Sage kaffekvarnar

Snygga och otroligt funktionella kaffekvarnar från Sage. BCG600 låter dig välja mellan 60 olika inställningar när du maler dina kaffebönor till färskmalet kaffe. I The Smart Grinder finns en teknologi de kallar för Dosing IQ som garanterar samma mängd varje gång du maler.

Populärt inom Sage kaffekvarnar

 • Sage BCG 820 BTR Kaffekvarn

  Sage BCG 820 BTR Kaffekvarn
  Mal ditt eget kaffe! Välj mellan flera precisa inställningar för att mala kaffe till den finaste espresson eller grovkornig press. The Smart Grinder från Sage använder sig av Dosing IQ-teknologi för att alltid garantera rätt dosering när du maler dina bönor. Allt går att finjustera efter smak maskinen hanteras enkelt genom knapparna vid den väl upplysta LCD-skärmen! Bönbehållaren rymmer hela 450 gram, vilket gör att du sällan behöver fylla på den och att du kan mala kaffe alla gäster samtidigt. Dessutom kommer du garanterat kunna imponera på gästerna med tanke på det otrolig goda kaffet du kommer bjuda på. The Smart Grinder är en utmärkt kaffekvarn som gör det lätt att gå upp morgonen och som alltid ger dig ett perfekt kaffe!   Specifikationer:- Färg: Svart.- Material: Rostfritt stål.- Höjd: 38 cm.- Bredd: 22 cm.- Djup: 15 cm.- Kapacitet (bönor): 450 gram.- Effekt: 165 Watt. - 60 precisa inställningar!
 • Sage Kaffekvarn BCG600

  Sage Kaffekvarn BCG600
  Ta kontroll över dina färska kaffebönor med denna kaffekvarn som har upp till 60 inställningar som ger dig full kontroll in i minsta detalj. En fantastisk maskin i rostfritt stål. Maskinen har en kapacitet på 340 gram kaffebönor och en motor på 130 watt. Storleken på kvarnen är 34x20x16 cm.
 • Sage - Sage The Smart Grinder Kaffekvarn Rostfri

  Sage - Sage The Smart Grinder Kaffekvarn Rostfri
  Med The Smart Grinder kaffekvarn blir morgonkaffet dagens bästa stund! Kvarnen använder sig av en Dosing IQ-teknologi för att garantera dig samma mängd varje gång du maler bönor. Välj mellan ‘cups’ till french press eller filter och ‘shots’ till espresso, för att få den exakt rätta mängden till ditt kaffebehov. Du kan finjustera allt efter smak.The Smart Grinder har en LCD-display, 25 malningsinställningar, 450 g avtagbar bönbehållare som levereras med två filterbehållare till 50-54 och 58 mm espressofilter. Dessutom får du också en lufttät behållare för förvaring som är speciellt lämplig för kolv- och bryggkaffe.
 • Sage - Sage The Smart Grinder Kaffekvarn Black Truffle

  Sage - Sage The Smart Grinder Kaffekvarn Black Truffle
  Med The Smart Grinder kaffekvarn blir morgonkaffet dagens bästa stund! Kvarnen använder sig av en Dosing IQ-teknologi för att garantera dig samma mängd varje gång du maler bönor. Välj mellan ‘cups’ till french press eller filter och ‘shots’ till espresso, för att få den exakt rätta mängden till ditt kaffebehov. Du kan finjustera allt efter smak.The Smart Grinder har en LCD-display, 25 malningsinställningar, 450 g avtagbar bönbehållare som levereras med två filterbehållare till 50-54 och 58 mm espressofilter. Dessutom får du också en lufttät behållare för förvaring som är speciellt lämplig för kolv- och bryggkaffe.

Fler tips på Sage kaffekvarnar

 • Sage SCG 600 BTR Kaffekvarn

  Sage SCG 600 BTR Kaffekvarn
  Mal ditt eget kaffe till perfektion! En perfekt kopp kaffe kräver en perfekt malning av kaffebönorna. Svårare än så är det inte, och med The Dose Control Pro från Sage kommer du alltid kunna kunna brygga den perfekta koppen. Med denna kaffekvarn får du upp till 60 olika inställningar, från den finaste espresson till det grövsta presskaffet. Du har alltid full kontroll tack vare den elektroniska timern som kan ställas in på sekunden! Kvarnen är tillverkad i rostfritt stål och designad för att minimera värmen under processen och på så sätt skydda kaffebönornas oljor och aromer. Här lämnas ingenting åt slumpen och varje detalj är noggrant utformad för en så bra kaffeupplevelse som möjligt!
 • Sage The Bambino Plus espressomaskin & kaffekvarn, svart

  Sage The Bambino Plus espressomaskin & kaffekvarn, svart
  En fantastisk partner till kaffeälskaren. Setet består av den kompakta espressomaskinen Bambino Plus och Dose Control Pro kaffekvarn från Sage. Här har du full kontroll över bryggningen och får verklig kvalité för pengarna.Bambino Plus espressomaskin från Sage är utrustad med elektronisk PID-reglering och du kan själv ställa in önskad temperatur. Utöver detta har den också en integrerad mjölkskummare, som ger ditt färdiga kaffe en extra touch. The Dose Control Pro kaffekvarn från Sage har 60 olika malningsgrader. Du kan enkelt ställa in tiden genom vridknappen på framsidan och det är otroligt lätt att fylla på med bönor. Den har en inbyggd hållare för bajonetten.Setet innehåller:Sage the Bambino Plus espressomaskin, svartSage the Dose Control Pro kaffekvarn, svart
 • Sage The Dual Boiler espressomaskin & Smart Grinder Pro kaffekvarn

  Sage The Dual Boiler espressomaskin & Smart Grinder Pro kaffekvarn
  En fantastisk paketlösning till kaffeälskaren som önskar full kontroll över hela processen. Du får två kvalitetsprodukter från Sage, som ger dig möjlighet att göra kaffe i många år.The Dual Boiler™ espressomaskinen är manuell och har hela två ångkokare, vilket delas upp till en för ånga och en för bryggning. På sås sätt görs espresson vid den perfekta temperaturen 93 grader, samtidigt som det går att skumma mjölken till för att kunna göra en läcker latte eller cappuccino på endast halva tiden.Med den avancerade Smart Grunder Pro kaffekvarnen kan du mala kaffe precis när den ska bryggas, på så sätt får du bästa möjliga arom ur kaffet. De 60 malningsinställningarna av kaffet gör hela processen enkelt, där du till exempel kan välja filter och shots för att göra den perfekta espresson.Setet innefattar:The Dual Boiler espressomaskineSmart Grinder Pro kaffekværn
 • Sage Smart Pro kaffekvarn Refurbished - Stål - Kaffepro Refurbished

  Sage Smart Pro kaffekvarn Refurbished - Stål - Kaffepro Refurbished
  Sage Smart Pro kaffekvarn Refurbished
 • Sage BCG820BST The Smart Grinder Pro kaffekvarn koksgrå

  Sage BCG820BST The Smart Grinder Pro kaffekvarn koksgrå
  Denna snygga kaffekvarn från Sage hjälper dig att mala dina bönor precis som du vill ha dem. Med 60 inställningar för grovlek kan du få ditt kaffe att bli helt perfekt. Den smarta IQ-teknologin för dosering anpassar mängden kaffe efter grovleken. Kaffekvarnen är dessutom utrustad med en praktisk LCD-skärm där du enkelt kan välja dina inställningar. Specifikationer:Effekt: 165 WMått: H36 x B22 x D15 cm Tar 450 g kaffebönor TimerMalverk: Rostfritt   Garanti 2 år  BCG820UK
 • Sage BCG 820 BSS kaffekvarn

  Sage BCG 820 BSS kaffekvarn
  Brygg en god kopp kaffe och njut av den trevliga doften av färskmalet kaffe. Denna kaffekvarn har många olika smarta funktioner. Den har bland annat en display som ger dig en bra överblick över hela processen, och en praktisk IQ teknologi, som garanterar korrekt dosering. Kaffekvarnen har en konisk stålkvarn och du kan välja mellan 25 olika kvarninställningar. Det ingår en förvaringsbehållare till filterkaffe.
 • Sage - Sage The Dose Control Pro Kaffekvarn Rostfri

  Sage - Sage The Dose Control Pro Kaffekvarn Rostfri
  Med Dose Control Pro kaffekvarn från Sage har du total kontroll över dina nyrostade kaffebönor. Kvarnen har 60 exakta malningsinställningar; denna räckvidd gör att du kan mala kaffet fint nog för en espresso eller grovt nog för en presskanna - och allt där emellan. Tack vare kaffekvarnens konformade malverk i rostfritt stål minimeras hettan som annars kan uppstå vid malning, och skyddar på så sätt kaffebönornas viktiga oljor som ger den fina smaken åt kaffet.Med Dose Control Pro kan du mala direkt i poratfiltret, ner i behållaren eller i pappersfiltret. Justera malningstiden med 1 sekunds noggrannhet, så att du får den exakta doseringen för alla storlekars kaffe.
 • Sage Smart Pro kaffekvarn Refurbished - Sort

  Sage Smart Pro kaffekvarn Refurbished - Sort
  Sage Smart Pro kaffekvarn Refurbished

Kolla även in exklusiva Sage espressomaskiner här.