Kungligt Kaffe » Kaffebryggare

Märken på kaffebryggare:

KitchenAid kaffebryggare

Ett väldigt hett eftertraktat märke på kaffebryggare är KitchenAid. Deras hushållsmaskiner över lag hör till de exklusiva och som står på många matlagares önskelista.

Kaffebryggarna har en tilltalande design och många köper de säkert bara för att de är så snygga. De har även bra funktionalitet och ligger ofta med i topp bland recensioner och tester. Här hittar du ett urval av bryggare i olika färger som vit, röd och svart.

Populärt inom KitchenAid kaffebryggare

 • KitchenAid Kaffebryggare Creme

  Kitchenaids moderna kaffebryggare, för en helt vanlig kopp bryggkaffe fast med ännu fler bekvämligheter.Du kan nu se vilket steg av bryggningen ditt kaffe är i, från uppvärmning till färdigt kaffe, bryggaren använder sig av avancerad bryggteknik. Vattnet värms i intervaller för bästa smak.Denna unika bryggteknik minimerar värmeförluster under bryggningen. På filterhållarens finns ett spänne för att filtret ska sitta på plats en också för att visa hur mycket kaffepulver du behöver. Välj hur du vill brygga ditt kaffe beroende på vilken rostning du har på ditt kaffe för bästa optimering. Välj enkelt att brygga 2-8 koppar.Kaffebryggaren är programmerbar, 24 timmars programmerbarhet.Med maskinen medföljer 4 filter.Auto-off 30 minuter.  
 • KitchenAid Kaffebryggare Contour Silver

  Kitchenaids moderna kaffebryggare, för en helt vanlig kopp bryggkaffe fast med ännu fler bekvämligheter.Du kan nu se vilket steg av bryggningen ditt kaffe är i, från uppvärmning till färdigt kaffe, bryggaren använder sig av avancerad bryggteknik. Vattnet värms i intervaller för bästa smak. Denna unika bryggteknik minimerar värmeförluster under bryggningen.På filterhållarens finns ett spänne för att filtret ska sitta på plats men också för att visa hur mycket kaffepulver du behöver. Välj hur du vill brygga ditt kaffe beroende på vilken rostning du har på ditt kaffe för bästa optimering. Välj enkelt att brygga 2-8 koppar.Kaffebryggaren är programmerbar, 24 timmars programmerbarhet.Med maskinen medföljer 4 filter.Auto-off 30 minuter. 
 • KitchenAid Kaffebryggare 1,7 l Svart

  Kaffebryggare med enkel knapptryckning från KitchenAid. Kaffebryggaren är mycket smidig att använda och kan brygga upp till 12 koppar kaffe. Med enkel knapptryckning för stryka, liten sats och bryggning. Man kan förprogrammera kaffebryggaren tack vare 24- timmarsprogrammering så att ditt kaffe är klart exakt den tidpunkt du valt samt att det går att göra automatiska justeringar för att optimera uppvärmnings och mättnadstiden, på så sätt uppnår du bäst smak även för mindre satser. Du kan stoppa bryggningen när du vill och hälla upp en kopp innan bryggningen är klar.  Tillbehör: Utbytbart kolfilter, återanvändbart permanent filter i guldton och vattenbehållare med fönster.    Specifikationer:  Effekt: 1100 W. Kapacitet: 1,7 l. Kaffekannan är i glas. Mått: H 38,6 x L 29,7 x D 23,1 cm. Vikt: 3,7 Kg. LED-display.  Bryggtid: 10-12 Min. Automatisk avstängning. Varmhållning: Under 30 minuter.  Material: Gjuten plast med detaljer i rostfritt stål.  
 • KitchenAid Kaffebryggare Röd

  Kitchenaids moderna kaffebryggare, för en helt vanlig kopp bryggkaffe fast med ännu fler bekvämligheter.Du kan nu se vilket steg av bryggningen ditt kaffe är i, från uppvärmning till färdigt kaffe, bryggaren använder sig av avancerad bryggteknik. Vattnet värms i intervaller för bästa smak.Denna unika bryggteknik minimerar värmeförluster under bryggningen.På filterhållarens finns ett spänne för att filtret ska sitta på plats en också för att visa hur mycket kaffepulver du behöver. Välj hur du vill brygga ditt kaffe beroende på vilken rostning du har på ditt kaffe för bästa optimering. Välj enkelt att brygga 2-8 koppar.Kaffebryggaren är programmerbar, 24 timmars programmerbarhet.Med maskinen medföljer 4 filter.Auto-off 30 minuter.  

Fler tips på KitchenAid kaffebryggare

 • KitchenAid Pour Over Kaffebryggare Contour Silver 1,25 liter

  KitchenAid Pour Over Kaffebryggare Contour Silver 1,25 liter från KitchenAid
 • KitchenAid 802EER

 • KitchenAid Cold Brew - Kaffebryggare Kallt Kaffe

  Med KitchenAids cold brew kaffebryggare gör du enkelt kallt kaffe hemma. Låt kallbryggt kaffe eller tekoncentrat dra i kallt vatten i 12 till 24 timmar, det ger ett smakrikt och balanserat kaffe med mindre syra och bitterhet jämfört med varmt kaffe eller iskaffe. Med en elegant och modern inbyggd kran i rostfritt stål, är det enkelt att hälla upp kaffet och man kan ha bryggaren ståendes i kylen. Bryggaren är gjord i glas och är enkel att rengöra.  Hur använder jag kallbryggaren?Man använder ingen värme vid kallbryggningsmetoden. Blanda 60 ml kaffekoncentrat med 180 ml kallt vatten eller mjölk och tillsätt is/sötningsmedel efter smak. Rekommenderas att man använder en tredjedel kaffe gentemot mängden vatten eller mjölk.  
 • Midline Kaffebryggare 1,25 L Röd

  Modern kaffebryggare från KitchenAid. Bryggaren använder sig av en avancerad bryggteknik där vattnet värms i intervaller för bästa smak. Denna teknik minimerar värmeförluster under bryggningen. Filterhållaren är utrustad med ett spänne för att filtret ska sitta på plats. Det är även till för att visa hur mycket kaffepulver du behöver. Du kan välja att brygga mellan 2-8 koppar. Bryggaren är även programmerbar. Maskinen har auto-off efter 30 minuter.
 • KitchenAid Artisan Vakuum Kaffebryggare Klar/Svart 1 l

  KitchenAid Artisan Vakuum Kaffebryggare Klar/Svart 1 l från KitchenAid
 • KitchenAid Cold Brewer Kaffebryggare Stål/Svart 0,85 l

  KitchenAid Cold Brewer Kaffebryggare Stål/Svart 0,85 l från KitchenAid
 • KitchenAid Coffee to-go kaffebryggare-filter

  KitchenAid Coffee to-go kaffebryggare-filter från KitchenAid
 • KitchenAid Artisan Vakuum Kaffebryggare

  KitchenAid vakuum kaffebryggare brygger ett smakrikt kaffe med en intensiv smak. Det som är skillnaden mellan en vanlig kaffebryggare och en vakuum bryggare är att kaffet hinner aldrig avdunsta i en vakuum bryggare så kaffebönorna behåller sin härliga arom. För att använda kaffebryggaren fyller du den undre kannan med vatten och den övre med ditt nymalda favoritkaffe. När vattnet börjar koka trycks det undre vattnet upp i den övre behållaren och blandas med kaffet. När kaffet är helt klart åker det tillbaks ner i den undre behållaren och du kan starta dagen med en härligt smakrik kopp kaffe.Rymmer 1 liter vilket ger 8 koppar
 • KitchenAid 802EER

 • KitchenAid Artisan Vakuum Kaffebryggare

  En elegant vakuumbryggare från KitchenAid. Kaffebryggaren går i samma snygga design som resterande produkter i KitchenAid's Artisan-sortiment. Till skillnad från en konventionell kaffebryggare, hinner aldrig kaffet avdunsta när du brygger det i en vakuumbryggare. Detta resulterar i att kaffebönorna behåller all sin karaktär och arom vilket ger kaffet en härligt intensiv smak. Hur gör man?Du fyller den undre kannan med vatten och den övre med nymalet kaffe. Du ställer den övre kannan på den undre och trycker på den LED-belysta på/av-knappen. När vattnet sedan börjar koka bildas ett övertryck i den undre behållaren, vilket gör att vattnet trycks upp till den övre behållaren där det blandas med kaffepulvret. När vattnet har blandats helt och hållet med kaffepulvret stänger bryggaren av sig automatiskt så den undre kannan kyls av, vilket skapar ett undertryck, och kaffet sugs genom filtret tillbaka till det nedre glaskärlet. Sedan har du 8 stycken ljuvligt doftande och smakrika koppar kaffe.Specifikationer:Volym: 1 liter (8 Koppar).Säkert magnetlås som håller samman alla bryggenheter.Helautomatisk bryggprocess.Medföljande tillbehör.- Kaffemått.- Rengöringsborste.- Återanvändbart tygfilter.
 • KitchenAid One Touch Kaffebryggare Svart 1,7 l

  KitchenAid One Touch Kaffebryggare Svart 1,7 l från KitchenAid
 • Midline Kaffebryggare 1,25 L

  Modern kaffebryggare från KitchenAid. Bryggaren använder sig av en avancerad bryggteknik där vattnet värms i intervaller för bästa smak. Denna teknik minimerar värmeförluster under bryggningen. Filterhållaren är utrustad med ett spänne för att filtret ska sitta på plats. Det är även till för att visa hur mycket kaffepulver du behöver. Du kan välja att brygga mellan 2-8 koppar. Bryggaren är även programmerbar. Maskinen har auto-off efter 30 minuter.
 • Artisan Sifonkaffebryggare 5KCM0812EOB

  Artisan 5KCM0812 är en vakuumbryggare som ger den ultimata kaffeupplevelsen för alla sinnen.
 • KitchenAid Kaffebryggare Pour Over 1.25 L Röd

  Med kaffebryggaren från KitchenAid brygger du gott kaffe snabbt. Bryggaren har ett automatiskt “Pour-over” bryggningssystem som säkrar en optimal bryggtemperatur för det perfekta kaffet – varje gång. Det varma vattnet rinner i en tunn ström över de malda bönorna som absorberar vattnet och samtidigt friger kolsyra, vilket resulterar i en fylligare smak. Kaffebryggarens värmeplatta gör det möjligt att förvarma kannan och att hålla det nybryggda kaffet varmt i ca 30 minuter utan överuppvärmning. Få ditt kaffe precis som du vill genom att välja inställning om du önskar mellan- eller mörkrostning med bara ett tryck. Displayen visar varje steg i bryggprocessen, från uppvärmning till överhällning på kaffebönorna.• kaffebryggaren är certifierad av Special Coffee Association Europe (ECBC) som garanterar den bästa kaffebryggningen.• 1.18 liter kapacitet• 1200 watt
 • KitchenAid Pour Over Kaffebryggare Röd 1,25 L

  KitchenAid Pour Over Kaffebryggare Röd 1,25 L från KitchenAid
 • One Touch Kaffebryggare 1,7 L 5KCM1204EOB

  One Touch är en kaffebryggare från KitchenAid med enkeltrycksbryggning, vilket innebär att du kan välja styrka, liten sats och bryggning bara genom några få knapptryck.
 • KitchenAid Presskanna Stål med integrerad vikt och stoppur - 0,7 liter

  KitchenAids presskanna är perfekt för kaffeälskaren som alltid är på språng. Kannan har en integrerad våg och timer som låter dig väga vattnet och kaffet var för sig, så du får en så perfekt kopp kaffe som möjligt. Kannan har dubbla väggar för optimal värmehållning. Vågen och timern drivs av 2 st AAA-batterier.Specifikationer:Material: Rostfritt Stål.Kapacitet: 0,7 liter.Garanti: 2 år.
 • KitchenAid Personal Coffee Maker TO GO Svart

  Njut av en varm kopp kaffe hemma eller på resande fot med KitchenAid Personal Kaffebryggare. Välj ditt favoritkaffe och brygg rätt mängd bara för dig! Den eleganta, kompakta designen är perfekt för din bänkskiva och brygger direkt i den medföljande termomuggen eller i favoritkoppen. Fyll vatten i den avtagbara vattentanken, lägg i ditt favoritkaffe i det återanvändbara guld-ton filtret och tryck på ON för att starta bryggningen. Inga expertkunskaper krävs.En signal ljuder när kaffebryggaren slås på och knappen lyser blå, när den stängs av ljuder signalen tre gånger. Ljudsignal ljuder tre gånger när bryggningen är klar.Permanent högpresterande filter i gold metall medföljer. Kan diskas i den övre korgen i diskmaskinen. Fungerar även med pappersfilter stl. 2.Löstagbar vattentank.Termosmugg på 540 ml med greppvänligt handtag och hölje av borstat stål, handdiskas.Maskinens mått:Höjd: 40 cmLängd: 25 cmBredd: 16,5 cmHölje av plast. Watt: 580-700 W.
 • KitchenAid - 5KCM0812EOB