Design House Stockholm koppar

Populärt inom Design House Stockholm koppar

 • Blond Espressokopp & Fat, Randig

  Blond Espressokopp & Fat, Randig
  Stilren espressokopp med randigt mönster från Design House Stockholm.
 • Blond Kopp med fat Cappuccino Vit/Rand

  Blond Kopp med fat Cappuccino Vit/Rand
 • Blond Cappuccinokopp & Fat, Randig

  Blond Cappuccinokopp & Fat, Randig
  Stilren cappuccinokopp med randigt mönster från Design House Stockholm.
 • Design House Stockholm Blond Cappuccinokopp med Fat Vit/Randig

  Design House Stockholm Blond Cappuccinokopp med Fat Vit/Randig
  En fantastiskt fin cappuccinokopp med fat från kollektionen Blond Dinnerware. Blond Dinnerware innehåller många vackra delar. Här hittar du skålar, muggar, koppar och tallrikar i en klassisk design med ränder och prickar. Designen är skapad av gruppen "The Relief Group" under ledning av Signe Persson-Melin som är Sveriges första professor i keramik.  Skapad i keramik, tål maskindisk och mikrovågsugn.

Fler tips på Design House Stockholm koppar

 • Design House Stockholm Blond Espressokopp med Fat Vit/Randig 10 cl

  Design House Stockholm Blond Espressokopp med Fat Vit/Randig 10 cl
  En söt espressokopp med fat från den populära kollektionen Blond Dinnerware. Den lilla muggen passar perfekt på fikabordet. I serien Blond Dinnerware hittar du vackra skålar, muggar, koppar och tallrikar i klassisk design med ränder och prickar. Designen är skapad av gruppen "The Relief Group" under ledning av sveriges första professor i keramik, Signe Persson-Melin. Material: Keramik.  Tål maskindisk och mikrovågsugn. Rymmer 10 cl.
 • Design House Stockholm Blond Mugg Vit/Prickig 30cl

  Design House Stockholm Blond Mugg Vit/Prickig 30cl
  Här hittar du den perfekta kaffemuggen från kollektionen Blond Dinnerware. Den fina prickiga muggen finns även i randigt, väldigt fina att matcha. Rymmer 30 cl. Blond Dinnerware innehåller många vackra delar. Här hittar du skålar, muggar, koppar och tallrikar i en klassisk design med ränder och prickar. Designen är skapad av gruppen "The Relief Group" under ledning av Signe Persson-Melin som är Sveriges första professor i keramik.  Skapad i keramik, tål maskindisk och mikrovågsugn. 
 • Design House Stockholm Blond Mugg Vit/Randig 30cl

  Design House Stockholm Blond Mugg Vit/Randig 30cl
  Här hittar du den perfekta kaffemuggen från kollektionen Blond Dinnerware. Den fina randiga muggen finns även i prickigt, väldigt fina att matcha. Rymmer 30 cl. Blond Dinnerware innehåller många vackra delar. Här hittar du skålar, muggar, koppar och tallrikar i en klassisk design med ränder och prickar. Designen är skapad av gruppen "The Relief Group" under ledning av Signe Persson-Melin som är Sveriges första professor i keramik.  Skapad i keramik, tål maskindisk och mikrovågsugn.
ilead