Kungligt Kaffe » Kaffebryggare

Breville kaffebryggare

Från Breville kommer några stilrena kaffebryggare i röd, vit eller grå färg. Här hittar du Opula, My Coffee och andra bryggmodeller. Se bilder och jämför priser här innan du beställer hem din Breville bryggare.

Populärt inom Breville kaffebryggare

  • Breville Kaffebryggare Opula Vit VCF068

    Breville Kaffebryggare Opula Vit VCF068
    En smart elegant kaffebryggare från Breville. Denna kaffebryggare är hållbar och utrustad med en programmerbar och praktiskt timer. Här finns och ett integrerat skydd mot torrkokning, vilket gör att bryggaren håller ditt kaffe varmt. Du kan själv välja styrkan på kaffet och njuta av en perfekt kopp, helt efter din smak. Maskinen brygger snabbt en hel kanna kaffe så du behöver inte vänta länge. Breville's smarta design låter dig också ha bryggaren framme dygnet runt. Funktionalitet och design har alltid varit Breville's största fokus och Opula VFC0 lever upp till detta i allra högsta grad. Den är tillverkad i eleganta material som alla medverkar till en längre livstid.
  • Breville Kaffebryggare My Coffe VCF050X

    Breville Kaffebryggare My Coffe VCF050X
    Breville coffee-express är en liten personlig kaffemaskin som brygger kaffet rakt ner i den medföljande termoflaskan.Perfekt för dem som pendlar och är på språng. Den medföljande flaskan på 500 ml har dubbla väggar som håller din dryck varm längre och den passar de flesta kopphållare för bilar.Fyll bara upp vattenbehållaren, häll i ditt malda favoritkaffe i det permanenta filtret (du behöver inga pappersfilter!) och tryck på knappen - nybryggt kaffe på 5 minuter! Flaskan kan enkelt tas isär och tål diskmaskin. Blend Active Breville Blend Active är som namnet avslöjar, helt perfekt för den som har ett aktivt liv men ändå vill äta nyttigt. Mixern har en sportflaska som går att ta av och bära med sig på ett smidigt sätt. Oavsett om det är till jobbet, på gymmet eller i bilen. Går lika bra att använda hemma också för att göra goda och nyttiga smoothies eller juicer.