Wilfa kaffebryggare

Wilfa Optimal och CMC-100 är två populära kaffebryggare i många svenskars hem. En anledning till att deras bryggare ofta får höga poäng i tester är den jämna temperaturen, viktigt för god kaffebryggning.

Wilfas kaffebryggare kommer i flera olika färger så du kan välja en som du gillar och tror passar in i ditt kök. Här nedanför listar vi utbudet från flera nätbutiker. Jämför priser och hitta den bryggare du vill köpa från Wilfa.

Populärt inom Wilfa kaffebryggare

 • Wilfa Perkolator 12 Koppar PE-12S

  Wilfa Perkolator 12 Koppar PE-12S
  En stilren och stor perkolator som passar utmärkt för en fika i trädgården!Det som utmärker perkolatorn från en vanlig kaffebryggare är, förutom det termosliknande utseendet, den speciella funktion. I perkolatorn passerar nämligen vattnet igenom kaffefiltret flera gånger, vilket ger kaffet en starkare och fylligare smak. Den nya perkolatorn från Wilfa är designad för smälta in i det moderna köket och utrustad med signallampor som visar när kaffet bryggs samt när det är klart. Den har även ett auto off-program och stänger av sig själv när den stått orörd för länge. Här behöver du alltså inte oroa dig över en glömd kaffebryggare när du går till jobbet!En smidig och inbyggd kabelförvaring gör att du enkelt kan ställa undan maskinen när den inte används utan att ha sladdar liggandes överallt. Perkolatorn har även en funktion som ser till att hålla kaffet på en jämn temperatur när det kokat klart. Utrustad med handtag är den enkel att flytta och bära med sig ut i trädgården för en fika i solen. Om du älskar kaffe måste du definitivt testa en perkolator!Specifikationer:- Färg: Silver, svart.- Kapacitet: 12 koppar.- Program: Auto-off.
 • Wilfa Perkolator 6 Koppar PE-6S

  Wilfa Perkolator 6 Koppar PE-6S
  Är du kaffegalen? Med en perkolator blir processen lättare och kaffet godare. Norska Wilfa sätter kvalité och enkel användning högst upp på listan. Med denna perkolator kokar du snabbt kaffe för 6 personer samtidigt som du förbereder fikat. Allt du behöver göra är att måtta i rätt mängd kaffe och fylla perkolatorn med vatten, därefter sköter maskinen resten.   Perkolatorn är utrustad med signallampor som visar när maskinen arbetar och när kaffet är klart. Den har även en auto off-funktion och stänger av sig själv när den stått orörd för länge, allt för att undvika olyckor! Du behöver inte heller oroa dig för att kaffet ska svalna. Perkolatorn har en inbyggd termostat som ser till att hålla drycken på en perfekt temperatur för servering! Och som pricken över i:et är den otroligt lätt att packa ihop och ställa undan när den inte används. Den inbyggda kabelförvaringen gör att du enkelt rullar ihop sladden och undviker trassel i köket.      Specifikationer:- Färg: Silver, svart.- Kapacitet: 6 koppar.- Program: Auto-off.    
 • Kaffebryggare Pour Over Röd

  Kaffebryggare Pour Over Röd
 • Kaffebryggare Pour Over Vit

  Kaffebryggare Pour Over Vit

Fler tips på Wilfa kaffebryggare

 • Classic+ Kaffebryggare Svart

  Classic+ Kaffebryggare Svart
  En kaffebryggare i läcker svart färg som har en effekt på 1550 Watt, manuell droppstopp för att förhindra spill på värmeplattan. Bryggaren uppnår snabbt en temperatur mellan 92-96 °C vilket är den optimala vattentemperaturen för att brygga gott kaffe och har sedan automatisk avstängning efter 40 minuter. Passar utmärk för mindre hushåll som älskar gott kaffe. Classic+ underlättar dessutom rengöringen med en rengöringsindikator som blinkar efter ca 60 bryggningar.
 • Wilfa Kaffebryggare Blå CMC -100BL

  Wilfa Kaffebryggare Blå CMC -100BL
  Se till att förgylla morgonen med denna förstklassiga kaffebryggare från Wilfa!Kaffe har en förmåga att både hjälpa oss igenom tunga arbetsdagar och härliga helger. Och med tanke på hur ofta vi dricker kaffe vore det bara dumt att inte brygga det på absolut bästa möjliga vis. Med Classic Longyear kaffebryggare från Wilfa gör du enkelt och smidigt gott kaffe till dig själv och andra. Bryggaren är av dansk design i stål och har en kapacitet på 1 liter, vilket passar utmärkt för hushållsanvändning. Den uppnår snabbt den ideala vattentemperaturen mellan 92 och 96 grader, vilket garanterar en stabil värme och ger den absolut bästa smaken på ditt kaffe.Bryggaren är effektiv och klarar av att göra 1 liter kaffe på 4 till 6 minuter, allt för att du inte ska behöva vänta för länge. Förutom effektivitet tar Wilfa även säkerheten på största allvar. Maskinen håller plattan varm i 40 minuter, innan den stänger av sig automatiskt. Allt för många olyckor har skett på grund av bortglömda kaffebryggare!Tack vare bryggarens manuella droppstopp får du alltid perfekt kaffe, oavsett hur många koppar du brygger. Droppstoppet gör det möjligt att själv bestämma hur fort du vill att vattnet ska rinna genom filtret. Maskinen säger själv till när det är dags för avkalkning, vilket förenklar rengöringsprocessen.Wilfa älskar kaffe och strävar efter att göra din lediga stund lite bättre. Classic Longyear är en modern kaffebryggare som är både smidig och enkel att använda. Dessutom brygger den otroligt gott kaffe! Specifikationer:- Färg: Blå.- Material: Stål, plast.- Kapacitet: 1 liter.- Effekt: 1550 Watt.- Program: Automatisk avstängning efter 40 minuter. 
 • Kaffebryggare Pour Over Gul

  Kaffebryggare Pour Over Gul
 • Wilfa WSPL-3B Performance kaffebryggare

  Wilfa WSPL-3B Performance kaffebryggare
  Wilfas toppmoderna WSPL-3B kaffebryggare levererar perfekt kaffe med precision. Med FlowControl justeras extraktionstiden automatiskt i förhållande till kaffemängd för att uppnå optimal smak och arom vid varje bryggning. Kaffebryggaren är godkänd av ECBC, The European Coffee Brewing, som genomför kvalitetskontroller på både kaffe och kaffemaskiner. Kaffets bryggs här på en konstant temperatur på 92°C, tack vare Wilfas avancerade och precisa värmesystem.Vattentanken, som är bidrar till maskinens unika uttryck, töms helt vid varje bryggning, vilket innebär att den alltid använder färskt vatten. Maskinen stänger av sig automatiskt efter 40 minuters inaktivitet och den påminner dig automatiskt när den är i behov av rengöring.
 • Wilfa SVART Precision kaffebryggare WSP-2A

  Wilfa SVART Precision kaffebryggare WSP-2A
 • Wilfa SVART Presisjon WSP-2A

  Wilfa SVART Presisjon WSP-2A
  1880 W effekt,Ljudlös kaffebryggning,Avtagbar vattenbehållare,Justerbar flödeskontroll,Utvecklad med Tim Wendelboe,
 • Wilfa Kaffebryggare Grå CMC-100

  Wilfa Kaffebryggare Grå CMC-100
  Kaffebryggaren är den första maskinen vi sätter på när vi går upp på morgonen, och det är den sista vi rengör innan vi går och lägger oss. Svenskar är helt enkelt galna i kaffe, och det med all rätt! Därför presenterar Wilfa nu en bryggare som både gör otroligt gott kaffe och är enkel att använda!Kaffebryggaren Classic Longyear är av dansk design och har alla detaljer som en förstklassig bryggare ska ha! Den jobbar snabbt och brygger 1 liter kaffe på 4 till 6 minuter. Låt den arbeta samtidigt som du duschar och häll därefter upp en härlig kopp direkt när du är klar. Skulle du råka glömma maskinen påslagen är det ingen fara! Wilfas kaffebryggare är nämligen utrustat med ett automatiskt avstängningsprogram som slår av maskinen efter 40 minuter.Rengöringen är enkel och de olika delarna är lätta att plocka isär. Kaffebryggaren indikerar själv när det är dags för avkalkning, vilket är både bekvämt och praktiskt för dig som användare. Du är värd en god kopp kaffe, antingen på morgonen, under eftermiddagsfikat eller helgen. Med Classic Longyear får du garanterat bra kaffe på kortast möjliga tid!   Specifikationer:- Färg: Grå.- Kapacitet: 1 liter.- Effekt: 1550 Watt.- Program: Automatisk avstängning efter 40 minuter.  
 • WILFA CMC-100TC Orange Kaffebryggare

  WILFA CMC-100TC Orange Kaffebryggare
 • Wilfa CMC-100S

  Wilfa CMC-100S
  Kvalitativ kaffebryggare i borstat stålCMC-100S från Wilfa är en stilren kaffebryggare tillverkad i borstat stål. Med höga krav på tid och temperatur får du grunden till en god kopp bryggkaffe.
 • Kaffebryggare CCM-1500S

  Kaffebryggare CCM-1500S
 • Wilfa CM2B-A125 Kaffebryggare

  Wilfa CM2B-A125 Kaffebryggare
  Wilfas CM2B-A125 kaffebryggare är elegant, modern och kompakt och brygger otroligt gott kaffe varje gång. Kaffebryggaren är godkänd av The European Coffee Brewing Centre som genomför kvalitetskontroller på både kaffe och kaffebryggare. CM2B-A125 är designad med aromkontroll för utomordentliga resultat varje gång. Den är utöver detta utrustad med ett praktiskt droppstopp och automatisk avstängning efter 40 minuters tomgång.
 • Kaffebryggare Pour Over Röd

  Kaffebryggare Pour Over Röd
 • Wilfa Kaffebryggare WSP-2A

  Wilfa Kaffebryggare WSP-2A
  Kaffebryggare i rostfritt stål framtagen av världens bästa barista Tim Wendelboe. Kaffebryggaren har det smarta systemet Flow Control integrerat som gör det enkelt att justera mängden kaffe som ska bryggas. Kaffebryggaren är snyggt designad vilket den även har fått fina utmärkelser för. Bland annat det prestigefyllda Red Dot Design Award.Vattenbehållaren är lätt att ta av och fylla på med vatten. Värmesystemet i kaffebryggaren är patenterat och helt unikt för Wilfas kaffebryggare. 1680 Watt. 
 • Kaffebryggare Pour Over Vit

  Kaffebryggare Pour Over Vit
 • Classic+ Kaffebryggare Vit

  Classic+ Kaffebryggare Vit
  En kaffebryggare i läcker svart färg som har en effekt på 1550 Watt, manuell droppstopp för att förhindra spill på värmeplattan. Bryggaren uppnår snabbt en temperatur mellan 92-96 °C vilket är den optimala vattentemperaturen för att brygga gott kaffe och har sedan automatisk avstängning efter 40 minuter. Passar utmärk för mindre hushåll som älskar gott kaffe. Classic+ underlättar dessutom rengöringen med en rengöringsindikator som blinkar efter ca 60 bryggningar.
 • Wilfa CM2-A125 Kaffebryggare

  Wilfa CM2-A125 Kaffebryggare
  Denna klassiska kaffebryggare från Wilfa finns i två olika färger, vit och silver. Kaffebryggaren har en kompakt och tidlös design och kan brygga upp till 12 koppar åt gången, vilket gör den perfekt till både frukostkaffet och det större fikabordet. Kaffebryggaren är godkänd av ECBC, The European Coffee Brewing Centre, som genomför kvalitetskontroller på både kaffe och kaffemaskiner.
 • Wilfa WSC CCM-1500s

  Wilfa WSC CCM-1500s
 • Kaffebryggare CMC-100S

  Kaffebryggare CMC-100S
 • Wilfa WSPL-3B

  Wilfa WSPL-3B
  1800W effekt,1,25L avtagbar vattentank,92-96 º C – från första till sista droppe,Utvecklad med baristamästaren Tim Wendelboe,
 • Wilfa Classic Raven CMC-100MB

  Wilfa Classic Raven CMC-100MB
  1550 W effekt,Snabb bryggning,Godkänd av ECBC,Automatisk avstängning,5 års tillverkargaranti,
 • WILFA WSPL-3B Performance Kaffebryggare

  WILFA WSPL-3B Performance Kaffebryggare
 • Kaffebryggare Pour Over Röd

  Kaffebryggare Pour Over Röd
 • Wilfa CM1S-T125 kaffebryggare

  Wilfa CM1S-T125 kaffebryggare
  Denna klassiska kaffebryggare från Wilfa är godkänd av The European Coffee Brewing Centre (ECBC), som kvalitetskontrollerar- och stämplar kaffebryggare och kaffe. Mskinen är designad med både aromkontroll och droppstop, och du kan brygga upp till 12 koppar kaffe per gång. Bryggaren stänger av sig automatiskt efter 40 minuters inaktivitet, vilket betyder att du sparar ström och inte behöver oroa dig över om du glömde maskinen på.
 • WILFA CMC-100G ljusgrå Kaffebryggare

  WILFA CMC-100G ljusgrå Kaffebryggare
 • Wilfa Classic CCM-1500S

  Wilfa Classic CCM-1500S
  En kaffebryggare från Wilfa med namnet Classic. Kaffebryggaren är gjord i rostfritt borstat stål och är gjord för att skapa perfekta koppar med bryggkaffe. Hemligheten bakom en perfekt kopp kaffe sitter i temperaturen vilket Wilfa Classic kaffebryggare har tagit fasta på. Kaffekokaren har en kapacitet på 1 liter. 1550 WattKapacitet på 1 literBorstat stål. 
 • Kaffebryggare Pour Over Vit

  Kaffebryggare Pour Over Vit
 • Wilfa Kaffemaskin CMS-100S i svart

  Wilfa Kaffemaskin CMS-100S i svart
  Njut av en kopp varmt, nybryggt kaffe från denna eleganta Wilfa kaffebryggare. Kaffemaskinen har en kapacitet på 1 liter och brygger kaffet vid en optimal bryggtemperatur mellan 92°C och 96°C på bara 4-6 minuter. CMC 100S kaffebryggare har godkänts av The European Coffee Brewing Center (ECBC), som har sitt huvudkontor i Oslo. De har sedan 1975 betygsatt kaffe- och kaffebryggare för att göra det enkelt för kaffeentusiaster att göra kvalitetsmedvetna val.För att alltid ge dig det perfekta kaffet håller bryggaren kaffet varmt i 40 minuter och stängs sedan av automatiskt. Kaffemaskinen är också utrustad med en droppstoppfunktion och avkalkningsindikator för att göra underhållet smidigt och enkelt.
 • Wilfa Pour Over Kaffefilter med Flow Stop Vit

  Wilfa Pour Over Kaffefilter med Flow Stop Vit
  Nu kan man få en perfekt kopp nybryggt kaffe även utanför hemmet. Med Wilfas Pour Over är det enkelt att brygga en helt underbar kopp kaffe på bara några minuter. Häll bara på kaffe och varmt vatten över kaffefiltret som sätts på koppen. Fungerar perfekt även hemma när man vill ha en perfekt kopp kaffe. Med Wilfas Flow Stop är det superlätt att justera vilken styrka man vill ha på kaffet. Den vita färgen på Pour Over skapar en snygg inredningsdetalj i köket. 
 • WILFA CMC-100BL Blå Kaffebryggare

  WILFA CMC-100BL Blå Kaffebryggare
 • Wilfa WSP-2A, 1,25L Alu.

  Wilfa WSP-2A, 1,25L Alu.
 • Kaffebryggare Pour Over Gul

  Kaffebryggare Pour Over Gul
 • WILFA Classic CCM-1500S Coffeemaker Kaffebryggare

  WILFA Classic CCM-1500S Coffeemaker Kaffebryggare
 • Wilfa Kaffebryggare Terracotta Röd CMC-100TC

  Wilfa Kaffebryggare Terracotta Röd CMC-100TC
  Riktigt gott kaffe kan rädda din dag. Tur är då att Wilfa brinner för förstklassigt kaffe och kvalitativ produkter!Wilfa har alltid strävat efter att tillverka kaffebryggare som levererar det bästa kaffet på kortast möjliga tid. Med bryggaren Classic Longyear ser de ut att ha lyckats! Med en kapacitet på 1 liter passar denna bryggare utmärkt i ett vanligt hushåll, både när familjen är kaffesugen eller när vännerna kommer på besök. Maskinen brygger klart 1 liter kaffe på ungefär fem minuter - den perfekt bryggtiden. Classic Longyear uppnår snabbt en optimal vattentemperatur på mellan 92 och 96 grader. Detta garanterar en stabil värme under hela processen och ger kaffet den absolut bästa smaken. För säkerhets skull stänger maskinen av sig själv efter 40 minuter. Skulle du vilja ha den på längre är bara att starta den igen, plattan värms snabbt upp och kaffet som är kvar kommer inte att påverkas. Bryggaren är smart och säger själv till när det är dags för avkalkning, allt för att din användning ska bli så smidig som möjligt. Med hjälp av det manuella droppstoppet kan du också reglera hur snabbt vattnet ska rinna genom filtret!Med Classic Longyear får du många fina kaffestunder i många år framöver! Specifikationer:- Färg: Terracotta röd.- Kapacitet: 1 liter.- Effekt: 1550 Watt.- Program: Automatisk avstängning efter 40 minuter.  
 • Kaffebryggare CMC-100S

  Kaffebryggare CMC-100S
 • Wilfa Kaffemaskin WSP-2A och kaffekvarn WSFBS-100B

  Wilfa Kaffemaskin WSP-2A och kaffekvarn WSFBS-100B
  Wilfas unika kaffemaskin WSP-2A är inte bara en fröjd för ögat, utan också en kritikerrosad kaffemaskin utvecklad i samarbete med den världsberömda norska kaffeexpertern Tim Wendelboe. Kaffemaskinen har rankats bäst i test av det norska programmet "TV2 Hjelper Deg". Den är också godkänd av den norskbaserade organisationen European Coffee Brewing Center (ECBC), som sedan 1975 har kvalitetstestat kaffeprodukter för att göra det enkelt för kaffeentusiaster världen över att göra kvalitetsmedvetna val.Kaffebryggare rymmer upp till 1,25 liter, motsvarande 12 koppar kaffe. Kaffet bryggs vid den optimala bryggtemperaturen 96°C och hålls varm vid denna temperatur i 40 minuter innan den stängs av automatiskt. För det absolut bästa kaffet kan du mala dina kaffebönor själv i den medföljande WSFBS-100B kaffekvarnen från Wilfa. Kaffekvarnen är, liksom kaffemaskinen, läcker och stilren. Den har hela 41 olika kvarninställningar och kan mala allt från presskaffe till espresso. Kaffekvarnen kan anslutas till Wilfa Svart-applikationen, som finns för både iOS och Android. Kvarnen maler kaffet långsamt så att bönorna inte värms upp, även detta utvecklades i samarbete med Tim Wendelboe.
 • Wilfa Kaffebryggare CMC-100MW 1L Matt vit

  Wilfa Kaffebryggare CMC-100MW 1L Matt vit
  Alla älskar en god kopp hembryggt kaffe! Detta kan du snabbt och enkelt få med kaffebryggaren från Wilfa. Denna klassiska kaffebryggare har nämligen alla funktioner som gör att kaffebryggningen inte blir för komplicerad. Vattenbehållaren har en kapacitet på 1L och du kan då brygga ett par koppar när du brygger maximal mängd. Maskinen har även funktioner som doseringsknapp för vattenbehållaren, avkalkningsindikator och manuell aromakontroll så att du alltid från kaffe av högsta kvalitet. Låter du kaffekannan stå på maskinen har den en automatiskt varmhållningsfunktion, manuellt droppstopp samt automatiskt avstängning efter 40 minuter. Kaffebryggaren som är en del av Wilfas Classic-serie, gör morgonkaffet enkelt att brygga även som första uppgift på morgonen. Den matta vita färgen ger också en tidlös look i köket och passar in i alla hem.
 • Kaffebryggare CCM-1500S

  Kaffebryggare CCM-1500S
 • Kaffebryggare CCM-1500S

  Kaffebryggare CCM-1500S
 • Kaffebryggare Pour Over Gul

  Kaffebryggare Pour Over Gul

Wilfas flaggskepp WSP-2A är en bryggare med avancerad teknologi för att hålla vattentemperaturen rätt under hela bryggningsfasen. Den kan mäta sig med superpopulära Moccamaster. Här kan du jämföra de två bästa modellerna av kaffebryggare Wilfa vs Moccamaster.

ileadileadileadilead