Wilfa kaffekvarnar

Wilfa är ett känt varumärke inom kaffekvarnar, särskilt på grund av sina modeller som WSCG-2, CG110B och Uniform WSFB-100S. Wilfa WSCG-2 är särskilt populär tack vare dess mångsidighet och användarvänlighet. Det har en robust konstruktion, men också en förmåga att justera malningsgraden med 35 olika inställningar, vilket gör det perfekt för att anpassa din kaffeupplevelse. Den passar för både bryggkaffe och espresso, vilket gör det till en favorit bland kaffeälskare.

Populärt inom Wilfa kaffekvarnar

 • Wilfa - Aroma Kaffekvarn CGWS130B Svart

  Wilfa - Aroma Kaffekvarn CGWS130B Svart
  Svart Aroma kaffekvarn från Wilfa. Kan mala med fem olika malningsgrader - kokkaffe, filterkaffe, presskaffe, mocka och aeropress. Den nya förbättrade motorn med lägre hastighet och värmeeffekt ser till att aromen och smaken bevaras ännu bättre. Med timerfunktionen kan du ställa in tiden i förhållande till mängden av kaffe som du vill mala. Den medföljande bönbehållaren och brickan är gjord av genomskinlig plast med UV-filter som skyddar mot solljus.
 • Wilfa - Kaffekvarn WSCG-2 Svart/Rostfri

  Wilfa - Kaffekvarn WSCG-2 Svart/Rostfri
  Kaffekvarn från Wilfa. Exceptionell kaffekvarn med justerbar malningsgrad som gör att du kan mala kaffe till alla typer av filter. Timerfunktionen ger korrekt mängd kaffe varje gång. Kapacitet 250 gram.
 • Wilfa WSCG2 Kaffekvarn

  Wilfa WSCG2 Kaffekvarn
  Wilfas kaffekvarn är en allroundkvarn som lämpar sig till både för malning till bryggkaffe. Malningsgraden kan justeras från fint till grovt totalt 35 olika malningsgrader.Vrid timern till önskad tid från 0 - 30 sekunder och kaffekvarnen stänger av sig automatiskt när tiden är slut. Kaffekvarnen är utrustad med ett korninskt malverk. Är en stabil kvarn som står säkert på bänken.Kaffebehållaren kan diskas i diskmaskin.160W.
 • Wilfa Nymalt Kaffekvarn Wscg-2 Silver - Kaffekvarnar Svart

  Wilfa Nymalt Kaffekvarn Wscg-2 Silver - Kaffekvarnar Svart
  Svart Nymalt kaffekvarn WSCG-2 från Wilfa med knivar som krossar kaffebönorna istället för att hacka sönder dem för maximal arom. Med fem justerbara malningsgrader får du färskmalet kaffe som passar just din typ av bryggning – välj mellan inställningarna kokkaffe, filterbryggare, kaffepress, mokabryggare och aeropress. Utrustad med 250 grams bönhållare och dold sladdförvaring.”Wilfa kaffekvarn är en exceptionell kaffekvarn med justerbara inställningar som är lämpliga för att brygga alla typer av filterkaffe. Det är därför jag använder Wilfas kaffekvarn för att göra världens bästa kaffe hemma.”– Tim Wendelboe, vinnare av The World Champion Barista 2004 och 2005 Egenskaper Justerbar malningsgrad – justera malningen från grovt- till finmalet för att anpassa kaffet till bryggningsmetod Utrustad med knivar som krossar kaffebönorna istället för att hacka sönder dem, vilket ger maximal arom Timerfunktion – få exakt samma mängd kaffe, varje gång 250 g bönbehållare Dold sladdförvaring för snygg och smidig förvaring Godkänt av European Coffee Brewing Centre och Norges Elektriske Materiellkontroll, NEMKO Shoppa Kaffekvarnar och mer Köksmaskiner hos Royal Design.

Fler tips på Wilfa kaffekvarnar

 • Wilfa CGWS-130B Elektrisk Kaffekvarn

  Wilfa CGWS-130B Elektrisk Kaffekvarn
  Inget slår att mala sina egna kaffebönor. Med Wilfa elektriska kaffakvarn CGWS-130B kan du mala med fem olika inställningar, från finmalet till grovmalet. Du kan välja mellan kokkaffe, filterkaffe, presskaffe, mocka och aeropress. Kaffekvarnen har ny och smart motor som ger lägre värmeeffekt på grund av att motorn går på en låg men stark hastighet. Att mala sina egna kaffebönor gör kaffedrickandet till ett hantverk och att mala sina egna bönor tar fram aromerna och smakerna på ett helt annat sätt. Det följer med en bönbehållare och bricka som är tillverkade av genomskinlig plast med UV-filter som skyddar mot solljus. Kaffekvarnen har även en timerfunktion, med den kan du ställa in tiden i förhållande till mängden av kaffe som du vill mala. * Kaffekvarnen är utrustad med ett fintandat kvarnverk, vilket ger snabb inmatning och malning av kaffebönor, samt ett utmärkt resultat.* Bönbehållaren är utrustad med stegvis inställning av malningsgraden. Vilket innebär att du själv väljer mellan fin- & grovmalet.* Timer som visar 0-30 sekunder reglerar mängden kaffe: en, två eller fler koppar efter eget önskemål.* Elkabeln förvaras under kaffekvarnens huvudenhet.* Utrustad med skyddsbrytare för överbelastning av motorn.
 • Wilfa Uniform Kaffekvarn - Kaffekvarnar Stål Svart

  Wilfa Uniform Kaffekvarn - Kaffekvarnar Stål Svart
  Kaffekvarnen från Wilfa har en solid konstruktion i stål och aluminium med 41 olika malningsgrader perfekta för att göra ditt favoritkaffe. Den har en ny förbättrad och uppgraderad köksvåg med en hög precision med en timerfunktion. Kaffekvarnen har en liten, medföljande borste för enkel rengöring.41 justeringssteg med exakt malning Kaffekvarnens justeringssteg maler långsamt och exakt för espresso, Aeropress, ”pour over”, filterkaffe, presskanna och andra bryggmetoder. Kaffet mals långsamt för att förhindra att kaffet överhettas och förlorar sin arom och smak.Designad och utvecklad i Norge Vi kan nordiska hem och dess önskemål och behov, och arbetar kontinuerligt med att leverera produkter som tillfredsställer dessa. 5 års garanti Vi ger 5 års garanti på denna produkt från den dag du köper den. Inköpskvittot fungerar som bevis hos återförsäljaren, så kom ihåg att spara det. Läs mer om vad garantin omfattar här. Om kaffekvarnen från Wilfa - Inbyggd, digital våg.- 41 olika malningsgrader.- Solid konstruktion.- Automatisk stoppfunktion.- Medföljande app.- Timerfunktion.- Enkel att använda och rengöra.- Precision: 0,1 g.- Kvarn: 58 mm. Shoppa Kaffekvarnar och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Wilfa CG1B-275 kaffekvarn, svart

  Wilfa CG1B-275 kaffekvarn, svart
  Kaffekvarnen från Wilfa, med sina 31 olika malningsgrader, garanterar det resultat du önskar för en optimal kaffesmak. Den har en smart digital display med en timer och rymmer upp till 275 g. Behållaren är gjord av metall för att minimera uppbyggnaden av statisk elektricitet.
 • Wilfa CG2G-260 kaffekvarn, mattsvart

  Wilfa CG2G-260 kaffekvarn, mattsvart
  Upplev unik kaffemalning med Wilfas nya CG2G-260 kaffekvarn. Denna sofistikerade kaffekvarn förvandlar dina kaffebönor till en förtrollande brygd med lätthet och precision, som imponerar även krävande kaffeentusiaster. Wilfa CG2G-260 är det ultimata valet för moderna kaffeälskare som uppskattar en mångsidig kaffekvarn med stor precision. Kvarnen har 12 olika malningsinställningar, så du kan anpassa malningen efter dina önskemål – från fin espresso till grovt filterkaffe. Med sin kraftfulla motor levererar CG2G-260 en jämn och effektiv malning, som bevarar kaffets fulla arom och smak, oavsett om du brygger för en enstaka kopp eller flera.Kombinationen av funktionalitet och estetik gör CG2G-260 till ett blickfång i alla kök. Den moderna designen med rena linjer och hållbara material återspeglar Wilfas engagemang för produkter av hög kvalitet. Den lättlästa malningsskalan och den användarvänliga kontrollpanelen gör det enkelt att välja malningsgrad och den avtagbara slipenheten och medföljande borste gör rengöringen enkel.Med Wilfa CG2G-260 kaffekvarn kan du göra kaffe i världsklass hemma. Gör din dagliga kopp kaffe till en sensuell upplevelse med denna smarta kvarn, som kombinerar teknik, smak och stil - beställ din Wilfa CG2G-260 idag!
 • Wilfa CG1S-275 kaffekvarn, silver

  Wilfa CG1S-275 kaffekvarn, silver
  Kaffekvarnen från Wilfa, med sina 31 olika malningsgrader, garanterar det resultat du önskar för en optimal kaffesmak. Den har en smart digital display med en timer och rymmer upp till 275 g. Behållaren är gjord av metall för att minimera uppbyggnaden av statisk elektricitet.
 • Wilfa WSFB-100S kaffekvarn Silver

  Wilfa WSFB-100S kaffekvarn Silver
  Wilfa WSFB-100S kaffekvarn Silver
 • Wilfa WSCG-2 kaffekvarn Stål

  Wilfa WSCG-2 kaffekvarn Stål
  Wilfa WSCG-2 kaffekvarn Stål
 • Wilfa CG1S-275 kaffekvarn med digital timer Svart

  Wilfa CG1S-275 kaffekvarn med digital timer Svart
  Wilfa CG1S-275 kaffekvarn med digital timer Svart
 • Wilfa Balance Kaffekvarn - Kaffekvarnar Plast Svart

  Wilfa Balance Kaffekvarn - Kaffekvarnar Plast Svart
  Kaffekvarnen från Wilfa har elegant design i metall med trettioen olika malningsinställningar för bästa resultat. Den har digital display med inbyggd timer för enkel användning. Den har löstagbara delar för enkel rengöring. Välj mellan olika färger. Starta din morgon med en kopp kaffe för att göra dig glad. Tillverkad i Kina. Om kaffekvarnen från Wilfa- Klassisk design.- Kaffekvarnen kommer i olika färger.- Bredd: 220 mm.- Höjd: 340 mm.- Längd: 160 mm. Skötselråd för kaffekvarnen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Kaffekvarnar och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Wilfa - Kaffekvarn Digital Display 275 g Svart

  Wilfa - Kaffekvarn Digital Display 275 g Svart
  Med kaffekvarn Balance från Wilfa och hela bönor i skafferiet har du alltid nära till storslagna kaffeupplevelser. Genom att mala kaffet själv kan du lättare få din kopp kaffe att smaka precis så som du vill ha den och du får fler möjligheter att utforska din personliga smak. Bara den härliga doften av nymalda bönor i köket är i sig själv en stark anledning att skaffa sig en egen kvarn. Det är också ett sätt att försäkra sig om att alltid ha färskt och välsmakande kaffe hemma. Konisk kvarn - Kaffekvarnen har en konisk kvarn som garanterar snabb och jämn malning av kaffebönorna vilket ger ett perfekt malt slutresultat. 31 malningsinställningar - Med 31 malningsinställningar från mocka till grovt kokkaffe, kan du vara säker på att du alltid hittar en inställning som passar din valda bryggningsmetod. Enkel att rengöra - Kvarnverket är avtagbart vilket för att rengöringen och underhållet av produkten är enkel. Behållaren för malet kaffe är tillverkad i rostfritt stål vilket minimerar risken för att statisk elektricitet ska uppstå. Modell nr CG1B-275
 • Wilfa Daily kaffekvarn Svart

  Wilfa Daily kaffekvarn Svart
  Wilfa Daily kaffekvarn Svart
 • Wilfa Kaffekvarn WSCG-2

  Wilfa Kaffekvarn WSCG-2
  CLASSIC NYMALT COFFEE GRINDER – FOR NORDIC TASTEMed vår kaffekvarn Classic Nymalt och hela bönor i skafferiet har du alltid nära till storslagna kaffeupplevelser. Genom att mala kaffet själv kan du lättare få din kopp kaffe att smaka precis så som du vill ha den och du får fler möjligheter att utforska din personliga smak. Bara den härliga doften av nymalda bönor i köket är i sig själv en stark anledning att skaffa sig en egen kvarn. Det är också ett sätt att försäkra sig om att alltid ha färskt och välsmakande kaffe hemma.MotorClassic Nymalt har en motor med lågt varvtal som genererar lite värme, det innebär att kaffets doft och smak bevaras så bra som möjligt.Konisk kvarnKaffekvarnen har en konisk kvarn som garanterar snabb och jämn malning av kaffebönorna vilket ger ett perfekt malt slutresultat.Många inställningarVälj mellan att mala allt från finaste mocka till grovt kokkaffe. Med denna kaffekvarn finns det många olika malningsinställningar så du kan hitta inställningen som ger den perfekta smaken för just dig.Enkel att användaJustera enkelt malningsinställningarna genom att vrida på bönbehållaren, bönbehållaren guidar dig vilken inställning som passar för vilken typ av kaffe.TimerMed 30 sekunders timer ställer du enkelt in tiden efter mängd kaffe och därefter stänger kvarnen av sig självt.Enkel rengöringMed avtagbara delar är det lätt att underhålla och rengöra din kvarnHöjdpunkter• 250 g kapacitet• Justerbar malningsgrad• Timerfunktion för korrekt mängd kaffe varje gång• Dold sladdförvaring• 5 års garanti
 • Wilfa - Uniform Kaffekvarn WSFBS 100S Rostfri

  Wilfa - Uniform Kaffekvarn WSFBS 100S Rostfri
  Under flera år har Wilfa arbetat med Tim Wendelboe för att utveckla produkter som ger dig optimal kaffesmak. Enligt Tim ligger hemligheten bakom riktigt gott kaffe i själva kvarnen.58 mm breda och platta kvarnhuvuden i rostfritt stål ger en jämn partikelstorlek för sötare kaffe och en fylligare känsla. Kaffekvarnens 41 justeringssteg maler långsamt och exakt för exempelvis espresso, Aeropress, filterkaffe, presskanna. Anledningen till den långsammamalningen är för att undvika och förhindra att kaffet överhettas och på så sätt tappar arom och smak. Malningen slutar automatiskt efter att den sista bönen har malts. Kaffekvarnen är lätt att rengöra och har en antistatisk kaffebehållare i rostfri metall som minskar kaffedamm, en rengöringsborste medföljer. Du kan lätt ladda ned appen till kaffekvarnen som ger dig tips och trix för bland annat hur du maler den optimala mängden och annat matnyttigt.
 • Wilfa Svart CGWS-130B Aroma Kaffekvarn

  Wilfa Svart CGWS-130B Aroma Kaffekvarn
  SVART AROMA GRINDER – FOR NORDIC TASTEMed vår kaffekvarn Svart Aroma och hela bönor i skafferiet har du alltid nära till storslagna kaffeupplevelser. Genom att mala kaffet själv kan du lättare få din kopp kaffe att smaka precis så som du vill ha den och du får fler möjligheter att utforska din personliga smak. Bara den härliga doften av nymalda bönor i köket är i sig själv en stark anledning att skaffa sig en egen kvarn. Det är också ett sätt att försäkra sig om att alltid ha färskt och välsmakande kaffe hemma.MotorSvart Aroma har en ny och förbättrad motor med lägre varvtal som ger låg värmeeffekt vilket innebär att kaffets doft och smak bevaras så bra som möjligt.Konisk kvarnKaffekvarnen har en konisk kvarn som garanterar snabb och jämn malning av kaffebönorna vilket ger ett perfekt malt slutresultat.Många inställningarVälj mellan att mala allt från finaste mocka till grovt kokkaffe. Med denna kaffekvarn finns det många olika malningsinställningar så du kan hitta inställningen som ger den perfekta smaken för just dig. Välj mellan: kokkaffe, filterkaffe, presskaffe, mocka och aeropress.Enkel att användaJustera enkelt malningsinställningarna genom att vrida på bönbehållaren, bönbehållaren guidar dig vilken inställning som passar för vilken typ av kaffe. Kaffekvarnen har en säkerhetsfunktion som gör att den inte fungerar om behållaren för för malet kaffe inte sätts in korrekt. Den medföljande kaffebönbehållaren och kaffelådan är gjorda av transparent plastmaterial med ett UV-filter som skyddar mot solljus.TimerMed 30 sekunders timer ställer du enkelt in tiden efter mängd kaffe du önskar mala och därefter stänger kvarnen av sig självt.Enkel rengöringMed avtagbara delar är det lätt att underhålla och rengöra din kvarn.
 • Wilfa - Coffee Grinder Uniform Kaffekvarn WSFBS-200B Svart

  Wilfa - Coffee Grinder Uniform Kaffekvarn WSFBS-200B Svart
  Coffee Grinder Uniform Kaffekvarn WSFBS-200B är Wilfas nya kaffekvarn med en förbättrad och uppgraderad digital precisionsvåg.58 mm brett och platt kvarnverk i rostfritt stål, kvarnhuvudet ger en jämnare partikelstorlek för sötare kaffe och en fylligare smakupplevelse. Kvarnverket är i rostfritt stål och tillverkas i Italien. Kaffekvarnens justeringssteg maler långsamt och exakt för espresso, Aeropress, ”pour over”, filterkaffe, presskanna och andra bryggmetoder. Kaffet mals långsamt för att förhindra att kaffet överhettas och förlorar sin arom och smak. Uniform har 41 justeringssteg med exakt malning. Auto-stopp funktionen avbryter malningen automatiskt efter att den sista bönan har malts.Coffee Grinder Uniform är lätt att rengöra. Men en antistatisk kaffebehållare i rostfri metall minskar kaffedammet och en liten borste medföljer för enkel rengöring.Kaffekvarnen är tillverkad av massivt stål och aluminium. Locket på kaffekvarnen är försett med en digital köksvåg, Uni, med 0,1 g noggrannhet. Det är enkelt att ansluta till din iPhone eller Android mobiltelefon via Bluetooth. Wilfa Svart är en app som ger dig en överblick över hur du maler den optimala mängden och till vilken malningsgrad, samt ”pour over”-programmet. Vågen kommunicerar med iOS- och Android-enheter via Bluetooth. Med hjälp av appen får du hjälp att mala bönorna i förhållande till mängden vatten du vill använda. Appen kan laddas ner här: iOS och Android.Uniform kaffekvarn är en av tre kaffekvarnar i Europa som är godkända av The European Coffee Brewing Center. Det är en oberoende testorganisation som testar och godkänner kaffeutrustning för både den privata och professionella marknaden. ECBC testar kaffekvarnarna för precision i malningsgrad, att kvarnen levererar konsekvent, temperatur och hur mycket kafferester som finns kvar.- 58 mm brett och platt kvarnverk med knivar i rostfritt stål- Inkluderar precisionsvåg med timer funktion- Maler från grovt till espresso- Metallbehållare minimerar kaffedamm- Auto-stopp sensor- Solid konstruktion
 • Wilfa WSFBS-200B Kaffekvarn

  Wilfa WSFBS-200B Kaffekvarn
  Wilfa har insett att nyckeln till en bra kopp kaffe ligger i malningen. Därför har de dedikerat flera år åt att utveckla produkter som erbjuder en optimal kaffesmak, och deras senaste innovation är en ny kaffekvarn med förbättrad och uppgraderad digital precisionsvåg. Den nya kaffekvarnen har ett 58 mm brett och platt kvarnverk tillverkat i rostfritt stål. Detta kvarnhuvud möjliggör en jämnare partikelstorlek, vilket resulterar i ett sötare kaffe och en fylligare smakupplevelse. Kvarnverket tillverkas i Italien och upprätthåller hög kvalitet. Med sina 41 justeringssteg kan kaffekvarnen leverera exakt malning för olika bryggmetoder som espresso, Aeropress, pour over, filterkaffe, presskanna och andra. Malningen sker långsamt för att förhindra överhettning av kaffet, vilket säkerställer att kaffets arom och smak inte går förlorad. En praktisk funktion i kaffekvarnen är auto-stopp, vilket innebär att malningen automatiskt avbryts när den sista bönan har malts. Detta sparar tid och energi. Rengöring av kaffekvarnen är en enkel uppgift tack vare den antistatiska kaffebehållaren i rostfritt stål som minskar mängden kaffedamm. Dessutom medföljer en liten borste för att underlätta rengöringen.  Scrolla ned för att läsa om fler funktioner för Wilfas kaffekvarn WSFBS-200B.
 • Wilfa Kaffekvarn Uniform WSFB-100S

  Wilfa Kaffekvarn Uniform WSFB-100S
  Brygg perfekt kaffe varje gång med den här Uniform-kaffekvarnen från Wilfa. Wilfa WSFB-100S är designad med platt kvarn som maler kaffet jämnt, vilket ger den bästa smaken oavsett vilken av de 41 kvarninställningar du väljer. Kvarnen drivs med en 80 watt motor och maler kaffet långsamt för att undvika överhettning. Ett toppenval för kaffeälskaren.
 • Wilfa - Kaffekvarn Digital Display 275 g Rostfri

  Wilfa - Kaffekvarn Digital Display 275 g Rostfri
  Med kaffekvarn Balance från Wilfa och hela bönor i skafferiet har du alltid nära till storslagna kaffeupplevelser. Genom att mala kaffet själv kan du lättare få din kopp kaffe att smaka precis så som du vill ha den och du får fler möjligheter att utforska din personliga smak. Bara den härliga doften av nymalda bönor i köket är i sig själv en stark anledning att skaffa sig en egen kvarn. Det är också ett sätt att försäkra sig om att alltid ha färskt och välsmakande kaffe hemma. Konisk kvarn - Kaffekvarnen har en konisk kvarn som garanterar snabb och jämn malning av kaffebönorna vilket ger ett perfekt malt slutresultat. 31 malningsinställningar - Med 31 malningsinställningar från mocka till grovt kokkaffe, kan du vara säker på att du alltid hittar en inställning som passar din valda bryggningsmetod. Enkel att rengöra - Kvarnverket är avtagbart vilket för att rengöringen och underhållet av produkten är enkel. Behållaren för malet kaffe är tillverkad i rostfritt stål vilket minimerar risken för att statisk elektricitet ska uppstå. Modell nr CG1B-275
 • Wilfa CG1B-275 Balance kaffekvarn Svart

  Wilfa CG1B-275 Balance kaffekvarn Svart
  Wilfa CG1B-275 Balance kaffekvarn Svart
 • Wilfa Balance Kaffekvarn

  Wilfa Balance Kaffekvarn
  Upplev optimal kaffesmak med vår kaffekvarn Balance. Med 31 olika malningsinställningar kan du vara säker på att du alltid kommer hitta en inställning som passar din bryggmetod. Utrustad med digital display med timer.BALANCE KAFFEKVARN – OPTIMAL COFFEE TASTEMed vår kaffekvarn Balance och hela bönor i skafferiet har du alltid nära till storslagna kaffeupplevelser. Genom att mala kaffet själv kan du lättare få din kopp kaffe att smaka precis så som du vill ha den och du får fler möjligheter att utforska din personliga smak. Bara den härliga doften av nymalda bönor i köket är i sig själv en stark anledning att skaffa sig en egen kvarn. Det är också ett sätt att försäkra sig om att alltid ha färskt och välsmakande kaffe hemma.Konisk kvarnKaffekvarnen har en konisk kvarn som garanterar snabb och jämn malning av kaffebönorna vilket ger ett perfekt malt slutresultat.31 malningsinställningarMed 31 malningsinställningar från moka till grovt kokkaffe, kan du vara säker på att du alltid hittar en inställning som passar din valda bryggningsmetod.Enkel att rengöraKvarnverket är avtagbart vilket för att rengöringen och underhållet av produkten är enkel. Behållaren för malet kaffe är tillverkad i rostfritt stål vilket minimerar risken för att statisk elektricitet ska uppstå.UV-skyddad bönbehållareBönbehållaren är UV-skyddad och är även utrustad med en låsmekanism som håller kaffebönorna i behållaren kvar när du tar bort den från kaffekvarnen. Perfekt om du till exempel vill använda din bönbehållare när du ska väga upp dina kaffebönor.TimerKaffekvarnen är utrustad med en timer och du justerar enkelt din önskade malningstid med pilarna på kaffekvarnen.
 • Wilfa CG2G-260 Kaffekvarn

  Wilfa CG2G-260 Kaffekvarn
  Wilfa CG2G-260 KaffekvarnDAILY COFFEE TIMEKaffe är en färskvara i ordets ursprungliga bemärkelse. När kaffe mals frigörs mer än 800 smaker och aromer – men redan efter fem minuter har hälften försvunnit. Det är just därför du ska mala dina kaffebönor och därefter direkt brygga ditt kaffe. Med Daily kaffekvarn kan du till fullo njuta av kaffets alla smaker.Kaffekvarnen Daily maler dina kaffebönor precis så som du föredrar. Kaffekvarnen är väldigt enkel att använda, ställ in antalet koppar som du vill brygga kaffe till, välj malningsgrad och tryck på startknappen.Tidsinställning och malningsgradKaffekvarnen har ett reglage för antal koppar som du vill mala till och 12 olika malningsgrader. Malningsgraden kan ställas in från fint till grovt malet kaffe, och till valfri storlek däremellan.Automatisk stoppfunktionKvarnen har en automatisk stoppfunktion vilket gör att den stänger av sig själv när vald mängd kaffebönor har malts.Bönbehållaren skyddar kaffet från solljusKaffebönbehållaren är tillverkad av solid, färgad plast som skyddar kaffet från solljus och därmed bevarar smakerna bättre.Enkel att rengöraMed avtagbara delar är det lätt att underhålla och rengöra din Daily kaffekvarn. Det följer även med en rengöringsborste.
 • Wilfa Wsfb-100s Uniform Kaffekvarn - Kaffekvarnar Silver

  Wilfa Wsfb-100s Uniform Kaffekvarn - Kaffekvarnar Silver
  I samarbete med Tim Wendelboe har Wilfa tagit fram WSFBS-100B Wilfa Uniform flat-burr kaffekvarn i enkel och elegant design. 58 mm brett och plant kvarnhuvud i rostfritt stål ger ett stilfullt uttryck. Med justerbar malningsgrad i 40 steg kan du få till exakt hur du föredrar att mala dina kaffebönor. Kvarnen har en autostopfunktion som gör att den stannar när den sista bönan är mald. För bästa malningsresultat, undvik att vrida vredet för många varv. Använd små, noggranna justeringar för en jämn och högkvalitativ malning, enligt medföljande instruktioner. Egenskaper: 40 justerbara malningsgrader 58 mm blad i rostfritt stål Maler sakta för att inte förlora arom och smak Lätt att rengöra Shoppa Kaffekvarnar och mer Köksmaskiner hos Royal Design.

Eventuella problem med Wilfa kaffekvarn

Även om den allmänna prestandan hos Wilfa kaffekvarnar är hög, kan det ibland uppstå problem. Det är viktigt att regelbundet rengöra kaffekvarnen för att förhindra uppbyggnad av kafferester. För att rengöra behållaren, som är diskmaskinssäker, kan du också använda ris, vilket är en beprövad metod för att rengöra kaffekvarnar. Kontrollera alltid bruksanvisningen för specifika råd om rengöring och underhåll.

Kompakta kaffekvarnar från Wilfa

Wilfa CG110B är ett annat populärt alternativ, med ett kompakt format som passar perfekt för mindre kök. Samtidigt ger det en kvalitetsmalning för både espresso och bryggkaffe.

För dig som söker ett premiumalternativ är Wilfa Uniform WSFB-100S kaffekvarn det perfekta valet. Den har en unik design och en mängd avancerade funktioner, inklusive en extremt exakt justerbar malningsgrad. Detta gör den idealisk för entusiaster och professionella baristor som söker det bästa inom kaffemalning.

Förutom dessa modeller erbjuder Wilfa även kaffekvarnar som CGR-1 och CGWS130B. Dessa modeller är kända för sin konsistenta malning och lätthanterliga design. Wilfa CGR-1, känd som "Malt", är en favorit för dem som föredrar klassiska kvarnar, medan CGWS130B, även känd som "Svart Aroma", erbjuder en mängd malningsinställningar som passar både espresso och bryggkaffe.

Oavsett modell du väljer, kommer du att märka att Wilfa kaffekvarnar ofta rankas högt i tester, vilket talar om deras höga prestanda och pålitlighet. När det kommer till tillbehör och reservdelar, erbjuder Wilfa en mängd alternativ, vilket gör det enkelt att underhålla och uppgradera din kvarn över tiden.

Slutligen, oavsett om du köper din Wilfa kaffekvarn från Netonnet eller någon annan återförsäljare, kommer du att uppleva den höga kvaliteten och prestandan som Wilfa kaffekvarnar erbjuder. Med korrekt användning och underhåll kan en Wilfa kaffekvarn förbättra din kaffeupplevelse avsevärt.

ilead