Denby kaffebryggare

Populärt inom Denby kaffebryggare

 • Denby Halo Brew Presskanna 1,5 L

  Denby Halo Brew Presskanna 1,5 L
  Stämpelkannan från Halo har en elegant design i vilken färgspelet gör varje produkt unik. Den handgjorda keramiken och den specialtillverkade glaseringen ger ett härligt och personligt uttryck på kaffebordet. Stämpelkannan har en kapacitet på 1,5 liter och du kan till och med använda den som vas om du tar bort locket. Den vackra designen passar utmärkt till alla tillfällen och den höga kvalitén gör att stämpelkannan kan diskas i maskin. Designen är iögonfallande och bidrar med personlig utstrålning när det är dags för kaffe.
 • Denby Studio Blue Presskanna 1,5L

  Denby Studio Blue Presskanna 1,5L
  Med presskannan från Denby Studio Blue får du en unik design i handgjord keramik och en vacker glasering. Studio Blue är inspirerad av en naturlig estetik och tack vare de handarbetade teknikerna utstrålar den personlighet och karaktär. Designen är elegant och du kan även använda kannan som vas och låta de blå färgerna ge liv åt övrig inredning och dekoration. Det hållbara materialet gör att presskannan kan användas i ugn, mikro samt frys, och du kan diska den i diskmaskin.
 • Denby Halo Brew Kaffebryggare

  Denby Halo Brew Kaffebryggare
  Denna kaffebryggare från Denbys Halo Brew-serie är tillverkad i handgjord Denby-keramik och håller hög kvalité. Glaseringen är speciellt skapad för att förlänga bryggarens hållbarhet. Brew-serien är Denbys eleganta kaffe- och kollektion, och denna bryggare har en unik droppteknik som garanterar en ren och läcker smak.    V-formen gör att bryggaren ger dig utsökt kaffe varje gång du använder den, den ser nämligen till att låta vattnet strömma genom kaffets alla delar för en så jämn extraktion som möjligt. Med hålen i bottnen kan du själv justera smak då du tillåts justera vattnets hastighet. Du kan enkelt placera kaffebryggaren på en kopp, kanna eller karaff och starta bryggningen. Den brygger ca 2 koppar kaffe om gången.
 • Denby Studio Grey Droppkaffebryggare

  Denby Studio Grey Droppkaffebryggare
  Med denna V-formade kaffebryggningsmetod från Denby får du möjlighet att brygga ditt kaffe precis som du vill ha det. Teknologin bakom kaffebryggningen går ut på att ett filter placeras ovanför koppen kannan eller karaffen, vilket gör att kaffet bryggs rakt ner i behållaren. Du bestämmer själv över intensitet eftersom du kan styra hur mycket vatten som ska rinna genom kaffet. Stengodset ger bra värme och är designat för att brygga den perfekta koppen.

Fler tips på Denby kaffebryggare

 • Denby Studio Blue Brew Kaffebryggare

  Denby Studio Blue Brew Kaffebryggare
  Med elegant design i handgjord keramik och en vacker blå/vit glasering har Denby tillverkat en kaffebryggare med droppfunktion. Allt du behöver göra är att låta vattnet rinna genom ditt filter med kaffe i den V-formade bryggaren, och därefter njuta av ditt kaffe. Du bestämmer själv vilken intensitet du önskar då du enkelt kan styra hur vattnet ska rinna. Stengodset tål höga temperaturer såväl som diskmaskin.