Kungligt Kaffe » Kaffebryggare

Märken på kaffebryggare:

Breville kaffebryggare

Från Breville kommer några stilrena kaffebryggare i röd, vit eller grå färg. Här hittar du Opula, My Coffee och andra bryggmodeller. Se bilder och jämför priser här innan du beställer hem din Breville bryggare.

Populärt inom Breville kaffebryggare

  • Breville Kaffebryggare Opula Röd VCF048

    Stilren kaffebryggare från Breville som har en len yta i matt röd färg och är pärlemorskimrande. Denna kaffebryggare är tålig, har antidropp funktion, programmerbar timer, 24 timmars fördröjningsskydd och skydd mot torrkokning. Välj själv vilken styrka som önskas på kaffet och få alltid en perfekt kopp. Specifikationer: Effekt: 950 W. Brygger upp till 12 koppar kaffe. Rymmer: 1,8 l. LCD-Display.  
  • Breville Kaffebryggare Opula Vit VCF068

    Vit kaffebryggare med pärlemorskimmer från Breville. Denna kaffebryggare är tålig, har antidropp skydd, programmerbar timer, skydd mot torrkokning samt att bryggaren håller kaffet varmt. Välj själv styrkan på ditt kaffe och njut av en perfekt kopp kaffe varje dag. Specifikationer: Effekt: 950 W. Rymmer: 1,8 l. Brygger upp till 12 koppar kaffe. LCD- Display.  
  • Breville Kaffebryggare My Coffe VCF050X

    Breville coffee-express är en liten personlig kaffemaskin som brygger kaffet rakt ner i den medföljande termoflaskan.Perfekt för dem som pendlar och är på språng. Den medföljande flaskan på 500 ml har dubbla väggar som håller din dryck varm längre och den passar de flesta kopphållare för bilar.Fyll bara upp vattenbehållaren, häll i ditt malda favoritkaffe i det permanenta filtret (du behöver inga pappersfilter!) och tryck på knappen - nybryggt kaffe på 5 minuter! Flaskan kan enkelt tas isär och tål diskmaskin. Blend Active Breville Blend Active är som namnet avslöjar, helt perfekt för den som har ett aktivt liv men ändå vill äta nyttigt. Mixern har en sportflaska som går att ta av och bära med sig på ett smidigt sätt. Oavsett om det är till jobbet, på gymmet eller i bilen. Går lika bra att använda hemma också för att göra goda och nyttiga smoothies eller juicer.