Ariete kaffekvarnar

Populärt inom Ariete kaffekvarnar

 • Ariete - Kaffekvarn Silver

  Ariete - Kaffekvarn Silver
  En liten, smidig och kraftfull kaffekvarn från Ariete som gör att du kommer få njuta av kaffe som du aldrig gjort förut. På endast 15 sekunder maler den 35g kaffe och att brygga kaffe på nymalda bönor ger en helt annan arom och smakupplevelse på kaffet än om du köper kaffet färdigmalt från butiken. Kvarnens knivar är tillverkade av robust stål och med en hög effekt på kvarnen gör denna kombination att vi kan garantera att den maler dina bönor effektivt. Kabeln kan enkelt gömmas på undersidan av kvarnen.
 • Ariete - Kaffekvarn Grinder Pro Silver

  Ariete - Kaffekvarn Grinder Pro Silver
  Grinder Pro är en kaffekvarn från Ariete som gör att du kommer få njuta av kaffe som du aldrig gjort förut. Med 15 olika malningsgrader kan du hitta fram till det som just du tycker passar bäst. Att brygga kaffe på nymalda bönor ger en helt annan arom och smakupplevelse på kaffet än om du köper kaffet färdigmalt från butiken. Kvarnens knivar är tillverkade av rostfritt stål och med en hög effekt på kvarnen gör denna kombination att vi kan garantera att den maler dina bönor effektivt.
 • Ariete Grinder 3023 Kaffekvarn - Svart

  Ariete Grinder 3023 Kaffekvarn - Svart
  Ariete Grinder 3023 2000W Konisk kværn Mekanisk kontrol 200 gram beholder 14 indstillinger Indstilling fra 2 til 12 kopper Sort
ilead