WMF kaffekvarnar

Populärt inom WMF kaffekvarnar

 • Stelio Kaffekvarn

  Stelio Kaffekvarn
  WMF Stelio kaffekvarn med 17 justerbara malningsgrader i rostfri design. Justerbar mängd och malningsgrad för att mala kaffe precis som du vill.
 • WMF Skyline Kaffekvarn

  WMF Skyline Kaffekvarn
  Mal dina kaffebönor efter personliga önskemål med denna Skyline kaffekvarn från WMF. Kvarnens 12 inställningar gör att du kan mala dina bönor precis som du ha dem, och alltid få et perfekt resultat. Designen är elegant och tillverkad i rostfritt Cromargan-stål. Kvarnen har en god kapacitet på 250 gram, vilket gör att den passar utmärkt till både morgonkaffet och när gästerna kommer på besök. Kvarnen är utrustad med en avtagbar pulverbehållare som gör det möjligt att att förvara de malda bönorna utan att aromen försvinner.
 • WMF Kitchen Minis Kaffekvarn

  WMF Kitchen Minis Kaffekvarn
  Med hela 9 kvarninställningar är du garanterad det perfekta kaffepulvret när du använder denna Kitchen Minis kaffekvarn från WMF. Kvarnen har en elegant och kompakt design med koniska form och är tillverkad i högkvalitativt rostfritt Cromargan-stål. Kvarnen kan mala kaffebönor till upp till 4 koppar åt gången och har en kapacitet på  30 gram.
 • Stelio Kaffekvarn 17 inställningar

  Stelio Kaffekvarn 17 inställningar

Fler tips på WMF kaffekvarnar

 • Stelio Kaffekvarn 17 inställningar

  Stelio Kaffekvarn 17 inställningar
 • Skyline Kaffekvarn

  Skyline Kaffekvarn
  WMF Skyline kaffekvarn i minimalistisk rostfri design med attityd. 12 justerbara malningsnivåer. Kapacitet för att mala upp till 10 portioner.
 • WMF Stelio Kaffekvarn

  WMF Stelio Kaffekvarn
  Mal dina kaffebönor till perfektion samtidigt som du bevarar alla härliga aromer med denna Stelio kaffekvarn från WMF. Med kvarnens hela 17 inställningar kan du mala ditt kaffe precis som du vill ha det. Kvarnen har en elegant design och är tillverkad i högkvalitativt rostfritt Cromargan-stål. Tack vare designen kan den mala upp till 10 koppar åt gången och har en kapacitet på 180 gram. Detta gör den perfekt till både morgonkaffet och när gästerna är på besök.
ileadilead