Peugeot kaffekvarnar

Populärt inom Peugeot kaffekvarnar

 • Peugeot Brésil Kaffekvarn

  Peugeot Brésil Kaffekvarn
  Kaffe smakar som bäst när bönorna är färskmalda. Därför är det trevlig, som en kaffedrickare, att ha en bra kaffekvarn i sitt kök. Utöver ett kvarnverk av hög kvalitet bjuder Peugeots Brésil kaffekvarn också på en vacker och charmerande design i en elegant och klassisk retrostil. Kvarnen är utrustad med en lite låda där det nymalda kaffet förvaras. Det är också möjligt att ställa in malnings graden och mala kaffet precis som du vill.
 • Nostalgi Kaffekvarn Valnöt 13x13 cm

  Nostalgi Kaffekvarn Valnöt 13x13 cm
 • Peugeot Kaffekvarn 21 cm Antique

  Peugeot Kaffekvarn 21 cm Antique
  Kaffe, sedan peppar och salt! Nästan två århundraden efter att de upptäcktes är Peugeots kaffe- & kryddkvarnar några av de mest symboliska franska kvarnar i historien. För att hedra deras exceptionella design, går samlingen Paris Antik tillbaka i tiden för att skapa några ikoniska kaffe- & kryddkvarnar och samtidigt återställa charmen från en svunnen tid. Varje kaffekvarn är ett värdefullt konstverk som producerats mycket försiktigt, för hand. Höjd: 21 cm. Material: Trä.Finish: Patina.
 • Nostalgi Kaffekvarn Valnöt 13x13 cm

  Nostalgi Kaffekvarn Valnöt 13x13 cm

Fler tips på Peugeot kaffekvarnar

 • Nostalgi Kaffekvarn Valnöt 13x13 cm

  Nostalgi Kaffekvarn Valnöt 13x13 cm
 • Bresil Kaffekvarn, Brun

  Bresil Kaffekvarn, Brun
  Bresil Kaffekvarn, Brun från Peugeot .
 • Peugeot Nostalgie Kaffekvarn Valnöt

  Peugeot Nostalgie Kaffekvarn Valnöt
  Kryddkvarnen Nostalgie bjuder dig på en resa för sinnena med sin magnifika design och funktion, inspirerad av Peugeots designhistoria. Kryddkvarnen är modern men ändå traditionell. Utmärkt kvarn till att mala olika pepparsorter med. Så låt dofter och smaker ta dig till världens alla hörn! Material: Trä.Färg: Valnöt.
ilead