Coffee Queen kaffebryggare

Drottningen av kaffebryggare som ofta ses på kontor, restauranger eller caféer är Coffee Queen. Deras bryggare klarar att brygga stora volymer och har en bra värmeplatta. Modellen som heter M-2 har till och med dubbla plattor så du kan brygga en kanna och ha den andra på värmeplattan ovanpå. Vill du kunna brygga två kannor samtidigt kan du kolla in våra tips på dubbelbryggare här.

Mega Gold med mobil kaffeserveringsstation

En riktigt funktionell bryggare är den som heter Mega Gold. Där har Coffee Queen gjort en lösning för dig som vill kunna brygga mycket kaffe och erbjuda en praktisk serveringsstation.

Brygg upp till 17 koppar kaffe (2,5 L) och när bryggningen är klar bär du stationen i handtaget. Gästerna tappar upp kaffe rakt ner i sin kopp ur tappkranen.

Populärt inom Coffee Queen kaffebryggare

 • Kaffebryggare Coffee Queen M-2

  Kaffebryggare Coffee Queen M-2
  Den perfekta bryggaren till kontoret, caféet eller restaurangen. När den första kannan är klar kan den placeras på värmeplattan ovanpå bryggaren, och sedan kan man omedelbart brygga kanna numme
 • COFFEE QUEEN ORIGINAL Kaffebryggare TERMOS OFFICE

  COFFEE QUEEN ORIGINAL Kaffebryggare TERMOS OFFICE
  Med Coffee Queen Termos Office kan du brygga ditt kaffe direkt i en 1,9 liters termos. Praktiskt när du behöver hålla kaffet varmt och behålla sin smak och arom. Ta termosen från bryggaren och placera den där du vill att kaffet ska serveras.Bryggaren har manuell vattenpåfyllningEn termos ingår
 • Kaffebryggare COFFEE QUEEN Single Tower

  Kaffebryggare COFFEE QUEEN Single Tower
 • Coffee Queen TERMOS M

  Coffee Queen TERMOS M

Fler tips på Coffee Queen kaffebryggare

ileadilead