Marimekko koppar

Populärt inom Marimekko koppar

 • Marimekko Siirtolapuutarha Kaffekopp 20 cl Vit/Svart/Gul

  Marimekko Siirtolapuutarha Kaffekopp 20 cl Vit/Svart/Gul
  Kopp á 20 cl i porslin med Siirtolapuutarha-tryck från Marimekko. Gör frukostdukningen lite mer färgglad men här muggen ur serien Siirtolapuutarha, som med en enkel skandinavisk form och ett expressivt mönster snabbt blir en klassiker i din servis. Koppen går utmärkt att kombinera med både annat mönstrat porslin eller med enfärgade delar från Marimekko, och tål diskmaskin och mikrovågsugn.
 • Siirtolapuutarha Kaffemugg 20 cl

  Siirtolapuutarha Kaffemugg 20 cl
  Kaffemugg med öra från Marimekko som ingår i Marimekkos serie Siirtolapuutarha. Det lekfulla mönstret är formgivet av Sami Ruotsalainen & Maija Louekari. Koppen är tillverkad av stengods och tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Rymmer 20 cl. I samma serie ingår även andra mönster i Siirtolapuutarha - perfekt att mixa och matcha, även tillsammans med enfärgade serien Oiva!
 • Oiva/Siirtolapuutarha Kaffekopp, 2 dl

  Oiva/Siirtolapuutarha Kaffekopp, 2 dl
  Oiva kaffekopp med Räsymatto-mönstret som är tillverkad av tåligt, glaserat stengods som tål diskmaskin, ugn, mikrovågsugn och frys.
 • Oiva/Puolikas Kaffekopp 2 dl, Vit/Grön

  Oiva/Puolikas Kaffekopp 2 dl, Vit/Grön
  En vit mugg med en dekorativ botten som är tillverkad av tåligt, glaserat stengods som tål diskmaskin, ugn, mikrovågsugn samt frys.

Fler tips på Marimekko koppar

 • Oiva/Siirtolapuutarha Espressokopp och Fat, 10x10 cm

  Oiva/Siirtolapuutarha Espressokopp och Fat, 10x10 cm
  Oiva/Siirtolapuutarha Espressokopp och Fat, 10x10 cm från Marimekko .
 • Oiva/Unikko Kaffekopp 2 dl, Vit/Röd

  Oiva/Unikko Kaffekopp 2 dl, Vit/Röd
  Den här Oiva-koppen är dekorerad med det unika Unikko-mönstret som är skapat av Maija Isola.
 • Oiva/Unikko Kaffekopp 2-pack, Röd/Violett/Rosa

  Oiva/Unikko Kaffekopp 2-pack, Röd/Violett/Rosa
  Oiva/Unikko är en kaffekopp från Marimekko i stengods utan handtag med det klassiska Unikko-mönstret.
 • Oiva/Siirtolapuutarha Kaffekopp, 2 dl

  Oiva/Siirtolapuutarha Kaffekopp, 2 dl
  Siirtolapuutarha-mönstret på denn Oiva-kaffekopp tar dig från den livliga och hektiska staden till en vacker trädgård full av blommor och grönsaker.
 • Kaffekopp utan handtag OIVA 2-pack

  Kaffekopp utan handtag OIVA 2-pack
  Denna uppsättning har två kaffekoppar utan handtag. Kopparna är gjorda av brunt stengods, som är diskmaskin, ugn, mikrovågsugn och fryssäkert. Utsidan av koppen är naturligtvis grov utan glasyr medan insidan har en matt svart glasyr. Observera att variationer i ton och färg är naturligt förekommande egenskaper hos brunt stengods, vilket gör varje produkt charmig och unik.
 • Oiva Kaffekopp 2 dl, Vit

  Oiva Kaffekopp 2 dl, Vit
  En vit kaffekopp tillverkad av tåligt, glaserat stengods som tål diskmaskin, ugn, mikrovågsugn samt frys.
 • Oiva/Siirtolapuutarha Kaffekopp, 2 dl

  Oiva/Siirtolapuutarha Kaffekopp, 2 dl
  Oiva kaffekopp med Räsymatto-mönstret som är tillverkad av tåligt, glaserat stengods som tål diskmaskin, ugn, mikrovågsugn och frys.
 • Unikko Kaffemugg 20 cl Röd

  Unikko Kaffemugg 20 cl Röd
  Unikko kaffemugg från Marimekko. Muggen är tillverkad av stengods. Tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Rymmer 20 cl vilket är perfekt för till en god kopp kaffe. Skapa din egen favoritkombination genom att mixa och matcha tillsammans med andra delar ur Marimekkos sortiment.
 • Oiva/Sääpäiväkirja Kaffekopp, 2 dl

  Oiva/Sääpäiväkirja Kaffekopp, 2 dl
  De dekorativa detaljerna på denna kaffekopp ska efterlikna den fantastiska naturen och som finns ute i skärgården i form av dimma, vind och vatten.
 • Räsymatto Kaffemugg Svart liten prick 20 cl

  Räsymatto Kaffemugg Svart liten prick 20 cl
  Kaffemugg med öra från Marimekko som ingår i Marimekkos serie Siirtolapuutarha. Det lekfulla mönstret är formgivet av Sami Ruotsalainen och heter Räsymatto, vilket betyder trasmatta på finska. Koppen är tillverkad av stengods och tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Rymmer 20 cl. I samma serie ingår även andra mönster i Siirtolapuutarha - perfekt att mixa och matcha, även tillsammans med enfärgade serien Oiva!
 • Räsymatto Kaffemugg Svart Guldrand 20 cl

  Räsymatto Kaffemugg Svart Guldrand 20 cl
  Specialutgåva 2019 - Räsymatto kaffekopp med guldrand. Kaffemugg med öra från Marimekko som ingår i Marimekkos serie Siirtolapuutarha. Det lekfulla mönstret är formgivet av Sami Ruotsalainen och heter Räsymatto, vilket betyder trasmatta på finska. Koppen är tillverkad av stengods och tål diskmaskin, mikrovågsugn och frys. Rymmer 20 cl. I samma serie ingår även andra mönster i Siirtolapuutarha - perfekt att mixa och matcha, även tillsammans med enfärgade serien Oiva!
ileadilead