Delonghi kaffekvarnar

Populärt inom Delonghi kaffekvarnar

 • Delonghi Kg79 Kaffekvarn - Svart

  Delonghi Kg79 Kaffekvarn - Svart
  Det finns många fördelar med att ha en egen kaffekvarn. Nymalet kaffe både luktar och smakar bättre än kaffet du köper i affären samtidigt som du också ges möjligheten att sortera dina kaffebönor. Så har du en barista inom dig som väntar på att få komma ut är denna kaffekvarn från Delonghi något för dig Bönbehållaren rymmer 120 gram bönor.
 • Delonghi Kg89 Kaffekvarn - Stål

  Delonghi Kg89 Kaffekvarn - Stål
  Det finns många fördelar med att ha en egen kaffekvarn. Nymalet kaffe både luktar och smakar bättre än kaffet du köper i affären samtidigt som du också ges möjligheten att sortera dina kaffebönor. Så har du en barista inom dig som väntar på att få komma ut är denna kaffekvarn från Delonghi något för dig Bönbehållaren i maskinen har en kapacitet på 120 gram.
 • Delonghi Kg520 Kaffekvarn - Svart/silver

  Delonghi Kg520 Kaffekvarn - Svart/silver
  Om du är lika glad i processen att göra kaffe som du är att dricka det är kaffekvarnen ett måste. Med denna modell från Delonghi kan du enkelt leva ut dina baristadrömmar samtidigt som ditt kaffe smakar bättre då det är nymalt och fritt från de dåliga bönorna.
 • Delonghi Kg521 Kaffekvarn - Svart/silver

  Delonghi Kg521 Kaffekvarn - Svart/silver
  Det finns inget bättre än lukten av nymalda kaffebönor, särskilt om du också älskar smaken av gott kaffe. Med denna kaffekvarn från Delonghi kan du enkelt göra ditt kaffe helt färskt. Detta förbättrar aromen och gör det även möjligt atkakat sortera bort dåliga bönor innan du maler dem.

Fler tips på Delonghi kaffekvarnar

 • Delonghi Kg200 Kaffekvarn - Svart

  Delonghi Kg200 Kaffekvarn - Svart
  Om du är lika glad i processen att göra kaffe som du är att dricka det är kaffekvarnen ett måste. Med denna modell från Delonghi kan du enkelt leva ut dina baristadrömmar samtidigt som ditt kaffe smakar bättre då det är nymalt och fritt från de dåliga bönorna. Du kan få upp till 120 gram kaffebönor i maskinen per gång.
 • Kaffekvarn Kg89 120g

  Kaffekvarn Kg89 120g
  En kaffekvarn tillägnad kaffeexperter och kaffeälskare. - Malningssystemet garanterar en perfekt malningsgrad även till espresso. - Kapacitet bönbehållare 120gr. - Transparant avtagbar bönbehållare - Dubbelt säkerhetssystem som stänger av if
ilead