Siemens kaffemaskiner

Populärt inom Siemens kaffemaskiner

 • Helautomatisk espresso/kaffemaskin EQ6 PLUS S300 Metallic

  Helautomatisk espresso/kaffemaskin EQ6 PLUS S300 Metallic
  EQ6 plus, en kaffemaskin med ett intelligent värmesystem som ger dig en optimal bryggtemperatur för att garantera en perfekt espresso varje gång. Funktionerna väljs på panelen med hjälp av sensorknappar, alla kaffedrycker bryggs med hjälp av endast en touch. Vill du gå ännu mer avancerat finns det även en Aroma Plus-paketet vilket innebär att du kan välja vilken kaffestyrka du önskar för den ultimata smaksensationen, du kan spara upp till 2 program valet i ”Favoriter” för att smidigt kunna välja denna specialanpassade favorit i displayen vid nästa tillfälle. AutoMilkClean är helautomatisk och rengör med ånga efter varje användning.
 • Siemens TE657319RW

  Siemens TE657319RW
 • Siemens CT636LES1

  Siemens CT636LES1
 • Siemens EQ.3 s100 TI30A209RW

  Siemens EQ.3 s100 TI30A209RW
  Perfekt bryggtemperatur,Keramisk kvarn för utsökt arom,Snabb uppvärmningstid,Smart rengöringsprogram,Urtagbar bryggenhet,

Fler tips på Siemens kaffemaskiner

 • Siemens TE653318RW

  Siemens TE653318RW
 • Siemens Inbyggd Kaffemaskin CT836LEB6

  Siemens Inbyggd Kaffemaskin CT836LEB6
  Siemens Inbyggd Kaffemaskin CT836LEB6
 • Siemens EQ.6 Plus s300

  Siemens EQ.6 Plus s300
 • Siemens TI313219RW Espressomaskin

  Siemens TI313219RW Espressomaskin
  Njut av en perfekt kopp kaffe med lite extra komfort varje dag med denna espressomaskin från Siemens. Espressomaskinen har sensoFlow system som är ett intelligent värmesystem som håller optimal och konstant bryggtemperatur. Alla funktioner finns på panelen och väljs med sensorknappar. oneTouch funktionen brygger alla typer av kaffedrycker med en touch så som cappuccino, espresso eller latte macchiato. Maskinens komfortpaket har extra funktioner så som fler kaffestyrkor, koppvärmare eller textdisplay och den keramiska kvarnen extraherar maximalt med arom ur kaffebönorna samt att kvarnen har en imponerande lång livslängd.   Specifikationer: Effekt: 1300 W. Mått: 37,8 x 24,7 x 42 cm. Vikt: 7,5 kg. Kapacitet bönbehållare: 250 g. Kapacitet avtagbar vattenbehållare: 1,4 l.  Helautomatiskt rengörings och avkalkningsprogram.  Tillbehör som ingår: Testremsa vattenhårdhet.  
 • Siemens TE655203RW Espressomaskin

  Siemens TE655203RW Espressomaskin
  Skapa dina personliga kaffeupplevelser med Siemens Espressomaskin. Du kan brygga två cappuccinos med en knapptryckning eller skapa din egna favorit kaffe. Med intelligent värmesystem som håller optimal och konstant bryggtemperatur vilket garanterar maximal njutning av din espresso varje gång. Välj vilken kaffevariant du är sugen på med ett enkelt knapptryck, välj mellan cappuccino, espresso, espresso macchiato, kaffe med mjölk, americano med mera. Du kan justera mängd kaffe eller mjölk på alla drycker.  Espressomaskinen har ett Brita filter som förbättrar kaffesmaken och förlänger maskinen livslängd.  Specifikationer: Effekt: 1500 W. Mått: 38,5 x 28 x 46,5 cm. Vikt: 9,8 kg.  Vattenbehållare: Rymmer 1,7 l.  Bönbehållare kapacitet: 300 g. Justerbar malningsgrad i flera steg. Helautomatisk ångrengöring efter varje användning.  Språkval: Välj mellan, svenska, norska,danska, engelska och finska.  Medföljande tillbehör:  Måttsked. Mjölkrör. Kopplingsslang för mjölkenhet. Testremsa vattenhårdhet.      
 • Siemens EQ.9 plus connect s700 Helautomatisk espressomaskin

  Siemens EQ.9 plus connect s700 Helautomatisk espressomaskin
  Njut av hela 15 olika internationella kaffespecialiteter med Siemens' helautomatiska EQ.9 plus connect s700-espressomaskin. Samtliga läckra kaffevarianter är nu bara ett knapptryck bort tack vare Siemens innovativa oneTouch-system, som också tillåter bryggning av två koppar samtidigt. Unikt är också att denna espressomaskin låter dig brygga kaffe på två olika böntyper, allt efter vad du föredrar - den är nämligen designad med två individuella bönbehållare med aromsäkra lock och individuell, ljudsvaga keramiska kvarnar.Espressomaskinen är kompatibel med Siemens' Home Connect-app till iOS och Android, i vilken du bland annat hittar coffeeWorld som erbjuder ytterligare 17 internationella valmöjligheter och coffeePlaylist-funktionen. Nu kan du låta dina gäster sätta olika kaffetyper i kö samtidigt som maskinen brygger en efter en.
 • Siemens TI915M89RW Espressomaskin

  Siemens TI915M89RW Espressomaskin
  Espressomaskin från Siemens som kommer bli en favorit hemma. Med ett enkelt knapptryck kan du göra ristretto, espresso, espresso macchiato, café creme, cappuccino med mera. Kaffemaskinen kan göra upp till 2 koppar samtidigt och har baristaMode som tillåter dig fler arominställningar för den sanne konnässören. Funktionen aromaDouble shot tillåter dig att mala kaffet i två omgångar och ger dig extra starkt kaffe utan att kompromissa med den fylliga aromen. Det innovativa värmesystemet ger en ideal och konstant bryggtemperatur så du kan servera perfekt kaffe varje gång. Specifikationer: Effekt: 1500 W. Mått: 38,2 x 31,6 x 47 cm. Vikt: 11,7 kg. Sladdlängd: 1 m.  Kapacitet bönbehållare: 235 g. Justerbar malningsgrad. Britta vattenfilter: Förbättrar kaffesmaken och förlänger maskinen livslängd. Tillbehör som ingår:Måttsked. Testremsa vattenhårdhet.
 • Helautomatisk espresso/kaffemaskin EQ6 PLUS S700 Dark Inox

  Helautomatisk espresso/kaffemaskin EQ6 PLUS S700 Dark Inox
  En kaffemaskin med extra allt! Ett intelligent värmesystem som ger dig en optimal bryggtemperatur för att garantera en perfekt espresso varje gång. Funktionerna väljs på panelen med hjälp av sensorknappar, alla kaffedrycker bryggs med hjälp av endast en touch. Vill du gå ännu mer avancerat finns det även en Aroma Plus-paketet vilket innebär att du kan välja vilken kaffestyrka du önskar för den ultimata smaksensationen, du kan spara upp till 4 program valet i ”Favoriter” för att smidigt kunna välja denna specialanpassade favorit i displayen vid nästa tillfälle. AutoMilkClean är helautomatisk och rengör med ånga efter varje användning.
 • Siemens EQ.9 s300 Helautomatisk espressomaskin

  Siemens EQ.9 s300 Helautomatisk espressomaskin
  Ditt favoritkaffe är alltid bara ett knapptryck bort med denna helautomatiska EQ9 s300-espressomaskin från Siemens. Espressomaskinen är Siemens' mest tystgående bryggare hittills och maler själv bönorna med den inbyggda kvarnen. Med EQ9 s300 kan du ställa in upp till 6 individuella profiler som alla har hela 11 varma drycker att välja mellan, varav 7 är olika kaffetyper som espresso och latte macchiato. När kaffet är klart kök espressomaskinen automatiskt en rengöringsprogram av mjölkskummaren, så att den alltid är ren och redo för ny användning.Med oneTouch-funktionen kan du brygga upp till 2 koppar kaffe samtidigt och kopphållaren är justerbar på höjden, vilket innebär att du kan använda riktiga macchiato-glas på upp till 15 cm. Tack vare iAroma och den milda kvarnen får du ett optimalt resultat ur dina bönor, och Siemens garanterar full tillfredsställelse med de första 15.000 kopparna (i upp till 24 månader).
 • Siemens TI301209RW Espressomaskin

  Siemens TI301209RW Espressomaskin
  Med denna espressomaskin från Siemens tar du den enkla vägen till en perfekt kopp kaffe. Alla funktioner syns på panelen och väljs med sensorknappar.  Du väljer enkelt vilken typ av kaffe du vill ha med oneTouch funktionen som brygger alla kaffedrycker, espresso, cappuccino eller latte macchiato.  Espressomaskinens sensoFlow system är ett värmesystem som håller optimal och konstant bryggtemperatur som garanterar dig maximal njutning varje gång. Den keramiska kvarnen extraherar maximalt med arom ur varje kaffeböna och har en imponerande lång livslängd.  Du underhåller och rengör enkelt espressomaskinen via service luckan i fronten.  Specifikationer: Effekt: 1300 W. Vikt: 7,1 kg.  Mått: 37,8 x 24,7 x 42 cm. Vattenbehållare rymmer: 1,4 l. Helautomatiskt rengörings och avkalkningsprogram.  Tillbehör som ingår: Testremsa vattenhårdhet.  
 • Siemens TI353204RW

  Siemens TI353204RW
 • Siemens TP503R04

  Siemens TP503R04
 • Siemens EQ.9 plus connect s500 TI9553X1RW

  Siemens EQ.9 plus connect s500 TI9553X1RW
  Finjusteringar med Barista-läge,Unik teknologi med perfekt synergi,Kan brygga två koppar samtidigt,Keramisk kvarn av toppkvalitet,Automatisk rengöring,
 • Siemens Espresso/kaffemaskin TI313219RW

  Siemens Espresso/kaffemaskin TI313219RW
  Siemens Espresso/kaffemaskin TI313219RW
 • Siemens TI353201RW helautomatisk kaffemaskin

  Siemens TI353201RW helautomatisk kaffemaskin
  Njut av en härlig kopp espresso, svart kaffe, cappuccino eller latte macchiato med denna helautomatiska kaffemaskin från Siemens. Kaffemaskinen har en stor bönbehållare på 250g med arombevarande lock och en keramisk kvarn som får ut den optimala smaken och doften från varje böna. Maskinen kör automatiskt ett kort rengöringsprogram när den slås på och av, och dessutom är den utrustad med ett komplett rengörings- och avkalkningsprogram och ett mjölkmunstycke som tål maskindisk.Kaffemaskinen arbetar med ett tryck på 15 bar och är utvecklat till att snabbt värma upp, vilket betyder att du slipper vänta på att få i dig morgonens första kaffe.
 • Siemens EQ.6 Plus s300

  Siemens EQ.6 Plus s300
 • Siemens TI903209RW Espressomaskin

  Siemens TI903209RW Espressomaskin
  Helautomatisk espressomaskin från Siemens. Med sensoFlow system som är ett värmesystem som håller optimal och konstant bryggtemperatur. Välj vilken typ av kaffe eller mjölkdryck du önskar med ett enkelt knapptryck, maskinen klara att göra upp till 2 koppar åt gången. Med espressomaskinens individualCoffee system kan du spara upp till sex användarprofiler och personliga dryckesinställningar. Efter varje användning så ångrengörs espressomaskinen automatiskt.  Specifikationer: Effekt: 1500 W. Mått: 38,2 x 31,6 x 47 cm. Vikt: 11,3 kg. Helautomatiskt rengörings och avkalkningsprogram.  Tyst och helautomatisk.  Tillbehör som ingår: Måttsked. Testremsa vattenhårdhet.   
 • Siemens EQ.9 Kaffemaskin

  Siemens EQ.9 Kaffemaskin
  EQ.9 är en helautomatisk kaffemaskin från Siemens anpassad för dig som med ett enkelt knapptryck vill njuta av den ultimata kaffeupplevelsen. Varje steg i bryggningen är designad för att ge dig en optimal upplevelse – från malningen av bönan till dess att drycken fyller din kopp. Med en 15 000-koppar-garanti kommer den här kaffemaskinen att skänka dig njutning under en lång tid framöver.Kaffemaskinen är designad med flera praktiska funktioner för att enkelt brygga din perfekta kopp med kaffe. För dig som inte vill kompromissa med smaken finns BaristaMode, vilket tillåter dig att justera dina egna arominställningarna. Men om du bara är ute efter extra starkt kaffe finns aromaDouble shot, som maler dina kaffebönor i två omgångar för att få fram den allra bästa smaken.Med ett urval av bland annat espresso, Café Crème, cappuccino, Latte Macchiato, mjölkskum eller hett vatten finns det något för alla. Funktionen oneTouch DoubleCup tillåter dig dessutom att brygga två koppar på en och samma gång – utmärkt för den som har sällskap.Med ett justerbart kaffemunstycke är det enkelt att anpassa kaffemaskinen efter höjden på din kopp. Du har dessutom möjligheten med hjälp av IndividualCup Volume att personligen välja hur stor eller liten mängd kaffe du vill ha. * Den inbyggda kaffekvarnen är inte bara ljudisolerad för minskad ljudnivå – den har även ett integrerat CoffeeSensor-systeme som automatiskt anpassar malandet av kaffebönorna beroende på vilken bönsort du har valt. * För att maximera smaken ur bönorna använder Siemens EQ.9 det världsunika sensoFlow-systemet för att optimera uppvärmningen av vattnet. Den ser till att temperaturen håller sig konstant under hela bryggningen för en perfekt kopp kaffe varje gång. * Funktionen singlePortion® Cleaning rengör alla ledningar efter varje bryggning för att säkerställa att ditt kaffe alltid bryggs med färskt vatten. Ingen detalj går obemärkt förbi med Siemens EQ.9.* Enkel att hålla ren med flera smidiga rengöringsprogam:  calc’nClean avkalkar kaffebryggaren samtidigt som den rengör medan autoMilk Clean-funktionen automatiskt rengör mjölksystemet efter varje bryggning. Allt för att underlätta och förbättra din användning.Tillbehör som ingår:Måttsked.Testremsa vattenhårdhet.    Specifikationer:Höjd: 38 cmBredd: 32 cmDjup: 47 cmVikt: 11,2 kgEffekt: 1500 wTryck (bar): 19Volym behållare kaffebönor: 235 gram
 • Siemens Espresso/kaffemaskin TE657313RW

  Siemens Espresso/kaffemaskin TE657313RW
  Siemens Espresso/kaffemaskin TE657313RW
 • Siemens TI351209RW

  Siemens TI351209RW
 • Siemens EQ.500 Helautomatisk espressomaskin

  Siemens EQ.500 Helautomatisk espressomaskin
  Med Siemens' EQ.500 helautomatiska espressomaskin är ditt favoritkaffe bara ett knapptryck bort. Espressomaskinen är designad med en intuitiv touch-display som låter välja mellan fem olika, läckra kaffevarianter som du kan justera styrkan på. Du kan även välja om du vill brygga en eller två koppar samtidigt. Tack vare Siemens' aromDoubleShot-funktion kan du njuta av ditt favoritkaffe i en starkare variant utan att kompromissa med smaken. Med maskinens inbyggda BRITA-vattenfilter får du dessutom en förbättrad kaffesmak och en maskin med längre livstid.EQ.500 har en mild, keramisk kaffekvarn och en bönbehållare med aromsäkert lock, två kvalitéer som garanterar en perfekt kopp kaffe gång efter gång. Espressomaskinen har ett integrerat rengöringsprogram som automatiskt kör igång varje gång maskinen slås på och av.
 • Siemens TE657313RW

  Siemens TE657313RW
 • Siemens TI923309RW EQ.9 s300

  Siemens TI923309RW EQ.9 s300
 • Siemens TE653318RW Espressomaskin

  Siemens TE653318RW Espressomaskin
  Helautomatisk espressomaskin från Siemens med stor touch display och många inställningsmöjligheter. Med den otroligt eleganta och stilrena kaffemaskinen fixar du snabbt en härlig espresso, kaffe, espresso macchiato, cappuccino, latte macchiato eller cafe au lait. Special-knappen gör det även möjligt att brygga americano och flat white.  Specifikationer:oneTouch funktion.MyCofee funktion.Separat mjölk/mjölkskum funktion.Varmt vatten funktion.Programmerbar kaffestyrka: 7.Programmerbar kaffemängd: 20-240 ml.Programmerbar temperatur: 3.Max kopphöjd: 14 cm. Kapacitet bönbehållare: 300 g.Kapacitet vattenbehållare: 1,7 l.Automatiskt rengöringsprogram. Pumptryck: 15 bar.Effekt: 1500 W.Vikt: 9,6 kg.Mått (B x H x D): 28 x 38,5 x 46,5 cm.   
 • Siemens EQ.6 plus s700 TE657313RW

  Siemens EQ.6 plus s700 TE657313RW
  Kan brygga två koppar samtidigt,Keramisk kvarn för utsökt arom,Exakt bryggtemperatur,Supersnabb uppvärmningstid,Smart rengöringsprogram med avkalkning,
 • Siemens TP507RX4

  Siemens TP507RX4
 • Siemens - CT636LES1

  Siemens - CT636LES1
 • Siemens TI923309RW

  Siemens TI923309RW
 • Siemens Inbyggd Kaffemaskin CT636LES1 Helautomatisk

  Siemens Inbyggd Kaffemaskin CT636LES1 Helautomatisk
  Siemens Inbyggd Kaffemaskin CT636LES1 Helautomatisk
 • Helautomatisk espresso/kaffemaskin EQ6 PLUS S500 Morning Haze

  Helautomatisk espresso/kaffemaskin EQ6 PLUS S500 Morning Haze
  EQ6 plus, en kaffemaskin med ett intelligent värmesystem som ger dig en optimal bryggtemperatur för att garantera en perfekt espresso varje gång. Funktionerna väljs på panelen med hjälp av sensorknappar, alla kaffedrycker bryggs med hjälp av endast en touch. Brygg två cappuccinos med en knapptryckning eller välj din egen favorit kaffe med hjälp av ”Aroma Plus-paketet” vilket innebär att du kan välja vilken kaffestyrka du önskar för den ultimata smaksensationen.
 • Siemens TI303203RW Silver/black

  Siemens TI303203RW Silver/black
 • Siemens EQ.9 s300 TI923309RW

  Siemens EQ.9 s300 TI923309RW
  Isolerad espressomaskin för tyst drift,Kan brygga två koppar samtidigt,Keramisk kaffekvarn för utsökt arom,Supersnabb uppvärmning,Automatisk rengöring,
ileadileadilead