WMF kaffebryggare

Populärt inom WMF kaffebryggare

 • WMF Kitchen Minis Aroma Kaffemaskin Thermo to-go

  WMF Kitchen Minis Aroma Kaffemaskin Thermo to-go
  Njut av en läcker och aromatisk kopp kaffe var som helst och när som helst med denna Kitchen Minis Aroma kaffemaskin från WMF. Bryggaren är utrustad med både termoskanna och termosmugg, som gör det enkelt att ta med sig det nybryggda kaffet i farten. Pricken över i:et är den smarta timer-funktionen som gör att du kan vakna till doften av nybryggt puttrande kaffe. Kannans och muggens WMF Keep Hot värmeisolering gör dessutom att kaffet håller sig varmt och aromatiskt under längre tid.Kaffemaskinen är lätt att rengöra, mycket tack vare det avtagbara filtret, droppstoppet och överfyllnadsskyddet. Den automatiska avstängningsfunktionen gör den både oerhört säker och energisnål.
 • Kitchen Minis Kaffebryggare Kimis Glas

  Kitchen Minis Kaffebryggare Kimis Glas
  Med stilrena kaffebryggaren Kimis från WMFs behändiga serie Kitchen Minis sparar du utrymme hemma, samtidigt som du får förstklassigt kaffe. Bryggaren har en värmeplatta med automatisk avstängning och droppstopp. Brygger 5 koppar à 125 ml åt gången.   WMF är ett anrikt varumärke som grundades redan 1853. Företaget har specialiserat sig på kvalitetsprodukter inom kök och matlagning och erbjuder en mängd praktiska lösningar både för hemmakockar och restaurangkök.
 • Kitchen Minis Kaffebryggare Aroma Thermo To Go

  Kitchen Minis Kaffebryggare Aroma Thermo To Go
  Med stilrena kaffebryggaren Aroma Thermo To Go från WMFs serie Kitchen Minis sparar du utrymme hemma, samtidigt som du får förstklassigt kaffe. Bryggaren har en 24-timmars timer som gör att du alltid kan vakna till doften av nybryggt kaffe. Till kaffebryggaren medföljer även en matchande to go-mugg för dig som tar morgonkaffet på språng. Brygger 5 koppar à 125 ml åt gången.   WMF är ett anrikt varumärke som grundades redan 1853. Företaget har specialiserat sig på kvalitetsprodukter inom kök och matlagning och erbjuder en mängd praktiska lösningar både för hemmakockar och restaurangkök.
 • KitchenMinis Kaffebryggare Glas 5 koppar

  KitchenMinis Kaffebryggare Glas 5 koppar

Fler tips på WMF kaffebryggare

 • WMF Kitchen Minis Aroma Kaffemaskin Glas

  WMF Kitchen Minis Aroma Kaffemaskin Glas
  Starta dagen med en läcker och aromatisk kopp kaffe från denna Kitchen Minis kaffebryggare från WMF. Kaffemaskinen garanterar ett otroligt aromatiskt kaffe tack vare WMF Hot Brew-teknologi och WMF Aroma Perfection. Maskinen är tillverkat i högkvalitativt rostfritt Cromargan-stå och har en elegant och kompakt design, som passar utmärkt i de mindre köken. Glaskannan har en kapacitet på 0,75 liter, vilket gör att den rymmer upp till 5 koppar härligt kaffe. Bryggaren är oerhört enkel att rengöra och utrustad med droppstopp och ett avtagbart filter. Den automatiska avstängningsfunktionen är både praktisk, otroligt säker och energisnål. Nu behöver du aldrig mer vara orolig över att du glömde kaffebryggaren på!
 • Stelio Kaffebryggare Glas

  Stelio Kaffebryggare Glas
 • Stelio Aroma Digital Kaffebryggare

  Stelio Aroma Digital Kaffebryggare
  WMF Stelio Aroma digital kaffebryggare med kapacitet för att brygga 1,25 liter, ungefär 10 koppar. Utrustad med glaskanna och timerfunktion. Tillverkad av rostfritt stål.
 • Bueno Kaffebryggare 10 koppar

  Bueno Kaffebryggare 10 koppar
 • WMF Bueno Aroma Kaffemaskin Glas

  WMF Bueno Aroma Kaffemaskin Glas
  Njut av en läcker, nybryggd kopp kaffe med denna Bueno Aroma kaffemaskin från WMF. Bryggarens glaskanna rymmer upp till 10 koppar gott och aromatiskt kaffe, och passar utmärkt att sätta på både under morgonen och när gästerna kommer på besök. Den eleganta designen i högkvalitativt rostfritt Cromargan-stål och glas gör dessutom att maskinen blir ett oerhört snyggt inslag i köket.Kaffemaskinen är enkelt att rengöra tack vare avtagbara filtret. Den är också säker att använda eftersom den stänger av sig automatiskt efter viss tid.
 • Stelio Aroma Kaffebryggare

  Stelio Aroma Kaffebryggare
  Stelio Aroma kaffebryggare från WMF med glaskanna och kapacitet för att brygga 10 koppar. Tillverkad av rostfritt stål.
 • WMF Stelio Aroma Kaffemaskin Glas

  WMF Stelio Aroma Kaffemaskin Glas
  Njut av en nybryggd kopp kaffe med denna Stelio Aroma kaffebryggare från WMF. Maskinens Aroma-glaskanna har en rejäl kapacitet på 1,25 liter och rymmer enkelt upp till 10 koppar utsökt och aromatiskt kaffe. Designen i högkvalitativt rostfritt Cromargan-stål och glas är oerhört elegant och ser till att maskinen passar utmärkt på köksbänken.Kaffemaskinen är superenkel att rengöra, mycket tack vare det praktiska droppstoppet, det avtagbara filtret och överfyllnadsskyddet. Den automatiska avstängningsfunktionen gör den både säker och energisnål.
 • Bueno Kaffebryggare 10 koppar

  Bueno Kaffebryggare 10 koppar
 • Bueno Kaffebryggare

  Bueno Kaffebryggare
  Bueno Kaffebryggare från WMF med glaskanna. Tillverkad av högkvalitativt Cromargan rostfritt stål.
 • Stelio Kaffebryggare Glas

  Stelio Kaffebryggare Glas
 • WMF Kaffebryggare Stelio Glas

  WMF Kaffebryggare Stelio Glas
 • KitchenMinis Kaffebryggare Glas 5 koppar

  KitchenMinis Kaffebryggare Glas 5 koppar
 • WMF Stelio Aroma Kaffemaskin Digital

  WMF Stelio Aroma Kaffemaskin Digital
  Njut av en nybryggd kopp kaffe under morgonen utan att behöva brygga den! Stelio Aroma kaffemaskin från WMF kan laddas och ställas in under kvällen tack vare den smarta timer-funktionen, och voilá - kaffet är klart när du vaknar. Bryggarens Aroma-glaskanna har en kapacitet på 1 liter och rymmer upp till hela 10 koppar.Kaffemaskinen är enkel att rengöra tack vare det avtagbara filtret, droppstoppet och överfyllnadsskydd. Här finns också en automatisk avstängningsfunktion som gör maskinen säker och energisnål.
 • WMF Lono Filter Co

  WMF Lono Filter Co
ileadileadilead