Melitta kaffekvarnar

Melitta är ett känt varumärke inom kaffebryggning. Den som utgår från rostade, hela kaffebönor kan använda en kaffekvarn som Melitta Molino eller Melitta Calibra.

Båda modellerna klarar av att finmala dina kaffebönor för att du ska kunna göra en god aromatisk kopp kaffe. Calibra är den mer exklusiva varianten där du även har en inbyggd våg. Då kan du ställa in exakt antal gram som ska malas i kvarnen.

Populärt inom Melitta kaffekvarnar

 • Kaffekvarn Molino - Svart

  Kaffekvarn Molino - Svart
  Vill du ha finmalet kaffe för en stark aromatisk espresso eller något grövre malt kaffe för kaffebryggare? Med kaffekvarnen Melitta Molino® kan du mala kaffe för varje tillfälle. Du kan mala vald kaffemängd helt automatiskt från bönbehåll
 • Melitta Molino Black Kaffekvarn - Svart

  Melitta Molino Black Kaffekvarn - Svart
  Kaffeglädje från böna till koppKaffekvarnen Molino från Melitta erbjuder nymalet kaffe för passionerade kaffedrickare. Ställ enkelt in finkornighet, antalet koppar och det färdigmalna kaffet hamnar i en smart löstagbar skål. Molino maler både småkornigt kaffe, utmärkt för din espresso, till grovmalet för att brygga ditt kaffe i fransk presskanna. Melitta Molino är enkel att använda, rengöra och maler dina bönor precis så som du vill ha dem.Inställningar för kaffemängd, 2-14 koppar100 wattBönbehållare med en kapacitet på 200 g och avtagbart lock17 individuella malningsinställningarTransparent, avtagbar kaffebehållare med lockAvtagbar kvarnskivaAutomatisk avstängningIntegrerad kabelförvaringSGS - säkerhetstestad
 • Melitta Molino Kaffekvarn

  Melitta Molino Kaffekvarn
  Vill du ha ett finmalet kaffe till espresso eller grövre malet till kaffebryggaren? Med Molino kan du välja vilken kaffemängd du vill mala från 2-14 koppar. Bönbehållareren har en maxkapacitet på 200 g. Specifikationer:- Inställning för kaffemängd, 2-14 koppar- Bönbehållare med en kapacitet på 200 g.
 • Melitta Calibra Kaffekvarn - Svart/silver

  Melitta Calibra Kaffekvarn - Svart/silver
  Om du är lika glad i processen att göra kaffe som du är att dricka det är kaffekvarnen ett måste. Med denna modell från Melitta kan du enkelt leva ut dina baristadrömmar samtidigt som ditt kaffe smakar bättre då det är nymalt och fritt från de dåliga bönorna.

Fler tips på Melitta kaffekvarnar

ilead