Barletta espressomaskiner

Barletta är en italiensk by men också namnet på ett märke av espressomaskiner. Kaffekulturen i byn har fångats i denna maskin som gör krämigt gott kaffe. Du kan göra espresso, cappuccino eller latte som ett proffs.

Köp din Barletta kaffemaskin online

Här kan du se utbudet online med bild och pris. Klickar du kommer du direkt till produktsidan hos en svensk återförsäljare till Barletta.

Populärt inom Barletta espressomaskiner

  • Barletta Espressomaskin

    Barletta Espressomaskin
    Brygg espresso, cappuccino eller latte som ett riktigt proffs! Med denna espressomaskin från Barletta får du alla de funktioner du behöver för att brygga den perfekta koppen kaffe. Du styr enkelt maskinen med olika knappar till förinställda program, och för dig som verkligen vet hur du vill ha din espresso finns det självklart möjlighet att manuellt ställa in dina personliga preferenser. Espressomaskinen har också ett automatiskt system för mjölkskum som är mycket enkelt att använda när du är sugen på en krämig latte eller cappuccino. Det dubbla värmesystemet gör dessutom att du kan brygga ditt kaffe och skumma din mjölk på samma gång – tidsbesparande och effektivt! Under bryggningen kontrollerar maskinen automatiskt vattentemperaturen så att du inte behöver oroa dig för någon besk eftersmak, och tack vare de inbyggda säkerhetssystemen med skydd mot överhettning och högt tryck är du garanterad en trygg användning. Dessutom är den inbyggda mjölktanken väldigt enkel att rengöra med sitt automatiska rengöringsprogram. Barletta är därför en perfekt espressomaskin för dig som vill ha en enkel och smidig upplevelse, utan att kompromissa med kvalitén! SpecifikationerFärg: StålKapacitet vattentank: 1,7 lEffekt: 1230-1470WDubbla värmesystemet, kaffe och mjölkskum på samma gång!Reglerad vattentemperatur Säker användning med skydd mot överhettning och högt tryckAutomatiskt rengöringsprogram för mjölktanken
  • Barletta Espressomaskin + Mjölkkanna

    Barletta Espressomaskin + Mjölkkanna
    Setet med espressomaskin och mjölkkanna från Barletta är perfekt för dig som älskar kaffe! Kombon är också ett utmärkt julklapps- eller födelsedagstips till någon som du vill skämma bort lite extra! Du får två förstklassiga produkter som förhöjer alla fikastunder på ett härligt sätt. Espressomaskinen blir snabbt din högra hand i köket, och fixar till goda varma drycker till dig. Espresso, cappuccino eller latte? Den här maskinen klarar av alla! Det finns olika förinställda program som gör det enkelt att få till den perfekta drycken, men du kan även skräddarsy resultatet genom att manuellt ställa in hur du föredrar ditt kaffe. Du kommer även att älska det lättanvända och automatiska systemet för mjölkskum. Perfekt när du vill unna dig lite extra! Eftersom Espressomaskinen har ett dubbelt värmesystem är det enkelt att både brygga och skumma samtidigt! Espressomaskinen har fler älskvärda kvaliteter! Eftersom vattentemperaturen automatiskt kontrolleras under användning slipper du tänka på att eftersmaken skulle bli besk. Det automatiska rengöringsprogrammet gör att mjölktanken blir busenkel att rengöra. Som om inte allt detta vore nog har maskinen även ett säkerhetssystem som skyddar mot överhettning. Därför kan du känna dig trygg när du använder den högkvalitativa espressomaskinen från Barletta!Maskinen har ett modernt och stilrent utseende som passar utmärkt i alla hem! Du ställer med fördel fram den på köksbänken som en snygg inredningsdetalj. Det finns knappast någon bättre partner till den här tjusiga espressomaskinen än Barlettas mjölkkanna med ren utformning i klassiskt svart färg. På frukost- eller fikabordet ser den här kannan härligt lyxig ut! Den rymmer 550 ml och kan användas till kaffet eller teet för olika sorters mjölk, eller på ett annorlunda sätt för såser eller som mindre vattenkaraff. Det är endast fantasin som sätter gränser! Specifikationer:Espressomaskin:- Färg: Stål.- Vattentank kapacitet: 1,7 L. - Effekt: 1230-1470 W.- Automatiskt program för mjölkskum.- Möjlighet att ställa in manuella eller förinställda program.- Dubbelt värmesystem för kaffe och mjölkskum.- Reglerad vattentemperatur.- Justerbar koppstorlek och höjd.- Säkerhetssystem med skydd mot överhettning och högt tryck.- Automatiskt rengöringsprogram för mjölktank.Mjölkkanna:- Färg: Svart.- Kapacitet: 550 ml.