La Pavoni kaffekvarnar

Populärt inom La Pavoni kaffekvarnar

 • La Pavoni Kaffekvarn rostfritt stål LPGKBM01EU

  La Pavoni Kaffekvarn rostfritt stål LPGKBM01EU
  Elegant och exklusiv kaffekvarn från La Pavoni. Detta är en kaffekvarn som klarar allt, oavsett om du ska mala bönor till en stark espresso, fint till aromatiskt eller grovt till filterkaffe, så kan denna LPGKBM01EU klara det. Dessutom har kvarnen ett riktigt fin och stilren design som passar in i alla kök. Kombinera den gärna med en espressomaskin från La Pavoni för optimalt resultat.
 • La Pavoni Kaffekvarn Rostfritt stål, Svart LPGJDL01EU

  La Pavoni Kaffekvarn Rostfritt stål, Svart LPGJDL01EU
  Stilren och exklusiv kaffekvarn från La Pavoni. Du får en behållare som rymmer 250g bönor och som dessutom har en justerbar nivå till malning. En kaffekvarn som klarar allt, oavsett om du ska mala dina bönor till en stark espresso, fint till aromatiskt eller grovt till filterkaffe. Kvarnen har en fin och stilren design som gör att den passar in i alla kök.
 • La Pavoni Kaffekvarn - Kaffekvarnar Aluminium Krom

  La Pavoni Kaffekvarn - Kaffekvarnar Aluminium Krom
  Kaffekvarnen från La Pavoni har elegant, tidlös design i aluminium perfekt för att göra ditt favoritkaffe. Den har praktisk LCD-skärm med justerbar malningsgrad för enkel användning. Tillverkad i Italien. Om kaffekvarnen från La Pavoni- Frekvens: 50/60 Hz.- Sladdlängd: 1400 mm.- Djup: 230 mm.- Bredd: 154 mm.- Höjd: 410 mm.- 220-240 V.- 310 Watt- Tillverkad i Italien.- Gjord av aluminium.- Perfekt för att göra ditt favoritkaffe.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för kaffekvarnen- Endast handdisk. Shoppa Kaffekvarnar och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • La Pavoni - Kaffekvarn Svart/Rostfri

  La Pavoni - Kaffekvarn Svart/Rostfri
  Kaffekvarn i rostfritt stål från italienska La Pavoni. Det blir något speciellt med egenmalda kaffebönor, det ger en känsla av lyx och en underbar doft. La Pavoni kaffekvarn är en professionell kaffekvarn i snygg design som levererar kaffe direkt. Rymmer upp till 250 gram kaffebönor.

Fler tips på La Pavoni kaffekvarnar

 • La Pavoni - Kaffekvarn Semiprofessionell Krom

  La Pavoni - Kaffekvarn Semiprofessionell Krom
  Professionell kaffekvarn i rostfritt stål från La Pavoni.Kvarnen har steglös inställning av malningsgrad samt LCD-display. Bönbehållare på 600 gram.La Pavoni är det italienska företaget som sedan 1905 tillverkat espressomaskiner helt i en klass för sig. La Pavoni förvandlar kaffemaskiner till lyxföremål och har blivit kända över hela världen.
 • La Pavoni - Kaffekvarn 100 W Rostfri

  La Pavoni - Kaffekvarn 100 W Rostfri
  Kaffekvarn i rostfritt stål från La Pavoni. Bönbehållaren rymmer 300 gram och pulvret samlas upp i en kaffepulverbehållare.- Reglerbar malningsgrad- Steglös mikrometrisk justering- Manuell funktion- Spänning (V): 220-240 V- Frekvens Hz: 50/60 Hz- Sladdlängd 1,4 mLa Pavoni är det italienska företaget som sedan 1905 tillverkat espressomaskiner helt i en klass för sig. La Pavoni förvandlar kaffemaskiner till lyxföremål och har blivit kända över hela världen.