Hario kaffekvarnar

Skerton är en kaffekvarn från Hario som ger dig god kontroll över kaffemalningen. Keramiska knivar säkrar god kvalité och hållbarhet. Behållaren i Skerton Plus rymmer 100 g kaffebönor.

Populärt inom Hario kaffekvarnar

  • Hario Coffee Mill, keramik, Skerton

    Hario Coffee Mill, keramik, Skerton
    En god kopp kaffe börjar alltid med bönorna. Detta är en manuell kaffekvarn från Hario där du har full kontroll över malningen. För kallbryggning eller stämpelkaffe vrider du över till den grova inställningen och vill du ha en läcker espresso väljer du den finare inställningen. En keramikkvarn håller nästan i all evighet och är ett måste för alla kaffeälskare. Även om det kräver lite mer kraft än en elektrisk kaffekvarn ger det stor tillfredsställelse att mala sina egna bönor precis som man vill ha dem till sitt kaffe.  Specifikationer:- Mal dina egna bönor- Hållbar keramikkvarn- Full kontroll över malningen
  • Hario Skerton keramisk kaffekvarn

    Hario Skerton keramisk kaffekvarn
    En riktigt god kopp kaffe börjar alltid med bönorna. Med den här manuella kaffekvarnen från Hario har du full kontroll över malningen, så att du får ditt kaffe precis som du vill ha det. För kallbryggning eller stämpelkaffe vrider du över till den grova inställningen, och om du vill brygga läcker espresso väljer du den finare inställningar. En keramikkvarn är otroligt tålig och håller nästintill en evighet – ett måste för alla kaffeälskare. Även om det kräver lite mer kraft än en elektrisk kaffekvarn så ger det en stor tillfredsställelse att mala sina egna bönor för hand precis som man vill ha dem till sitt eget kaffe.