Design House Stockholm koppar

Populärt inom Design House Stockholm koppar

 • Design House Stockholm Blond Espressokopp & Tefat Vit

  Design House Stockholm Blond Espressokopp & Tefat Vit
  Stilren espressokopp med små upphöjda ränder och ett matchande fat som förhöjer kaffeupplevelsen. Som en del av Design House Stockholms Blond-serie är den tillverkad i vackert vitt porslin. Blond-serien är designad av Relief-gruppen under Signe Persson-Melin och består av olika delar i elegant vitt porslin med upphöjda prickar och ränder för att ge en känsla av dimension. Kombinera med andra delar ur serien för en enhetlig känsla, eller på egen hand för den enkla, rena designens skulle. En underbar present till en kaffefrälst vän!
 • Blond Espressokopp & Fat, Randig

  Blond Espressokopp & Fat, Randig
  Stilren espressokopp med randigt mönster från Design House Stockholm.
 • Blond Kopp med fat Cappuccino Vit/Rand

  Blond Kopp med fat Cappuccino Vit/Rand
 • Blond Cappuccinokopp & Fat, Randig

  Blond Cappuccinokopp & Fat, Randig
  Stilren cappuccinokopp med randigt mönster från Design House Stockholm.

Fler tips på Design House Stockholm koppar

 • Design House Stockholm Blond Cappuccinokopp med Fat Vit/Randig

  Design House Stockholm Blond Cappuccinokopp med Fat Vit/Randig
  En fantastiskt fin cappuccinokopp med fat från kollektionen Blond Dinnerware. Blond Dinnerware innehåller många vackra delar. Här hittar du skålar, muggar, koppar och tallrikar i en klassisk design med ränder och prickar. Designen är skapad av gruppen "The Relief Group" under ledning av Signe Persson-Melin som är Sveriges första professor i keramik.  Skapad i keramik, tål maskindisk och mikrovågsugn.
 • Design House Stockholm Blond Mugg Vit/Prickig 30cl

  Design House Stockholm Blond Mugg Vit/Prickig 30cl
  Här hittar du den perfekta kaffemuggen från kollektionen Blond Dinnerware. Den fina prickiga muggen finns även i randigt, väldigt fina att matcha. Rymmer 30 cl. Blond Dinnerware innehåller många vackra delar. Här hittar du skålar, muggar, koppar och tallrikar i en klassisk design med ränder och prickar. Designen är skapad av gruppen "The Relief Group" under ledning av Signe Persson-Melin som är Sveriges första professor i keramik.  Skapad i keramik, tål maskindisk och mikrovågsugn. 
 • Design House Stockholm Blond Mugg Vit/Randig 30cl

  Design House Stockholm Blond Mugg Vit/Randig 30cl
  Här hittar du den perfekta kaffemuggen från kollektionen Blond Dinnerware. Den fina randiga muggen finns även i prickigt, väldigt fina att matcha. Rymmer 30 cl. Blond Dinnerware innehåller många vackra delar. Här hittar du skålar, muggar, koppar och tallrikar i en klassisk design med ränder och prickar. Designen är skapad av gruppen "The Relief Group" under ledning av Signe Persson-Melin som är Sveriges första professor i keramik.  Skapad i keramik, tål maskindisk och mikrovågsugn.
 • Design House Stockholm Blond Espressokopp med Fat Vit/Randig 10 cl

  Design House Stockholm Blond Espressokopp med Fat Vit/Randig 10 cl
  En söt espressokopp med fat från den populära kollektionen Blond Dinnerware. Den lilla muggen passar perfekt på fikabordet. I serien Blond Dinnerware hittar du vackra skålar, muggar, koppar och tallrikar i klassisk design med ränder och prickar. Designen är skapad av gruppen "The Relief Group" under ledning av sveriges första professor i keramik, Signe Persson-Melin. Material: Keramik.  Tål maskindisk och mikrovågsugn. Rymmer 10 cl.
ileadilead