Senseo Switch 3-in-1 kaffebryggare

Det finns otroligt många olika typer av köksapparater man kan ha och därför är det välkommet med kombinerade prylar som kan göra mer än en sak. Senseo Switch kan fungera som antingen kaffebryggare eller kapselmaskin. Tillverkare bakom modellen Senseo Switch 3-in-1 är Philips och de har även lanserat egna kaffepads.

Switcha mellan kapselkaffe och kaffebryggare

Ibland kanske det bara är du som ska dricka kaffe och då är det busenkelt att köra ner en kaffepad, trycka på knappen och få en cremalager-toppad kopp med 200 ml klassiskt kaffe. Är ni flera som ska dricka kaffe kan du switcha över till funktionen för kaffebryggning.

Senseo Switch 3 in 1 inkluderar en termoskanna som rymmer kaffe för 7 personer. Vattentanken fyller du med 1 liter och välj ditt favoritkaffe av malda bönor. 8,5 minut senare är kaffet färdigbryggt och du kan ta med dig kannan för servering.

Senseo Switch 3-in-1

Vad är tredje funktionen i 3-in-1?

Du kanske undrar varför den heter Switch 3-in-1 när vi bara nämnt två funktioner? Philips tycker att koppbryggningen med kapslar räknas som två, för man kan välja på 120 ml eller 200 ml pods.

I produktserien Senseo ingår även modellerna Original och Original Eco. Eco-modellen är tillverkad av återvunnen plast och har en optimerad energiförbrukning som drar 25% mindre i ström än föregångaren. Alla de här tre modellerna finns att köpa online hos MediaMarkt

Philips reklamfilm för Senseo Switch 3-i-1