Denby koppar

Populärt inom Denby koppar

 • Halo Espressokopp

  Halo Espressokopp
  Halo Espressokopp från Denby .
 • Denby Halo 2-Pack Espressokopp med fat

  Denby Halo 2-Pack Espressokopp med fat
  2-pack espressokoppar från Denbys serie Halo.Handgjort stengods av bästa sort i en kombination av modern design, hållbarhet och tradition. Att de är handgjorda gör att varje kopp är unik och glaseringen kan därför skilja sig något från kopp till kopp. 2 sorters glasyr har smält samman för att skapa detta spräckliga fängslande mönster.Kopparna lämpar sig perfekt för starkt kaffe som espresso. Tål ugn, mikrovågsugn, frys och diskmaskin. - Setet innehåller 2 espressokoppar och 2 stycken fat att ställa dem på.
 • Denby Halo Espressokopp

  Denby Halo Espressokopp
  Espressokopp i glaserat stengods av högsta kvalitet tillverkad av engelsk lera som bränts i en ugn i flera hundra grader. Brittiska Denby har tillverkat stengods och porslin sedan 1809. Med över 200 års erfarenhet kan man säga att de lärt sig ett och annat och kvalité och hållbarhet. I serien Halo kombinerar de sin erfarenhet med modern design, och resultatet är inget annat än stengods av toppkvalité. Två glaseringar har fått smälta samman för att bilda det häftiga mönstret. Glaseringen gör koppen mycket hållbar och säker för ugn, mikrovågsugn, frys och diskmaskin.Kombinera din espressokopp med fat ur samma serie för att höja kaffestunden ytterligare.Material: Glaserat stengodsVolym: 100 ml
 • Halo Te och Kaffekopp 31 cl

  Halo Te och Kaffekopp 31 cl

Fler tips på Denby koppar

 • Halo Te och Kaffekopp 31 cl

  Halo Te och Kaffekopp 31 cl
 • Denby Halo Brew Espressokopp 2-pack

  Denby Halo Brew Espressokopp 2-pack
  Halo Brew-serien är Denbys kaffe- och tekollektion tillverkad i handgjord keramik med vacker och elegant glasering. Glaseringens färgspel ger espressokoppen ett avslappnat och personligt utseende som verkligen bjuder in till en god kopp kaffe eller te vid den öppna spisen, eller tillsammans med vänner och familj. Du får två espressokoppar som passar utmärkt tillsammans med Halo Brew kaffebryggare eller din espressomaskin. Tack vare det hållbara och glaserade materialet tål de maskindisk, mikrovågsugn, ugn och frys.
 • Halo Te och Kaffekopp 31 cl

  Halo Te och Kaffekopp 31 cl
 • Denby Studio Blue Espressokopp 2-pack

  Denby Studio Blue Espressokopp 2-pack
  Vill du kunna njuta av en perfekt enkel eller dubbel espresso? Med espressokoppen från Denby får du en kopp tillverkad för den lilla men supergoda kaffesorten, med en kapacitet på 100 ml. Studio Blue-designen pryder koppen med blå/vita-färger och mönster som tillverkats i handgjord keramik med unik glasering. Du får två koppar som passar utmärkt till både morgon- och eftermiddagskaffet, eller som present till espressoälskaren.
ilead