Georg Jensen tillbehör

Populärt inom Georg Jensen tillbehör

 • Georg Jensen Beak Termos 1 L Rostfritt Stål

  Georg Jensen Beak Termos 1 L Rostfritt Stål
  En vacker termos i Rostfritt stål med blank yta. Termosen är designad av Maria Berntsen och ingår i serien Beak av Georg Jensen. Maria själv tycker att en bra design ska vara enkel och funktionell, måste vara harmonisk och väl genomtänkt. Pipen minimerar droppar och spill. Termosen är utrustad med en tryckknapp som optimerar vätskans flöde. Diskas förhand med varmt vatten och mild tvål. Envisa fläckar av kaffe eller te kan tas bort med vatten och bakpulver/bikarbonat. Använd inte medel som bleker eller innehåller klor. Använd endast mjuka borstar eller trasor för att inte skada den blanka ytan.
 • Georg Jensen Bernadotte Termos 1 L Rostfritt Stål

  Georg Jensen Bernadotte Termos 1 L Rostfritt Stål
  Denna termos är inspirerad av den mjölkkanna som Prins Sigvard Bernadotte designade år 1938. Bernadotte och Georg Jensen hade ett långt och givande samarbete som representerar en del av Skandinavisk designhistoria. För Bernadotte var det viktigt att funktionalitet och visuell skönhet gick hand i hand. Kollektionen Bernadotte har länge varit en favorit, och är fortfarande. Termosen diskas förhand med varmt vatten och mild tvål. Envisa fläckar av kaffe eller te kan tas bort med vatten och bakpulver/bikarbonat. Använd inte medel som bleker eller innehåller klor. Använd endast mjuka borstar eller trasor för att inte skada den blanka ytan.
 • Georg Jensen Bernadotte Café Latteskedar 4-pack Rostfritt Stål

  Georg Jensen Bernadotte Café Latteskedar 4-pack Rostfritt Stål
  Fyra stycken Café Latteskedar, designade av Sigvard Bernadotte från Georg Jensen, som är inspirerade av Bernadottes tidiga verk från 40-talet. Den blankpolerade, klassiskt räfflade ytan på skaften ger en lyxig känsla till detta vardagliga bruksföremål. Den enkla formen lyfter fram materialet på ett effektfullt sätt och skapar ett elegant uttryck.
 • Georg Jensen Bernadotte Termoskanna 1 Liter

  Georg Jensen Bernadotte Termoskanna 1 Liter
  1938 var året då Prins Sigvard Bernadotte designade den innovativa mjölkkannan helt i silver. Den kanna blev sedan inspirationskällan till denna nya termoskannan som lanserades 2002. Trots att designen snart fyller 80 år behåller den fortfarande en plats i toppen av modern design. Bernadotte hade alltid i åtanke att skapa ett föremål där funktionaliteten var i fokus, och detta utan att tappa fokus för den estetiska elegansen. Termoskannan klarar att hålla värmen i som minst 6 timmar. Den eleganta krompläterade kroppen ger både ett vackert utseende samtidigt som det gör att kannan blir lättare att rengöra. Kannan finns även i en mindre variant på 0,8 Liter.  Designern Sigvard Bernadotte (1907 - 2002) lyckades under sin långa designkarriär alltid fånga en oslagbar funktionell elegans som lyfte hans verk till en helt ny nivå. Detta har gjort Bernadottes serie till en av de mest framgångsrika i Georg Jensens historia. Designer: Sigvard Bernadotte. Material: Krompläterat Rostfritt Stål. Volym: 1 liter.

Fler tips på Georg Jensen tillbehör

 • Georg Jensen Bernadotte Termoskanna 1 L

  Georg Jensen Bernadotte Termoskanna 1 L
  Georg Jensen Bernadotte Termoskanna 1 L från Georg Jensen
 • New York Kaffeskedset 4st Rostfritt Stål

  New York Kaffeskedset 4st Rostfritt Stål
 • Mitra Kaffesked 4st Rostfritt Stål

  Mitra Kaffesked 4st Rostfritt Stål
 • New York Latteskedset 4st Matt

  New York Latteskedset 4st Matt
 • Helix Termoskanna Rostfitt Stål 1L

  Helix Termoskanna Rostfitt Stål 1L
 • New York Latteskedar 4-Pack, Rostfritt Stål

  New York Latteskedar 4-Pack, Rostfritt Stål
  New York Latteskedar 4-Pack, Rostfritt Stål från Georg Jensen .
 • Bernadotte Kaffeskedar 4-Pack, Rostfritt Stål

  Bernadotte Kaffeskedar 4-Pack, Rostfritt Stål
  4-pack med kaffeskedar i rostfritt stål från Georg Jensen som tillhör den eleganta serien Bernadotte.
 • Georg Jensen Bernadotte Termoskanna 0,8 Liter

  Georg Jensen Bernadotte Termoskanna 0,8 Liter
  1938 var året då Prins Sigvard Bernadotte designade den innovativa mjölkkannan helt i silver. Kannan blev sedan inspirationskällan till denna nya termoskannan som lanserades 2002. Trots att designen snart fyller 80 år behåller den fortfarande en plats i toppen av modern design. Bernadotte hade alltid i åtanke att skapa ett föremål där funktionaliteten var i fokus, och detta utan att tappa fokus för den estetiska elegansen. Termoskannan klarar att hålla värmen i som minst 6 timmar. Den eleganta krompläterade kroppen ger både ett vackert utseende samtidigt som det gör att kannan blir lättare att rengöra. Kannan finns även i en större variant på 1 Liter.  Designern Sigvard Bernadotte (1907 - 2002) lyckades under sin långa designkarriär alltid fånga en oslagbar funktionell elegans som lyfte hans verk till en helt ny nivå. Detta har gjort Bernadottes serie till en av de mest framgångsrika i Georg Jensens historia. Designer: Sigvard BernadotteMaterial: Krompläterat Rostfritt StålHöjd: 18,8 cm Volym: 0,8 Liter 
 • Arne Jacobsen Kaffesked 4st Rostfritt Stål

  Arne Jacobsen Kaffesked 4st Rostfritt Stål
 • Georg Jensen COBRA Termomugg

  Georg Jensen COBRA Termomugg
  Avnjut den härligt uppfriskande morgonkaffet eller det mysiga kvällsteet med denna fantastiska muggen i porslin. Muggens stiliga design låter dig enkelt kombinera den med andra serviser utan att den tar för stor uppmärksamhet. Den flytande vätskeliknande formen som präglar alla produkter i serien COBRA ger ett elegant uttryck. Designern Constantin Wortmann har lyckats att fånga det stiliga med enkla och mjuka former och kombinerat detta med en tydlig funktionalitet.Muggen tål att diskas i maskin samt att användas i mikrovågsugn.Designer: Constantin Wortmann Material: PorslinHöjd: 9,5 cm Volym: 0,2 Liter 
 • Copenhagen Kaffesked 4st Rostfritt Stål

  Copenhagen Kaffesked 4st Rostfritt Stål
 • Copenhagen Latteskedar 4-Pack Rostfritt Stål

  Copenhagen Latteskedar 4-Pack Rostfritt Stål
  Copenhagen Latteskedar 4-Pack Rostfritt Stål från Georg Jensen .
 • Arne Jacobsen Kaffesked 4st Rostfritt Stål

  Arne Jacobsen Kaffesked 4st Rostfritt Stål
 • Copenhagen Lattesked 4st Rostfritt Stål Matt

  Copenhagen Lattesked 4st Rostfritt Stål Matt
 • Pyramid Kaffesked 4st Rostfritt Stål

  Pyramid Kaffesked 4st Rostfritt Stål
 • New York Kaffeskedset 4st Rostfritt Stål

  New York Kaffeskedset 4st Rostfritt Stål
 • New York Latteskedset 4st Matt

  New York Latteskedset 4st Matt
 • Bernadotte Lattesked 4st Rostfritt Stål

  Bernadotte Lattesked 4st Rostfritt Stål
 • Mitra Kaffesked 4st Rostfritt Stål

  Mitra Kaffesked 4st Rostfritt Stål
 • Bernadotte Kaffesked 4st Rostfritt Stål

  Bernadotte Kaffesked 4st Rostfritt Stål
 • Copenhagen Lattesked 4st Rostfritt Stål Matt

  Copenhagen Lattesked 4st Rostfritt Stål Matt
 • Pyramid Kaffesked 4st Rostfritt Stål

  Pyramid Kaffesked 4st Rostfritt Stål
 • Bernadotte Lattesked 4st Rostfritt Stål

  Bernadotte Lattesked 4st Rostfritt Stål
 • Helix Termoskanna Rostfitt Stål 1L

  Helix Termoskanna Rostfitt Stål 1L
 • Georg Jensen New York Cafe Latte skedset, 4 st.

  Georg Jensen New York Cafe Latte skedset, 4 st.
  Café Latte skedset från Georg Jensen är en äkta designklassiker. Setet är en del av New York serien som invigdes 1963 och skapades av designern Henning Koppel. Setet är en hyllning till vacker och funktionell brukskonst, och själva formen är således utsmyckningen.Skedarna kommer i matt, rostfritt stål och längden gör den perfekta för en god Café Latte.
 • Copenhagen Kaffesked 4st Rostfritt Stål

  Copenhagen Kaffesked 4st Rostfritt Stål
 • Georg Jensen Beak Termoskanna, 1 Liter

  Georg Jensen Beak Termoskanna, 1 Liter
  Med en ståtlig pingvin som stirrar ut och observerar omvärlden som inspirationskälla har designern Maria Berntsen skapat denna fantastiska termoskanna. Den rena och aerodynamiska formen ger ett elegant utseende som går att kombinera med de flesta serviserna. Det främsta målet när designern Maria Berntsen skapar är att den ska ha ett hållbart värde samtidigt som den uttrycker sitt liv och den era som den befinner sig i. Designer: Maria Berntsen Material: Rostfritt Stål, ABS Plast Höjd: 27 cmVolym: 1 Liter 
 • Bernadotte Kaffesked 4st Rostfritt Stål

  Bernadotte Kaffesked 4st Rostfritt Stål
ileadilead