Kungligt Kaffe » Kaffebryggare

Märken på kaffebryggare:

WMF kaffebryggare

Populärt inom WMF kaffebryggare

 • WMF Kitchen Minis Espresso

  Elektrisk espressobryggare för 4 koppar.  Nu kan du njuta av en rykande kopp espresso gjord på det klassiska sättet hemma i ditt kök.  Vattnet ångas och skjuts genom det rostfria filtret där kaffet ligger och den färdiga espresson samlas i den övre delen av kannan. Det rostfria materialet gör bryggaren enkel att rengöra.   Funktioner: - Välj om du vill brygga 2 eller 4 koppar- Upplyst På/Av-knapp som indikerar driftstatus och stängs av efter bryggning automatiskt- Vattenindikator ger perfekta mängden vatten- 400 watt   Höjd: 19 cmBredd: 11,5 cmDjup: 11,5 cm  WMFs miniserie i Cromargan® rostfritt stål består bland annat av kaffemaskin, vattenkokare, brödrost, äggkokare och mixer. En perfekt frukostserie för dig som vill utnyttja köksytan maximalt. Serien togs fram med målet att göra stora besparingar på utrymme, minska användningen av värdefulla resurser och spara på energi.  
 • WMF Aroma Master Kaffemaskin Glas

  WMF Aroma Master kaffemaskin kan göra upp till 10 koppar kaffe och är perfekt när du får många på besök. Bryggaren arbetar med en hög bryggtemperatur mellan 92 ° och 96 ° C, nära kokpunkten för att alla smakämnen ska frigöras. Aroma Master är enkel att rengöra och alla löstagbara delar kan diskas i maskin. Bryggaren har droppstopp. Den unika designen med både filterhållare och kanna i glas gör bryggaren till en snygg inredningsdetalj i ditt kök.  Effekt: 1470 watt.Filterhållare och kanna i glas.H: 32,5 cm.B: 30,5 cm.  D: 15,5 cm.
 • WMF STELIO Kaffemaskin Termo

  Kaffebryggare för 8 koppar kaffe. Enkel klassisk design med en termoskanna som håller det nybryggda kaffet varmt länge. Locket på termoskannan öppnar du lätt med en hand. Kapacitet: 1 liter.Antal koppar: 8.Höjd: 34,1 cm.Djup: 25 cm.Bredd: 17 cm. STELIO-serien från WMF karakteriseras av sin rostfria matta yta tillsammans med svarta detaljer. Den klassiska designen passar bra in i varje kök. Frukostserien består av kaffebryggare, kaffekvarn, vattenkokare och brödrost. Den kompletteras snyggt med matchande citruspress och äggkokare för en helhet i köket.  
 • WMF Kitchen Minis Kaffemaskin 4 koppar

  Unik kaffebryggare med funktion för att brygga en kopp. Den smidiga kaffebryggaren kan brygga färskt kaffe rätt ner i koppen eller upp till fyra koppar i glaskannan. WMF Aroma Perfection erbjuder personlig justering av aromstyrkan för att du ska kunna brygga precis efter egen smak. Flera smarta funktioner som display för vattenmängd, löstagbar vattentank och one touch-funktion gör maskinen bekväm och enkel att använda. WMFs miniserie i Cromargan® rostfritt stål består bland annat av kaffemaskin, vattenkokare, brödrost, äggkokare och mixer. En perfekt frukostserie för dig som vill utnyttja köksytan maximalt. Serien togs fram med målet att göra stora besparingar på utrymme, minska användningen av värdefulla resurser och spara på energi. Specifikationer: Höjd: 27,7 cmBredd: 16,4 cmDjup: 21,9 cmBryggtemperatur: 89 grader  

Fler tips på WMF kaffebryggare

 • WMF Bueno Kaffebryggare, 10 koppar

  WMF Bueno Kaffebryggare, 10 koppar från WMF
 • Stelio Aroma Digital Kaffebryggare

  WMF Stelio Aroma digital kaffebryggare med kapacitet för att brygga 1,25 liter, ungefär 10 koppar. Utrustad med glaskanna och timerfunktion. Tillverkad av rostfritt stål.
 • WMF LINEO Kaffemaskin Matt

  Kaffebryggaren i LINEO-serien är perfekt för dig som ofta brygger kaffe till många. Med kapacitet på 1,5 liter och 12 koppar är kaffebryggaren en räddare när du får många på besök.  Maskinen har en värmeplatta med en manuellt justerbar värmehållningsfunktion som kan hålla värmen i upp till 40 minuter samt med automatiskt avstängning. En smart timer på bryggaren gör att du kan ställa in när kaffte ska bryggas. Du kan alltså sätta timern så att du har rykande färskt kaffe redan när du kliver upp på morgonen.   WMF Lineo frukostserie är en samling imponerande designprodukter i rostfritt stål med stilrena detaljer. Serien består av kaffemaskiner, vattenkokare, mjölkskummare, brödrost och blender.   Specifikationer:H33,5 x D16,5 x B33 cm.Kapacitet 1,5 liter.
 • WMF Stelio Kaffebryggare Glas

  WMF Stelio Kaffebryggare Glas från WMF
 • WMF Stelio Kaffebryggare Digital

  WMF Stelio Kaffebryggare Digital från WMF
 • Stelio Aroma Kaffebryggare

  Stelio Aroma kaffebryggare från WMF med glaskanna och kapacitet för att brygga 10 koppar. Tillverkad av rostfritt stål.
 • WMF STELIO Kaffemaskin Glas

  Kaffebryggare för 10 koppar. Enkel klassisk design med snygg glaskanna på 1,25 liter. Den löstagbara filterinsatsen, droppstoppet och överfyllnadsskydd underlättar rengöringen. Automatisk avstängning av värmeplattan garanterar säkerheten.  Kapacitet: 1,25 liter.Antal koppar: 10.Höjd: 34,1 cm.Djup: 25 cm.Bredd: 17 cm.  STELIO-serien från WMF karakteriseras av sin rostfria matta yta tillsammans med svarta detaljer. Den klassiska designen passar bra in i varje kök. Frukostserien består av kaffebryggare, kaffekvarn, vattenkokare och brödrost. Den kompletteras snyggt med matchande citruspress och äggkokare för en helhet i köket.  
 • WMF LONO Kaffemaskin

  Kaffebryggare för 12 koppar. Enkel klassisk design med kanna i glas, perfekt för dig som ofta gör kaffe till många. Löstagbar vattentank och filterinsats underlättar rengöringen. Bryggaren har display för vattennivån, värmeplatta samt automatisk avstängning. Kapacitet: 1,25 liter.Antal koppar: 12.Höjd: 35,5 cm.Djup: 29 cm.Bredd: 16,5 cm. WMFs LONO-serie är en samling livliga produkter med fin skimrande metallisk yta och trendiga färger som gör matlagningen till ett rent nöje. De funktionella delarna i samtliga produkter är rostfria och av hög kvalité. 
 • Kitchen Minis Kaffebryggare Kimis Glas

  Med stilrena kaffebryggaren Kimis från WMFs behändiga serie Kitchen Minis sparar du utrymme hemma, samtidigt som du får förstklassigt kaffe. Bryggaren har en värmeplatta med automatisk avstängning och droppstopp. Brygger 5 koppar à 125 ml åt gången.   WMF är ett anrikt varumärke som grundades redan 1853. Företaget har specialiserat sig på kvalitetsprodukter inom kök och matlagning och erbjuder en mängd praktiska lösningar både för hemmakockar och restaurangkök.
 • Bueno Kaffebryggare

  Bueno Kaffebryggare från WMF med glaskanna. Tillverkad av högkvalitativt Cromargan rostfritt stål.
 • WMF Kaffebryggare Stelio Glas

 • WMF KitchenMinis Kaffebryggare Glas, 5 koppar

  WMF KitchenMinis Kaffebryggare Glas, 5 koppar från WMF