Aida koppar

Populärt inom Aida koppar

Fler tips på Aida koppar

 • Aida Relief Kaffekopp 20 cl 4-Pack

  Aida Relief Kaffekopp 20 cl 4-Pack
  Vackra kaffekoppar med fat från Aidas Relief-serie. Kopparna är perfekta när du har gäster över och ska bjuda på god kopp kaffe. Relief-serien kännetecknas av det fina vita porslinet med stilrena detaljer som ger ett modernt och enkelt uttryck. Både kopparna och faten tål maskindisk. Specifikationer:- Rymmer 20 cl- 4-pack- Material: porslin- Tål maskindisk 
 • Relief Kaffekopp 20 cl 4-Pack, Vit

  Relief Kaffekopp 20 cl 4-Pack, Vit
  4-pack med kaffekoppar i vitt porslin med dekorativ kant från Aida.
 • Passion Kaffekopp 30 cl 4-Pack, Vit

  Passion Kaffekopp 30 cl 4-Pack, Vit
  4-pack med kaffekoppar i minimalistisk design från Aida.
 • Aida Poul Pava Mugg 30 cl Original Icons 2 st

  Aida Poul Pava Mugg 30 cl Original Icons 2 st
  Två stycken härliga kaffemuggar från Aida, designad av Poul Pava. Den framgångsrika danska konstnären Poul Pava har återlanserat sin kända serie i samarbete med Aida. Hans målningar med den karaktäristiska siffran beskriver "barnet i oss alla" och Poul Pavas naiva och spontana stil. Poul Pava har med sina distinkta karaktärer skapat ett konstnärligt designuniversum i samarbete med Aida. Produkterna är gjorda av högkvalitativt porslin, som alla tål diskmaskin, mikrovågsugn och ugn."Verklig kärlek är snäll" citat Poul Pava.Original Icons är en nystart av de ursprungliga och bästsäljande designerna från Poul Pava av Aida. De lanserades ursprungligen 2008 som en kick-start på samarbete mellan Poul Pava och Aida.Tål att diskas i maskin samt att användas i mikrovågsugn. Volym: 30 cl.Höjd: 12 cm.Diameter: 9 cm.Material: Porslin.
 • Aida Café 30-Dels Set 6 x Kaffekoppar-Underkoppar-Desserttallrik-Djuptallrik-Middagstallrik

  Aida Café 30-Dels Set 6 x Kaffekoppar-Underkoppar-Desserttallrik-Djuptallrik-Middagstallrik
  Aida Café 30-Dels Set 6 x Kaffekoppar-Underkoppar-Desserttallrik-Djuptallrik-Middagstallrik från Aida
 • Aida Poul Pava Mugg 30 cl Be Friends 2 st

  Aida Poul Pava Mugg 30 cl Be Friends 2 st
  Två stycken härliga kaffemuggar från Aida, designad av Poul Pava. Den framgångsrika danska konstnären Poul Pava har återlanserat sin kända serie i samarbete med Aida. Hans målningar med den karaktäristiska siffran beskriver "barnet i oss alla" och Poul Pavas naiva och spontana stil. Poul Pava har med sina distinkta karaktärer skapat ett konstnärligt designuniversum i samarbete med Aida. Produkterna är gjorda av högkvalitativt porslin, som alla tål diskmaskin, mikrovågsugn och ugn."Verklig kärlek är snäll" citat Poul Pava.Tål att diskas i maskin samt att användas i mikrovågsugn. Volym: 30 cl.Höjd: 12 cm.Diameter: 9 cm.Material: Porslin.
 • Enso Espressokopp 8 cl

  Enso Espressokopp 8 cl
 • Aida Passion Kaffekopp 30 cl Cremevit 4 st

  Aida Passion Kaffekopp 30 cl Cremevit 4 st
  Fyra vackra kaffekoppar med fat från porslinsserien Passion av Aida. Serien Passion är en modern romantiker som förgyller kaffepausen. Kaffekopparna är tillverkade av benporslin som kännetecknas av hög vithet, kvalité och styrka.Tål maskindisk.Tål ugn.Tål mikrovågsugn.Tål frys.Volym: 30 cl.
 • Aida Passion Espressokopp med Fat 2 x 2 st Cremevit

  Aida Passion Espressokopp med Fat 2 x 2 st Cremevit
  Två stycken fat och två stycken espressokoppar från porslinsserien Passion av Aida. Serien Passion är en vacker och modern romantiker som förgyller dukningen. Servisen är tillverkade av benporslin som kännetecknas av hög vithet, kvalité och styrka.Tål maskindiskTål ugnTål mikrovågsugnTål frys 
 • Enso Espressokopp 8 cl

  Enso Espressokopp 8 cl
 • Aida Café Kaffekopp 30 cl 4-pack

  Aida Café Kaffekopp 30 cl 4-pack
  Aida Café Kaffekopp 30 cl 4-pack från Aida
 • Aida Kaffekopp Café 22 cl 4-pack

  Aida Kaffekopp Café 22 cl 4-pack
  Aida Kaffekopp Café 22 cl 4-pack från Aida
ileadilead