KitchenAid kaffekvarnar

Populärt inom KitchenAid kaffekvarnar

 • Artisan kaffekvarn Crème 200g

  Artisan kaffekvarn Crème 200g
 • Artisan kaffekvarn svart 200 g

  Artisan kaffekvarn svart 200 g
 • Artisan kaffekvarn Röd 200g

  Artisan kaffekvarn Röd 200g
 • KitchenAid Artisan Kaffekvarn - Röd

  KitchenAid Artisan Kaffekvarn - Röd
  Mal ditt kaffe till perfektion med denna robusta kaffekvarn från KitchenAid. Den tidlösa designen gör att kvarnen blir en elegant inredningsdetalj i köket. Tack vare de 15 olika malningsgraderna maler du med enkelhet allt ifrån finmalet espressokaffe till grovmalet presskaffe. Kaffekvarnen jobbar med en låg hastighet på bara 450 varv/minut, vilket resulterar i att det inte bildas någon friktionsvärme så att kaffets smak och kvalitet bibehålls. Kaffekvarnen finns, utöver Röd, i färgerna Creme, Grafit metallic och Svart. Kapacitet: 200 gramEffekt: 240 Watt Höjd: 25 cmGaranti: 2 årMedföljande rengöringsborste och kaffemått. 

Fler tips på KitchenAid kaffekvarnar

 • KitchenAid Artisan Kaffekvarn - Creme

  KitchenAid Artisan Kaffekvarn - Creme
  Mal ditt kaffe till perfektion med denna robusta kaffekvarn från KitchenAid. Den tidlösa designen gör att kvarnen blir en elegant inredningsdetalj i köket. Tack vare de 15 olika malningsgraderna maler du med enkelhet allt ifrån finmalet espressokaffe till grovmalet presskaffe. Kaffekvarnen jobbar med en låg hastighet på bara 450 varv/minut, vilket resulterar i att det inte bildas någon friktionsvärme så att kaffets smak och kvalitet bibehålls. Kaffekvarnen finns, utöver Creme, i färgerna Grafit metallic, Röd och Svart. Kapacitet: 200 gramEffekt: 240 Watt Höjd: 25 cmGaranti: 2 årMedföljande rengöringsborste och kaffemått. 
 • KitchenAid Artisan Kaffekvarn - Svart

  KitchenAid Artisan Kaffekvarn - Svart
  Mal ditt kaffe till perfektion med denna robusta kaffekvarn från KitchenAid. Den tidlösa designen gör att kvarnen blir en elegant inredningsdetalj i köket. Tack vare de 15 olika malningsgraderna maler du med enkelhet allt ifrån finmalet espressokaffe till grovmalet presskaffe. Kaffekvarnen jobbar med en låg hastighet på bara 450 varv/minut, vilket resulterar i att det inte bildas någon friktionsvärme så att kaffets smak och kvalitet bibehålls. Kaffekvarnen finns, utöver Svart, i färgerna Creme, Grafit metallic och Röd. Kapacitet: 200 gramEffekt: 240 Watt Höjd: 25 cmGaranti: 2 årMedföljande rengöringsborste och kaffemått. 
ilead