Moccamaster kaffekvarnar

Gillar du att mala dina egna bönor och brygga ett perfekt kaffe i Moccamaster? Komplettera med deras kaffekvarn som håller lika hög kvalité. Bönkvarnen KM4 har en enkel enknappshantering och drivs av en turbomotor med fläkt. I en Moccamaster kvarn hamnar de malda kaffebönorna i en lufttät behållare så att inga aromer ska förloras.

Populärt inom Moccamaster kaffekvarnar

 • MoccaMaster - Kaffekvarn bordsmodell Svart

  MoccaMaster - Kaffekvarn bordsmodell Svart
  Det bästa kaffet brygger du på nymalda kaffebönor som du maler precis innan du brygger. Kaffebönor har omkring ett tusen olika aromer och hela bönor bevarar sina aromer mycket längre än färdigmalt kaffe. Om du maler bönorna till rätt grovlek kan många hundra aromer frigöras under bryggningen. Mal kaffebönorna med en exklusiv kaffekvarn från MoccaMaster och njut den fylliga drycken när den är som bäst! Den här elektriska kaffekvarnen i bordsmodell mal bönorna snabbt och effektivt direkt ned i en lufttät behållare.
 • Moccamaster Kaffekvarn KM 4

  Moccamaster Kaffekvarn KM 4
  400 g kapacitet,Gedigen design av högsta kvalitet,Enkel enknappshantering,Turbomotor med fläkt,Certifierad av ECBC & SCA,
 • Moccamaster Bordskvarn utan Doserare

  Moccamaster Bordskvarn utan Doserare
  För en perfekt kopp kaffe räcker det inte bara med den perfekta kaffebryggaren, utan man måste även ha de perfekt malda kaffebönorna. Kaffebönor har omkring 1000 olika aromer och dessa bevaras mycket längre när kaffet är i bönor än när de är färdigmalt.Mal dina kaffebönor precis innan bryggning med denna fantastiska kaffekvarn och låt den sammetslena och fylliga kaffesmaken pigga upp dig. Kvarnen maler kaffebönorna direkt ned i en lufttät behållare.
 • MOCCAMASTER Kaffekvarn KM4TT - Rostfritt stål

  MOCCAMASTER Kaffekvarn KM4TT - Rostfritt stål
ilead