Bodum kaffebryggare

Bodum har inte bara serveringsporslin för kaffedrickare utan även kaffebryggare. Det finns allt från pressbryggare och termopressar till vakuumbryggare Don Pedro. I bildgalleriet nedan kan du se de snygga Chambord i guld eller koppar. Gillar du hellre stilrent väljer du rostfritt i borstad eller blank finish. Observera att vissa kaffebryggare visas flera gånger men i olika storlekar eller för att priset skiljer sig åt just idag hos olika nätbutiker.

Populärt inom Bodum kaffebryggare

 • Chambord Pressobryggare 3 koppar 35 cl Koppar

  Chambord Pressobryggare 3 koppar 35 cl Koppar
  En klassisk kaffepress med hög kvalitet. Med vatten mellan 92 och 96 grader tar det fram det allra bästa i alla typer av kaffe. Inte nog med att den brygger gott kaffe, den är även riktigt snygg och lyxig att servera ur. Rymmer 35 cl och ger 3 koppar kaffe. Välj mellan krom, guld eller kopparfärgat stativ.
 • Bodum Columbia Termopress 8 Koppar Rostfri Blank

  Bodum Columbia Termopress 8 Koppar Rostfri Blank
  Pressbryggare från Bodum i rostfritt stål.Är du trött på att glaset går sönder på din pressbryggare? Detta är lösningen samt att du får termosfunktionen på köpet. Denna termospress kombinerar elegans med de bästa materialen för perfekt funktion. Den dubbelsidiga rostfria ståltermosen håller värmen längre än pressbryggare med enkelglas.
 • Pour Over Bryggare 1 L/8 koppar filter/kork

  Pour Over Bryggare 1 L/8 koppar filter/kork
  Kaffebryggare från Bodum med parmanent filter. Enkel och smidig att använda. Denna rymmer 1 liter.
 • ePEBO Kaffebryggare el 8 koppar/1 L

  ePEBO Kaffebryggare el 8 koppar/1 L
  ePEBO är tillverkad av material som är avsedda för att vara både säkra och praktiska. Värmeplattan är skyddad, så att kaffekannan står stabilt, och efter användning kan den enkelt rengöras med varmt vatten. Det integrerade filtret säkerställer att alla de aromatiska ämnena i kaffet extraheras in i kaffekannan, utan att kaffesump hamnar i din kopp. Genom att filtret är integrerad i kaffebryggaren, behövs inga tyg- eller pappersfilter. Man kan till och med säga, som vi gör idag: ”Gör smak. Inte skräp”. Vakuumkaffebryggaren ePEBO är den moderna versionen av Santos, och har ingått i Bodums produktutbud under en lång tid. Nu finns det en elektrisk modell av PEBO tillgänglig, med behov av en extern värmekälla för att dispensera. Så att du kan brygga kaffe var som helst där det finns ett eluttag.

Fler tips på Bodum kaffebryggare

 • Bodum Chambord Pressbryggare 12 koppar 1,5 liter

  Bodum Chambord Pressbryggare 12 koppar 1,5 liter
  Bodum Chambord kaffebryggare 12 koppar.Chambord är en sann klassiker - den klassiska franska press-kaffebryggaren designades på femtiotalet. Och den produceras fortfarande på samma sätt, med samma omsorgsfulla hantverk som användes på den ursprungliga Chambord.Den enda skillnaden i produktionen sedan femtiotalet är de höga normer för miljöriktig tillverkning. Det svarta Chambord Polypropen handtaget kommer i en matt finish som ger ett bekvämt och stadigt grepp om kannan. Det franska pressystemet har alltid varit det enklaste och bästa sättet att brygga en utmärkt kopp kaffe. Att använda färska grovmalda bönor med vatten mellan 92 och 96 grader tar fram det allra bästa i alla typer av kaffe. Den riktiga klassikern, Chambord från Bodum är perfekt när du vill brygga gott kaffe snabbt. Alla delar kan diskas i diskmaskin. Chambord kaffebryggare är otroligt enkel att använda:Häll i kaffepulvret i glaskannan och sedan det varma vattnet. Pressa ner silen och låt stå i få minuter så att smaken blir kraftig och god. Sedan är det färdigt att dricka.Design: Bodum.Material: Glas och Rostfritt stål.Volym: 12 koppar (1,5 liter).
 • Chambord Kaffebryggare 4 koppar 50 cl

  Chambord Kaffebryggare 4 koppar 50 cl
 • Bodum Pour Over Kork med Filter 1,0 l

  Bodum Pour Over Kork med Filter 1,0 l
  När man brygger kaffe med tekniken Pour Over brygger man för hand. På detta sätt får man fram alla smaker ur kaffet då vattnet långsamt rinner igenom det malda bönorna. Hur gör jag?Fyll kaffefiltret med malda kaffebönor och häll långsamt över cirka 1 dl vatten och vänta till det runnit igenom och du ser att vattnet börjat bubbla. Sen fortsätter du att hälla vattnet över kaffet långsamt tills vattnet är slut. Njut nu av en fantastisk kopp kaffe fylld med en massa smak och aromer.   Kannan har ett korkbälte och läderband som skyddar så man inte bränner sig vid servering.  
 • Chambord Kaffebryggare 8 koppar 1 liter Shiny

  Chambord Kaffebryggare 8 koppar 1 liter Shiny
 • PEBO Vakuum Kaffebryggare 8 Koppar, Svart

  PEBO Vakuum Kaffebryggare 8 Koppar, Svart
  Kaffebryggare från Bodum med vakuumeffekt som förstärker smakerna.
 • Bodum Kenya Pressbryggare 3 Koppar, 0,35 l

  Bodum Kenya Pressbryggare 3 Koppar, 0,35 l
  Pressbryggaren Kenya från Bodum erbjuder dig det bästa sättet att njuta av en kopp kaffe. Du kommer att extrahera det mesta essentiella oljorna från nymalt kaffe. Tillsätt i kanna ny malda bönor, häll i varmt vatten, rör om, sätt på locket och vänta i 3 -4 min och pressa sen ner knoppen långsamt.  Njut nu av en god kopp kaffe. Att dricka handgjort kaffe kommer kännas som en vardagslyx varje dag. Pressbryggaren är tillverkad i borosilikatglas.   
 • Bodum Crema Pressbryggare 4 Koppar 0,5 l

  Bodum Crema Pressbryggare 4 Koppar 0,5 l
  Enda sedan 1950 talet har Bodum tillverkat pressbryggare. Kanna är tillverkad i borosilikatglas vilket gör att kaffet håller sig varmare längre. När man brygger kaffe med en pressbryggare behålls smaken och aromen bättre från bönorna.  Fyll pressbryggaren med malda kaffebönor och varmt vatten, sen pressar du långsamt ner knoppen mot botten, sen är det bara att njuta av sin kopp kaffe.  
 • COLUMBIA Kaffebryggare Dubbelvägg, 3 Koppar

  COLUMBIA Kaffebryggare Dubbelvägg, 3 Koppar
  Stilren kaffebryggare i rostfritt stål från Bodum.
 • Bodum Chambord Kork Pressbryggare 3 Koppar 0,35 l

  Bodum Chambord Kork Pressbryggare 3 Koppar 0,35 l
  Chambord pressbryggare från Bodum är en klassiker. Man började producera pressbryggaren redan på 1950 talet och man har fortsatt producera bryggaren samt utvecklat designen genom åren. Ramen runt om pressbryggaren och locket är tillverkat av stål som genomgår flera krom beläggningsprocesser för att behålla den glänsande ytan.   När man använder pressbryggaren bevaras både smak och aromerna från bönorna. Hur använder jag pressbryggaren?Fyll karaffen med det malda kaffe bönorna och varmt vatten, sen pressar du långsamt ner knoppen på locket tills den når botten. Efter det är det bara att njuta av sin nybryggda kopp kaffe.  
 • Chambord Pressobryggare 12 koppar 1,5 L Guld

  Chambord Pressobryggare 12 koppar 1,5 L Guld
  En klassisk kaffepress med hög kvalitet. Med vatten mellan 92 och 96 grader tar det fram det allra bästa i alla typer av kaffe. Inte nog med att den brygger gott kaffe, den är även riktigt snygg och lyxig att servera ur. Rymmer 1,5 liter och ger 12 koppar kaffe.
 • Bodum Chambord Koppar Pressbryggare 8 Koppar 1,0 l

  Bodum Chambord Koppar Pressbryggare 8 Koppar 1,0 l
  Chambord pressbryggare från Bodum är en klassiker. Man började producera pressbryggaren redan på 1950 talet och man har fortsatt producera bryggaren samt utvecklat designen genom åren. Ramen runt om pressbryggaren och locket är tillverkat av stål som genomgår flera krom beläggningsprocesser för att behålla den glänsande ytan.   När man använder pressbryggaren bevaras både smak och aromerna från bönorna. Hur använder jag pressbryggaren?Fyll karaffen med det malda kaffe bönorna och varmt vatten, sen pressar du långsamt ner knoppen på locket tills den når botten. Efter det är det bara att njuta av sin nybryggda kopp kaffe.  
 • Chambord Presskanna Koppar 50 cl

  Chambord Presskanna Koppar 50 cl
 • Caffettiera Kaffebryggare 3 koppar Vit

  Caffettiera Kaffebryggare 3 koppar Vit
 • Travel Press Set, Kaffepress 35 cl, Svart

  Travel Press Set, Kaffepress 35 cl, Svart
  Den smarta Travel pressmugg i krom från Bodum är en kombinerad kaffepress och take away mugg i ett.
 • Chambord Kaffebryggare 3 koppar 35 cl Shiny

  Chambord Kaffebryggare 3 koppar 35 cl Shiny
 • Chambord Pressobryggare 4 koppar 0,5 L Guld

  Chambord Pressobryggare 4 koppar 0,5 L Guld
  En klassisk kaffepress med hög kvalitet. Med vatten mellan 92 och 96 grader tar det fram det allra bästa i alla typer av kaffe. Inte nog med att den brygger gott kaffe, den är även riktigt snygg och lyxig att servera ur. Rymmer 0,5 liter och ger 4 koppar kaffe.
 • Bodum Eileen Krom Pressbryggare 3 Koppar 0,35 l

  Bodum Eileen Krom Pressbryggare 3 Koppar 0,35 l
  Bodums serie Eileen har designats för att hedra den stora irländska designerna Eileen Gray och givetvis alla kaffe älskare. Att brygga kaffe i en pressbryggare gör att bönorna behåller smaken och aromen bättre. När du ska använda din pressbryggare börjar du med att mala dina bönor, placera det malda bönorna och varmt vatten i kannan och på locket. Dra upp knoppen och sen pressar du ner knoppen långsamt tills den når botten. Sen är det bara att njuta av en god kopp kaffe.   Pressbryggaren har en stålram som skyddar kannan, glaset är tillverkat i borosilikatglas. Det runda handtaget ger ett bekvämt och säkert grepp. Kan diskas i maskin. Tillverkad i Portugal.
 • Bodum Epebo Elektrisk Vakuum Kaffebryggare 8 Koppar 1,0 l

  Bodum Epebo Elektrisk Vakuum Kaffebryggare 8 Koppar 1,0 l
  Att brygga kaffe med Bodums Epebo är en blandning av nöje, drama och lite vetenskap varje gång. Vakuumet som skapas under bryggningsprocessen fångar alla smaker, så att kaffebönorna nyttjas fullt ut.  Hur använder jag min Epebo?  Häll vatten i kaffekannans nedre del och fäst den övre delen. Häll i ditt malda kaffe i den övre delen och byt ut locket. Sätt nu igång Epebo och se hur ditt kaffe börjar att bryggas. När vattnet når 94 grader så stiger vattnet upp i kaffekannans övre del och blandas med kaffebönorna. Efter ca 4 minuter har kaffet och vattnet bubblat i den övre delen, passerar allting genom filtret ned i kaffekanna och ger kaffet en fantastisk smak. När bryggnings processen är klar byter Epebo automatiskt funktion från bryggläge till att endast hålla kaffet varmt.  Njut av en perfekt bryggd kopp kaffe varje gång.  Mått: D 20,5 x H 33 cm.  
 • Bodum Chambord Krom Pressbryggare 8 Koppar 1,0 l Soft grip

  Bodum Chambord Krom Pressbryggare 8 Koppar 1,0 l Soft grip
  Chambord pressbryggare från Bodum är en klassiker. Man började producera pressbryggaren redan på 1950 talet och man har fortsatt producera bryggaren samt utvecklat designen genom åren. Ramen runt om pressbryggaren och locket är tillverkat av stål som genomgår flera krom beläggningsprocesser för att behålla den glänsande ytan.   När man använder pressbryggaren bevaras både smak och aromerna från bönorna. Hur använder jag pressbryggaren?Fyll karaffen med det malda kaffe bönorna och varmt vatten, sen pressar du långsamt ner knoppen på locket tills den når botten. Efter det är det bara att njuta av sin nybryggda kopp kaffe.  
 • Columbia Presskanna 8 koppar dubbelväggad Blank

  Columbia Presskanna 8 koppar dubbelväggad Blank
  Columbia pressobryggare är en elegant kaffepress i rostfritt stål. Pressobryggaren har dubbla väggar som håller värmen längre, samt en presskolv tillverkad i silikon och mesh som förhindrar repor och som ger komplett filtrering och tar bort bottensats. Med vatten mellan 92 och 96 grader tar det fram det allra bästa i alla typer av kaffe. Låt kaffet dra i ca 4 minuter innan det pressas. Inte nog med att den brygger gott kaffe, den är även riktigt snygg och lyxig att servera ur. Rymmer 1 liter och ger 8 koppar kaffe.
 • Chambord Pressobryggare 1 L/8 koppar stativ koppar

  Chambord Pressobryggare 1 L/8 koppar stativ koppar
  En klassisk kaffepress med hög kvalitet. Med vatten mellan 92 och 96 grader tar det fram det allra bästa i alla typer av kaffe. Inte nog med att den brygger gott kaffe, den är även riktigt snygg och lyxig att servera ur. Rymmer 1 liter och ger 8 koppar kaffe.
 • Bodum Crema Pressbryggare 3 Koppar, 0,35 l

  Bodum Crema Pressbryggare 3 Koppar, 0,35 l
  Enda sedan 1950 talet har Bodum tillverkat pressbryggare. Kanna är tillverkad i borosilikatglas vilket gör att kaffet håller sig varmare längre. När man brygger kaffe med en pressbryggare behålls smaken och aromen bättre från bönorna.  Fyll pressbryggaren med malda kaffebönor och varmt vatten, sen pressar du långsamt ner knoppen mot botten, sen är det bara att njuta av sin kopp kaffe. 
 • Bodum Chambord Krom Pressbryggare 8 Koppar 1,0 l

  Bodum Chambord Krom Pressbryggare 8 Koppar 1,0 l
  Chambord pressbryggare från Bodum är en klassiker. Man började producera pressbryggaren redan på 1950 talet och man har fortsatt producera bryggaren samt utvecklat designen genom åren. Ramen runt om pressbryggaren och locket är tillverkat av stål som genomgår flera krom beläggningsprocesser för att behålla den glänsande ytan.   När man använder pressbryggaren bevaras både smak och aromerna från bönorna. Hur använder jag pressbryggaren?Fyll karaffen med det malda kaffe bönorna och varmt vatten, sen pressar du långsamt ner knoppen på locket tills den når botten. Efter det är det bara att njuta av sin nybryggda kopp kaffe.  
 • Bodum Bistro Nouveau Pressbryggare 12 Koppar 1,5 l

  Bodum Bistro Nouveau Pressbryggare 12 Koppar 1,5 l
  Bodums pressbryggare är sättet att brygga kaffe på. Det är rent och enkelt vilket är orsaken till att kaffe skapar använder denna metod för att bestämma kvalitén på kaffebönor. Pressbryggarens material är helt smakfria så att ingenting kommer emellan dina malda bönor och det varma vattnet. Du kokar bara upp den mängd vatten du behöver. Att använda en pressbryggare från Bodum tänker du även på miljön då den inte består av några material som inte återvinningsbara.   Material: Glas och rosfritt stål.  
 • POUR OVER Kaffebryggare, 1 L

  POUR OVER Kaffebryggare, 1 L
  Med Pour Over kaffebryggare från Bodum får du garanterat smakrikt och gott kaffe.
 • Chambord Pressobryggare 1 L 8 koppar Krom

  Chambord Pressobryggare 1 L 8 koppar Krom
  En klassisk kaffepress med hög kvalitet. Med vatten mellan 92 och 96 grader tar det fram det allra bästa i alla typer av kaffe. Inte nog med att den brygger gott kaffe, den är även riktigt snygg och lyxig att servera ur. Rymmer 1 liter och ger 8 koppar kaffe. Välj mellan krom, guld eller kopparfärgat stativ.
 • Bodum Brazil Svart Pressbryggare 3 Koppar, 0,35 l

  Bodum Brazil Svart Pressbryggare 3 Koppar, 0,35 l
  Pressbryggare från Bodums serie Brazil. Brygg en god kopp kaffe enkelt genom att fylla karaffen med malda bönor och varmt vatten. Svårare än så är det inte att få avnjuta en god kopp kaffe.  
 • Chambord Pressobryggare 4 koppar 0,5 L Krom

  Chambord Pressobryggare 4 koppar 0,5 L Krom
  En klassisk kaffepress med hög kvalitet. Med vatten mellan 92 och 96 grader tar det fram det allra bästa i alla typer av kaffe. Inte nog med att den brygger gott kaffe, den är även riktigt snygg och lyxig att servera ur. Rymmer 0,5 liter och ger 4 koppar kaffe.
 • Bodum Eileen Koppar Pressbryggare 8 Koppar 1,0 l

  Bodum Eileen Koppar Pressbryggare 8 Koppar 1,0 l
  Bodums serie Eileen har designats för att hedra den stora irländska designerna Eileen Gray och givetvis alla kaffe älskare. Att brygga kaffe i en pressbryggare gör att bönorna behåller smaken och aromen bättre. När du ska använda din pressbryggare börjar du med att mala dina bönor, placera det malda bönorna och varmt vatten i kannan och på locket. Dra upp knoppen och sen pressar du ner knoppen långsamt tills den når botten. Sen är det bara att njuta av en god kopp kaffe.   Pressbryggaren har en stålram som skyddar kannan, glaset är tillverkat i borosilikatglas. Det runda handtaget ger ett bekvämt och säkert grepp. OBS: Kan ej diskas i maskin. Tillverkad i Portugal. 
 • Pour Over Bryggare 0,5 L/4 koppar filter/kork

  Pour Over Bryggare 0,5 L/4 koppar filter/kork
  Kaffebryggare från Bodum med parmanent filter. Enkel och smidig att använda. Denna rymmer 0,5 liter.
 • Bodum Chambord Pressbryggare 8 Koppar 1 l svart

  Bodum Chambord Pressbryggare 8 Koppar 1 l svart
  Chambord är en sann klassiker - den klassiska franska press-kaffebryggaren designades på femtiotalet. Och den produceras fortfarande på samma sätt, med samma omsorgsfulla hantverk som användes på den ursprungliga Chambord.Den enda skillnaden i produktionen sedan femtiotalet är de höga normer för miljöriktig tillverkning. Det svarta Chambord Polypropen handtaget kommer i en matt finish som ger ett bekvämt och stadigt grepp om kannan.Det franska pressystemet har alltid varit det enklaste och bästa sättet att brygga en utmärkt kopp kaffe. Att använda färska grovmalda bönor med vatten mellan 92 och 96 grader tar fram det allra bästa i alla typer av kaffe. Den riktiga klassikern, Chambord från Bodum är perfekt när du vill brygga gott kaffe snabbt. Alla delar kan diskas i diskmaskin. Chambord kaffebryggare är otroligt enkel att använda - Häll i kaffepulvret i glaskannan och sedan det varma vattnet. Pressa ner silen och låt stå i få minuter så att smaken blir kraftig och god. Sedan är det färdigt att dricka.
 • Caffettiera Kaffebryggare 8 koppar Röd

  Caffettiera Kaffebryggare 8 koppar Röd
 • Bodum Chambord Guld Pressbryggare 4 Koppar 0,5 l utan fot

  Bodum Chambord Guld Pressbryggare 4 Koppar 0,5 l utan fot
  Klassisk pressbryggare från Bodum. När man brygger kaffe på detta sätt bevaras aromen och smaken av bönorna mycket bättre.  Du fyller karaffen med malda kaffebönor och varmt vatten, pressa sedan ner knoppen på locket långsamt sedan är det bara att njuta av sitt kaffe.
 • Bodum Chambord Guld Cafetiere 4 Koppar 0,5 l

  Bodum Chambord Guld Cafetiere 4 Koppar 0,5 l
  Chambord pressbryggare från Bodum är en klassiker. Man började producera pressbryggaren redan på 1950 talet och man har fortsatt producera bryggaren samt utvecklat designen genom åren. Ramen runt om pressbryggaren och locket är tillverkat av stål som genomgår flera krom beläggningsprocesser för att behålla den glänsande ytan.   När man använder pressbryggaren bevaras både smak och aromerna från bönorna. Hur använder jag pressbryggaren?Fyll karaffen med det malda kaffe bönorna och varmt vatten, sen pressar du långsamt ner knoppen på locket tills den når botten. Efter det är det bara att njuta av sin nybryggda kopp kaffe.  
 • Chambord Kaffebryggare 12 koppar 1,5 L

  Chambord Kaffebryggare 12 koppar 1,5 L
 • Bodum Chambord Vit Pressbryggare 8 Koppar 1,0 l

  Bodum Chambord Vit Pressbryggare 8 Koppar 1,0 l
  Chambord pressbryggare från Bodum är en klassiker. Man började producera pressbryggaren redan på 1950 talet och man har fortsatt producera bryggaren samt utvecklat designen genom åren. Ramen runt om pressbryggaren och locket är tillverkat av stål som genomgår flera krom beläggningsprocesser för att behålla den glänsande ytan.   När man använder pressbryggaren bevaras både smak och aromerna från bönorna. Hur använder jag pressbryggaren?Fyll karaffen med det malda kaffe bönorna och varmt vatten, sen pressar du långsamt ner knoppen på locket tills den når botten. Efter det är det bara att njuta av sin nybryggda kopp kaffe.  
 • Bodum Bean Svart Pressbryggare 8 Koppar 1,0 l

  Bodum Bean Svart Pressbryggare 8 Koppar 1,0 l
  Brygg kaffe med den franska metoden att pressa kaffet ner i en karaff. Denna pressbryggare från Bodum är tillverkad i  borosilikatglas och är omfamnad av plast som skyddar glaset, samt att den är spillsäker. Silikonförpackningen runt locket ser till att det är tätt så att kaffet inte förlorar någon smak eller arom och att det håller sig varmare längre.  Specifikationer: Mått: D 10,6 x H 22,5 x B 1,7 cm. Kan diskas i maskin. 
 • KENYA Kaffebryggare 8 Koppar, Krom

  KENYA Kaffebryggare 8 Koppar, Krom
  Stilig kaffebryggare från Bodum.
 • Kenya, Kaffebryggare, 8 Koppar, Svart

  Kenya, Kaffebryggare, 8 Koppar, Svart
  Den stilrena presskannan Kenya från Bodum är perfekt för dig som gillar både tradition och modernitet.
 • Chambord Kaffebryggare 3 koppar 35 cl Shiny

  Chambord Kaffebryggare 3 koppar 35 cl Shiny
 • Bodum Columbia Termopress 12 Koppar Rostfri Blank

  Bodum Columbia Termopress 12 Koppar Rostfri Blank
  Pressbryggare från Bodum i rostfritt stål.Är du trött på att glaset går sönder på din pressbryggare?Detta är lösningen samt att du får termosfunktionen på köpet.Denna termospress kombinerar elegans med de bästa materialen för perfekt funktion. Den dubbelsidiga rostfria ståltermosen håller värmen längre än pressbryggare med enkelglas.
 • COLUMBIA Kaffebryggare Dubbelvägg Matt, 4 koppar

  COLUMBIA Kaffebryggare Dubbelvägg Matt, 4 koppar
  Stilren kaffebryggare i rostfritt stål från Bodum.
 • Bodum Brazil Vit Pressbryggare 8 Koppar 1,0 l

  Bodum Brazil Vit Pressbryggare 8 Koppar 1,0 l
  Bjud över dina vänner på en kopp kaffe det sent kommer glömma. Med denna pressbryggare från Bodum skapar du gott kaffe enkelt och smidigt då smakerna och aromerna bibehålls. Allt du behöver är dina favorit malda bönor och varmt vatten.  Fyll karaffen med bönorna och fyll på med vatten, sen pressar du långsamt ner knoppen ner till botten, sen är ditt kaffe klart.  
 • Caffettiera Kaffebryggare 3 koppar Vit

  Caffettiera Kaffebryggare 3 koppar Vit
 • Bodum Columbia kaffebrygger d.væg. 3 kop krom

  Bodum Columbia kaffebrygger d.væg. 3 kop krom
  p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'; color: #454545} Praktisk och elegant kaffebryggare från danska Bodum som även går att använda som termos! Att brygga gott kaffe ska inte vara krångligt, och med Bodum Columbia pressbryggare blir processen snabb och effektiv. På bara några minuter får du en kopp med härligt kaffe, som tack vare den praktiska designen med dubbla väggar kan stå upp till två timmar och hålla värmen. Detta gör att du med fördel även kan använda kanna som termos, oerhört användbart! För att brygga riktigt läckert kaffe i Columbia pressbryggare behöver du bara fylla kannan med önskad mängd nymalet kaffe och varmt vatten. Sedan rör du om och låter det dra i cirka 4 minuter. Därefter pressar du ner locket och voilà: njut av en kopp med nybryggt kaffe som är sprängfylld med ljuvliga aromer! Specifikationer:Färg: KromMaterial: Rostfritt stål Kapacitet: 3 koppar /0,35 literBredd: 15 cmDjup: 9,5 cmHöjd: 15,7 cm
 • Bodum Chambord Guld Pressbryggare 3 Koppar 0,35 l m. fot

  Bodum Chambord Guld Pressbryggare 3 Koppar 0,35 l m. fot
  Serien Chambord från Bodum har tillverkats enda sedan 1950 talet. Smaken och aromen i bönorna bevaras bättre när man använder en pressbryggare. Fyll karaffen med malda bönor och varmt vatten, pressa sedan långsamt ner knoppen till botten. Sen är det bara att njuta av sitt kaffe.
 • Chambord Kaffebryggare 3 koppar 35 cl

  Chambord Kaffebryggare 3 koppar 35 cl
 • Chambord, Kaffepress 8 koppar, Krom

  Chambord, Kaffepress 8 koppar, Krom
  Presskannan Chambord är en klassisk, fransk kaffepress från Bodum som lanserades under 1950-talet.
 • Kenya Pressobryggare 8 koppar Svart

  Kenya Pressobryggare 8 koppar Svart
  I Bodums Kenya-pressobryggare har man strävat till att kombinera både ett modernt och klassiskt utseende, och resultatet är en stilig och praktisk pressobryggare för både vardag och fest. Med pressobryggaren brygger du alltid gott kaffe! Eftersom kaffet är hela tiden i kontakt med vatten, får du extraherat alla kaffets aromer in i kaffekoppen. Skyddshöljet i plast skyddar dina händer från det heta innehållet. Alla delar är lätta att ta loss för rengöring, och delarna tål diskmaskin.
 • Löst Glas Till 3 Koppars Kaffebryggare

  Löst Glas Till 3 Koppars Kaffebryggare
  Löst glas till Bodums Chambordbryggare 3 koppar.
 • Chambord Pressobryggare 3 koppar 35 cl Krom

  Chambord Pressobryggare 3 koppar 35 cl Krom
  En klassisk kaffepress med hög kvalitet. Med vatten mellan 92 och 96 grader tar det fram det allra bästa i alla typer av kaffe. Inte nog med att den brygger gott kaffe, den är även riktigt snygg och lyxig att servera ur. Rymmer 35 cl och ger 3 koppar kaffe. Välj mellan krom, guld eller kopparfärgat stativ.
 • Bodum Kenya Pressbryggare 4 Koppar 0,5 l

  Bodum Kenya Pressbryggare 4 Koppar 0,5 l
  Pressbryggaren Kenya från Bodum erbjuder dig det bästa sättet att njuta av en kopp kaffe. Du kommer att extrahera det mesta essentiella oljorna från nymalt kaffe. Tillsätt i kanna ny malda bönor, häll i varmt vatten, rör om, sätt på locket och vänta i 3 -4 min och pressa sen ner knoppen långsamt.  Njut nu av en god kopp kaffe. Att dricka handgjort kaffe kommer kännas som en vardagslyx varje dag. Pressbryggaren är tillverkad i borosilikatglas.
 • Chambord Pressobryggare 3 koppar 35 cl Guld

  Chambord Pressobryggare 3 koppar 35 cl Guld
  En klassisk kaffepress med hög kvalitet. Med vatten mellan 92 och 96 grader tar det fram det allra bästa i alla typer av kaffe. Inte nog med att den brygger gott kaffe, den är även riktigt snygg och lyxig att servera ur. Rymmer 35 cl och ger 3 koppar kaffe. Välj mellan krom, guld eller kopparfärgat stativ.
 • Chambord, Kaffepress 12 Koppar, Krom

  Chambord, Kaffepress 12 Koppar, Krom
  Presskannan Chambord är en klassisk, fransk kaffepress från Bodum som lanserades under 1950-talet.
 • Bodum Columbia Termopress 4 koppar Blank

  Bodum Columbia Termopress 4 koppar Blank
  Pressbryggare från Bodum i rostfritt stål.Är du trött på att glaset går sönder på din pressbryggare? Detta är lösningen samt att du får termosfunktionen på köpet. Denna termospress kombinerar elegans med de bästa materialen för perfekt funktion. Den dubbelsidiga, rostfria ståltermosen håller värmen längre än pressbryggare med enkelglas.
 • Chambord Kaffebryggare 12 koppar 1,5 L

  Chambord Kaffebryggare 12 koppar 1,5 L
 • Chambord, Kaffepress 1 L, Koppar

  Chambord, Kaffepress 1 L, Koppar
  Chambord presskanna i guld är en klassisk, fransk kaffepress från Bodum som lanserades under 1950-talet.
 • POUR OVER Kaffebryggare 1 L, Svart

  POUR OVER Kaffebryggare 1 L, Svart
  Smidig kaffebryggare från Bodum.
 • Bodum Pour Over Kork med Filter 0,5 l

  Bodum Pour Over Kork med Filter 0,5 l
  När man brygger kaffe med tekniken Pour Over brygger man för hand. På detta sätt får man fram alla smaker ur kaffet då vattnet långsamt rinner igenom det malda bönorna. Hur gör jag?Fyll kaffefiltret med malda kaffebönor och häll långsamt över cirka 1 dl vatten och vänta till det runnit igenom och du ser att vattnet börjat bubbla. Sen fortsätter du att hälla vattnet över kaffet långsamt tills vattnet är slut. Njut nu av en fantastisk kopp kaffe fylld med en massa smak och aromer.   Kannan har ett korkbälte och läderband som skyddar så man inte bränner sig vid servering.  
 • Bodum Pour Over Svart med Filter 0,5 l

  Bodum Pour Over Svart med Filter 0,5 l
  När man brygger kaffe med tekniken Pour Over brygger man för hand. På detta sätt får man fram alla smaker ur kaffet då vattnet långsamt rinner igenom det malda bönorna. Hur gör jag?Fyll kaffefiltret med malda kaffebönor och häll långsamt över cirka 1 dl vatten och vänta till det runnit igenom och du ser att vattnet börjat bubbla. Sen fortsätter du att hälla vattnet över kaffet långsamt tills vattnet är slut. Njut nu av en fantastisk kopp kaffe fylld med en massa smak och aromer.   Kannan har ett bälte som skyddar så man inte bränner sig vid servering.  
 • Chambord, Kaffepress 8 Koppar, Guld

  Chambord, Kaffepress 8 Koppar, Guld
  Presskannan Chambord är en klassisk, fransk kaffepress från Bodum som lanserades under 1950-talet.
 • Travel Press Set, Kaffepress 35 cl, Rostfritt

  Travel Press Set, Kaffepress 35 cl, Rostfritt
  Den smarta Travel pressmugg i krom från Bodum är en kombinerad kaffepress och take away mugg i ett.
 • Chambord Kaffebryggare 3 koppar 35 cl

  Chambord Kaffebryggare 3 koppar 35 cl
 • Bodum Chambord Krom Pressbryggare 3 Koppar 0,35l

  Bodum Chambord Krom Pressbryggare 3 Koppar 0,35l
  Chambord pressbryggare från Bodum är en klassiker. Man började producera pressbryggaren redan på 1950 talet och man har fortsatt producera bryggaren samt utvecklat designen genom åren. Ramen runt om pressbryggaren och locket är tillverkat av stål som genomgår flera krom beläggningsprocesser för att behålla den glänsande ytan.   När man använder pressbryggaren bevaras både smak och aromerna från bönorna. Hur använder jag pressbryggaren?Fyll karaffen med det malda kaffe bönorna och varmt vatten, sen pressar du långsamt ner knoppen på locket tills den når botten. Efter det är det bara att njuta av sin nybryggda kopp kaffe.  
 • Bodum Pour Over Vit med Filter 1,5 l

  Bodum Pour Over Vit med Filter 1,5 l
  När man brygger kaffe med tekniken Pour Over brygger man för hand. På detta sätt får man fram alla smaker ur kaffet då vattnet långsamt rinner igenom det malda bönorna. Hur gör jag?Fyll kaffefiltret med malda kaffebönor och häll långsamt över cirka 1 dl vatten och vänta till det runnit igenom och du ser att vattnet börjat bubbla. Sen fortsätter du att hälla vattnet över kaffet långsamt tills vattnet är slut. Njut nu av en fantastisk kopp kaffe fylld med en massa smak och aromer.   Kannan har ett bälte som skyddar så man inte bränner sig vid servering.  
 • Bodum Termopress 8 koppar med kaffekvarn

  Bodum Termopress 8 koppar med kaffekvarn
  Paket för kaffeälskaren från Bodum innehållande kaffekvarn och termopress.Bodum termopress är tillverkad i borstat rostfritt stål och rymmer 8 koppar kaffe. Fördelarna med en presskanna i stål är flera. Den dubbelsidiga rostfria ståltermosen håller värmen på ditt kaffe. Rostfritt stål är dessutom ett tåligt material som inte riskerar att gå sönder på samma sätt som en traditionell presskanna i glas. Kolv tillverkad i silikon och mesh som ger hundraprocentig filtrering och tar bort bottensats. 8 koppar motsvarar 1 liter kaffe.Bodums elektriska kaffekvarn maler enkelt dina kaffebönor samtidigt som den bevarar maximal smak och arom. Tar minimalt med plats och kan enkelt plockas undan när den inte används.Mått kaffekvarn: D 9 x H 16,6 x B 9,5 cm
 • Chambord, Kaffepress 3 Koppar, Krom

  Chambord, Kaffepress 3 Koppar, Krom
  Presskannan Chambord är en klassisk, fransk kaffepress från Bodum som lanserades under 1950-talet.
 • Caffettiera Kaffebryggare 3 koppar Röd

  Caffettiera Kaffebryggare 3 koppar Röd
 • Bodum Chambord Krom Pressbryggare 12 Koppar 1,5 l

  Bodum Chambord Krom Pressbryggare 12 Koppar 1,5 l
  Chambord pressbryggare från Bodum är en klassiker. Man började producera pressbryggaren redan på 1950 talet och man har fortsatt producera bryggaren samt utvecklat designen genom åren. Ramen runt om pressbryggaren och locket är tillverkat av stål som genomgår flera krom beläggningsprocesser för att behålla den glänsande ytan.   När man använder pressbryggaren bevaras både smak och aromerna från bönorna. Hur använder jag pressbryggaren?Fyll karaffen med det malda kaffe bönorna och varmt vatten, sen pressar du långsamt ner knoppen på locket tills den når botten. Efter det är det bara att njuta av sin nybryggda kopp kaffe.  
 • Bodum Columbia Termopress 4 Koppar Borstad

  Bodum Columbia Termopress 4 Koppar Borstad
  Pressbryggare från Bodum i rostfritt stål.Är du trött på att glaset går sönder på din pressbryggare? Detta är lösningen samt att du får termosfunktionen på köpet. Denna termospress kombinerar elegans med de bästa materialen för perfekt funktion. Den dubbelsidiga, rostfria ståltermosen håller värmen längre än pressbryggare med enkelglas.
 • Bodum Brazil Vit Pressbryggare 3 Koppar, 0,35 l

  Bodum Brazil Vit Pressbryggare 3 Koppar, 0,35 l
  Med denna pressbryggare från Bodum kommer du avnjuta en god kopp kaffe varje gång du använder den. Allt du behöver är dina malda bönor och varmt vatten. Enklare än så här blir det inte.  
 • Bodum Columbia Termospress 8 Koppar Rostfri Borstad

  Bodum Columbia Termospress 8 Koppar Rostfri Borstad
  Pressbryggare från Bodum i rostfritt stål. Är du trött på att glaset går sönder på din pressbryggare? Detta är lösningen samt att du får termosfunktionen på köpet. Denna termospress kombinerar elegans med de bästa materialen för perfekt funktion. Den dubbelsidiga rostfria ståltermosen håller värmen längre än pressbryggare med enkelglas.
 • Chambord, Kaffepress 4 koppar, Krom

  Chambord, Kaffepress 4 koppar, Krom
  Klassisk fransk kaffepress Chambord designadad av Bodum.
 • Chambord Presskanna Guld 35 cl

  Chambord Presskanna Guld 35 cl
 • Bodum Chambord Pressbryggare 8 Koppar 1 l

  Bodum Chambord Pressbryggare 8 Koppar 1 l
  Chambord är en sann klassiker - den klassiska franska press-kaffebryggaren designades på femtiotalet. Och den produceras fortfarande på samma sätt, med samma omsorgsfulla hantverk som användes på den ursprungliga Chambord.Den enda skillnaden i produktionen sedan femtiotalet är de höga normer för miljöriktig tillverkning. Det svarta Chambord Polypropen handtaget kommer i en matt finish som ger ett bekvämt och stadigt grepp om kannan.Det franska pressystemet har alltid varit det enklaste och bästa sättet att brygga en utmärkt kopp kaffe. Att använda färska grovmalda bönor med vatten mellan 92 och 96 grader tar fram det allra bästa i alla typer av kaffe. Den riktiga klassikern, Chambord från Bodum är perfekt när du vill brygga gott kaffe snabbt. Alla delar kan diskas i diskmaskin. Chambord kaffebryggare är otroligt enkel att använda - Häll i kaffepulvret i glaskannan och sedan det varma vattnet. Pressa ner silen och låt stå i få minuter så att smaken blir kraftig och god. Sedan är det färdigt att dricka.
 • Bodum Chambord Koppar Pressbryggare 8 Koppar 1,0 l m. foten

  Bodum Chambord Koppar Pressbryggare 8 Koppar 1,0 l m. foten
  Chambord pressbryggare från Bodum är en klassiker. Man började producera pressbryggaren redan på 1950 talet och man har fortsatt producera bryggaren samt utvecklat designen genom åren. Ramen runt om pressbryggaren och locket är tillverkat av stål som genomgår flera krom beläggningsprocesser för att behålla den glänsande ytan.   När man använder pressbryggaren bevaras både smak och aromerna från bönorna. Hur använder jag pressbryggaren?Fyll karaffen med det malda kaffe bönorna och varmt vatten, sen pressar du långsamt ner knoppen på locket tills den når botten. Efter det är det bara att njuta av sin nybryggda kopp kaffe.  
 • POUR OVER Kaffebryggare, 0,5 L

  POUR OVER Kaffebryggare, 0,5 L
  Med Pour Over kaffebryggare från Bodum får du garanterat smakrikt och gott kaffe.
 • Bodum Bean Vit Pressbryggare 3 Koppar 0,35 l

  Bodum Bean Vit Pressbryggare 3 Koppar 0,35 l
  Brygg gott kaffe hemma där all arom och smak kommer fram med denna pressbryggare från Bodum. Karaffen är tillverkad i borosilikatglas och har ett skydd av plast som skyddar glaset vilket också gör karaffen spillsäker.  Silikonpackningen på locket har en tättslutande effekt vilket gör att aromerna och smaken bibehålls samt att kaffe håller sig varmare längre.  Kan diskas i maskin.  
 • Chambord Kaffepress 8 koppar, Brass Gold Edition

  Chambord Kaffepress 8 koppar, Brass Gold Edition
  Presskannan Chambord är en klassisk, fransk kaffepress från Bodum som lanserades under 1950-talet.
 • Bodum Pour Over Svart med Filter 1,0 l

  Bodum Pour Over Svart med Filter 1,0 l
  När man brygger kaffe med tekniken Pour Over brygger man för hand. På detta sätt får man fram alla smaker ur kaffet då vattnet långsamt rinner igenom det malda bönorna. Hur gör jag?Fyll kaffefiltret med malda kaffebönor och häll långsamt över cirka 1 dl vatten och vänta till det runnit igenom och du ser att vattnet börjat bubbla. Sen fortsätter du att hälla vattnet över kaffet långsamt tills vattnet är slut. Njut nu av en fantastisk kopp kaffe fylld med en massa smak och aromer.   Kannan har ett bälte som skyddar så man inte bränner sig vid servering.  
 • Bodum Eileen Krom Pressbryggare 8 Koppar 1,0 l

  Bodum Eileen Krom Pressbryggare 8 Koppar 1,0 l
  Bodums serie Eileen har designats för att hedra den stora irländska designerna Eileen Gray och givetvis alla kaffe älskare. Att brygga kaffe i en pressbryggare gör att bönorna behåller smaken och aromen bättre. När du ska använda din pressbryggare börjar du med att mala dina bönor, placera det malda bönorna och varmt vatten i kannan och på locket. Dra upp knoppen och sen pressar du ner knoppen långsamt tills den når botten. Sen är det bara att njuta av en god kopp kaffe.   Pressbryggaren har en stålram som skyddar kannan, glaset är tillverkat i borosilikatglas. Det runda handtaget ger ett bekvämt och säkert grepp. Kan diskas i maskin. Tillverkad i Portugal.
 • Bodum Caffettiera Pressbryggare 3 koppar 0,35L Vit

  Bodum Caffettiera Pressbryggare 3 koppar 0,35L Vit
  Bodum Caffetiera kaffebryggare 3 koppar  Caffetiera är en sann klassiker - den klassiska franska press-kaffebryggaren designades på femtiotalet. Och den produceras fortfarande på samma sätt, med samma omsorgsfulla hantverk som användes på den ursprungliga presskannan. Den enda skillnaden i produktionen sedan femtiotalet är de höga normer för miljöriktig tillverkning. Det färgade Caffetiera Polypropen handtaget kommer i en matt finish som ger ett bekvämt och stadigt grepp om kannan. Det franska press systemet har alltid varit det enklaste och bästa sättet att brygga en utmärkt kopp kaffe. Att använda färska grovmalda bönor med vatten mellan 92 och 96 grader tar fram det allra bästa i alla typer av kaffe. Den riktiga klassikern, Caffetieran från Bodum är perfekt när du vill brygga gott kaffe snabbt. Alla delar kan diskas i diskmaskin. Caffetiera kaffebryggare är otroligt enkel att använda: Häll i kaffepulvret i glaskannan och sedan det varma vattnet. Pressa ner silen och låt stå i få minuter så att smaken blir kraftig och god. Sedan är det färdigt att dricka. Alla delar kan diskas i maskin. Design: Bodum. Material: Glas och Rostfritt stål. Volym: 3 koppar (0,35 liter).   
 • Chambord, Kaffepress 0,35L, Koppar

  Chambord, Kaffepress 0,35L, Koppar
  Chambord presskanna i guld är en klassisk, fransk kaffepress från Bodum som lanserades under 1950-talet.
 • Caffettiera Kaffebryggare 3 koppar Vit

  Caffettiera Kaffebryggare 3 koppar Vit
 • Caffettiera Kaffebryggare 3 koppar Röd

  Caffettiera Kaffebryggare 3 koppar Röd
 • Bodum Chambord Koppar Pressbryggare 3 Koppar 0,35 l

  Bodum Chambord Koppar Pressbryggare 3 Koppar 0,35 l
  Chambord pressbryggare från Bodum är en klassiker. Man började producera pressbryggaren redan på 1950 talet och man har fortsatt producera bryggaren samt utvecklat designen genom åren. Ramen runt om pressbryggaren och locket är tillverkat av stål som genomgår flera krom beläggningsprocesser för att behålla den glänsande ytan.   När man använder pressbryggaren bevaras både smak och aromerna från bönorna. Hur använder jag pressbryggaren?Fyll karaffen med det malda kaffe bönorna och varmt vatten, sen pressar du långsamt ner knoppen på locket tills den når botten. Efter det är det bara att njuta av sin nybryggda kopp kaffe.  
 • Chambord Pressobryggare 1 L 8 koppar Koppar

  Chambord Pressobryggare 1 L 8 koppar Koppar
  En klassisk kaffepress med hög kvalitet. Med vatten mellan 92 och 96 grader tar det fram det allra bästa i alla typer av kaffe. Inte nog med att den brygger gott kaffe, den är även riktigt snygg och lyxig att servera ur. Rymmer 1 liter och ger 8 koppar kaffe. Välj mellan krom, guld eller kopparfärgat stativ.
 • Bodum Chambord Guld Pressbryggare 3 Koppar, 0,35 l

  Bodum Chambord Guld Pressbryggare 3 Koppar, 0,35 l
  Chambord pressbryggare från Bodum är en klassiker. Man började producera pressbryggaren redan på 1950 talet och man har fortsatt producera bryggaren samt utvecklat designen genom åren. Ramen runt om pressbryggaren och locket är tillverkat av stål som genomgår flera krom beläggningsprocesser för att behålla den glänsande ytan.   När man använder pressbryggaren bevaras både smak och aromerna från bönorna. Hur använder jag pressbryggaren?Fyll karaffen med det malda kaffe bönorna och varmt vatten, sen pressar du långsamt ner knoppen på locket tills den når botten. Efter det är det bara att njuta av sin nybryggda kopp kaffe.   
 • Caffettiera Kaffebryggare 8 koppar Röd

  Caffettiera Kaffebryggare 8 koppar Röd
 • Bodum Thermia Pressbryggare 8 Koppar 1,0 l

  Bodum Thermia Pressbryggare 8 Koppar 1,0 l
  Brygg kaffe som fransmännen gör med denna pressbryggare från Bodum. Denna metod har blivit en succé då den ser till att kaffets aromer och smak bevaras när man trycker ner knoppen och pressar kaffet. Tål maskindisk.
 • COLUMBIA Kaffebryggare Dubbelvägg, 8 koppar

  COLUMBIA Kaffebryggare Dubbelvägg, 8 koppar
  Stilren kaffebryggare i rostfritt stål från Bodum.
 • Chambord Pressobryggare 1 L 8 koppar Guld

  Chambord Pressobryggare 1 L 8 koppar Guld
  En klassisk kaffepress med hög kvalitet. Med vatten mellan 92 och 96 grader tar det fram det allra bästa i alla typer av kaffe. Inte nog med att den brygger gott kaffe, den är även riktigt snygg och lyxig att servera ur. Rymmer 1 liter och ger 8 koppar kaffe. Välj mellan krom, guld eller kopparfärgat stativ.
 • Bodum Eileen Koppar Pressbryggare 4 Koppar 0,5 l

  Bodum Eileen Koppar Pressbryggare 4 Koppar 0,5 l
  Bodums serie Eileen har designats för att hedra den stora irländska designerna Eileen Gray och givetvis alla kaffe älskare. Att brygga kaffe i en pressbryggare gör att bönorna behåller smaken och aromen bättre. När du ska använda din pressbryggare börjar du med att mala dina bönor, placera det malda bönorna och varmt vatten i kannan och på locket. Dra upp knoppen och sen pressar du ner knoppen långsamt tills den når botten. Sen är det bara att njuta av en god kopp kaffe.   Pressbryggaren har en stålram som skyddar kannan, glaset är tillverkat i borosilikatglas. Det runda handtaget ger ett bekvämt och säkert grepp. OBS: Kan ej diskas i maskin. Tillverkad i Portugal. 
 • Chambord Kaffebryggare 8 koppar 1 L Koppar

  Chambord Kaffebryggare 8 koppar 1 L Koppar
 • Bodum Chambord stämpelkanna i guld

  Bodum Chambord stämpelkanna i guld
  Den klassiska Chambord-stämpelkannan från Bodum finns nu med en vacker guldfinish som ger den redan vackra kannan ett exklusivt uttryck. Stämpelkannan dekorerar elegant det dukade bordet eller hyllan i köket och den praktiska designen gör den enkel att diska efter användning. Brygg upp till 12 koppar åt gången och njut av en härlig kopp kaffe med denna moderna designklassiker.
 • Bodum Caffettiera Röd Pressbryggare 3 Koppar 0,35 l

  Bodum Caffettiera Röd Pressbryggare 3 Koppar 0,35 l
  Elegant pressbryggare från Bodum. Fyll bryggaren med dina favorit malda bönor och varmt vatten. Pressa sedan långsamt ner knoppen mot botten, sen är det bara att njuta av ditt kaffe. 
ileadilead