många års erfarenhet bakom Classic och det kommer till uttryck i den nya utgåvan. Den smarta 3-vägsventilen sänker trycket i behållaren när du brygger en espressoshot. Det säkrar, att det inte sätter sig samla kafferester i maskinen, som kan riskera en dålig kopp kaffe. På så sätt är du säkrad en fantastisk kopp kaffe varje gång. Du använder lätt maskinen genom att trycka på de tre knapparna på fronten. Därtill är den professionella steamerarmen utrustad med två hål, som säkrar ett perfekt resultat av ditt mjölkskum. Du kan till och med utnyttja överskottsvärmen från maskinen till att alltid ha dina koppar redo på en perfekt temperatur. De bör då ställas ovanpå maskinen.

Fler tips på Gaggia espressomaskiner

 • Gaggia Cadorna Milk Espressomaskin

  Gaggia Cadorna Milk Espressomaskin
  Njut av smaken av fantastiskt kaffe från den helautomatiska Gaggia Cadorna Milk espressomaskinen. Upplev den autentiska italienska kaffesmaken med åtta olika kaffe- och mjölkdrycker. Det krävs bara ett knapptryck, och så är du klar till att njuta av kaffet. Den intuitiva och användarvänliga TFT-displayen låter dig enkelt använda maskinen. Härifrån kan du enkelt ställa in kaffet i olika styrkor, temperaturer och mängder. Därtill kan du också ställa in om du brygger en eller två koppar åt gången. Så får du en kopp välsmakande kaffe precis som du föredrar den. Samtidigt kan du också spara din favoritdryck på en av de fyra användarprofilerna. Då är din älsklingsdryck bara ett tryck bort.
 • Gaggia Cadorna Style Espressomaskin

  Gaggia Cadorna Style Espressomaskin
  Njut av smaken av hela sex olika kaffedrycker med den automatiska Gaggia Cadorna Style espressomaskinen. Italienska Gaggia har flera års erfarenhet av kaffe och det kommer tydligt fram i deras maskiner. Så, älskar du gott kaffe, är Gaggia med garanti ett utmärkt val. Den enkla TFT-displayen visar urvalet av kaffe, låter dig ställa in dina favoriter och till och med spara sitt eget önskade kaffe. Därtill är Cadorna Style också utrustad med den patenterade Panarello-steamern, som snabbt har mjölken klar till ditt mjölkkaffe.