Bialetti tillbehör

Populärt inom Bialetti tillbehör

Fler tips på Bialetti tillbehör

 • Bialetti Mjölkskummare Induktion 1000

  Bialetti Mjölkskummare Induktion 1000
  Bialetti Mjölkskummare är en av de bästa som finns på marknaden.Den fungerar utmärkt på induktionshäll då den är gjord av rostfritt stål. Man skummar mjölken genom att dra filtret upp och ned i kannan efter uppvärmning. Räcker till ca tre koppar.
 • Bialetti POP TERMOFLASKE SORT 0,5 L

  Bialetti POP TERMOFLASKE SORT 0,5 L
  En stilren termos från italienska Bialetti!Fyll termosen med ditt favoritkaffe och ta med den till jobbet för att garantera en perfekt kaffestund. Denna termos från italienska Bialetti är både praktisk och snygg, vilket även gör att du även kan låta den stå framme i hemmet utan att den stör inredningen. Passar utmärkt för en picknick eller när du har många gäster på besök. En perfekt termos för dig kaffeälskaren. Fungerar givetvis perfekt även för tevatten eller varm choklad.  Specifikationer:- Färg: Svart.- Kapacitet: 0,5 liter.- Material: Rostfritt stål.- Höjd: 27 cm.- Bredd: 8 cm.- Tål maskindisk: Nej. 
 • Bialetti mikro 1000

  Bialetti mikro 1000
 • Mjölkskummare Hot and Cold

  Mjölkskummare Hot and Cold
 • Mjölkskummare CREMA

  Mjölkskummare CREMA
 • Mjölkskummare för induktion 6 koppar

  Mjölkskummare för induktion 6 koppar
  En smart mjölkskummare från Bialetti. Fungerar på alla typer av spisar, inklusive induktion. Skummar perfekt mjölk till 6 koppar. Rymmer 1 liter.
 • Bialetti Mjölkskummare Induktion 1000

  Bialetti Mjölkskummare Induktion 1000
  En snygg och smart mjölkskummare från Bialetti. Eller en cappuccinatore som det heter på italienska. Fungerar på alla typer av spisar, inklusive induktion. Skummar fluffig mjölk till 3 koppar.
 • Bialetti HOT AND COLD Mjölkskummare Rostfritt Stål 240 cl

  Bialetti HOT AND COLD Mjölkskummare Rostfritt Stål 240 cl
  Skummad mjölk tar din eftermiddagsfika till en ny nivå. För riktigt krämigt skummad mjölk till din perfekta cafe latte finns Bialettis mjölkkskummare som kan användas med både varm och kall mjölk. Fyll skummaren till ungefär en tredjedel med mjölk, tryck några gånger på knappen, och voíla - mjölken är färdig att ringlas ned i kaffekoppen. Den smidiga tefloninsidan gör skummaren enkel att rengöra och ser till att mjölken inte bränner vid. Går att köra i maskin, men handdisk rekommenderas.
 • Mjölkskummare Hot and Cold

  Mjölkskummare Hot and Cold
  Brygg din egen cappuccino eller kaffe latte med hjälp av den här exklusiva mjölkskummaren från Bialetti. Mjölkskummaren är utrustad med ett genomskinligt lock så att du du enkelt kan följa processen. Den värmer upp mjölken på nolltid och stänger av sig själv när arbetet är utfört. Inuti har den en non-stick-beläggning som gör den otroligt enkel att rengöra och skölja ur. Skummaren är utrustad med två olika vispar för cappuccino och kaffe latte och tillåter dig att skumma både varm och kall mjölk. Med en kapacitet på 115 ml vid uppvärmning av varmt mjölkskum och 240 ml vid uppvärmning av mjölk utan skum kommer denna produkt inte att göra någon besviken. Passar utmärkt för dig som älskar kaffe med mjölk, precis som det ska vara!
 • Mjölkskummare Vit

  Mjölkskummare Vit
  Brygg din egen cappuccino eller kaffe latte med hjälp av den här praktiska mjölkskummaren från Bialetti. Mjölkskummaren värmer upp mjölken på nolltid och har en non-stick-beläggning inuti som gör den otroligt enkel att rengöra. Skummaren är utrustad med en Double Whist-enhet för skumning och sedan blandning av den heta mjölken. Passar utmärkt för dig som älskar kaffe med mjölk, precis som det ska vara!
 • Mjölkskummare TUTTO CREMA

  Mjölkskummare TUTTO CREMA
 • Mjölkskummare TUTTO CREMA

  Mjölkskummare TUTTO CREMA
 • Bialetti SOFT CREAM 115/240ml elektrisk mælkeskumm

  Bialetti SOFT CREAM 115/240ml elektrisk mælkeskumm
  Brygg din egen cappuccino eller café latte med hjälp av denna mjölkskummare!Utrustad med ett genomskinligt lock kan  du enkelt följa processen i denna stilrena elektriska mjölkskummare. Italienska Bialetti älskar kaffe och gör allt för att du ska kunna brygga alla typer i ditt eget kök. Denna mjölkskummare värmer upp mjölken på nolltid och stänger av sig själv när arbetet är utfört. Inuti har den en non-stick-beläggning som gör den otroligt enkel att rengöra och skölja ur. Skummaren är utrustad med två olika vispar för cappuccino och café latte och tillåter dig att skumma både varm och kall mjölk. Med en kapacitet på 115 ml vid uppvärmning av varmt mjölkskum och 240 ml vid uppvärmning av mjölk utan skum kommer denna produkt inte att göra någon besviken. Passar utmärkt för dig som älskar kaffe med mjölk, precis som det ska vara!   Specifikationer:- Typ: Mjölkskummare.- Färg: Silver.- Material: Rostfritt stål & plast.- Höjd: 20 cm.- Effekt: 500 Watt.- Tål maskindisk: Nej.
 • Mjölkskummare INDUKTION 1000

  Mjölkskummare INDUKTION 1000
 • Kaffefilter 2 'Pour Over'

  Kaffefilter 2 'Pour Over'
 • Mjölkskummare CREMA

  Mjölkskummare CREMA
 • Bialetti Mjölkskummare 17 cm Vit

  Bialetti Mjölkskummare 17 cm Vit
  Elektrisk mjölkskummare för alla cappuccino älskare. Mjölkskummaren har double whisk enhet för 1) skumning 2) blanda den heta mjölken. Insida har med non-stick beläggning och är lätt att rengöra.
 • Mjölkskummare MIKRO 1000

  Mjölkskummare MIKRO 1000
ileadileadileadilead