KitchenAid kaffebryggare

Ett väldigt hett eftertraktat märke på kaffebryggare är KitchenAid. Deras hushållsmaskiner över lag hör till de exklusiva och som står på många matlagares önskelista.

Kaffebryggarna har en tilltalande design och många köper de säkert bara för att de är så snygga. De har även bra funktionalitet och ligger ofta med i topp bland recensioner och tester. Här hittar du ett urval av bryggare i olika färger som vit, röd och svart.

Populärt inom KitchenAid kaffebryggare

 • One Touch Kaffebryggare 1,7 L 5KCM1204EOB

  One Touch Kaffebryggare 1,7 L 5KCM1204EOB
  One Touch är en kaffebryggare från KitchenAid med enkeltrycksbryggning, vilket innebär att du kan välja styrka, liten sats och bryggning bara genom några få knapptryck.
 • Pour Over Kaffebryggare Contour Silver 1,25L

  Pour Over Kaffebryggare Contour Silver 1,25L
 • Pour Over Kaffebryggare Röd 1,25 L

  Pour Over Kaffebryggare Röd 1,25 L
 • Artisan Sifonkaffebryggare 5KCM0812EOB

  Artisan Sifonkaffebryggare 5KCM0812EOB
  Artisan 5KCM0812 är en vakuumbryggare som ger den ultimata kaffeupplevelsen för alla sinnen.

Fler tips på KitchenAid kaffebryggare

 • KitchenAid Artisan stämpelkanna

  KitchenAid Artisan stämpelkanna
  En perfekt designad stämpelkanna till alla passionerade kaffedrickare. Du får en aromatisk och fyllig smak när du brygger kaffe med KitchenAid Artisan stämpelkanna, samtidigt som den integrerade vågen och timern gör det möjligt att väga kaffe och vatten var för sig. På detta sätt får du en fyllig kaffesmak med en perfekt balans mellan vatten, kaffe och bryggtid.Den är tillverkad i en sladdlös design med LCD-skärm på vilken du enkelt avläser vikt och bryggtid. Värmen bevaras tack vare de dubbla väggarna. Här finns ett enkelt och bekvämt handtag med mjukt grepp för en behaglig användning. Kannan är i rostfritt stål med silikonförsegling.
 • Midline Kaffebryggare 1,25 L Röd

  Midline Kaffebryggare 1,25 L Röd
  Modern kaffebryggare från KitchenAid. Bryggaren använder sig av en avancerad bryggteknik där vattnet värms i intervaller för bästa smak. Denna teknik minimerar värmeförluster under bryggningen. Filterhållaren är utrustad med ett spänne för att filtret ska sitta på plats. Det är även till för att visa hur mycket kaffepulver du behöver. Du kan välja att brygga mellan 2-8 koppar. Bryggaren är även programmerbar. Maskinen har auto-off efter 30 minuter.
 • KitchenAid 802ECU

  KitchenAid 802ECU
 • Artisan Vakuum Kaffebryggare Klar/Svart 1L

  Artisan Vakuum Kaffebryggare Klar/Svart 1L
 • Artisan Presskanna Rostfritt Stål 0,7 L

  Artisan Presskanna Rostfritt Stål 0,7 L
 • KitchenAid 1204EOB

  KitchenAid 1204EOB
 • KitchenAid Kaffebryggare 1,7 l Svart

  KitchenAid Kaffebryggare 1,7 l Svart
  Kaffebryggare med enkel knapptryckning från KitchenAid. Kaffebryggaren är mycket smidig att använda och kan brygga upp till 12 koppar kaffe. Med enkel knapptryckning för stryka, liten sats och bryggning. Man kan förprogrammera kaffebryggaren tack vare 24- timmarsprogrammering så att ditt kaffe är klart exakt den tidpunkt du valt samt att det går att göra automatiska justeringar för att optimera uppvärmnings och mättnadstiden, på så sätt uppnår du bäst smak även för mindre satser. Du kan stoppa bryggningen när du vill och hälla upp en kopp innan bryggningen är klar.  Tillbehör: Utbytbart kolfilter, återanvändbart permanent filter i guldton och vattenbehållare med fönster.   Specifikationer:  Effekt: 1100 W. Kapacitet: 1,7 l. Kaffekannan är i glas. Mått: H 38,6 x L 29,7 x D 23,1 cm. Vikt: 3,7 Kg. LED-display.  Bryggtid: 10-12 Min. Automatisk avstängning. Varmhållning: Under 30 minuter.  Material: Gjuten plast med detaljer i rostfritt stål.
 • KitchenAid Cold Brew - Kaffebryggare Kallt Kaffe

  KitchenAid Cold Brew - Kaffebryggare Kallt Kaffe
  Med KitchenAids cold brew kaffebryggare gör du enkelt kallt kaffe hemma. Låt kallbryggt kaffe eller tekoncentrat dra i kallt vatten i 12 till 24 timmar, det ger ett smakrikt och balanserat kaffe med mindre syra och bitterhet jämfört med varmt kaffe eller iskaffe. Med en elegant och modern inbyggd kran i rostfritt stål, är det enkelt att hälla upp kaffet och man kan ha bryggaren ståendes i kylen.Bryggaren är gjord i glas och är enkel att rengöra.Hur använder jag kallbryggaren?Man använder ingen värme vid kallbryggningsmetoden. Blanda 60 ml kaffekoncentrat med 180 ml kallt vatten eller mjölk och tillsätt is/sötningsmedel efter smak.Rekommenderas att man använder en tredjedel kaffe gentemot mängden vatten eller mjölk.
 • One Touch Kaffebryggare Svart 1,7L

  One Touch Kaffebryggare Svart 1,7L
 • KitchenAid Kaffebryggare Pour Over 1.25 L Röd

  KitchenAid Kaffebryggare Pour Over 1.25 L Röd
  Med kaffebryggaren från KitchenAid brygger du gott kaffe snabbt. Bryggaren har ett automatiskt “Pour-over” bryggningssystem som säkrar en optimal bryggtemperatur för det perfekta kaffet – varje gång. Det varma vattnet rinner i en tunn ström över de malda bönorna som absorberar vattnet och samtidigt friger kolsyra, vilket resulterar i en fylligare smak. Kaffebryggarens värmeplatta gör det möjligt att förvarma kannan och att hålla det nybryggda kaffet varmt i ca 30 minuter utan överuppvärmning. Få ditt kaffe precis som du vill genom att välja inställning om du önskar mellan- eller mörkrostning med bara ett tryck. Displayen visar varje steg i bryggprocessen, från uppvärmning till överhällning på kaffebönorna.• kaffebryggaren är certifierad av Special Coffee Association Europe (ECBC) som garanterar den bästa kaffebryggningen.• 1.18 liter kapacitet• 1200 watt
 • Midline Kaffebryggare 1,25 L Contour Silver

  Midline Kaffebryggare 1,25 L Contour Silver
  Modern kaffebryggare från KitchenAid. Bryggaren använder sig av en avancerad bryggteknik där vattnet värms i intervaller för bästa smak. Denna teknik minimerar värmeförluster under bryggningen. Filterhållaren är utrustad med ett spänne för att filtret ska sitta på plats. Det är även till för att visa hur mycket kaffepulver du behöver. Du kan välja att brygga mellan 2-8 koppar. Bryggaren är även programmerbar. Maskinen har auto-off efter 30 minuter.
 • Cold Brewer Kaffebryggare Stål/Svart 0,85L

  Cold Brewer Kaffebryggare Stål/Svart 0,85L
 • KitchenAid 1204EOB

  KitchenAid 1204EOB
 • KitchenAid 802ECU

  KitchenAid 802ECU
 • Coffee to-go kaffebryggare-filter

  Coffee to-go kaffebryggare-filter
 • KitchenAid Artisan Vakuum Kaffebryggare

  KitchenAid Artisan Vakuum Kaffebryggare
  En elegant vakuumbryggare från KitchenAid. Kaffebryggaren går i samma snygga design som resterande produkter i KitchenAid's Artisan-sortiment. Till skillnad från en konventionell kaffebryggare, hinner aldrig kaffet avdunsta när du brygger det i en vakuumbryggare. Detta resulterar i att kaffebönorna behåller all sin karaktär och arom vilket ger kaffet en härligt intensiv smak. Hur gör man?Du fyller den undre kannan med vatten och den övre med nymalet kaffe. Du ställer den övre kannan på den undre och trycker på den LED-belysta på/av-knappen. När vattnet sedan börjar koka bildas ett övertryck i den undre behållaren, vilket gör att vattnet trycks upp till den övre behållaren där det blandas med kaffepulvret. När vattnet har blandats helt och hållet med kaffepulvret stänger bryggaren av sig automatiskt så den undre kannan kyls av, vilket skapar ett undertryck, och kaffet sugs genom filtret tillbaka till det nedre glaskärlet. Sedan har du 8 stycken ljuvligt doftande och smakrika koppar kaffe.Specifikationer:Volym: 1 liter (8 Koppar).Säkert magnetlås som håller samman alla bryggenheter.Helautomatisk bryggprocess.Medföljande tillbehör.- Kaffemått.- Rengöringsborste.- Återanvändbart tygfilter.
 • KitchenAid Artisan Vakuum Kaffebryggare

  KitchenAid Artisan Vakuum Kaffebryggare
  KitchenAid vakuum kaffebryggare brygger ett smakrikt kaffe med en intensiv smak. Det som är skillnaden mellan en vanlig kaffebryggare och en vakuum bryggare är att kaffet hinner aldrig avdunsta i en vakuum bryggare så kaffebönorna behåller sin härliga arom. För att använda kaffebryggaren fyller du den undre kannan med vatten och den övre med ditt nymalda favoritkaffe. När vattnet börjar koka trycks det undre vattnet upp i den övre behållaren och blandas med kaffet. När kaffet är helt klart åker det tillbaks ner i den undre behållaren och du kan starta dagen med en härligt smakrik kopp kaffe.Rymmer 1 liter vilket ger 8 koppar
ileadileadileadilead