Peugeot kaffekvarnar

Populärt inom Peugeot kaffekvarnar

Fler tips på Peugeot kaffekvarnar

 • Peugeot Kaffekvarn 21 cm Antique

  Peugeot Kaffekvarn 21 cm Antique
  Kaffe, sedan peppar och salt! Nästan två århundraden efter att de upptäcktes är Peugeots kaffe- & kryddkvarnar några av de mest symboliska franska kvarnar i historien. För att hedra deras exceptionella design, går samlingen Paris Antik tillbaka i tiden för att skapa några ikoniska kaffe- & kryddkvarnar och samtidigt återställa charmen från en svunnen tid.Varje kaffekvarn är ett värdefullt konstverk som producerats mycket försiktigt, för hand.Höjd: 21 cm. Material: Trä.Finish: Patina.
 • Peugeot Nostalgie Kaffekvarn Valnöt

  Peugeot Nostalgie Kaffekvarn Valnöt
  Kryddkvarnen Nostalgie bjuder dig på en resa för sinnena med sin magnifika design och funktion, inspirerad av Peugeots designhistoria.Kryddkvarnen är modern men ändå traditionell. Utmärkt kvarn till att mala olika pepparsorter med. Så låt dofter och smaker ta dig till världens alla hörn!Material: Trä.Färg: Valnöt.
 • Bresil Kaffekvarn, Brun

  Bresil Kaffekvarn, Brun
  Bresil Kaffekvarn, Brun från Peugeot .
 • Nostalgi Kaffekvarn Valnöt 13x13 cm

  Nostalgi Kaffekvarn Valnöt 13x13 cm
 • Kronos Manuell Kaffekvarn 19 cm

  Kronos Manuell Kaffekvarn 19 cm
  Mal ditt egna kaffe precis som du vill med Kronos kaffekvarn från Peugeot i klassisk design med 43 malningsgrader och livstidsgaranti.
 • Peugeot Brésil Kaffekvarn 21 cm Valnöt

  Peugeot Brésil Kaffekvarn 21 cm Valnöt
  Denna lådformade kaffekvarn är utrustad med en liten låda för att fånga det nymalna kaffet. Använda hjulet vid vevarmen för att justera grovheten när du maler dina kaffebönor eller kryddor.Material: Trä.Färg: Valnöt. Höjd: 21 cm.
ilead