Kungligt Kaffe » Kaffebryggare

Kinto kaffebryggare

Populärt inom Kinto kaffebryggare

 • Slow Coffee Filterhållare 2 koppar porslin

  Slow Coffee Filterhållare 2 koppar porslin
  Slow Coffee filterhållare från japanska Kinto. Tillverkad av porslin och rymmer 2 koppar kaffe. Kan placeras på en kanna eller mugg för att brygga kaffe i slow coffee style. Sätt i ett pappersfilter eller ett filter av rostfritt stål, fyll på med malt kaffe och häll sedan på varmt vatten. Pappersfiltret ger kaffet en rund klar smak medan det rostfria filtret behåller mer kaffeolja vilket ger en rikare arom.
 • Slow Coffee Filterhållare 2 koppar plast

  Slow Coffee Filterhållare 2 koppar plast
  Slow Coffee filterhållare från japanska Kinto. Tillverkad av plast och rymmer 2 koppar kaffe. Kan placeras på en kanna eller mugg för att brygga kaffe i slow coffee style. Sätt i ett pappersfilter eller ett filter av rostfritt stål, fyll på med malt kaffe och häll sedan på varmt vatten. Pappersfiltret ger kaffet en rund klar smak medan det rostfria filtret behåller mer kaffeolja vilket ger en rikare arom.
 • Slow Coffee Pappersfilter 4 koppar

  Slow Coffee Pappersfilter 4 koppar
  Tillbehör till Kinto slow coffee filterhållare och bryggare. Bomullspappersfiltret ger kaffet en rund klar smak. Använd tillsammans med Kinto filterhållare i plast eller porslin.
 • Slow Coffee Bryggset 600 ml plast

  Slow Coffee Bryggset 600 ml plast
  Slow Coffee bryggset från Japanska Kinto. Utmärkt när du vill njuta av en riktigt god kopp kaffe i slow coffee style. Setet innehåller glaskanna, filterhållare, bomullspappersfilter och hållare. Brygg kaffe genom att placera filterhållaren och filtret på glaskannan. Fyll på med malt kaffe i filtret och häll försiktigt över varmt vatten. Pappersfiltret ger kaffet en rund klar smak. När kaffet droppat klart kan du placera bryggaren i den medföljande hållaren. Hållaren kan också användas som mätbägare för kaffebönor.

Fler tips på Kinto kaffebryggare

 • Slow Coffee Glaskanna 600 ml rak

  Slow Coffee Glaskanna 600 ml rak
  Slow Coffee glaskanna från japanska Kinto. Rymmer 300 ml. Använd tillsammans med Kinto filterhållare i porslin eller plast.
 • Slow Coffee Filterhållare 4 koppar porslin

  Slow Coffee Filterhållare 4 koppar porslin
  Slow Coffee filterhållare från japanska Kinto. Tillverkad av porslin och rymmer 4 koppar kaffe. Kan placeras på en kanna eller mugg för att brygga kaffe i slow coffee style. Sätt i ett pappersfilter eller ett filter av rostfritt stål, fyll på med malt kaffe och häll sedan på varmt vatten. Pappersfiltret ger kaffet en rund klar smak medan det rostfria filtret behåller mer kaffeolja vilket ger en rikare arom.
 • Kinto SCS-04-BR brewer 4cups white

  Kinto SCS-04-BR brewer 4cups white
  Denna coola kaffebryggare från Kinto gör morgonkaffet till en hel upplevelse! Den japanska kaffeexperten har skapat serien Slow Coffee Style, innehållande produkter som gör att du kan koka ditt kaffe helt från grunden - utan onödiga maskiner. Kaffebryggaren har fått en snygg vit färg, men finns även i grå så att du kan välja vad som passar dig bäst. Den är gjord i porslin och har en härlig glasyr som adderar en exklusiv känsla till designen. Denna kaffebryggare ordnar 4 koppar kaffe till dig och dina vänner, och kan användas med pappersfilter eller filter i rostfritt stål för att uppnå olika smakupplevelser. Bryggaren matchas gärna med kaffekannan från samma serie, eftersom den passar perfekt ovanpå den. Servera sedan gärna kaffet i de organiskt vackra muggarna från samma serie och njut! Kaffebryggaren tål maskindisk vilket underlättar för dig på många sätt. Testa nu!  Specifikationer:- Brygger 4 koppar. - Färg: Vit. - Material: Porslin.- Tål maskindisk. - Passar tillsammans med pappersfilter och filter i rostfritt stål. - Mått: 12x9 cm.  
 • Slow Coffee Bryggset 300 ml rostfri

  Slow Coffee Bryggset 300 ml rostfri
  Slow Coffee bryggset från Japanska Kinto. Utmärkt när du vill njuta av en riktigt god kopp kaffe i slow coffee style. Setet innehåller glaskanna, filter och hållare. Brygg kaffe genom att placera filtret på glaskannan och fyll på med mellanmalt kaffe i filtret och häll försiktigt över varmt vatten. Kaffet som sedan droppar genom filtret behåller mer kaffeolja vilket ger en rikare arom till ditt kaffe. När Kaffet droppat klart kan du placera filtret i den medföljande hållaren. Hållaren kan också användas som mätbägare för kaffebönor. Filtret som är tillverkat i rostfritt stål är väldigt hållbart och kan användas om och om igen.
 • Slow Coffee Filterhållare 4 koppar plast

  Slow Coffee Filterhållare 4 koppar plast
  Slow Coffee filterhållare från japanska Kinto. Tillverkad av plast och rymmer 4 koppar kaffe. Kan placeras på en kanna eller mugg för att brygga kaffe i slow coffee style. Sätt i ett pappersfilter eller ett filter av rostfritt stål, fyll på med malt kaffe och häll sedan på varmt vatten. Pappersfiltret ger kaffet en rund klar smak medan det rostfria filtret behåller mer kaffeolja vilket ger en rikare arom.
 • Kinto SCS-04-BR brewer 4cups gray

  Kinto SCS-04-BR brewer 4cups gray
  Brygg ditt kaffe på ett unikt och spännande sätt nu! I japanska Kintos serie Slow Coffee Style finner du produkter som gör kaffekokningen extra god och rolig. Serien fokuserar på att du ska kunna brygga kaffe från grunden, utan att behöva använda maskiner. Denna härliga kaffebryggare tillreder 4 koppar underbart kaffe till dig och dina vänner. Den har fått en estetiskt tilltalande design i grå färg. Bryggaren är gjord i porslin och har glaserats på ett sätt som skapar en exklusiv look. Du kan använda både pappersfilter och filter i rostfritt stål tillsammans med din smarta bryggare, och den matchas till fördel med en kaffekanna från samma serie. Bryggaren är enkel att underhålla, eftersom den tål maskindisk. Aldrig mera tråkigt kaffe!  Specifikationer:- Brygger 4 koppar. - Material: Porslin.- Tål maskindisk.- Mått: 12x9 cm.- Färg: Grå.  
 • Kinto SCS-02-BR brewer 2cups white

  Kinto SCS-02-BR brewer 2cups white
  Japanska Kinto kan kaffe! Den här häftiga kaffebryggaren är en del av serien Slow Coffee Style som fokuserar på kaffe bryggt från grunden, utan maskin. Kaffebryggaren i vitt porslin matchas med fördel tillsammans med den matchande glaskannan för en fullständig upplevelse. Bryggaren fixar två utsökta koppar kaffe till dig och en vän, och du kan använda både pappersfilter eller filter i rostfritt stål. Här får du en kaffebryggare som är både snygg och fungerar bra! Den fina glasyren gör att porslinet får ett lyxigt utseende. Det är verkligen en köksprodukt du inte vill gömma längst bak i skåpet! Denna förtjänar att stå framme och ta emot gästernas beundran. Bryggaren är enkel att rengöra, eftersom den tål maskindisk.  Specifikationer:- Brygger 2 koppar kaffe.- Material: Porslin.- Tål maskindisk.- Kan användas med pappersfilter eller filter i rostfritt stål. - Färg: Vit. - Mått: 7x9,5 cm.  
 • Slow Coffee Bryggset för 4 koppar med ställning

  Slow Coffee Bryggset för 4 koppar med ställning
  Slow Coffee bryggset från Japanska Kinto. Utmärkt när du vill njuta av en riktigt god kopp kaffe i slow coffee style. Setet innehåller stativ, glaskanna, filter, och hållare. Brygg kaffe genom att placera filtret på glaskannan och fyll på med mellanmalt kaffe i filtret och häll försiktigt över varmt vatten. Kaffet som sedan droppar genom filtret behåller mer kaffeolja vilket ger en rikare arom till ditt kaffe. När kaffet droppat klart kan du placera filtret i den medföljande hållaren. Hållaren kan också användas som mätbägare för kaffebönor. Filtret som är tillverkat i rostfritt stål är väldigt hållbart och kan användas om och om igen.
 • Kinto SCS-02-BR brewer 2cups gray

  Kinto SCS-02-BR brewer 2cups gray
  Med Kintos kaffebryggare får du en helt unik upplevelse! Den här bryggaren har fått en härligt grå färg och är en del av serien Slow Coffee Style. Seriens motto handlar om att brygga sitt kaffe från grunden utan maskiner. Denna bryggare är perfekt för två koppar kaffe, och du kan använda ett pappersfilter eller ett stålfilter i rostfritt stål.Produkten tål maskindisk och du kan välja mellan två fina färger. Bryggaren används till fördel med den tillhörande glaskannan som man kan köpa till. Det blir en slående kombo som är perfekt för kaffeälskaren!  Specifikationer:- Bryggare för 2 koppar. - Material: Porslin.- Färg: Grå.- Mått: 7 x 9,5 cm.  
 • Slow Coffee Glaskanna 300 ml rak

  Slow Coffee Glaskanna 300 ml rak
  Slow Coffee glaskanna från japanska Kinto. Rymmer 300 ml. Använd tillsammans med Kinto filterhållare i porslin eller plast.
 • Slow Coffee Filter 2 koppar stål

  Slow Coffee Filter 2 koppar stål
  Tillbehör till Kinto slow coffee filterhållare och bryggare. Tillverkad av rostfritt stål och kan användas om och om igen. Rymmer 2 koppar kaffe. Använd tillsammans med Kinto glaskaraff eller filterhållare.
 • Kinto CARAT-kaffebryggare

  Kinto CARAT-kaffebryggare
  Gör ditt kaffe till en unik smakupplevelse. Slow coffee, som det heter, vinner mer och mer mark hos kaffeälskare och det beror på att kaffet blir enormt aromatiskt och fylligt i magen när oljan i kaffebönorna utvinns långsamt. Med den här eleganta kaffebryggaren från Kinto kan du enkelt göra en god kopp kaffe vare gång. Fyll på kaffe i filtret, häll på kokande vatten och låt det droppa tyst och stilla ner i den eleganta glaskannan med lock, som du även kan använda till servering efteråt.
 • Kinto SCS-04-CC Kaffebryggar-set (600 ml)

  Kinto SCS-04-CC Kaffebryggar-set (600 ml)
  Brygg den perfekta koppen kaffe varje gång med det här slow coffee-setet för kaffebryggning från Kinto. I setet får du en glaskanna i transparent, värmeresistent glas, så att du kan se igenom kannan när ditt kaffe långsamt droppar ner. Du får också en filtertratt i plast, inklusive pappersfilter och en måttkanna i glas som hjälper dig både med att mäta upp den ideala mängden kaffe och kan användas som hållare till det använda filtret när vattnet runnit igenom.På sidan om kaffekannan ser du två prickar - en för för var och en av de mängder kaffe som måttkannan också indikerar. På så vis kan du alltid vara säker på att vatten- och kaffemängden är i optimal balans och det är också därför Kinto garanterar dig en perfekt kopp varje gång med det här brygg-setet.
 • Slow Coffee Bryggset 600 ml rostfri

  Slow Coffee Bryggset 600 ml rostfri
  Slow Coffee bryggset från Japanska Kinto. Utmärkt när du vill njuta av en riktigt god kopp kaffe i slow coffee style. Setet innehåller glaskanna, filter och hållare. Brygg kaffe genom att placera filtret på glaskannan och fyll på med mellanmalt kaffe i filtret och häll försiktigt över varmt vatten. Kaffet som sedan droppar genom filtret behåller mer kaffeolja vilket ger en rikare arom till ditt kaffe. När Kaffet droppat klart kan du placera filtret i den medföljande hållaren. Hållaren kan också användas som mätbägare för kaffebönor. Filtret som är tillverkat i rostfritt stål är väldigt hållbart och kan användas om och om igen.
 • Kinto SCS kaffebryggar-set

  Kinto SCS kaffebryggar-set
  Brygg den perfekta koppen kaffe varje gång med det här slow coffee-setet för kaffebryggning från Kinto. I setet får du en glaskanna i transparent, värmeresistent glas, så att du kan se igenom kannan när ditt kaffe långsamt droppar ner. Du får också en filtertratt i plast, inklusive pappersfilter och en måttkanna i glas som hjälper dig både med att mäta upp den ideala mängden kaffe och kan användas som hållare till det använda filtret när vattnet runnit igenom.På sidan om kaffekannan ser du två prickar - en för för var och en av de mängder kaffe som måttkannan också indikerar. På så vis kan du alltid vara säker på att vatten- och kaffemängden är i optimal balans och det är också därför Kinto garanterar dig en perfekt kopp varje gång med det här brygg-setet.
 • Kinto Kaffebryggare Slow Coffee Style Svart

  Kinto Kaffebryggare Slow Coffee Style Svart
  Slow coffee-bryggare från japanska Kinto som består av ett stativ gjort av gjutjärn, porslinsbryggare, pappersfilter, glaskanna och hållare. Tack vare den snygga, stilrena designen kan du med fördel låta denna bryggare stå framme i köket! Kannan rymmer 4 koppar kaffe.
 • Slow Coffee Glaskanna 600 ml rund

  Slow Coffee Glaskanna 600 ml rund
  Slow Coffee glaskanna från japanska Kinto. Rymmer 600 ml. Använd tillsammans med Kinto filterhållare i porslin eller plast.
 • Slow Coffee Pappersfilter 2 koppar

  Slow Coffee Pappersfilter 2 koppar
  Tillbehör till Kinto slow coffee filterhållare och bryggare. Bomullspappersfiltret ger kaffet en rund klar smak. Använd tillsammans med Kinto filterhållare i plast eller porslin.
 • Slow Coffee Filter 4 koppar stål

  Slow Coffee Filter 4 koppar stål
  Tillbehör till Kinto slow coffee filterhållare och bryggare. Tillverkad av rostfritt stål och kan användas om och om igen. Rymmer 4 koppar kaffe. Använd tillsammans med Kinto glaskaraff eller filterhållare.
ilead