Bodum kaffekvarnar

Mal dina bönor enkelt med hjälp av en elektrisk Bodum Bistro kaffekvarn. Här listar vi deras olika modeller och färger på kaffekvarnar. På den lite mer exklusiva versionen kan du ställa in bra malningsgrad för drycker som espresso till french press.

Populärt inom Bodum kaffekvarnar

 • Bodum Bistro Svart Elektrisk Kaffekvarn glansig

  Bodum Bistro Svart Elektrisk Kaffekvarn glansig
  Praktisk kaffekvarn från Bodum som smidigt och enkelt maler dina bönor precis som du vill ha dem. Mått: D 9 x H 16,6 x B 9,5 cm. 
 • Bodum Bistro Vit Elektrisk Kaffekvarn

  Bodum Bistro Vit Elektrisk Kaffekvarn
  Elektrisk kaffekvarn från Bodum som krossar dina bönor istället för att skiva dem vilket gör att smak och arom bevaras bättre. Med ett enkelt knapptryck på den förinställda timern maler du exakt den mängden kaffe du behöver och den justerbara malnings graden gör det möjligt att gå från espresso till french press smidigt.   Friktionskopplingen förhindrar slipskador på malnings verktygen. Bönbehållaren är tillverkad i borosilikatglas vilket gör att bönorna inte klibbar ihop sig.  
 • Bodum Bistro Elektrisk Kaffekvarn Svart

  Bodum Bistro Elektrisk Kaffekvarn Svart
  Mal dina bönor hemma smidigt och enkelt med denna elektriska kaffekvarn från Bodum. Bönorna krossas istället för att skivas vilket gör att smaken och aromen bevaras. Den förinställda timern gör att att du maler exakt den kaffe mängd du behöver med ett enkelt knapptryck och den justerbara malningsgraden gör det möjligt att gå från espresso till french press smidigt. Friktionskopplingen förhindrar slipskador på malnings verktygen. Bönbehållaren är tillverkad i borosilikatglas vilket gör att bönorna inte klibbar ihop sig.
 • Bodum C-mill Kaffekvarn - Kaffekvarnar Plast Svart

  Bodum C-mill Kaffekvarn - Kaffekvarnar Plast Svart
  Kaffekvarnen från Bodum har tidlös, stilren design perfekt för att göra ditt favoritkaffe. Den har vassa blad i rostfritt stål med transparent, tätslutande lock för enkel användning. Den har användarvänliga funktioner. Om kaffekvarnen från Bodum- Gjord av rostfritt stål, plast, gummi och silikon.- Från serien C-MILL.- Bredd: 97 mm.- Djup: 112 mm.- Höjd: 177 mm. Skötselråd för kaffekvarnen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Kaffekvarnar och mer Köksmaskiner hos Royal Design.

Fler tips på Bodum kaffekvarnar

 • Bodum Bistro Kaffekvarn Elektrisk Krom - Kaffekvarnar Plast Silver

  Bodum Bistro Kaffekvarn Elektrisk Krom - Kaffekvarnar Plast Silver
  Kaffekvarnen från Bodum har tidlös, stilren design perfekt för att göra ditt favoritkaffe. Den har vassa blad i rostfritt stål med transparent, tätslutande lock för enkel användning. Den har användarvänliga funktioner. Om kaffekvarnen från Bodum- Gjord av rostfritt stål, plast och gummi.- Från serien Bistro.- Bredd: 95 mm.- Djup: 87 mm.- Höjd: 165 mm. Skötselråd för kaffekvarnen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Kaffekvarnar och mer Köksmaskiner hos Royal Design.
 • Bodum Bistro Kaffekvarn Elektrisk Matt Krom - Kaffekvarnar Plast Borstad Silver

  Bodum Bistro Kaffekvarn Elektrisk Matt Krom - Kaffekvarnar Plast Borstad Silver
  Kaffekvarnen från Bodum har tidlös, stilren design perfekt för att göra ditt favoritkaffe. Den har vassa blad i rostfritt stål med transparent, tätslutande lock för enkel användning. Den har användarvänliga funktioner. Om kaffekvarnen från Bodum- Gjord av rostfritt stål, plast och gummi.- Från serien Bistro.- 150 Watt- Bredd: 95 mm.- Djup: 90 mm.- Höjd: 167 mm. Skötselråd för kaffekvarnen- Rengör med en fuktig trasa. Shoppa Kaffekvarnar och mer Köksmaskiner hos Royal Design.

Mer om 11160-1 BISTRO kaffekvarn

Den enklaste modellen av kaffekvarn från Bistro-serien hos Bodum är 11160-1. Den har ett knivblad i rostfritt stål som snurrar i en exakt hastighet bra för bönmalning.

Det genomskinliga locket gör att du kan se hur dina kaffebönor blivit malda. Det får plats upp till 60 g bönor i kvarnen. När du inte har behov av kvarnen kan du enkelt ställa undan den i ett skåp och gömma sladden under behållaren.

Att använda Bodum Bistro kaffekvarn är superenkelt och det behövs egentligen ingen manual alls. Det medföljer ändå såklart i förpackningen när du köper kvarnen.

Bistro 10903-1 kaffekvarn för fler funktioner

Tycker du att den lilla modellen ser för liten ut kan du kolla in Bistro 10903-1. Det är en större och mer kraftfull elektrisk kaffekvarn från Bodum, som rymmer 220 g kaffebönor och det finns 12 inställningar för malningsgrad.

En friktionskoppling i växeln förhindrar att skada kvarnen ifall den märker att det finns små stenar i bönorna, vilket inte är helt ovanligt.

I jämförelse med hjulmodeller är Bistro 10903-1 Burr Grinder tystare och har en jämnare gång. Den konformiga behållaren sköter matningen på ett bra sätt. Uppsamlaren är gjord av borosilikatglas, som är ett inert material för att bevara smak och arom på ditt färdigmalda kaffepulver.

En malning tar mellan 5-20 sekunder beroende på malningsgraden du valt och hur mycket kaffebönor du fyllt kvarnen med.