WMF kaffebryggare

Populärt inom WMF kaffebryggare

 • WMF Kitchen Minis Aroma Kaffemaskin Thermo to-go

  WMF Kitchen Minis Aroma Kaffemaskin Thermo to-go
  Njut av en läcker och aromatisk kopp kaffe var som helst och när som helst med denna Kitchen Minis Aroma kaffemaskin från WMF. Bryggaren är utrustad med både termoskanna och termosmugg, som gör det enkelt att ta med sig det nybryggda kaffet i farten. Pricken över i:et är den smarta timer-funktionen som gör att du kan vakna till doften av nybryggt puttrande kaffe. Kannans och muggens WMF Keep Hot värmeisolering gör dessutom att kaffet håller sig varmt och aromatiskt under längre tid.Kaffemaskinen är lätt att rengöra, mycket tack vare det avtagbara filtret, droppstoppet och överfyllnadsskyddet. Den automatiska avstängningsfunktionen gör den både oerhört säker och energisnål.
 • Kitchen Minis Kaffebryggare Aroma Thermo To Go

  Kitchen Minis Kaffebryggare Aroma Thermo To Go
  Med stilrena kaffebryggaren Aroma Thermo To Go från WMFs serie Kitchen Minis sparar du utrymme hemma, samtidigt som du får förstklassigt kaffe. Bryggaren har en 24-timmars timer som gör att du alltid kan vakna till doften av nybryggt kaffe. Till kaffebryggaren medföljer även en matchande to go-mugg för dig som tar morgonkaffet på språng. Brygger 5 koppar à 125 ml åt gången. WMF är ett anrikt varumärke som grundades redan 1853. Företaget har specialiserat sig på kvalitetsprodukter inom kök och matlagning och erbjuder en mängd praktiska lösningar både för hemmakockar och restaurangkök.
 • Kitchen Minis Kaffebryggare Kimis Glas

  Kitchen Minis Kaffebryggare Kimis Glas
  Med stilrena kaffebryggaren Kimis från WMFs behändiga serie Kitchen Minis sparar du utrymme hemma, samtidigt som du får förstklassigt kaffe. Bryggaren har en värmeplatta med automatisk avstängning och droppstopp. Brygger 5 koppar à 125 ml åt gången. WMF är ett anrikt varumärke som grundades redan 1853. Företaget har specialiserat sig på kvalitetsprodukter inom kök och matlagning och erbjuder en mängd praktiska lösningar både för hemmakockar och restaurangkök.
 • WMF Kaffebryggare Stelio Glas

  WMF Kaffebryggare Stelio Glas
  Stilfull kaffebryggare med glaskannaStelio är en elegant kaffebryggare från tyska WMF. Precis som andra av WMFs produkter är denna bryggare högkvalitativ och med snygg finish. Höljet är i halvbl

Fler tips på WMF kaffebryggare

 • WMF Lono Filter Co

  WMF Lono Filter Co
  Stilfull och lättanvänd kaffebryggareLono Filter Coffee från WMF är en elegant kaffebryggare i snygg design med WMF Cromargan® rostfritt stål. LONO kaffebryggare har en läcker glaskanna med kap
 • WMF Stelio Aroma Kaffemaskin Glas

  WMF Stelio Aroma Kaffemaskin Glas
  Njut av en nybryggd kopp kaffe med denna Stelio Aroma kaffebryggare från WMF. Maskinens Aroma-glaskanna har en rejäl kapacitet på 1,25 liter och rymmer enkelt upp till 10 koppar utsökt och aromatiskt kaffe. Designen i högkvalitativt rostfritt Cromargan-stål och glas är oerhört elegant och ser till att maskinen passar utmärkt på köksbänken.Kaffemaskinen är superenkel att rengöra, mycket tack vare det praktiska droppstoppet, det avtagbara filtret och överfyllnadsskyddet. Den automatiska avstängningsfunktionen gör den både säker och energisnål.
 • WMF Kitchen Minis Aroma Kaffemaskin Glas

  WMF Kitchen Minis Aroma Kaffemaskin Glas
  Starta dagen med en läcker och aromatisk kopp kaffe från denna Kitchen Minis kaffebryggare från WMF. Kaffemaskinen garanterar ett otroligt aromatiskt kaffe tack vare WMF Hot Brew-teknologi och WMF Aroma Perfection. Maskinen är tillverkat i högkvalitativt rostfritt Cromargan-stå och har en elegant och kompakt design, som passar utmärkt i de mindre köken. Glaskannan har en kapacitet på 0,75 liter, vilket gör att den rymmer upp till 5 koppar härligt kaffe. Bryggaren är oerhört enkel att rengöra och utrustad med droppstopp och ett avtagbart filter. Den automatiska avstängningsfunktionen är både praktisk, otroligt säker och energisnål. Nu behöver du aldrig mer vara orolig över att du glömde kaffebryggaren på!
ilead