Espro kaffepress

Espro press från Kanada

En bra presskanna ska inte släppa igenom minsta lilla kaffesump. Kanadensiska Espro Press har löst det genom täta silikonringar runt filtret.

Ytterligare en förbättring mot klassisk franskpress är att Espro försett sina presskannor med dubbla korgar som har ett mycket finmaskigt nät.

Rostfri kanna håller kaffet varmt

En Espro Press har väggar av rostfritt stål för att hålla kaffet varmt länge. Stål är också mer tåligt än glas som är traditionellt material i en franskpresskanna. En och annan sån kanna har nog gått sönder vid diskbänken.

Populärt inom Espro kaffepress

 • Espro P7 1132C Stämpelkanna

  Espro P7 1132C Stämpelkanna
  Kungen av alla stämpelkannor!I motsatts från de flesta andra stämpelkannor är denna P7-modell tillverkat i borstat stål och byggd som en tank. Tack vare denna design och med de dubbla väggarna ser kannan till att hålla kaffet varmt mycket längre än sina konkurrenter. Kannans exklusiva look gör att den alltid kommer ha en säker plats på köksbänken - ett ultimat sätt att brygga kaffe på!Under locket hittar du Espros patenterade mikrofilter som ger dig den renaste kopp kaffe du kan tänka dig. Med en kapacitet på 1 liter ser du också till att brygga kaffe till hela familjen eller alla gäster samtidigt. Detta är en stämpelkanna utöver det vanliga och trots sin avancerade konstruktion är den otroligt enkel att använda. Här får du allt i ett paket - god smak, design och exklusivitet!Specifikationer:- Färg: Stål.- Material: Borstat stål.- Kapacitet: 1 liter. - Tillbehör: Kaffefilter.  - Elegant design!   - Håller kaffet varmt länge!
 • Espro P7 1032C2 Stämpelkanna

  Espro P7 1032C2 Stämpelkanna
  Läcker stämpelkanna i elegant design! Vad är egentligen mer praktiskt än att brygga kaffet i samma kanna som du serverar det i? Denna eleganta stämpelkanna från Espro har både en fantastisk design och oerhört praktiska funktioner. Det blanka stålet får kannan att passa in i alla moderna hem och du kommer snart märka att den gör sig bra som ett stående inslag på köksbänken. Utrustad med dubbla väggar ser den också till att hålla kaffet varmt mycket längre än en vanlig stämpelkanna, vilket gör att du enkelt kan planera ditt bryggande samtidigt som du fixar med annat!Espro vet att kaffets kvalité kan avgöra huruvida en dag blir bra eller dålig. Därför är denna kanna utrustad med ett patenterat mikrofilter som ger en fantastisk smak och håller borta smuts och damm. Silikonpackningen i locket gör att du i princip inte kan spilla, och kannan kommer garanterat inte stå och droppa! Perfekt när du vill hålla diskbänken ren från spill! En exklusiv kanna med många fördelar - perfekt för kaffeälskaren!Specifikationer:- Färg: Stål.- Material: Rostfritt stål.- Kapacitet: 0,9 liter. - Tillbehör: Kaffefilter.  - Elegant design!   - Håller kaffet varmt länge!
 • Espro P7 1118C2 Stämpelkanna

  Espro P7 1118C2 Stämpelkanna
  Brygg ditt kaffe smidigt och elegant!Men en stämpelkanna från Espro garanterar du god smak på ditt kaffe, samtidigt som ditt kök blir vackrare. Tillverkad i borstat stål håller denna kanna hög kvalité och den innovativa designen gör att kaffet håller sig varmt längre. P7-modellen är nämligen utrustad med dubbla väggar som stänger inne värmen! Kannans exklusiva look gör att den garanterat kommer imponera på gästerna och att du gärna lämnar den stående på köksbänken, även när den inte används.För att göra ditt kaffe så gott som möjligt har Espro utvecklat ett patenterat mikrofilter som håller borta sump och smuts. Innanför locket sitter en silikonpackning som gör att kannan inte kan stå och droppa av misstag. Med en exklusiv look och en modern design kommer denna stämpelkanna inte att göra någon besviken. Passar utmärkt när gästerna är på besök eller när familjen vill ha kaffe på morgonen!Specifikationer:- Färg: Stål.- Material: Borstat stål.- Kapacitet: 0,5 liter. - Tillbehör: Kaffefilter.  - Elegant design!   - Håller kaffet varmt länge!
 • Espro travel 5012CT-15BK Stempelkande

  Espro travel 5012CT-15BK Stempelkande
  Perfekt kaffe i farten, i parken eller på kontoret!Njut av en fantastisk kopp kaffe eller te var du än befinner dig. Kannan är tillverkad i rostfritt stål och utrustad med dubbla väggar som ser till att stänga inne värmen i 4-6 timmar. Nu behöver du inte oroa dig för att inte få i dig tillräckligt med kaffe. En otroligt smart och smidig lösning!Espro Travel Press är en innovativ produkt som definitivt inte kommer göra dig besviken. Denna modell har både ett te- och kaffefilter som gör att du själv enkelt väljer mellan vilken dryck du vill ha. Den läckra designen gör att den passar in i alla moderna hem samtidigt som den är smidig nog att stoppa i väskan. Under locket hittar du en silikonpackning som förhindrar allt spill och gör att du slipper oroa dig för väskans innehåll. Medföljer gör även pappersfilter som kan användas om man vill ha en pour over-smak till kaffet eller en helt filtrerad kopp te. En smart och smidig lösning som passar kaffe- och teälskaren i dig!  Specifikationer:- Färg: Svart.- Material: Rostfritt stål.- Kapacitet: 0,35 liter. - Höjd: 20,5 cm.- Bredd: 7,2 cm.- Tillbehör: Kaffe & tefilter.- Droppfritt lock!   

Fler tips på Espro kaffepress

 • Espro P5 Stämpelkanna

  Espro P5 Stämpelkanna
  När man är kaffe- eller te-fantast kan det betyda mycket att följa med i bryggprocessen av drycken. Med Espro P5 Stämpelkanna har de tänkt på detta när de utvecklade kannan, vilket tydligt kommer fram i designen som både är elegant och exklusiv och ger dig möjlighet att följa med i processen. Espro P5 Stämpelkanna är utrustad med glas i högsta kvalitet. Glaskannan är nämligen gjord av tyskt Schott-Duran glas, som är 40% tjockare än vid traditionella stämpelkannor. Det ger en hållbar kanna som är mer robust och håller ditt kaffe varmt längre.Espro P5 är också utrustad med det patenterade Safety Lock, som ser till att glaset står i hållaren vid användning. Den har även deras patenterade mikrofilter som ser till att kaffet och teet är rent varje gång och du slipper smuts och sump. Du kan även använda dig av pappersfiltren som hjälper till att skapa en pour-over effekt och ger en fantastisk smak. Kannan fås i flera storlekar och kommer med ett tefilter. Önskar du att använda den till kaffe samtidigt så kan du köpa till ett kaffefilter.
 • Espro travel 5012T-15WT Stempelkande

  Espro travel 5012T-15WT Stempelkande
  Brygg ditt te och drick det i farten!Även om många av oss tycker om att ha med en termos med kaffe måste alla teälskare också få sitt. Denna smarta lösning från Espro låter dig förbereda ditt te hemma och gör att du smidigt tar det med dig på bussen. Utrustad med ett filter passar den utmärkt för att brygga perfekt te från lösvikt. Den är också enkel att montera isär och rengöra. Tack vare konstruktionen i rostfritt stål och de dubbla väggarna ser Espro Travel till att hålla ditt te varmt i 4-6 timmar, vilket räcker gott och väl för att du ska hinna avnjuta den läckra drycken. Locket är tillverkat med en silikonförslutning som hindrar läckage och gör att du inte behöver oroa dig för att spilla i väskan. Ett utmärkt hjälpmedel för dig som ofta är på språng!  Specifikationer:- Färg: Vit.- Material: Rostfritt stål.- Kapacitet: 0,35 liter. - Höjd: 20,5 cm.- Bredd: 7,2 cm.- Tillbehör: Tefilter.- Droppfritt lock!    
 • Espro P5 1232C Stämpelkanna

  Espro P5 1232C Stämpelkanna
  Exklusiv stämpelkanna med det där lilla extra!Att se kaffet bryggas kan vara lika viktigt som smaken. Därför har Espro utvecklat stämpelkannan P5, en exklusiv och elegant produkt som utan tvekan kommer göra din vardag både bättre och enklare. Den hållbara ramen är tillverkad i borstat stål och skapar ett ädelt intryck på köksbänken. Glaset är tillverkat i Schott-Duran och är 40 % tjockare än vanliga stämpelkannor, detta gör att Espro P5 håller värmen mycket längre än sina konkurrenter!Kapacitet på 1 liter gör att du enkelt brygger kaffe till alla middagsgäster runt bordet och gör serveringen lättare. Kannan är även utrustad med ett patenterat dubbelt mikrofilter för att ge en ren och läcker dryck. Den klassiska stämpelkannan har just fått sig en rejäl uppdatering, och du kommer snart märka att resultatet är perfekt! Detta är en utmärkt produkt för dig som älskar en god kopp kaffe och som föredrar kvalité framför kvantitet!Specifikationer:- Färg: Stål.- Material: Borstat stål & glas.- Kapacitet: 1 liter. - Tillbehör: Kaffefilter.  - Exklusiv design!
 • Espro P5 1232T Stämpelkanna

  Espro P5 1232T Stämpelkanna
  Följ med i bryggningen med denna eleganta stämpelkanna!Espro har alltid satt kvalité högst på listan och denna stämpelkanna är inget undantag. Tack vare det 40 % tjockare Schott-Duranglaset håller kaffet värmen längre, vilket gör att du får lättare att förbereda. Den eleganta ramen är tillverkad i borstat stål, ett slitstarkt och elegant material som håller högsta kvalité! Espro har verkligen utvecklat en klassisk kaffemetod och satt en modern prägel på den!För att undvika smuts och kaffesump i koppen är kannan utrustad med ett mikrofilter. Detta ser till att hålla drycken läcker och ren! Utöver detta har du även möjlighet att använda pappersfilter för en pour over-effekt för en otroligt god smak. Espro P5 1232T är en elegant stämpelkanna som garanterat kommer passa in bra på köksbänken. Låt den stå framme även när den inte används för att alltid ha den nära till hands. Utmärkt för kaffeälskaren i dig!Specifikationer:- Färg: Stål.- Material: Borstat stål & glas.- Kapacitet: 0,9 liter. - Tillbehör: Tefilter.  - Exklusiv design!
 • Espro P3 Stämpelkanna

  Espro P3 Stämpelkanna
  Det ska vara smidigt att göra både te och kaffe. Espro P3 Stämpelkanna har ett dubbelt mikrofilter, så det finns inget som kan förstöra ditt te eller kaffe. Själva kannan är tillverkad av extremt hållbart kvalitetsglas från Schott-Duran. Glaset är 40% tjockare än vid en traditionell stämpelkanna, vilket också gör att drycken håller sig varm längre. Även locket är gjort för att hålla värmen längre. Själva hållaren har Espros patenterade låssystem så att du kan vara säker på att kannan håller sig där den ska vara. Filtret är gjort så att när du trycker ner det, stannar bryggningen på en gång vilket gör att du får den smak du önskar på ditt te eller kaffe.
 • Espro travel 5012C-15WT Stempelkande

  Espro travel 5012C-15WT Stempelkande
  Njut av en perfekt kopp kaffe var du än befinner dig!Espro vet hur mycket en god kopp kaffe kan göra för din dag. Därför har de utvecklat Travel Press-serien, med innovativa presskannor som alltid ger ett perfekt resultat. Nu kan du få dig en supergod kopp kaffe var du än befinner dig utan att kompromissa med smaken!Tack vare de dubbla väggarna håller kaffet värmen i 4-6 timmar, vilket räcker gott och väl. Den smarta silikonpackningen i locket gör att du i princip inte kan spilla - du kan alltså försäkra dig om att väskan förblir torr! Med en kapacitet på 0,35 liter ser du också till att ha tillräckligt med kaffe för hela dagen. Espro Travel Press är en smart lösning som gör det lätt för dig att själv bestämma över smaken. Tryck bara ner pressen när du anser att kaffet är färdigbryggt och njut! Utmärkt för dig som ofta är på språng!  Specifikationer:- Färg: Vit.- Material: Rostfritt stål.- Kapacitet: 0,35 liter. - Höjd: 20,5 cm.- Bredd: 7,2 cm.- Tillbehör: Kaffefilter.  - Droppfritt lock!  
 • Espro Travel kaffe, borstat stål

  Espro Travel kaffe, borstat stål
  Med Espro Travel Press kan du alltid njuta av en kopp kaffe när du är på språng utan att kompromissa med smaken. Du kan själv bestämma hur länge du vill att ditt kaffe ska dra och när du trycker ner så stoppar bryggningen. Du får även med pappersfilter som ger dig möjligheten att njuta av smaken av pour-over kaffe som är bryggt mycket lättare. En helt olje-fri smak. Travel press har dubbla väggar i rostfritt stål som håller ditt kaffe varmt i 4-6 timmar. Det droppfria locket har silikonstängning så du kan vara säker på att kaffet stannar inuti.
 • Espro P7 1018C2 Stämpelkanna

  Espro P7 1018C2 Stämpelkanna
  Elegant look och perfekt resultat!En stämpelkanna borde alltid vara tillräckligt elegant för att ställas fram på middagsbordet. Espro P7 är lika snygg som den är praktisk. Tillverkad i rostfritt stål håller den absolut högsta kvalité och den exklusiva looken kommer inte gå någon förbi. Det här är en stämpelkanna som enkelt går att lämna kvar på köksbänken även när den inte används, och som inte kommer göra någon besviken.Utrustad med ett patenterat mikrofilter ser kannan till att hålla din dryck ren från smuts och sump, samtidigt som smaken blir precis som du vill ha den. Den smarta designen innehåller även dubbla väggar som gör att kaffet håller värmen mycket längre än en vanlig stämpelkanna. Utöver det är locket utrustat med en silikonpackning som skyddar från dropp och onödigt spill. Denna stämpelkanna från Espro är en högkvalitativ och stilren produkt som passar alla kaffeälskare. Kapaciteten på 0,5 liter passar utmärkt när du brygger kaffe till dig själv och några vänner, eller till familjen under morgonen!Specifikationer:- Färg: Stål.- Material: Rostfritt stål.- Kapacitet: 0,5 liter. - Tillbehör: Kaffefilter.  - Elegant design!   - Håller kaffet varmt länge!
 • Espro Travel te, svart

  Espro Travel te, svart
  Även om många dricker kaffe när de är på språng ska det även finnas plats för de som dricker te. Denna Espro Travel Press modell är utrustad med ett tefilter från början som  är fantastiskt till att brygga te från lösvikts-te. Travel Press har dubbla väggar i rostfritt stål vilket gör att ditt te håller sig varmt i 4-6 timmar. Locket har en silikonstängning vilket gör det droppfritt och teet stannar inuti.
 • Espro P5 1218C Stämpelkanna

  Espro P5 1218C Stämpelkanna
  Stämpelkanna i exklusiv design och med ett perfekt resultat!En god kopp kaffe är ett måste när man stiger upp på morgonen och under eftermiddagen. Denna stämpelkanna från Espro har inte bara en snygg design, den låter dig dessutom följa hela processen och ger utöver det ett perfekt resultat varje gång. Kannan innehåller nämligen ett mikrofilter som ser till att ditt kaffe eller te blir rent varje gång, på så sätt slipper du kaffepulver som ligger och flyter i koppen!Kannans glas är av absolut högsta kvalité och tillverkat i Schott-Duranglas, vilket är 40 % tjockare än i en vanlig stämpelkanna. Det gör att kaffet håller värmen längre och gör det möjligt för dig att förbereda i förväg! Kannan är även utrustad med ett säkerhetslås som garanterar att glaset stannar i stålramen under användning. En proffsigare stämpelkanna får man leta efter! Elegant, exklusiv och med ett perfekt resultat - utmärkt för kaffeälskaren i dig!Specifikationer:- Färg: Stål.- Material: Borstat stål & glas.- Kapacitet: 0,5 liter. - Tillbehör: Tefilter.
 • Espro travel 5012T-BS Stempelkande

  Espro travel 5012T-BS Stempelkande
  En läcker design och praktisk funktion! Med Espro Travel dricker du enkelt te i farten eller när du är på jobbet. Den smarta lösningen är utrustad med ett filter som gör att snabbt och smidigt brygger gott te från lösvikt. De dubbla väggarna i rostfritt stål ser till att drycken håller värmen i 4-6 timmar, vilket gör att du har gott om tid på dig att dricka. En elegant och oerhört praktisk lösning som förenklar vardagen. Nu kan du alltid dricka ditt favoritte! Du behöver inte oroa dig för att stämpelkannan ska läcka i väskan. Locket är nämligen utrustad med silikonförslutning som ser till att hålla din väska helt torr. Ett praktiskt hjälpmedel som garanterat kommer göra dig både nöjd och belåten!   Specifikationer:- Färg: Borstat stål.- Material: Rostfritt stål.- Kapacitet: 0,35 liter. - Höjd: 20,5 cm.- Bredd: 7,2 cm.- Tillbehör: Tefilter.- Droppfritt lock!