Denby koppar

Populärt inom Denby koppar

 • Denby Halo Te och Kaffekopp 31 cl

  Denby Halo Te och Kaffekopp 31 cl
  Super söta och unika muggar ur Halo serien av Denby. Muggarna är tillverkade i tåligt stengods som tåls att värmas upp i mikron för varma drycker. Handgjorda med lokal och hög kvalitativ lera från Denby keramiktillverkning.Perfekta för att avnjutas med te, kaffe eller varför inte styla till det med soppa.
 • Halo Espressokopp

  Halo Espressokopp
  Halo Espressokopp från Denby .
 • Denby Halo Espressokopp

  Denby Halo Espressokopp
  Espressokopp i glaserat stengods av högsta kvalitet tillverkad av engelsk lera som bränts i en ugn i flera hundra grader. Brittiska Denby har tillverkat stengods och porslin sedan 1809. Med över 200 års erfarenhet kan man säga att de lärt sig ett och annat och kvalité och hållbarhet. I serien Halo kombinerar de sin erfarenhet med modern design, och resultatet är inget annat än stengods av toppkvalité. Två glaseringar har fått smälta samman för att bilda det häftiga mönstret. Glaseringen gör koppen mycket hållbar och säker för ugn, mikrovågsugn, frys och diskmaskin.Kombinera din espressokopp med fat ur samma serie för att höja kaffestunden ytterligare.Material: Glaserat stengodsVolym: 100 ml
 • Denby Halo 2-Pack Espressokopp med fat

  Denby Halo 2-Pack Espressokopp med fat
  2-pack espressokoppar från Denbys serie Halo.Handgjort stengods av bästa sort i en kombination av modern design, hållbarhet och tradition. Att de är handgjorda gör att varje kopp är unik och glaseringen kan därför skilja sig något från kopp till kopp. 2 sorters glasyr har smält samman för att skapa detta spräckliga fängslande mönster.Kopparna lämpar sig perfekt för starkt kaffe som espresso. Tål ugn, mikrovågsugn, frys och diskmaskin. - Setet innehåller 2 espressokoppar och 2 stycken fat att ställa dem på.

Fler tips på Denby koppar

 • Denby Halo Kaffekopp 0,2 L

  Denby Halo Kaffekopp 0,2 L
  Kopp avsedd att dricka kaffe ur. Koppen tillhör Denbys populära serie Halo, tillverkad för hand i glaserat stengods. Serien är vackert glaserad med två glaseringar som smält samman för att bilda det unika mönstret. Företaget Denby har tillverkat keramik av högsta kvalitet sedan början av 1800-talet. Idag kombinerar de över 200 års yrkesskicklighet med modern design.Serien Halo innehåller flera produkter som med fördel kan kombineras med varandra. Denna kopp passar med Halo kaffefat. Specifikation:Material: Glaserat stengodsVolym: 250 mlDiameter: 9 cmKan användas mikrovågsugn, frys och diskmaskin. 
 • Greenwich Kaffemugg

  Greenwich Kaffemugg
  Greenwich Kaffemugg från Denby .
 • Imperial Blue Kaffemugg

  Imperial Blue Kaffemugg
  Imperial Blue Kaffemugg från Denby .
ilead