Senseo Switch 3-in-1 kaffebryggare

Det finns många olika köksapparater och därför är det välkommet med kombinerade prylar som kan göra mer än bara en sak. Senseo Switch kan fungera som antingen kaffebryggare eller kapselmaskin.

Tillverkare bakom modellen Senseo Switch 3-in-1 är Philips och de har även lanserat egna kaffepads. En återförsäljare som säljer den i Sverige är Proshop.

Switcha mellan kapselkaffe och kaffebryggare

Ibland kanske det bara är du som ska dricka kaffe och då är det busenkelt att köra ner en kaffepad, trycka på knappen och få en cremalager-toppad kopp med 200 ml klassiskt kaffe. Är ni flera som ska dricka kaffe kan du switcha över till funktionen för kaffebryggning.

Senseo Switch 3 in 1 inkluderar en termoskanna som rymmer kaffe för 7 personer. Vattentanken fyller du med 1 liter och välj ditt favoritkaffe av malda bönor. 8,5 minut senare är kaffet färdigbryggt och du kan ta med dig kannan för servering.

Senseo Switch 3-in-1

  • Philips Senseo Switch 3-in-1 BASE+ HD6594/60 - Black

    Philips Senseo Switch 3-in-1 BASE+ HD6594/60 - Black
    Kaffemaskin, filterkaffe och kaffepads, 1450 watt, 1 liter, 1-7 koppar, CremaPlus, Intensity select, svart En kanna att dela eller en kopp åt dig själv. Med SENSEO® Switch 3-in-1 är det lätt att brygga kaffe för alla tillfällen. Med Senseo Switch 3-in-1 kan du både njuta av en god kopp kaffe med ett sammetslent skumlager eller brygga en kanna bryggkaffe att dela. Det går snabbt och enkelt att byta bryggmetod. Med Base+ kan du även justera styrkan på ditt kaffe om du föredrar ett starkare kaffe.

Vad är tredje funktionen i 3-in-1?

Du kanske undrar varför den heter Switch 3-in-1 när vi bara nämnt två funktioner? Philips tycker att koppbryggningen med kapslar räknas som två, för man kan välja på 120 ml eller 200 ml pods.

I produktserien Senseo ingår även modellerna Original och Original Eco. Eco-modellen är tillverkad av återvunnen plast och har en optimerad energiförbrukning som drar 25% mindre i ström än föregångaren.