Bialetti kaffebryggare

Populärt inom Bialetti kaffebryggare

 • Mockabryggare Venus 4 kopp

  Mockabryggare Venus 4 kopp
 • Bialetti mokabryggare aluminium 1 koppars

  Bialetti mokabryggare aluminium 1 koppars
  Bialetti mokabryggare till en kopp, tillverkad i rostfri aluminium.Här är det vanliga spisplattor som gäller:) Fungerar inte med induktionshäll.
 • Mokabryggare Venus 6 koppar

  Mokabryggare Venus 6 koppar
 • Bialetti rostfri mokabryggare 4 koppars

  Bialetti rostfri mokabryggare 4 koppars
  Mokabryggare i rostfritt stål. Passar på alla värmekällor, även induktion.Bialetti är synonymt med gedigen Italiensk kaffetradition. Med deras klassiska och legendariska mokabryggare brygger du

Fler tips på Bialetti kaffebryggare

 • Bold Kaffepress 1 L

  Bold Kaffepress 1 L
  Smidig och praktisk kaffepress från italienska Bialetti som kommer att ge dig gott morgonkaffe varje gång. Använd gärna grovmalet kaffe för att undvika att filtret täpper till.
 • Mokabryggare Moka 12 kopp

  Mokabryggare Moka 12 kopp
 • Moka Kaffekokare 6 koppar Rostfri

  Moka Kaffekokare 6 koppar Rostfri
  Den världsberömda mokakokaren från Bialetti. Tillverkad i aluminium med ett ergonomiskt svart plast handtag. Rymmer 6 koppar. Ger dig ett gott och aromatiskt kaffe!
 • Mokabryggare Moka Express

  Mokabryggare Moka Express
 • Bialetti mokabryggare gold aluminium 3 koppars

  Bialetti mokabryggare gold aluminium 3 koppars
  Bialetti är synonymt med gedigen Italiensk kaffetradition som grundades 1933 av Alfredo Bialetti. Med deras klassiska och legendariska mokabryggare brygger du enkelt och säkert kaffe på äkta Itali
 • Mokabryggare Guld 6 Koppar

  Mokabryggare Guld 6 Koppar
 • Mokabryggare italy bialetti 3 koppars

  Mokabryggare italy bialetti 3 koppars
  Bialetti är synonymt med gedigen Italiensk kaffetradition som grundades 1933 av Alfredo Bialetti. Med deras klassiska och legendariska mokabryggare brygger du enkelt och säkert kaffe på äkta Itali
 • Sil Extra till Venus Kaffebryggare 4 Koppar

  Sil Extra till Venus Kaffebryggare 4 Koppar
 • Sil Extra till Venus Kaffebryggare 4 Koppar

  Sil Extra till Venus Kaffebryggare 4 Koppar
 • Moka kokare 9 kopp ca:550ml

  Moka kokare 9 kopp ca:550ml
  Espressobryggaren MOKA brygger 9 koppar espresso i den snygga anthracitegråa bryggaren Espressobryggaren är tillverkad av det italienska företaget Bialetti som funnits i mer än 80 år och står för hög kvalité och snygg italiensk design. Med
 • Bialetti Mokabryggare Brikka 4 Koppar

  Bialetti Mokabryggare Brikka 4 Koppar
  Äkta italienskt kaffe på klassiskt vis!Köket är hemmets viktigaste rum - det är vad som ligger bakom Bialettis filosofi. Här skapar man minnen och samlas tillsammans med familjen på ett kravlöst och enkelt sätt. Med Mokabryggaren Brikka ges du också möjlighet att brygga exemplariskt kaffe på äkta italienskt vis. Den smarta bryggaren har ett dubbelt ventilsystem som reglerar vattentrycket och frammanar de absolut bästa smakerna och aromerna!Allt du behöver göra är fylla på vatten och kaffepulver, för att sedan varsamt värma upp bryggaren på spisen. Brikka tål inte att användas på induktion, men tillsammans med Bialettis praktiska induktionsplatta går detta alldeles umärkt!Specifikationer:- Färg: Silver.- Material: Aluminium.- Kapacitet: 4 koppar eller 0,2 liter.- Induktionsspis: Nej.- Diskmaskin: Nej.
 • Mokabryggare Moka 1 kopp

  Mokabryggare Moka 1 kopp
 • Mokabryggare Brikka 2 Koppar

  Mokabryggare Brikka 2 Koppar
 • Bialetti Induktionsplatta 1-6 Koppar

  Bialetti Induktionsplatta 1-6 Koppar
  Äntligen är den här! Induktionsplattan från Bialetti är det perfekta hjälpmedlet om du vill använda din Mokabryggare på en induktionsspis. Förbered kokaren, placera plattan på spisen och voilá! Svårare än så är det inte. Plattan går även att använda tillsammans med andra kokare i aluminium. Ett utmärkt hjälpmedel!  Specifikationer:- Färg: Silver.- Material: Aluminium.- Använd din Mokabryggare på induktionshäll! - Passar bryggare på 1-6 koppar. 
 • Venus Kaffekokare för induktion 4 koppar

  Venus Kaffekokare för induktion 4 koppar
  Den världsberömda mokakokaren från Bialetti. Kaffebryggaren passar alla spishällar, även induktion. Rymmer 4 koppar. Ger dig ett gott och aromatiskt kaffe!
 • Mokabryggare Moka 12 kopp

  Mokabryggare Moka 12 kopp
 • French-Press Signature 8/k 1l

  French-Press Signature 8/k 1l
  Pressar kaffet på det klassiska Franska sättet finns i fler storlekar och designer Kaffepressen från Bialetti i serien Bold rymmer 1 liter vilket motsvarar 8 koppar kaffe. Kaffepressen är tillverkad i rostfritt stål med Bialettis logga samt en
 • Bialetti Mokabryggare 1 Kopp

  Bialetti Mokabryggare 1 Kopp
  Mokabryggare, det klassiska sättet att göra kaffe på i de flesta italienska hem - mokakaffe och handsvispad mjölk som värmts i en kastrull är första frukost i Italien. En Mokabryggare är utformad för en viss mängd kaffe och finns i storlekar från 1 kopp till 18 koppar. Bialetti Mokakokare är orginalet och finns i de flesta Italienska hem i olika storlekar. Fyll bottendelen med vatten upp till ventilen på ena sidan och fyll kaffebehållaren upp till kanten med finmalet kaffe. Jämna till ytan utan att pressa ner pulvret för hårt, annars kommer inte vattnet att rinna igenom ordentligt. Skruva ihop överdelen med bottendelen så hårt det går för att förhindra läckage. När kaffet är klart hör du det bubbla ett hest "ploff, ploff, ploff" av luft som pressas genom förbindelseröret när allt vatten har gått igenom. Tillverkad i Aluminium, fungerar inte på induktionshäll.
 • Bialetti Mokabryggare Italy 6 Koppar

  Bialetti Mokabryggare Italy 6 Koppar
  Viva Italia! En otroligt elegant och helt unik Mokabryggare från italienska Bialetti. Här fyller du enkelt på med vatten och kaffe för att sedan värma upp på medelvärme. Smidig användning och en oerhört läcker utformning! För Bialetti är köket det absolut viktigaste rummet i hemmet och deras filosofi präglas av en varm familjekänsla och högkvalitativa produkter. Äkta italienskt kaffe är något att hålla riktigt högt, och nu kan du brygga det själv i ditt eget kök!Specifikationer:- Färg: Grön, röd & silver.- Material: Aluminium.- Kapacitet: 6 koppar.- Induktionsspis: Nej.- Diskmaskin: Nej.
 • Bialetti Mokabryggare 9 Koppar

  Bialetti Mokabryggare 9 Koppar
  Mokabryggare, det klassiska sättet att göra kaffe på i de flesta italienska hem - mokakaffe och handsvispad mjölk som värmts i en kastrull, är första frukost i Italien.En Mokabryggare är utformad för en viss mängd kaffe och finns i storlekar från 1 kopp till 18 koppar. Bialetti Mokakokare är orginalet och finns i de flesta italienska hem i olika storlekar. Fyll bottendelen med vatten upp till ventilen på ena sidan och fyll kaffebehållaren upp till kanten med finmalet kaffe. Jämna till ytan utan att pressa ner pulvret för hårt, annars kommer inte vattnet att rinna igenom ordentligt. Skruva ihop överdelen med bottendelen så hårt det går för att förhindra läckage. När kaffet är klart hör du det bubbla ett hest "ploff, ploff, ploff" av luft som pressas genom förbindelseröret när allt vatten har gått igenom. Tillverkad i aluminium, fungerar inte på induktionshäll.
 • French-Press Signa. 3/k 350ml

  French-Press Signa. 3/k 350ml
  Pressar kaffet på det klassiska Franska sättet finns i fler storlekar och designer Kaffepressen från Bialetti i serien Bold rymmer 0,35 liter vilket motsvarar 3 koppar kaffe. Kaffepressen är tillverkad i rostfritt stål med Bialettis logga samt
 • French-press SMART Bialetti 350ml = 3 koppar

  French-press SMART Bialetti 350ml = 3 koppar
  Bryggare Pressar kaffet på det klassiska Franska sättet.
 • Mokabryggare Moka Express

  Mokabryggare Moka Express
 • Bialetti Kaffepress Signatur 1 l/8 Koppar

  Bialetti Kaffepress Signatur 1 l/8 Koppar
  Enkel och funktionell kaffepress från italienska Bialetti. Den stilrena kaffepressen är med sina släta eleganta linjer trevlig att servera kaffe ur och har en hållbar insats av glas. Volym: 1 liter/8 koppar.
 • Mockabryggare Moka 6 kopp

  Mockabryggare Moka 6 kopp
 • Bialetti Kaffepress Signatur 1,25 l/10 Koppar

  Bialetti Kaffepress Signatur 1,25 l/10 Koppar
  Perfekt kaffepress för kaffenjutaren från italienska Bialetti. Serien kännetecknas av högkvalitativa produkter, utmärkt funktionalitet och stilren design.Volym: 1,25 liter, 10 koppar.
 • Mokabryggare Tricolore Express 3 Koppar

  Mokabryggare Tricolore Express 3 Koppar
 • Moka kokare 3 kopp ca:200ml

  Moka kokare 3 kopp ca:200ml
  Espressobryggaren MOKA brygger 3 koppar espresso i den snygga anthracitegråa bryggaren Espressobryggaren är tillverkad av det italienska företaget Bialetti som funnits i mer än 80 år och står för hög kvalité och snygg italiensk design. Med
 • Moka Espressobryggare, 3 Koppar

  Moka Espressobryggare, 3 Koppar
  Moka Espressobryggare, 3 Koppar från Bialetti .
 • Bialetti Venus Mokabryggare Rostfri 4 Koppar

  Bialetti Venus Mokabryggare Rostfri 4 Koppar
  Bialetti Venus Mokabryggare 4 koppar för alla typer av värmekälla inklusive induktion.Höjd: 16 cm.
 • Venus Kaffekokare för induktion 6 koppar

  Venus Kaffekokare för induktion 6 koppar
  Den världsberömda mokakokaren från Bialetti. Passar alla spishällar, även induktion. Rymmer 6 koppar. Ger dig ett gott och aromatiskt kaffe!
 • Moka kokare 6 kopp ca:300ml

  Moka kokare 6 kopp ca:300ml
  Espressobryggaren MOKA brygger 6 koppar espresso i den snygga anthracitegråa bryggaren Espressobryggaren är tillverkad av det italienska företaget Bialetti som funnits i mer än 80 år och står för hög kvalité och snygg italiensk design. Med
 • Moka Espressobryggare, 12 Koppar

  Moka Espressobryggare, 12 Koppar
  Moka Espressobryggare, 12 Koppar från Bialetti .
 • Mokabryggare Moka Express

  Mokabryggare Moka Express
 • Mokabryggare Moka Express

  Mokabryggare Moka Express
 • Bialetti Mokabryggare 12 Koppar

  Bialetti Mokabryggare 12 Koppar
  Mokabryggare, det klassiska sättet att göra kaffe på i de flesta italienska hem - mokakaffe och handsvispad mjölk som värmts i en kastrull, är första frukost i Italien.En Mokabryggare är utformad för en viss mängd kaffe och finns i storlekar från 1 kopp till 18 koppar. Bialetti Mokakokare är orginalet och finns i de flesta italienska hem i olika storlekar. Fyll bottendelen med vatten upp till ventilen på ena sidan och fyll kaffebehållaren upp till kanten med finmalet kaffe. Jämna till ytan utan att pressa ner pulvret för hårt, annars kommer inte vattnet att rinna igenom ordentligt. Skruva ihop överdelen med bottendelen så hårt det går för att förhindra läckage. När kaffet är klart hör du det bubbla ett hest "ploff, ploff, ploff" av luft som pressas genom förbindelseröret när allt vatten har gått igenom. Tillverkad i aluminium, fungerar inte på induktionshäll.
 • French Press Pressokanna 3 koppar

  French Press Pressokanna 3 koppar
  Pressokanna från italienska Bialetti. Finns i 2 storlekar, 3 koppar och 8 koppar. Perfekt present till dig själv eller en vän som älskar pressokaffe!
 • Moka Kaffekokare 9 koppar

  Moka Kaffekokare 9 koppar
  Den världsberömda mokakokaren från Bialetti. Tillverkad i aluminium med ett ergonomiskt svart plast handtag. Rymmer 9 koppar. Ger dig ett gott och aromatiskt kaffe!
 • Preziosa Kaffepress Guld, 3 Koppar

  Preziosa Kaffepress Guld, 3 Koppar
  Gör kvalitetskaffe på enklaste möjliga sätt med Preziosa kaffepress från Bialetti i stiligt guldfärgat utförande.
 • Simplicity Kaffepress 1l

  Simplicity Kaffepress 1l
  Simplicity Kaffepress 1l från Bialetti .
 • Glas till Presskanna 1L

  Glas till Presskanna 1L
 • Mokabryggare Tricolore Express 6 Koppar

  Mokabryggare Tricolore Express 6 Koppar
 • French-Press Signa. 10/k 1,25l

  French-Press Signa. 10/k 1,25l
  Pressar kaffet på det klassiska Franska sättet finns i fler storlekar och designer Kaffepressen från Bialetti i serien Bold rymmer 1,25 liter vilket motsvarar 10 koppar kaffe. Kaffepressen är tillverkad i rostfritt stål med Bialettis logga samt
 • Bialetti Mokabryggare 6 Koppar

  Bialetti Mokabryggare 6 Koppar
  Mokabryggare, det klassiska sättet att göra kaffe på i de flesta italienska hem - mokakaffe och handsvispad mjölk som värmts i en kastrull, är första frukost i Italien.En Mokabryggare är utformad för en viss mängd kaffe och finns i storlekar från 1 kopp till 18 koppar. Bialetti Mokakokare är orginalet och finns i de flesta italienska hem i olika storlekar. Fyll bottendelen med vatten upp till ventilen på ena sidan och fyll kaffebehållaren upp till kanten med finmalet kaffe. Jämna till ytan utan att pressa ner pulvret för hårt, annars kommer inte vattnet att rinna igenom ordentligt. Skruva ihop överdelen med bottendelen så hårt det går för att förhindra läckage. När kaffet är klart hör du det bubbla ett hest "ploff, ploff, ploff" av luft som pressas genom förbindelseröret när allt vatten har gått igenom. Tillverkad i aluminium, fungerar inte på induktionshäll.
 • Mockabryggare Moka 18 kopp

  Mockabryggare Moka 18 kopp
 • Bialetti Mokabryggare Italy 3 Koppar

  Bialetti Mokabryggare Italy 3 Koppar
  Specialdesignad Mokabryggare från Bialetti!Viva Italia! Bialetti har äntligen skapat en Mokabryggare med en exklusiv, italiensk design. Denna limited edition-bryggare i de italienska färgerna grön och röd, är enkel att använda och utstrålar en enorm karaktär. Nu gör du klassiskt, äkta italienskt kaffe på nolltid på din egen spis. Allt som behöver göras är att fylla på vatten och kaffe, sedan är det bara att värma bryggaren på medeltemperatur - voilá! 3 koppar perfekt espresso!Specifikationer:- Färg: Grön, röd & silver.- Material: Aluminium.- Kapacitet: 3 koppar.- Induktionsspis: Nej.- Diskmaskin: Nej.
 • Preziosa Kaffepress Guld, 6 Koppar

  Preziosa Kaffepress Guld, 6 Koppar
  Gör kvalitetskaffe på enklaste möjliga sätt med Preziosa kaffepress från Bialetti i stiligt guldfärgat utförande.
 • Bialetti Venus Mokabryggare Rostfri 10 Koppar

  Bialetti Venus Mokabryggare Rostfri 10 Koppar
  Mokabryggare i rostfritt stål för alla typer av värmekälla inklusive induktionshäll.10 koppar.Höjd: 22,5 cm.
 • Moka Kaffekokare 3 koppar Rostfri

  Moka Kaffekokare 3 koppar Rostfri
  Den världsberömda mokakokaren från Bialetti. Tillverkad i aluminium med ett ergonomiskt svart plast handtag. Rymmer 3 koppar. Ger dig ett gott och aromatiskt kaffe!
 • French Press Pressokanna 8 koppar

  French Press Pressokanna 8 koppar
  Pressokanna från italienska Bialetti. Finns i 2 storlekar, 3 koppar och 8 koppar. Perfekt present till dig själv eller en vän som älskar pressokaffe!
ileadilead