Bialetti kaffebryggare

Populärt inom Bialetti kaffebryggare

 • Mockabryggare Venus 4 kopp

  Mockabryggare Venus 4 kopp
 • Bialetti MOKA Espressobryggare 3 Koppar Aluminium

  Bialetti MOKA Espressobryggare 3 Koppar Aluminium
  Den ikoniska espressobryggaren MOKA brygger 3 koppar espresso i den snygga silverfärgade bryggaren. Espressobryggaren är tillverkad av det italienska företaget Bialetti som funnits i mer än 80 år och står för hög kvalité och snygg italiensk design. Med espressobryggaren kan du få en fyllig äkta espresso på bara några minuter. Bryggaren har åtta kanter och är tillverkad i aluminium för att kaffet ska värmas jämt och dess aromer träda fram. Drick espresson som den är eller skumma lite varm mjölk till för en len cappuccino på morgonen. Espressobryggaren fungerar inte på induktion.
 • Mokabryggare Venus 6 koppar

  Mokabryggare Venus 6 koppar
 • Bialetti rostfri mokabryggare 4 koppars

  Bialetti rostfri mokabryggare 4 koppars
  Mokabryggare i rostfritt stål. Passar på alla värmekällor, även induktion.Bialetti är synonymt med gedigen Italiensk kaffetradition. Med deras klassiska och legendariska mokabryggare brygger du

Fler tips på Bialetti kaffebryggare

 • Venus Espressobryggare Rostfritt Stål, 10 Koppar

  Venus Espressobryggare Rostfritt Stål, 10 Koppar
  Venus Espressobryggare Rostfritt Stål, 10 Koppar från Bialetti .
 • Bialetti Venus Mokabryggare Rostfri 6 Koppar

  Bialetti Venus Mokabryggare Rostfri 6 Koppar
  Mokabryggare för 6 koppar från Bialetti. Tillverkad i rostfritt stål. Fungerar på alla värmekällor inklusive induktion.Höjd: 19 cm.
 • Bialetti Mokabryggare Italy 6 Koppar

  Bialetti Mokabryggare Italy 6 Koppar
  Viva Italia! En otroligt elegant och helt unik Mokabryggare från italienska Bialetti. Här fyller du enkelt på med vatten och kaffe för att sedan värma upp på medelvärme. Smidig användning och en oerhört läcker utformning! För Bialetti är köket det absolut viktigaste rummet i hemmet och deras filosofi präglas av en varm familjekänsla och högkvalitativa produkter. Äkta italienskt kaffe är något att hålla riktigt högt, och nu kan du brygga det själv i ditt eget kök!Specifikationer:- Färg: Grön, röd & silver.- Material: Aluminium.- Kapacitet: 6 koppar.- Induktionsspis: Nej.- Diskmaskin: Nej.
 • Bialetti mokabryggare gold aluminium 3 koppars

  Bialetti mokabryggare gold aluminium 3 koppars
  BIALETTI GOLDBialetti är synonymt med gedigen Italiensk kaffetradition. Med deras klassiska och legendariska mokabryggare brygger du enkelt och säkert kaffe på äkta Italienskt vis. Denna klassiska
 • Moka Espressobryggare, 3 Koppar

  Moka Espressobryggare, 3 Koppar
  Moka Espressobryggare, 3 Koppar från Bialetti .
 • Bialetti Mokabryggare Brikka 4 Koppar

  Bialetti Mokabryggare Brikka 4 Koppar
  Äkta italienskt kaffe på klassiskt vis!Köket är hemmets viktigaste rum - det är vad som ligger bakom Bialettis filosofi. Här skapar man minnen och samlas tillsammans med familjen på ett kravlöst och enkelt sätt. Med Mokabryggaren Brikka ges du också möjlighet att brygga exemplariskt kaffe på äkta italienskt vis. Den smarta bryggaren har ett dubbelt ventilsystem som reglerar vattentrycket och frammanar de absolut bästa smakerna och aromerna!Allt du behöver göra är fylla på vatten och kaffepulver, för att sedan varsamt värma upp bryggaren på spisen. Brikka tål inte att användas på induktion, men tillsammans med Bialettis praktiska induktionsplatta går detta alldeles umärkt!Specifikationer:- Färg: Silver.- Material: Aluminium.- Kapacitet: 4 koppar eller 0,2 liter.- Induktionsspis: Nej.- Diskmaskin: Nej.
 • Venus Espressobryggare Rostfritt Stål, 4 Koppar

  Venus Espressobryggare Rostfritt Stål, 4 Koppar
  Venus Espressobryggare Rostfritt Stål, 4 Koppar från Bialetti .
 • Sil Extra till Venus Kaffebryggare 4 Koppar

  Sil Extra till Venus Kaffebryggare 4 Koppar
 • Bialetti MOKA Espressobryggare 9 Koppar Aluminium

  Bialetti MOKA Espressobryggare 9 Koppar Aluminium
  Den ikoniska espressobryggaren MOKA brygger 9 koppar espresso i den snygga silverfärgade bryggaren. Espressobryggaren är tillverkad av det italienska företaget Bialetti som funnits i mer än 80 år och står för hög kvalité och snygg italiensk design. Med espressobryggaren kan du få en fyllig äkta espresso på bara några minuter. Bryggaren har åtta kanter och är tillverkad i aluminium för att kaffet ska värmas jämt och dess aromer träda fram. Drick espresson som den är eller skumma lite varm mjölk till för en len cappuccino på morgonen. Espressobryggaren fungerar inte på induktion.
 • Bialetti Kaffepress Signatur 1,25 l/10 Koppar

  Bialetti Kaffepress Signatur 1,25 l/10 Koppar
  Perfekt kaffepress för kaffenjutaren från italienska Bialetti. Serien kännetecknas av högkvalitativa produkter, utmärkt funktionalitet och stilren design.Volym: 1,25 liter, 10 koppar.
 • Bialetti Mokabryggare 12 Koppar

  Bialetti Mokabryggare 12 Koppar
  Mokabryggare, det klassiska sättet att göra kaffe på i de flesta italienska hem - mokakaffe och handsvispad mjölk som värmts i en kastrull, är första frukost i Italien.En Mokabryggare är utformad för en viss mängd kaffe och finns i storlekar från 1 kopp till 18 koppar. Bialetti Mokakokare är orginalet och finns i de flesta italienska hem i olika storlekar. Fyll bottendelen med vatten upp till ventilen på ena sidan och fyll kaffebehållaren upp till kanten med finmalet kaffe. Jämna till ytan utan att pressa ner pulvret för hårt, annars kommer inte vattnet att rinna igenom ordentligt. Skruva ihop överdelen med bottendelen så hårt det går för att förhindra läckage. När kaffet är klart hör du det bubbla ett hest "ploff, ploff, ploff" av luft som pressas genom förbindelseröret när allt vatten har gått igenom. Tillverkad i aluminium, fungerar inte på induktionshäll.
 • Bialetti Induktionsplatta 1-6 Koppar

  Bialetti Induktionsplatta 1-6 Koppar
  Äntligen är den här! Induktionsplattan från Bialetti är det perfekta hjälpmedlet om du vill använda din Mokabryggare på en induktionsspis. Förbered kokaren, placera plattan på spisen och voilá! Svårare än så är det inte. Plattan går även att använda tillsammans med andra kokare i aluminium. Ett utmärkt hjälpmedel!  Specifikationer:- Färg: Silver.- Material: Aluminium.- Använd din Mokabryggare på induktionshäll! - Passar bryggare på 1-6 koppar. 
 • Bialetti MOKA Espressobryggare 6 Koppar Aluminium

  Bialetti MOKA Espressobryggare 6 Koppar Aluminium
  Den ikoniska espressobryggaren MOKA brygger 6 koppar espresso i den snygga silverfärgade bryggaren. Espressobryggaren är tillverkad av det italienska företaget Bialetti som funnits i mer än 80 år och står för hög kvalité och snygg italiensk design. Med espressobryggaren kan du få en fyllig äkta espresso på bara några minuter. Bryggaren har åtta kanter och är tillverkad i aluminium för att kaffet ska värmas jämt och dess aromer träda fram. Drick espresson som den är eller skumma lite varm mjölk till för en len cappuccino på morgonen. Espressobryggaren fungerar inte på induktion.
 • Moka Kaffekokare 6 koppar Rostfri

  Moka Kaffekokare 6 koppar Rostfri
  Den världsberömda mokakokaren från Bialetti. Tillverkad i aluminium med ett ergonomiskt svart plast handtag. Rymmer 6 koppar. Ger dig ett gott och aromatiskt kaffe!
 • Moka Kaffekokare 3 koppar Guld

  Moka Kaffekokare 3 koppar Guld
  Den världsberömda mokakokaren från Bialetti. Tillverkad i aluminium med ett ergonomiskt svart plast handtag. Rymmer 3 koppar. Ger dig ett gott och aromatiskt kaffe!
 • Bialetti VENUS Espressobryggare 4 Koppar Rostfritt Stål

  Bialetti VENUS Espressobryggare 4 Koppar Rostfritt Stål
  Espressobryggaren VENUS brygger 4 koppar espresso i den snygga silverfärgade bryggaren. Espressobryggaren är tillverkad av det italienska företaget Bialetti som funnits i mer än 80 år och står för hög kvalité och snygg italiensk design. Med espressobryggaren kan du få en fyllig äkta espresso på bara några minuter. Espressobryggaren har värmetåliga handtag och är tillverkad i rostfritt stål och fungerar att även använda på induktion. Speciellt framtagen för de som föredrar en lenare kaffesmak. Drick espresson som den är eller skumma lite varm mjölk till för en len cappuccino på morgonen.
 • Bialetti Mokabryggare 6 Koppar

  Bialetti Mokabryggare 6 Koppar
  Mokabryggare, det klassiska sättet att göra kaffe på i de flesta italienska hem - mokakaffe och handsvispad mjölk som värmts i en kastrull, är första frukost i Italien.En Mokabryggare är utformad för en viss mängd kaffe och finns i storlekar från 1 kopp till 18 koppar. Bialetti Mokakokare är orginalet och finns i de flesta italienska hem i olika storlekar. Fyll bottendelen med vatten upp till ventilen på ena sidan och fyll kaffebehållaren upp till kanten med finmalet kaffe. Jämna till ytan utan att pressa ner pulvret för hårt, annars kommer inte vattnet att rinna igenom ordentligt. Skruva ihop överdelen med bottendelen så hårt det går för att förhindra läckage. När kaffet är klart hör du det bubbla ett hest "ploff, ploff, ploff" av luft som pressas genom förbindelseröret när allt vatten har gått igenom. Tillverkad i aluminium, fungerar inte på induktionshäll.
 • Bialetti VENUS Espressobryggare 6 Koppar Rostfritt Stål

  Bialetti VENUS Espressobryggare 6 Koppar Rostfritt Stål
  Espressobryggaren VENUS brygger 6 koppar espresso i den snygga silverfärgade bryggaren. Espressobryggaren är tillverkad av det italienska företaget Bialetti som funnits i mer än 80 år och står för hög kvalité och snygg italiensk design. Med espressobryggaren kan du få en fyllig äkta espresso på bara några minuter. Espressobryggaren har värmetåliga handtag och är tillverkad i rostfritt stål och fungerar att även använda på induktion. Speciellt framtagen för de som föredrar en lenare kaffesmak. Drick espresson som den är eller skumma lite varm mjölk till för en len cappuccino på morgonen.
 • Mokabryggare Brikka Elite 2 Koppar

  Mokabryggare Brikka Elite 2 Koppar
 • Bialetti Venus Mokabryggare Rostfri 4 Koppar

  Bialetti Venus Mokabryggare Rostfri 4 Koppar
  Bialetti Venus Mokabryggare 4 koppar för alla typer av värmekälla inklusive induktion.Höjd: 16 cm.
 • Bialetti Mokabryggare Induktion 6 Koppar Antrazitgrå

  Bialetti Mokabryggare Induktion 6 Koppar Antrazitgrå
  Mokabryggare i den klassika designen i överdelen och modern botten i stål, för induktion. Klassisk form.Originalet från 1933 tillverkad i Italien.
 • Bialetti Mokabryggare Brikka 2 Koppar

  Bialetti Mokabryggare Brikka 2 Koppar
  Brygg extra starkt kaffe med stil!Med flera praktiska och väldesignade funktioner kommer Mokabryggaren Brikka från Bialetti bli en riktig favorit i köket. Utrustad med ett dubbelt ventilsystem ser den till att reglera vattentrycket som strömmar genom kaffet för att på så sätt frigöra rikare smaker och aromer. Det öppna locket låter dessutom luften cirkulera genom ventilen och skapar en perfekt crema!Nu blir det lätt att göra otroligt gott kaffe på äkta italienskt vis. Köket ligger Bialetti varmt om hjärtat och deras filosofi går ut på att det är hemmets viktigaste rum. Samlas kring bordet för en härlig espresso - elegant och enkelt! Bryggaren kan inte användas direkt på en induktionsspis, men skaffar du Bialettis induktionsplatta kommer detta inte vara något problem!Specifikationer:- Färg: Silver.- Material: Aluminium.- Kapacitet: 2 koppar eller 0,1 liter.- Induktionsspis: Nej.- Diskmaskin: Nej.
 • Venus Kaffekokare för induktion 6 koppar

  Venus Kaffekokare för induktion 6 koppar
  Den världsberömda mokakokaren från Bialetti. Passar alla spishällar, även induktion. Rymmer 6 koppar. Ger dig ett gott och aromatiskt kaffe!
 • Mokabryggare Tricolore Express 6 Koppar

  Mokabryggare Tricolore Express 6 Koppar
 • Mokabryggare Brikka 4 Koppar

  Mokabryggare Brikka 4 Koppar
 • Moka Espressobryggare, 6 Koppar

  Moka Espressobryggare, 6 Koppar
  Moka Espressobryggare, 6 Koppar från Bialetti .
 • Bialetti mokabryggare aluminium 1 koppars

  Bialetti mokabryggare aluminium 1 koppars
  Bialetti mokabryggare till en kopp, tillverkad i rostfri aluminium.Här är det vanliga spisplattor som gäller:) Fungerar inte med induktionshäll.
 • Bialetti Mokabryggare 1 Kopp

  Bialetti Mokabryggare 1 Kopp
  Mokabryggare, det klassiska sättet att göra kaffe på i de flesta italienska hem - mokakaffe och handsvispad mjölk som värmts i en kastrull är första frukost i Italien. En Mokabryggare är utformad för en viss mängd kaffe och finns i storlekar från 1 kopp till 18 koppar. Bialetti Mokakokare är orginalet och finns i de flesta Italienska hem i olika storlekar. Fyll bottendelen med vatten upp till ventilen på ena sidan och fyll kaffebehållaren upp till kanten med finmalet kaffe. Jämna till ytan utan att pressa ner pulvret för hårt, annars kommer inte vattnet att rinna igenom ordentligt. Skruva ihop överdelen med bottendelen så hårt det går för att förhindra läckage. När kaffet är klart hör du det bubbla ett hest "ploff, ploff, ploff" av luft som pressas genom förbindelseröret när allt vatten har gått igenom. Tillverkad i Aluminium, fungerar inte på induktionshäll.
 • Moka Kaffekokare 6 koppar Guld

  Moka Kaffekokare 6 koppar Guld
  Den världsberömda mokakokaren från Bialetti. Tillverkad i aluminium med ett ergonomiskt svart plast handtag. Rymmer 6 koppar. Ger dig ett gott och aromatiskt kaffe!
 • French Press Pressokanna 3 koppar

  French Press Pressokanna 3 koppar
  Pressokanna från italienska Bialetti. Finns i 2 storlekar, 3 koppar och 8 koppar. Perfekt present till dig själv eller en vän som älskar pressokaffe!
 • Mokabryggare Moka 1 kopp

  Mokabryggare Moka 1 kopp
 • Bialetti Kaffepress Simplicity 1 l/8 Koppar

  Bialetti Kaffepress Simplicity 1 l/8 Koppar
  Italiensk kvalitet, god funktionalitet och stilren design. Den högkvalitativa kaffepressen från Bialetti är perfekt för dig som när som helst vill skämma bort dig själv med en välsmakande kopp kaffe. Volym: 1 liter/8 koppar.  
 • Bialetti MOKA Induction Espressobryggare 3 Koppar Anthracite

  Bialetti MOKA Induction Espressobryggare 3 Koppar Anthracite
  Espressobryggaren MOKA brygger 3 koppar espresso i den snygga anthracitegråa bryggaren. Espressobryggaren är tillverkad av det italienska företaget Bialetti som funnits i mer än 80 år och står för hög kvalité och snygg italiensk design. Med espressobryggaren kan du få en fyllig äkta espresso på bara några minuter. Espressobryggaren är tillverkad i rostfritt stål och speciellt framtagen för att fungera på induktionshäll. Drick espresson som den är eller skumma lite varm mjölk till för en len cappuccino på morgonen.
 • Bialetti Bold Kaffepress 0.35 L Rostfritt Stål

  Bialetti Bold Kaffepress 0.35 L Rostfritt Stål
  Kaffepressen från Bialetti i serien Bold rymmer 0.35 liter vilket motsvarar 3 koppar kaffe. Kaffepressen är tillverkad i rostfritt stål med Bialettis logga samt en glascylinder i borsolicatglas. Italienska Bialetti har funnits i mer än 80 år och levererar hög kvalité och snygg design. Använd den eleganta och praktiska kaffepressen för att brygga ett gott kaffe att njuta av på morgonen eller på eftermiddagsfikat. Presskannan finns i flera storlekar och den kan även kompletteras med reservdelar om något skulle gå sönder.
 • Mokabryggare Brikka 2 Koppar

  Mokabryggare Brikka 2 Koppar
 • Moka Kaffekokare 9 koppar

  Moka Kaffekokare 9 koppar
  Den världsberömda mokakokaren från Bialetti. Tillverkad i aluminium med ett ergonomiskt svart plast handtag. Rymmer 9 koppar. Ger dig ett gott och aromatiskt kaffe!
 • Bialetti VENUS Espressobryggare 10 Koppar Rostfritt Stål

  Bialetti VENUS Espressobryggare 10 Koppar Rostfritt Stål
  Espressobryggaren VENUS brygger hela 10 koppar espresso i den snygga silverfärgade bryggaren. Espressobryggaren är tillverkad av det italienska företaget Bialetti som funnits i mer än 80 år och står för hög kvalité och snygg italiensk design. Med espressobryggaren kan du få en fyllig äkta espresso på bara några minuter. Espressobryggaren har värmetåliga handtag och är tillverkad i rostfritt stål och fungerar att även använda på induktion. Speciellt framtagen för de som föredrar en lenare kaffesmak. Drick espresson som den är eller skumma lite varm mjölk till för en len cappuccino på morgonen.
 • Moka Espressobryggare, 12 Koppar

  Moka Espressobryggare, 12 Koppar
  Moka Espressobryggare, 12 Koppar från Bialetti .
 • French Press Pressokanna 8 koppar

  French Press Pressokanna 8 koppar
  Pressokanna från italienska Bialetti. Finns i 2 storlekar, 3 koppar och 8 koppar. Perfekt present till dig själv eller en vän som älskar pressokaffe!
 • Bialetti Kaffepress Signatur 1 l/8 Koppar

  Bialetti Kaffepress Signatur 1 l/8 Koppar
  Enkel och funktionell kaffepress från italienska Bialetti. Den stilrena kaffepressen är med sina släta eleganta linjer trevlig att servera kaffe ur och har en hållbar insats av glas. Volym: 1 liter/8 koppar.
 • Bialetti Reservglas Kaffepress 1,5 L Klar

  Bialetti Reservglas Kaffepress 1,5 L Klar
  Italienska Bialetti har funnits i mer än 80 år och levererar hög kvalité och snygg design. Det här reservglaset är perfekt när ditt gamla gått sönder av någon anledning och du behöver ett nytt. Reservglaset är tillverkat i borsolicatglas och rymmer 1.5 liter vilket motsvarar 10 koppar kaffe. Reservdelarna till kaffekannorna från Bialetti gör att du lätt kan ersätta trasiga delar utan att behöva köpa en helt ny kanna.
 • Venus Espressobryggare Rostfritt Stål, 6 Koppar

  Venus Espressobryggare Rostfritt Stål, 6 Koppar
  Venus Espressobryggare Rostfritt Stål, 6 Koppar från Bialetti .
 • Bialetti Simplicity Kaffepress 1.0 L Klar

  Bialetti Simplicity Kaffepress 1.0 L Klar
  Kaffepressen från Bialetti i serien Simplicity rymmer 1 liter vilket motsvarar 8 koppar kaffe. Kaffepressen är tillverkad i rostfritt stål samt en glascylinder i borsolicatglas. Italienska Bialetti har funnits i mer än 80 år och levererar hög kvalité och snygg design. Presskannan har ett greppvänligt handtag som gör det lätt att servera kaffet. Använd den eleganta och praktiska kaffepressen för att brygga ett gott kaffe att njuta av på morgonen eller på eftermiddagsfikat.
 • Bialetti Mokabryggare Italy 3 Koppar

  Bialetti Mokabryggare Italy 3 Koppar
  Specialdesignad Mokabryggare från Bialetti!Viva Italia! Bialetti har äntligen skapat en Mokabryggare med en exklusiv, italiensk design. Denna limited edition-bryggare i de italienska färgerna grön och röd, är enkel att använda och utstrålar en enorm karaktär. Nu gör du klassiskt, äkta italienskt kaffe på nolltid på din egen spis. Allt som behöver göras är att fylla på vatten och kaffe, sedan är det bara att värma bryggaren på medeltemperatur - voilá! 3 koppar perfekt espresso!Specifikationer:- Färg: Grön, röd & silver.- Material: Aluminium.- Kapacitet: 3 koppar.- Induktionsspis: Nej.- Diskmaskin: Nej.
 • Moka Kaffekokare 3 koppar Rostfri

  Moka Kaffekokare 3 koppar Rostfri
  Den världsberömda mokakokaren från Bialetti. Tillverkad i aluminium med ett ergonomiskt svart plast handtag. Rymmer 3 koppar. Ger dig ett gott och aromatiskt kaffe!
 • Bialetti Venus Mokabryggare Rostfri 10 Koppar

  Bialetti Venus Mokabryggare Rostfri 10 Koppar
  Mokabryggare i rostfritt stål för alla typer av värmekälla inklusive induktionshäll.10 koppar.Höjd: 24 cm.
 • Bialetti Bold Kaffepress 1.0 L Rostfritt Stål

  Bialetti Bold Kaffepress 1.0 L Rostfritt Stål
  Kaffepressen från Bialetti i serien Bold rymmer 1 liter vilket motsvarar 8 koppar kaffe. Kaffepressen är tillverkad i rostfritt stål med Bialettis logga samt en glascylinder i borsolicatglas. Italienska Bialetti har funnits i mer än 80 år och levererar hög kvalité och snygg design. Använd den eleganta och praktiska kaffepressen för att brygga ett gott kaffe att njuta av på morgonen eller på eftermiddagsfikat. Presskannan finns i flera storlekar och den kan även kompletteras med reservdelar om något skulle gå sönder.
 • Bialetti Mokabryggare 9 Koppar

  Bialetti Mokabryggare 9 Koppar
  Mokabryggare, det klassiska sättet att göra kaffe på i de flesta italienska hem - mokakaffe och handsvispad mjölk som värmts i en kastrull, är första frukost i Italien.En Mokabryggare är utformad för en viss mängd kaffe och finns i storlekar från 1 kopp till 18 koppar. Bialetti Mokakokare är orginalet och finns i de flesta italienska hem i olika storlekar. Fyll bottendelen med vatten upp till ventilen på ena sidan och fyll kaffebehållaren upp till kanten med finmalet kaffe. Jämna till ytan utan att pressa ner pulvret för hårt, annars kommer inte vattnet att rinna igenom ordentligt. Skruva ihop överdelen med bottendelen så hårt det går för att förhindra läckage. När kaffet är klart hör du det bubbla ett hest "ploff, ploff, ploff" av luft som pressas genom förbindelseröret när allt vatten har gått igenom. Tillverkad i aluminium, fungerar inte på induktionshäll.
 • Bialetti Bold Kaffepress 1,5 L Rostfritt Stål

  Bialetti Bold Kaffepress 1,5 L Rostfritt Stål
  Kaffepressen från Bialetti i serien Bold rymmer 1.5 liter vilket motsvarar 10 koppar kaffe. Kaffepressen är tillverkad i rostfritt stål med Bialettis logga samt en glascylinder i borsolicatglas. Italienska Bialetti har funnits i mer än 80 år och levererar hög kvalité och snygg design. Använd den eleganta och praktiska kaffepressen för att brygga ett gott kaffe att njuta av på morgonen eller på eftermiddagsfikat. Presskannan finns i flera storlekar och den kan även kompletteras med reservdelar om något skulle gå sönder.
 • Moka Espressobryggare, 9 Koppar

  Moka Espressobryggare, 9 Koppar
  Moka Espressobryggare, 9 Koppar från Bialetti .
 • Glas till Presskanna 1L

  Glas till Presskanna 1L
 • Bialetti French-press Smart Kaffepress 1 L Svart

  Bialetti French-press Smart Kaffepress 1 L Svart
  Kaffepressen från Bialetti i serien Smart rymmer 1 liter vilket motsvarar 8 koppar kaffe. Italienska Bialetti har funnits i mer än 80 år och levererar hög kvalité och snygg design. Denna bryggare pressar kaffet på det klassiska franska sättet.
 • Mokabryggare Tricolore Express 3 Koppar

  Mokabryggare Tricolore Express 3 Koppar
 • Mokabryggare Guld 6 Koppar

  Mokabryggare Guld 6 Koppar
 • Venus Kaffekokare för induktion 4 koppar

  Venus Kaffekokare för induktion 4 koppar
  Den världsberömda mokakokaren från Bialetti. Kaffebryggaren passar alla spishällar, även induktion. Rymmer 4 koppar. Ger dig ett gott och aromatiskt kaffe!
 • Sil Extra till Venus Kaffebryggare 4 Koppar

  Sil Extra till Venus Kaffebryggare 4 Koppar
 • Bialetti Reservglas Kaffepress 0.35 L Klar

  Bialetti Reservglas Kaffepress 0.35 L Klar
  Italienska Bialetti har funnits i mer än 80 år och levererar hög kvalité och snygg design. Det här reservglaset är perfekt när ditt gamla gått sönder av någon anledning och du behöver ett nytt. Reservglaset är tillverkat i borsolicatglas och rymmer 0.35 liter vilket motsvarar 3 koppar kaffe. Reservdelarna till kaffekannorna från Bialetti gör att du lätt kan ersätta trasiga delar utan att behöva köpa en helt ny kanna.
ileadileadilead