La Pavoni kaffekvarnar

Populärt inom La Pavoni kaffekvarnar

 • La Pavoni Kaffekvarn rostfritt stål LPGKBM01EU

  La Pavoni Kaffekvarn rostfritt stål LPGKBM01EU
  Elegant och exklusiv kaffekvarn från La Pavoni. Detta är en kaffekvarn som klarar allt, oavsett om du ska mala bönor till en stark espresso, fint till aromatiskt eller grovt till filterkaffe, så kan denna LPGKBM01EU klara det. Dessutom har kvarnen ett riktigt fin och stilren design som passar in i alla kök. Kombinera den gärna med en espressomaskin från La Pavoni för optimalt resultat.
 • La Pavoni - La Pavoni Semiproffessionell Kaffekvarn Krom

  La Pavoni - La Pavoni Semiproffessionell Kaffekvarn Krom
  Professionell kaffekvarn i rostfritt stål från La Pavoni.Kvarnen har steglös inställning av malningsgrad samt LCD-display. Bönbehållare på 600 gram.La Pavoni är det italienska företaget som sedan 1905 tillverkat espressomaskiner helt i en klass för sig. La Pavoni förvandlar kaffemaskiner till lyxföremål och har blivit kända över hela världen.
 • La Pavoni - La Pavoni Kaffekvarn Rostfritt stål

  La Pavoni - La Pavoni Kaffekvarn Rostfritt stål
  Kaffekvarn i rostfritt stål från La Pavoni. Bönbehållaren rymmer 300 gram och pulvret samlas upp i en kaffepulverbehållare.- Reglerbar malningsgrad- Steglös mikrometrisk justering- Manuell funktion- Spänning (V): 220-240 V- Frekvens Hz: 50/60 Hz- Sladdlängd 1,4 mLa Pavoni är det italienska företaget som sedan 1905 tillverkat espressomaskiner helt i en klass för sig. La Pavoni förvandlar kaffemaskiner till lyxföremål och har blivit kända över hela världen.