KitchenAid kaffebryggare

Ett väldigt hett eftertraktat märke på kaffebryggare är KitchenAid. Deras hushållsmaskiner hör till de exklusiva märkena och står på många önskelistor.

KitchenAids faffebryggare har en tilltalande design och många köper de säkert bara för att de är så snygga. De har även bra funktionalitet och ligger ofta med i topp bland recensioner och tester.

KitchenAids olika färger på kaffebryggare

Silver, Röd, Creme och Svart är några av de färger som KitchenAids hushållsmaskiner tillverkas i. Här hittar du aktuella modeller och färger hos utvalda återförsäljare online.

Populärt inom KitchenAid kaffebryggare

 • KitchenAid Kaffebryggare 1,7 l Svart

  KitchenAid Kaffebryggare 1,7 l Svart
  Kaffebryggare med enkel knapptryckning från KitchenAid. Kaffebryggaren är mycket smidig att använda och kan brygga upp till 12 koppar kaffe. Med enkel knapptryckning för stryka, liten sats och bryggning. Man kan förprogrammera kaffebryggaren tack vare 24- timmarsprogrammering så att ditt kaffe är klart exakt den tidpunkt du valt samt att det går att göra automatiska justeringar för att optimera uppvärmnings och mättnadstiden, på så sätt uppnår du bäst smak även för mindre satser. Du kan stoppa bryggningen när du vill och hälla upp en kopp innan bryggningen är klar.  Tillbehör: Utbytbart kolfilter, återanvändbart permanent filter i guldton och vattenbehållare med fönster.   Specifikationer:  Effekt: 1100 W. Kapacitet: 1,7 l. Kaffekannan är i glas. Mått: H 38,6 x L 29,7 x D 23,1 cm. Vikt: 3,7 Kg. LED-display.  Bryggtid: 10-12 Min. Automatisk avstängning. Varmhållning: Under 30 minuter.  Material: Gjuten plast med detaljer i rostfritt stål.
 • KitchenAid Kaffemaskin 1,7L, Röd

  KitchenAid Kaffemaskin 1,7L, Röd
  Med kaffemaskinen från KitchenAid får du en maskin som gör bryggningen bra mycket lättare. Designen av KitchenAids kaffemaskin går inte av för hackor, och den traditionella och klassiska formen i kombination med den röda färgen skänker ett tidlöst och elegant uttryck. Den stora vattentanken på 1,7 liter ger dig möjlighet att brygga flera koppar samtidigt, men du kan också portionsbrygga till en eller två personer. Sist men inte minst kan du följa med under hela processen tack vare den digitala displayen.Med smart teknologi som droppstopp-funktionen slipper du vänta och kan snabbt hälla upp en härlig kopp kaffe. En praktisk funktion för dig som gärna vill börja servera innan bryggningen är helt klar. Timern gör att du kan ligga kvar 10 minuter i sängen och istället vakna till doften av nybryggt kaffe.
 • KitchenAid Artisan stämpelkanna

  KitchenAid Artisan stämpelkanna
  En perfekt designad stämpelkanna till alla passionerade kaffedrickare. Du får en aromatisk och fyllig smak när du brygger kaffe med KitchenAid Artisan stämpelkanna, samtidigt som den integrerade vågen och timern gör det möjligt att väga kaffe och vatten var för sig. På detta sätt får du en fyllig kaffesmak med en perfekt balans mellan vatten, kaffe och bryggtid.Den är tillverkad i en sladdlös design med LCD-skärm på vilken du enkelt avläser vikt och bryggtid. Värmen bevaras tack vare de dubbla väggarna. Här finns ett enkelt och bekvämt handtag med mjukt grepp för en behaglig användning. Kannan är i rostfritt stål med silikonförsegling.
 • KitchenAid 1204EOB

  KitchenAid 1204EOB

Fler tips på KitchenAid kaffebryggare

 • KitchenAid Artisan Vakuum Kaffebryggare

  KitchenAid Artisan Vakuum Kaffebryggare
  En elegant vakuumbryggare från KitchenAid. Kaffebryggaren går i samma snygga design som resterande produkter i KitchenAid's Artisan-sortiment. Till skillnad från en konventionell kaffebryggare, hinner aldrig kaffet avdunsta när du brygger det i en vakuumbryggare. Detta resulterar i att kaffebönorna behåller all sin karaktär och arom vilket ger kaffet en härligt intensiv smak. Hur gör man?Du fyller den undre kannan med vatten och den övre med nymalet kaffe. Du ställer den övre kannan på den undre och trycker på den LED-belysta på/av-knappen. När vattnet sedan börjar koka bildas ett övertryck i den undre behållaren, vilket gör att vattnet trycks upp till den övre behållaren där det blandas med kaffepulvret. När vattnet har blandats helt och hållet med kaffepulvret stänger bryggaren av sig automatiskt så den undre kannan kyls av, vilket skapar ett undertryck, och kaffet sugs genom filtret tillbaka till det nedre glaskärlet. Sedan har du 8 stycken ljuvligt doftande och smakrika koppar kaffe.Specifikationer:Volym: 1 liter (8 Koppar).Säkert magnetlås som håller samman alla bryggenheter.Helautomatisk bryggprocess.Medföljande tillbehör.- Kaffemått.- Rengöringsborste.- Återanvändbart tygfilter.
 • KITCHENAID 1204EOB ONE TOUCH Kaffebryggare svart - 1.7 L

  KITCHENAID 1204EOB ONE TOUCH Kaffebryggare svart - 1.7 L
 • KITCHENAID 1209EDG kaffebryggare

  KITCHENAID 1209EDG kaffebryggare
 • Drip Kaffebryggare, Matt Grå

  Drip Kaffebryggare, Matt Grå
  Drip kaffebryggare från Kitchenaid ger dig perfekt bryggt kaffe varje gång som du vill ha det. Ställ in styrka, bryggning och mängd för att justera varje bryggning. Med unikt spiralmunstycke och medföljande återanvändningsbart filter. Kapacitet: 1,7 liter
 • Artisan Pressokanna 0,7 L, Stål

  Artisan Pressokanna 0,7 L, Stål
  Brygg kaffet med enkelhet och elegans med Artisan pressokanna från KitchenAid.
 • KITCHENAID 1209EOB kaffebryggare

  KITCHENAID 1209EOB kaffebryggare
 • KitchenAid Cold Brew - Kaffebryggare Kallt Kaffe

  KitchenAid Cold Brew - Kaffebryggare Kallt Kaffe
  Med KitchenAids cold brew kaffebryggare gör du enkelt kallt kaffe hemma. Låt kallbryggt kaffe eller tekoncentrat dra i kallt vatten i 12 till 24 timmar, det ger ett smakrikt och balanserat kaffe med mindre syra och bitterhet jämfört med varmt kaffe eller iskaffe. Med en elegant och modern inbyggd kran i rostfritt stål, är det enkelt att hälla upp kaffet och man kan ha bryggaren ståendes i kylen.Bryggaren är gjord i glas och är enkel att rengöra.Hur använder jag kallbryggaren?Man använder ingen värme vid kallbryggningsmetoden. Blanda 60 ml kaffekoncentrat med 180 ml kallt vatten eller mjölk och tillsätt is/sötningsmedel efter smak.Rekommenderas att man använder en tredjedel kaffe gentemot mängden vatten eller mjölk.
 • Drip Kaffebryggare, Svart

  Drip Kaffebryggare, Svart
  Drip kaffebryggare från Kitchenaid ger dig perfekt bryggt kaffe varje gång som du vill ha det. Ställ in styrka, bryggning och mängd för att justera varje bryggning. Med unikt spiralmunstycke och medföljande återanvändningsbart filter. Kapacitet: 1,7 liter
 • Drip kaffebryggare Matt grå 12 koppar

  Drip kaffebryggare Matt grå 12 koppar
 • Drip kaffebryggare Matt grå 12 koppar

  Drip kaffebryggare Matt grå 12 koppar
ileadilead