Modern House kaffekvarnar

Lundi kaffekvarn från Modern House är en elektrisk modell med flera avancerade lägen för malning. Kaffekvarnarna har en modern design och är tillverkade i hållbart rostfritt stål. Välj mellan Lundi 12 cm eller den störra 25 cm kvarnen.

Populärt inom Modern House kaffekvarnar

  • Modern House - Lundi Kaffekvarn 25 cm Svart/Klar

    Modern House - Lundi Kaffekvarn 25 cm Svart/Klar
    Lundi Kaffekvarn 25 cm från norska Modern Houses är en avancerad elektrisk kaffekvarn med flera inställbara lägen och plats för upp till 200 g kaffebönor.Nu kan du brygga ditt morgonkaffe alldeles perfekt, vare sig du föredrar kaffe gjort med en kaffepress eller droppkaffe. Med denna elektriska kaffekvarn från Modern House är det busenkelt att få till precis rätt grovhet på dina malda kaffebönor – det inbyggda reglaget för malverket justerar malgraden och på så sätt få till ett optimalt resultat för just det sättet du föredrar att brygga ditt favoritkaffe på. Reglaget låter dig veta exakt vilken inställning som behövs för de olika bryggsätten, och efter att du ställt in efter behag så är det bara att sätta i gång, och inom några sekunder har du en perfekt mängd nymalda kaffebönor som direkt kan användas för att brygga till en rykande färsk kanna precis så som du föredrar den. Den elektriska kaffekvarnen från Lundi-serien har en modern design med ett svart ytterhölje med metallfärgade detaljer, och själva kaffekvarnen är tillverkad i hållbart rostfritt stål. Kaffekvarnen kan mala upp till 200 g kaffebönor på samma gång och mäter 18x11,5x25 cm.Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.
  • Modern House - Lundi Kaffekvarn 12 cm Svart

    Modern House - Lundi Kaffekvarn 12 cm Svart
    Mindre kaffekvarn som rymmer upp till 60 g kaffebönor från norska Modern Houses Lundi-serie.Mal enkelt mindre portioner av dina favoritkaffebönor med denna elektriska kaffekvarn med plats för upp till 60 g kaffebönor från Modern House. Denna kaffekvarn i praktiskt liten storlek från Lundi-serien har en modern design i plast och är riktigt enkel att använda. Det är bara att fylla upp den med en noga uppmätt mängd bönor som ger dig just den styrkan du vill ha på ditt kaffe, trycka ned locket och låta kaffekvarnen göra sitt. På endast några sekunder har du sedan finmalet kaffepulver som du kan använda till att brygga en kanna riktigt färskt kaffe till antingen frukosten eller eftermiddagsfikat med. Smart och smidigt! Kaffekvarnen har en höjd på 12 cm med ett ytterhölje i plast och en kvarn i hållbart stål. Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.