Kinto kaffebryggare

Japansk tillverkaren Kinto har en serie kaffebryggare för Slow Coffee Style. Vi visar dig bryggset du kan köpa här i Sverige.

Kinto Slow Coffee Style

För att göra kaffe enligt Slow Coffee Style har Kinto ett set med flera delar. Kaffefilterhållaren i porslin, plast eller glas placeras i ett stabilt stativ. Ett filter av papper eller rostfritt stålnät fylls med malet kaffe.

Genom kaffet häller man sedan hett vatten som sakta får droppa ner i en glaskanna under filterhållaren. Kinto har filterhållare i olika färger och storlekar. När du bryggt ditt kaffe kan du avnjuta det i någon av Kintos koppar Cast eller CLK 151 mugg.

Populärt inom Kinto kaffebryggare

 • Kinto SCS-02-BR brewer 2cups white

  Kinto SCS-02-BR brewer 2cups white
  Japanska Kinto kan kaffe! Den här häftiga kaffebryggaren är en del av serien Slow Coffee Style som fokuserar på kaffe bryggt från grunden, utan maskin. Kaffebryggaren i vitt porslin matchas med fördel tillsammans med den matchande glaskannan för en fullständig upplevelse. Bryggaren fixar två utsökta koppar kaffe till dig och en vän, och du kan använda både pappersfilter eller filter i rostfritt stål. Här får du en kaffebryggare som är både snygg och fungerar bra! Den fina glasyren gör att porslinet får ett lyxigt utseende. Det är verkligen en köksprodukt du inte vill gömma längst bak i skåpet! Denna förtjänar att stå framme och ta emot gästernas beundran. Bryggaren är enkel att rengöra, eftersom den tål maskindisk.  Specifikationer:- Brygger 2 koppar kaffe.- Material: Porslin.- Tål maskindisk.- Kan användas med pappersfilter eller filter i rostfritt stål. - Färg: Vit. - Mått: 7x9,5 cm.  
 • Kinto SCS-02-BR brewer 2cups gray

  Kinto SCS-02-BR brewer 2cups gray
  Med Kintos kaffebryggare får du en helt unik upplevelse! Den här bryggaren har fått en härligt grå färg och är en del av serien Slow Coffee Style. Seriens motto handlar om att brygga sitt kaffe från grunden utan maskiner. Denna bryggare är perfekt för två koppar kaffe, och du kan använda ett pappersfilter eller ett stålfilter i rostfritt stål.Produkten tål maskindisk och du kan välja mellan två fina färger. Bryggaren används till fördel med den tillhörande glaskannan som man kan köpa till. Det blir en slående kombo som är perfekt för kaffeälskaren!  Specifikationer:- Bryggare för 2 koppar. - Material: Porslin.- Färg: Grå.- Mått: 7 x 9,5 cm.  
 • Kinto SCS-04-BR brewer 4cups white

  Kinto SCS-04-BR brewer 4cups white
  Denna coola kaffebryggare från Kinto gör morgonkaffet till en hel upplevelse! Den japanska kaffeexperten har skapat serien Slow Coffee Style, innehållande produkter som gör att du kan koka ditt kaffe helt från grunden - utan onödiga maskiner. Kaffebryggaren har fått en snygg vit färg, men finns även i grå så att du kan välja vad som passar dig bäst. Den är gjord i porslin och har en härlig glasyr som adderar en exklusiv känsla till designen. Denna kaffebryggare ordnar 4 koppar kaffe till dig och dina vänner, och kan användas med pappersfilter eller filter i rostfritt stål för att uppnå olika smakupplevelser. Bryggaren matchas gärna med kaffekannan från samma serie, eftersom den passar perfekt ovanpå den. Servera sedan gärna kaffet i de organiskt vackra muggarna från samma serie och njut! Kaffebryggaren tål maskindisk vilket underlättar för dig på många sätt. Testa nu!  Specifikationer:- Brygger 4 koppar. - Färg: Vit. - Material: Porslin.- Tål maskindisk. - Passar tillsammans med pappersfilter och filter i rostfritt stål. - Mått: 12x9 cm.  
 • Kinto SCS-04-BR brewer 4cups gray

  Kinto SCS-04-BR brewer 4cups gray
  Brygg ditt kaffe på ett unikt och spännande sätt nu! I japanska Kintos serie Slow Coffee Style finner du produkter som gör kaffekokningen extra god och rolig. Serien fokuserar på att du ska kunna brygga kaffe från grunden, utan att behöva använda maskiner. Denna härliga kaffebryggare tillreder 4 koppar underbart kaffe till dig och dina vänner. Den har fått en estetiskt tilltalande design i grå färg. Bryggaren är gjord i porslin och har glaserats på ett sätt som skapar en exklusiv look. Du kan använda både pappersfilter och filter i rostfritt stål tillsammans med din smarta bryggare, och den matchas till fördel med en kaffekanna från samma serie. Bryggaren är enkel att underhålla, eftersom den tål maskindisk. Aldrig mera tråkigt kaffe!  Specifikationer:- Brygger 4 koppar. - Material: Porslin.- Tål maskindisk.- Mått: 12x9 cm.- Färg: Grå.