Kungligt Kaffe » Kaffebryggare

Märken på kaffebryggare:

Cafflano kaffebryggare

Populärt inom Cafflano kaffebryggare

 • Cafflano Kompakt Kaffebryggare Röd

  Njut av nybryggt, välsmakande kaffe överallt med Cafflanos portabla kaffebryggare! Den smidiga kaffebryggaren väger endast 220 g och får lätt plats i de flesta väskor när du vill njuta av ditt kaffe i naturen eller campingen t.ex. Häll ditt malda kaffe i det unika Micro filtret, fyll på med kokande vatten och efter ett par minuter är kaffet klart och redo att avnjutas. Specifikationer:Liten och portabel kaffebryggare. Lätt att rengöra.Passar alla koppar.Kan även brygga kallbryggt kaffe.Förvaringsdosa ingår.   
 • Cafflano Kaffebryggare Svart

  Denna kaffebryggare har blivit prisbelönad för sin design och som världens allt i ett kaffebryggare. Du maler dina bönor i bryggaren, fyller på med vatten och låt kaffet brygga genom filtret. Detta gör att du alltid kan få en nybryggd kopp kaffe var du än är.  Bryggaren har en justerbar kvarn, en kanna för vatten, filter, kopp och lock.   Specifikationer: Mått: D 9 x 19,4 cm. Vikt: 480 g. Kapacitet: Kvarn: 30 g. Behållare: 270 ml. Kopp: 450 ml.   
 • Cafflano Kompresso Espressobryggare

  Handbryggare som brygger fantastisk espresso från Cafflano. Din kaffe kommer att smaka precis så som den ska om du använt en espressomaskin. Hemligheten bakom denna espressobryggare är att den brygger vid 9 bar vilket gör att espresson får rätt konsistens och smak.  Bryggaren har en prisbelönad och patenterad design som är lätt att använda, består av fem delar och du behöver inget kaffefilter. Du fyller kaffet i behållaren och så pressar du med medföljande pressare, sen sätter du vattenbehållaren ovanpå och häller varmt vatten i den, därefter sätter du på locket och sen är du klar att pressa ihop den och så brygger du fantastisk espresso.  Specifikationer: Mått: D 10 x H 17 cm. Volym: 80 ml.  
 • Cafflano Kompact Kaffebryggare Svart

  Cafflano kaffebryggare är perfekt till kaffenörden som vill kunna njuta av en välsmakande kopp kaffe överallt. Den portabla kaffebryggaren väger endast 220 g och får lätt plats i de flesta packningar. Enkel att använda, bara häll i ditt malda kaffe och fyll på med kokande vatten, efter ett par minuter kan du njuta av nybryggt kaffe mitt ute i naturen. Specifikationer:Liten och portabel kaffebryggare. Lätt att rengöra.Passar alla koppar.Kan även brygga kallbryggt kaffe.Förvaringsdosa ingår.