Coffee Queen tillbehör

Populärt inom Coffee Queen tillbehör

 • Kaffebryggare Crem Mega Gold M

  Kaffebryggare Crem Mega Gold M
  Stor kaffebryggare med serveringsstation istället för vanlig glaskanna. Serveringsstationen kan enkelt bäras med och ställas fram för servering. Med tappkran. Crem hette tidigare Coffee Queen.- B
 • Rengöringsmedel Crem brygg 3x25g/fp

  Rengöringsmedel Crem brygg 3x25g/fp
  Rengöring för bryggmekanism. Passar Crems (tidigare Coffee Queen) samtliga färskbryggsautomater. En förpackning innehåller 3 portionspåsar à 25g.
 • Coffee Queen 2,5L station

  Coffee Queen 2,5L station
 • COFFEE QUEEN ORIGINAL Serveringsstation Coffee Queen 5L

  COFFEE QUEEN ORIGINAL Serveringsstation Coffee Queen 5L
  Serveringsstationen är elegant, stilren och praktisk. Den har en rostfri innerbehållare och är försedd med praktisk tappkran och nivårör. Tack vare att ingen extern värme tillförs bevaras kaffet välsmakande och aromrikt under lång tid. Den passar även in i alla tänkbara miljöer och är enkel och smidig att hantera. Lyft serveringsstationen från bryggaren och placera den där du vill att kaffet ska serveras.

Fler tips på Coffee Queen tillbehör

 • Rengöringspulver Crem Mega 750g

  Rengöringspulver Crem Mega 750g
  Rengöringsmedel till Crems (tidigare Coffee Queen) espressomaskiner och serveringsstationer. Rekommenderad användning en gång per vecka. 750g.
 • Serveringsstation CREM COFFEE QUEEN 5L

  Serveringsstation CREM COFFEE QUEEN 5L
 • COFFEE QUEEN ORIGINAL Serveringsstation 2,5L

  COFFEE QUEEN ORIGINAL Serveringsstation 2,5L<BR>
  Serveringsstationen är elegant, stilren och praktisk. Den har en rostfri innerbehållare och är försedd med praktisk tappkran och nivårör. Tack vare att ingen extern värme tillförs bevaras kaffet välsmakande och aromrikt under lång tid. Den passar även in i alla tänkbara miljöer och är enkel och smidig att hantera. Lyft serveringsstationen från bryggaren och placera den där du vill att kaffet ska serveras.
 • COFFEE QUEEN ORIGINAL Kaffebryggare Tower

  COFFEE QUEEN ORIGINAL Kaffebryggare Tower
  Är en snabb och smidig urnbryggare med tevattenuttag. Med sin höga kapacitet och enkla hantering fungerar kaffeserveringen smidigt även vid riktigt stora tillställningar. Bryggning sker direkt i 5-liters serveringsstationer (termosar) som har en unik temperaturhållning. Temperaturen sjunker endast ca 1 grad per timme. Serveringsstationerna är utrustade med praktisk tappkran, nivårör och integrerade bärhandtag för enkel hantering. Lyft serveringsstationen från bryggaren och placera den där du vill att kaffet ska serveras. Enkelt och smidigt. Tack vare att ingen extern värme tillförs bevaras kaffet välsmakande och aromrikt.Tower har automatisk vattenpåfyllningDigital displayHel- och halvbryggsfunktion samt signal när bryggningen är klarTvå serveringsstationer ingår
 • Serveringsstation Crem

  Serveringsstation Crem
  Serveringsstation som passar till Crem Mega Gold M (tidigare Coffee Queen). Fungerar som en stor kanna, kaffet fylls på ovanifrån och serveras sedan genom tappkranen. Med nivårör och rostfri inner
 • Pumptermos 2.2L till CREM Coffee Queen termos M

  Pumptermos 2.2L till CREM Coffee Queen termos M
 • COFFEE QUEEN ORIGINAL Kaffebryggare Single Tower

  COFFEE QUEEN ORIGINAL Kaffebryggare Single Tower
  Är en snabb och smidig urnbryggare med tevattenuttag. Med sin höga kapacitet och enkla hantering fungerar kaffeserveringen smidigt även vid riktigt stora tillställningar. Bryggning sker direkt i 5-liters serveringsstationer (termosar) som har en unik temperaturhållning. Temperaturen sjunker endast ca 1 grad per timme. Serveringsstationerna är utrustade med praktisk tappkran, nivårör och integrerade bärhandtag för enkel hantering. Lyft serveringsstationen från bryggaren och placera den där du vill att kaffet ska serveras. Enkelt och smidigt. Tack vare att ingen extern värme tillförs bevaras kaffet välsmakande och aromrikt.Tower har automatisk vattenpåfyllningDigital displayHel- och halvbryggsfunktion samt signal när bryggningen är klarEn serveringsstation medföljer till Single Tower.
 • Rengöringstablett Crem espresso 100st/fp

  Rengöringstablett Crem espresso 100st/fp
  Tabletter för rengöring av Crems (tidigare Coffee Queen) automatiska espressomaskiner. 100 tabletter per förpackning.
 • Serveringsstation CREM COFFEE QUEEN 2.5L

  Serveringsstation CREM COFFEE QUEEN 2.5L
ileadilead