La Pavoni kaffekvarnar

Populärt inom La Pavoni kaffekvarnar

 • La Pavoni Kaffekvarn rostfritt stål LPGKBM01EU

  La Pavoni Kaffekvarn rostfritt stål LPGKBM01EU
  Elegant och exklusiv kaffekvarn från La Pavoni. Detta är en kaffekvarn som klarar allt, oavsett om du ska mala bönor till en stark espresso, fint till aromatiskt eller grovt till filterkaffe, så kan denna LPGKBM01EU klara det. Dessutom har kvarnen ett riktigt fin och stilren design som passar in i alla kök. Kombinera den gärna med en espressomaskin från La Pavoni för optimalt resultat.
 • La Pavoni Kaffekvarn Rostfritt stål, Svart LPGJDL01EU

  La Pavoni Kaffekvarn Rostfritt stål, Svart LPGJDL01EU
  Stilren och exklusiv kaffekvarn från La Pavoni. Du får en behållare som rymmer 250g bönor och som dessutom har en justerbar nivå till malning. En kaffekvarn som klarar allt, oavsett om du ska mala dina bönor till en stark espresso, fint till aromatiskt eller grovt till filterkaffe. Kvarnen har en fin och stilren design som gör att den passar in i alla kök.
 • La Pavoni Kaffekvarn - Kaffekvarnar Aluminium Krom

  La Pavoni Kaffekvarn - Kaffekvarnar Aluminium Krom
  Kaffekvarnen från La Pavoni har elegant, tidlös design i aluminium perfekt för att göra ditt favoritkaffe. Den har praktisk LCD-skärm med justerbar malningsgrad för enkel användning. Tillverkad i Italien. Om kaffekvarnen från La Pavoni- Frekvens: 50/60 Hz.- Sladdlängd: 1400 mm.- Djup: 230 mm.- Bredd: 154 mm.- Höjd: 410 mm.- 220-240 V.- 310 Watt- Tillverkad i Italien.- Gjord av aluminium.- Perfekt för att göra ditt favoritkaffe.- För mer information ladda ned PDF. Skötselråd för kaffekvarnen- Endast handdisk. Shoppa Kaffekvarnar och mer Köksmaskiner hos Royal Design.