Kungligt Kaffe » Kaffebryggare

Märken på kaffebryggare:

Stelton kaffebryggare

Populärt inom Stelton kaffebryggare

 • Stelton Collar espressobryggare 25 cl

  Brygg en ljuvligt doftande kopp espresso med denna eleganta espressobryggare från Stelton. En espressobryggare är ett måste i varje Italienskt hem för att få en bra start på morgonen. Denna Espressobryggare låter dig få samma ritualliknande start på morgonen samtidigt som den blir ett elegant inslag i köket.Fyll upp bottendelen med vatten ända upp till ventilen på sidan och fyll kaffebehållaren med kaffe upp till kanten. Jämna till kanten utan att pressa ner pulvret för hårt, annars kan inte vattnet rinna igenom ordentligt. Skruva sedan ihop de två delarna med varandra så hårt det går för att förhindra läckage. När kaffet är klart hör du det bubbla ett hest "ploff,ploff,ploff" av luft som pressas genom förbindelseröret när allt vatten har gått igenom. När duon Daniel Debiasi och Frederico Sandri skapade serien Collar ville de återupptäcka ritualen och kulturen av att brygga kaffe i kombination med skandinavisk design. I serien ingår allt du kan tänkas behöva för att brygga en härlig kopp espresso: Kaffekvarn, espressobryggare, sockerskål och mjölkkanna. Kapacitet: 25 clDesigner: Daniel Debiasi, Federico Sandri 
 • Stelton EM Kaffepress 1 liter Antracit

  Med samma design som den prisvinnande EM77 termoskannan, är denna pressbryggaren från Stelton en riktig stilikon. Pressen kan brygga upp till 8 koppar kaffe och med sin dubbelväggiga isolering håller den kaffet varmt innan det är dags för servering.Design: Erik Magnussen.Material: BPA-fri plast.Volym: 1 liter (8 koppar).Höjd: 22 cm.Diameter: 14 cm.
 • Stelton Theo presskanna

  Pressa ditt kaffe med stil med denna eleganta pressbryggare från Stelton. När designern Francis Cayouette skapade serien Theo tog han det bästa av den Asiatiska kulturen och kombinerade det med modern Dansk design. Detta resulterade i en fantastisk serie produkter anpassade för kaffe- och tedrickande. Den stilrena och harmoniska designen låter dina sinnen stimuleras och bjuder in dig till en lugn stund tillsammans med ditt favoritkaffe. I Serien ingår även sockerskål, mjölkkanna, mugg, bricka, kanna, skål, tevärme och tekanna.  Material: Texturerad Stengods, BambuDesign: Francis Cayouette
 • Stelton Cylinda-Line Presskaffe 8 koppar

  En stilren och klassisk pressbryggare från Stelton och deras Cylinda-kollektion, designat av Arne Jacobsen. Den ikoniska cylinderformen i Cylinda-kollektionen är en tidlös klassiker som år efter år förblir en stilikon.  Material: Rostfritt stål Mått: 20 cm hög, 16 cm i diameter Designer: Arne Jacobsen 

Fler tips på Stelton kaffebryggare

 • Collar Espressobryggare

  Collar espressobryggare från Stelton är det perfekta verktyget för den kvalitetsmedvetna kaffefantasten som vill brygga en fyllig och aromatisk kopp kaffe.
 • Foster Presskanna Te 1L, Rostfritt Stål

  Foster Presskanna Te 1L, Rostfritt Stål från Stelton .
 • Stelton Foster Presskanna Kaffe 1L Stål

  Här kommer en läcker presskanna i rostfritt stål från danska Stelton som är ett absolut måste för den som älskar design. Den stilrena blanka utsidan ger ett modernt uttryck och gör det svårt att slita blicken ifrån den. Presskannan kan med fördel användas tillsammans med andra delar ur Norman Foster serien men är även vacker för sig. Den världskända designern Norman Foster har designat denna vackra serie som bidrar med elegans och skönhet till bordet. Presskannan passar lika bra när du vill ha en god kopp kaffe på maten som till ett kafferep med goda vänner i sommarsolen.  Specifikationer:- Material: Rostfritt stål- Rymmer 1l- Norman Foster Collection
 • EM Classic Press Coffee Maker 1 L, Ultramarine

  EM kaffepress är en designklassiker i ny tolkning som är en av Steltons bästsäljare och är designad av danska Erik Magnussen.
 • EM Classic Press Coffee Maker 1 L, Antracite

  EM kaffepress är en designklassiker i ny tolkning som är en av Steltons bästsäljare och är designad av danska Erik Magnussen.
 • Foster Presskanna Kaffe 1L, Rostfritt Stål

  Foster Presskanna Kaffe 1L, Rostfritt Stål från Stelton .
 • Stelton EM Kaffepress 1 l Dusty Green

  I samma enkla idiom som EM77 innehåller denna gråa kaffepress, designad av Erik Magnussen, åtta koppar. Pressens dubbla väggar håller kaffet varmt längre. Vrid locket för att hälla upp kaffet och vrid det igen för att stänga, både praktiskt och snyggt.
 • Stelton EM Presskanna Te 1 liter Antrachite

  Snygg mörkgrå tepress från Stelton som är trevlig att kombinera med andra delar av serien. Pressen är designad av Erik Magnussen.
 • EM Classic Press Coffee Maker 1 L, Light Grey

  EM kaffepress är en designklassiker i ny tolkning som är en av Steltons bästsäljare och är designad av danska Erik Magnussen.
 • Stelton EM Kaffepress 8 koppar - röd

  Med samma design som den prisvinnande EM77 termoskannan, är denna pressbryggaren från Stelton en riktig stilikon. Pressen kan brygga upp till 8 koppar och finns i 4 olika färger. Material: BPA-fri plastMått: 21 cm hög, 10,5 cm i diameter. Designer: Erik Magnussen  
 • Stelton EM Presskanna Te 1 liter Grön

  Snygg ljusgrön tepress från Stelton. Kombinera gärna pressen med andra delar från Stelton. Pressen är designad av Erik Magnussen och har kapacitet för ca åtta koppar.
 • Stelton EM Kaffepress 8 koppar - rostfri

  Med samma design som den prisvinnande EM77 termoskannan, är denna pressbryggaren från Stelton en riktig stilikon. Pressen kan brygga upp till 8 koppar och finns i 4 olika färger. Material: Rostfritt stål och BPA-fri plast Mått: 21 cm hög; 10,5 cm i diameter Designer: Erik Magnussen  
 • EM Classic Press Coffee Maker 1 L, White

  EM kaffepress är en designklassiker i ny tolkning som är en av Steltons bästsäljare och är designad av danska Erik Magnussen.
 • EM Classic Press Coffee Maker 1 L, Red

  EM kaffepress är en designklassiker i ny tolkning som är en av Steltons bästsäljare och är designad av danska Erik Magnussen.
 • Stelton Kaffepress EM Classic Grön

  EM Presskannan från Stelton är lika funktionell som den är vacker. Kannan har dubbla väggar vilket håller kaffet varmt längre och den har ett lock som du med lätthet kan vrida på för att hälla upp kaffet, för att sedan vrida tillbaka för at stänga.En klassiker i hemmet som gör det en fröjd att mala sina egna kaffebönor för att sedan hälla skållhett vatten över och du har fått en hel kanna med gott kaffe.Kannan brygger upp till 8 koppar. Ett kaffemått och en doseringsguide medföljer.
 • EM Classic Press Coffee Maker 1 L, Dusty Green

  EM kaffepress är en designklassiker i ny tolkning som är en av Steltons bästsäljare och är designad av danska Erik Magnussen.
 • Stelton Theo presskanna 0,8 l

  Stelton Theo presskanna 0,8 l från Stelton
 • Stelton Cylinda-line 50 års JubileumPressbryggare 1 liter Dusty Teal

  En färgglad klassiker.Det är ingen slump att Arne Jacobsens pressbryggare förblir en stilikon år efter år. Dess stilrena form skapar en odödlig design som, nästan 50 år senare, fortfarande rekryterar beundrare världen över. Bryggaren är dubbelväggig för en bättre värmehållning, så smaken och temperaturen är precis perfekt när kaffet ska pressas. Bryggaren ingår i Steltons nya serie som firar 50 års jubileet av deras klassiska serie Cylinda-line av Arne Jacobsen. I samband med att serien Cylinda-line fyller 50 år har ett antal utvalda AJ-produkter i härliga färger lanserats. Arne Jacobsen var mycket känd som kompromisslös och detaljorienterad i sitt arbete som arkitekt. Mindre känt är det att han hade en stor passion för botanik och en gränslös kärlek för starka färger som han kom i kontakt med under sitt arbete med akvarellmåleri och framställning av tapeter.Material: Rostfritt Stål, Emalj.Kapacitet: 8 koppar.Höjd: 20 cm.Bredd inklusive handtag: 16 cm.
 • Stelton EM Kaffepress 1 liter Ljusgrå

  Brygg fantastiskt kaffe i denna exklusiva kaffepress!EM77 är en prisvinnande designserie från danska Stelton. Kollektionens raka linjer skänker en oerhörd elegans till ditt kök och är ett tidlöst exempel för klassisk nordisk design. I samma anda som tidigare produkter finner vi den denna vackra kaffepress, som med sin stilrena vita färg ger ett sofistikerat intryck. Detta är en kanna som du inte kommer att vilja ställa undan i något köksskåp, utan låt den istället stå framme på köksbänken där den kan förgylla ditt kök och dina framtida fikastunder!Kaffepressen brygger 8 koppar, vilket är en perfekt storlek när du har besök eller vill njuta av en lång helgfrukost. Med sina dubbla väggar håller den värmen längre och gör att du verkligen hinner njuta av det nybryggda kaffet. Helt enkelt en perfekt kaffepress för dig som älskar att bjuda på gott kaffe som bryggts med elegans och exklusiv design!Specifikationer:Färg: LjusgråHöjd: 21 cmDiameter: 10,5 cmMaterial: PlastVolym: 8 kopparDesign: Erik Magnussen 
 • Stelton Kaffepress EM Classic Rosfritt Stål

  Kaffepress i snygg design som rymmer 8 koppar. Med sin smarta funktion av dubbelvägg så håller kaffet en varm temperatur under en längre tid. Vid servering öppnas kaffekannan genom att vrida på tappen som sitter ovanpå locket. Med denna kaffepress kan du räkna med att servera ett gott, rykande kaffe till dig själv och dina gäster.
 • Stelton EM Presskanna Te 1 liter Ultramarine

  Det unika med Steltons te presskanna är att vattnet smaksätts inte om man inte pressar ner knoppen. Så nu behöver du inte oroa dig längre för att ditt te ska bli beskt. Kannan har dubbla väggar vilket gör att teet håller sig varmare längre. 
 • EM Classic Press Coffee Maker 1 L, Black

  EM kaffepress är en designklassiker i ny tolkning som är en av Steltons bästsäljare och är designad av danska Erik Magnussen.
 • Stelton Cylinda-line 50 års JubileumPressbryggare 1 liter Powder

  En färgglad klassiker.Det är ingen slump att Arne Jacobsens pressbryggare förblir en stilikon år efter år. Dess stilrena form skapar en odödlig design som, nästan 50 år senare, fortfarande rekryterar beundrare världen över. Bryggaren är dubbelväggig för en bättre värmehållning, så smaken och temperaturen är precis perfekt när kaffet ska pressas. Bryggaren ingår i Steltons nya serie som firar 50 års jubileet av deras klassiska serie Cylinda-line av Arne Jacobsen. I samband med att serien Cylinda-line fyller 50 år har ett antal utvalda AJ-produkter i härliga färger lanserats. Arne Jacobsen var mycket känd som kompromisslös och detaljorienterad i sitt arbete som arkitekt. Mindre känt är det att han hade en stor passion för botanik och en gränslös kärlek för starka färger som han kom i kontakt med under hans arbete med akvarellmåleri och framställning av tapeter.Material: Rostfritt Stål, Emalj.Kapacitet: 8 koppar.Höjd: 20 cm.Bredd inklusive handtag: 16 cm.
 • Stelton Foster Presskanna Te 1L Stål

  Bjud dina gäster på en god kopp te med denna läckra presskanna från Stelton. Presskannan är en del av den vackra Norman Foster serien från Stelton som har formgetts av britten Norman Foster. Den blankpolerade utsidan och de härliga mjuka linjerna bidrar till en stilren och modern dukning. Kannan är perfekt för det moderna hemmet och passar lika bra till alla tillfällen. Den här presskannan kan med fördel användas tillsammans med andra delar ur serien men är även otroligt fin för sig.  Presskannan är perfekt när du ska ta en mysig fika med en god vän.  Specifikationer:- Material: Rostfritt stål- Rymmer 1 l- Norman Foster Collection
 • Stelton EM Kaffepress 1 liter Ultramarine

  Kaffepress från Stelton som brygger upp till 8 koppar kaffe. Med dubbla väggar och enkel öppna/stäng funktion håller du kaffet varmare längre.  För att servera vrider man på knoppen och för att stänga vrider man tillbaka knoppen. 
 • Stelton EM Presskanna Te 1 liter Svart

  Stilren svart tepress från Stelton, designad av Erik Magnussen. Pressen har kapacitet för ca åtta koppar.
 • Stelton EM77 Classic Kaffepress 1 L Light Grey

  En ljust grå kaffepress i snygg design som rymmer 8 koppar. Med sin smarta funktion av dubbelvägg så håller kaffet en varm temperatur under en längre tid. Vid servering öppnas kaffekannan genom att vrida på tappen som sitter ovanpå locket. Med denna kaffepress kan du räkna med att servera ett gott, rykande kaffe till dig själv och dina gäster.
 • Stelton EM Kaffepress 8 koppar - vit

  Med samma design som den prisvinnande EM77 termoskannan, är denna pressbryggaren från Stelton en riktig stilikon. Pressen kan brygga upp till 8 koppar och finns i 4 olika färger. Material: BPA-fri plastMått: 21 cm hög; 10,5 cm i diameter. Designer: Erik Magnussen  
 • Cylinda-Line Presskanna

  Elegant presskanna från Stelton.
 • Stelton EM Kaffepress 8 koppar - svart

  Med samma design som den prisvinnande EM77 termoskannan, är denna pressbryggaren från Stelton en riktig stilikon. Pressen kan brygga upp till 8 koppar och finns i 4 olika färger. Material: BPA-fri plastMått: 21 cm hög, 10,5 cm i diameter. Designer: Erik Magnussen