Sage kaffebryggare

Populärt inom Sage kaffebryggare

 • Sage Kaffemaskin SDC450

  Sage Kaffemaskin SDC450
  Vi kan med detta introducera världens första dropp-bryggare med en kokare som har plats för 1,8 liter kaffe. Med sex unika bryggmetoder har "The Sage Precision Brewer" det kompletta paketet att erbjuda kaffeälskaren och ger dig full kontroll över din kaffebryggare samt låter dig göra kaffe exakt så som du vill ha det.Den har sex förinställda program och en noggrann och justerbar temperaturreglering. Vattentemperaturen kan ställas in mellan 91-96 grader enligt SCA's riktlinjer. Kaffebryggaren levereras i borstat rostfritt stål och har en effekt på 1650 W. Den har en kapacitet på 1,8 liter vilket motsvarar 12 koppar.
 • Sage Kaffemaskin SDC400

  Sage Kaffemaskin SDC400
  Vi kan här introducera världens första dropp-bryggare med en kokare som har plats för 1,8 liter kaffe. Med sex unika bryggmetoder har "The Sage Precision Brewer" det kompletta paketet att erbjuda kaffeälskaren och ger dig full kontroll över din kaffebryggare. Den låter dig brygga kaffe exakt som du vill ha det.Den har sex förinställda program och har en noggrann och justerbar temperaturreglering. Vattentemperaturen kan ställas in på mellan 91-96 grader, enligt SCAs riktlinjer. Kaffebryggaren levereras i borstat rostfritt stål och har en effekt på 1650 watt. Den har en kapacitet på 1,8 liter och kan brygga 12 koppar kaffe.
 • The Presision Brewer Bryggare glaskanna

  The Presision Brewer Bryggare glaskanna
  Kaffebryggare från Sage, med 6 olika bryggnivåer och reglerbar vattentemperatur. Kanna av härdat glas.
 • Precision Brewer Kaffebryggare SDC 450, Thermoskanna

  Precision Brewer Kaffebryggare SDC 450, Thermoskanna
  Precision Brewer från Sage i borstat rostfritt stål ger dig möjlighet att enkelt göra kaffet precis som du vill med digital temperaturkontroll och justering av flödeshastighet. Välj mellan modell med glaskanna eller termoskanna.

Fler tips på Sage kaffebryggare

 • Precision Brewer Kaffebryggare SDC 400, Glaskanna

  Precision Brewer Kaffebryggare SDC 400, Glaskanna
  Precision Brewer från Sage i borstat rostfritt stål ger dig möjlighet att enkelt göra kaffet precis som du vill med digital temperaturkontroll och justering av flödeshastighet. Välj mellan modell med glaskanna eller termoskanna.
 • Sage Precision Brewer

  Sage Precision Brewer
ileadileadilead