Kaffekoppar med fat

Det finns flera anledningar till att man vill ha en kaffekopp med fat. De är bra för att undvika ringar på bordet eller för att lägga ifrån sig kaffesked på. Hos butikerna kan man hitta set med kaffekopp och fat men ibland säljs kopparna och faten separat. Det går att kombinera olika serier men absolut finast blir det såklart med matchande kopp och kaffefat.

8 förslag på kaffekopp med fat

 • Spode Blue Italian Kaffekopp & Fat 9 cl

  Spode Blue Italian Kaffekopp & Fat 9 cl
  En vacker espressokopp i den traditionella serien Blue Italian.Redan 1816 introducerade det Brittiska företaget Spode denna vackra porlinsserien i klassiskt blått och vitt. Med inspiration hämtat från den pittoreska Italienska landsbygden inramat med 1700-tals Imari Oriental mönster. Blue Italian porslinsserie har kommit att bli en av världens mest kända. En vacker serie med många delar.DiskmaskinsäkerMikrovågsugnUgnssäker upp till +170 C°Fryssäker 
 • Villeroy & Boch - Manoir Kaffekopp 20 cl

  Villeroy & Boch - Manoir Kaffekopp 20 cl
  Denna kaffekopp är ett måste för varje fikastund. Kanten böjer sig elegant utåt för en mer bekväm användning. Tidlös elegans med en stilren formgivning. Manoir har försiktiga men samtidigt spännande former tillsammans med små detaljer. Varje måltid känns som en storartad bjudning med denna vackra serie. Kombineras fint inom serien, men även med Villeroy & Bochs övriga mönster.  Fat finns att köpa till separat. 
 • Rörstrand - Ostindia Kaffekopp låg 16 cl

  Rörstrand - Ostindia Kaffekopp låg 16 cl
  Kaffekopp som rymmer 16 cl. Kan användas både med eller utan kaffekoppsfat 13 cm. Fatet säljs separat.
 • Iittala - Teema Kaffekopp 22 cl Vit

  Iittala - Teema Kaffekopp 22 cl Vit
  Liten kaffekopp med handtag från servisen Teema. Matchande fat finns.Iittalas klassiska serie Teema är känd för sina varierande färgställningar och oändliga kombinationsmöjligheter. Serien är formgiven av en av Iittalas mest ikoniska formgivare, Kaj Franck, och är en kollektion som består av funktionella produkter med ett tidlöst formspråk. Franck skapade Teema år 1952, som ett alternativ till de utsmyckade serviserna som var modernt under den tidseran, genom att designa en minimalistisk serie. Duka stilrent med en och samma färg eller blanda färgerna för ett mer lekfullt uttryck!
 • Rörstrand - Mon Amie Kaffekopp 14 cl

  Rörstrand - Mon Amie Kaffekopp 14 cl
  Inför sommaren 2019 lanserar Rörstrand två nyheter ur serien Mon Amie. De nya delarna är reproduktioner från 1950-talets ursprungliga design och består av en liten kaffekopp på fat och ett rektangulärt serveringsfat. Komplettera gärna med Mon Amie Fat 13 cm.En regnig midsommarafton i slutet av 1940-talet satt formgivaren Marianne Westman och avbildade en vit blomma, en skvattram. Skissen blev, efter avslutad examen på Konstfack, rivstarten på en osannolik designkarriär. Vid lanseringen 1952 hade servisen döpts till Mon Amie och blommorna fått sin koboltblåa färg. Som en hyllning på Marianne Westmans 80-årsdag 2008, relanserades servisen med uppdaterade former. Mon Amie är paradexemplet på vad vi själva brukar kalla en Rörstrandklassiker.
 • Rosendahl Grand Cru kaffekopp med fat 4 st.

  Rosendahl Grand Cru kaffekopp med fat 4 st.
  Servera en välsmakande kopp kaffe eller te i dessa fina koppar med ingående fat. Kopparna och faten från Grand Cru serien från Rosendahl är tillverkade av vit porslin. Detta ger ett stilrent utseende som passar varje dukning. Kopparna kan användas till vardags såväl som till speciella tillfällen och de levereras dessutom i ett paket á 4 st.
 • Loveramics Egg Flat White kaffekopp 150 ml., 6 st. Isblå

  Loveramics Egg Flat White kaffekopp 150 ml., 6 st. Isblå
  Klassiken Flat White är en favorit hos många kaffedrickare och den ska därför naturligtvis ha sin egen kopp. Den här koppen från Loveramics tidlös Egg-kollektion är framställd av porslin som bränns vid 1300°C för att bli starkt, färgrikt och blankt. Koppen har en bred öppning som ger plats för vacker latteart och fås i nio olika färger som kan matchas med Egg-kollektionen cappuccino-fat. Det är 14,5 cm. tefat som passar den här koppen. OBS medföljer inte.
 • Loveramics Egg Flat White kaffekopp 150 ml., 6 st. Rosa

  Loveramics Egg Flat White kaffekopp 150 ml., 6 st. Rosa
  Klassiken Flat White är en favorit hos många kaffedrickare och den ska därför naturligtvis ha sin egen kopp. Den här koppen från Loveramics tidlös Egg-kollektion är framställd av porslin som bränns vid 1300°C för att bli starkt, färgrikt och blankt. Koppen har en bred öppning som ger plats för vacker latteart och fås i nio olika färger som kan matchas med Egg-kollektionen cappuccino-fat. Det är 14,5 cm. tefat som passar den här koppen. OBS medföljer inte.

Om du redan har fina kaffekoppar men skulle vilja komplettera med fat så kanske du hittar några som passar här nedanför.

Komplettera med fat till kaffekopp

 • Villeroy & Boch Mariefleur Gris Basic Fat Till Kaffekopp 16 Cm - Kaffefat & Tefat Porslin Vit

  Villeroy & Boch Mariefleur Gris Basic Fat Till Kaffekopp 16 Cm - Kaffefat & Tefat Porslin Vit
  Det här är ett elegant fat till kaffekopp i diskreta färger i blått och grått med blomdekor. Det tillhör serien Mariefleur Gris som har tagits fram av Villeroy & Boch. Fatet är tillverkat i premiumporslin och tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffefat & Tefat och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Mariefleur Basic Fat Till Kaffekopp 16 Cm - Kaffefat & Tefat Porslin Vit

  Villeroy & Boch Mariefleur Basic Fat Till Kaffekopp 16 Cm - Kaffefat & Tefat Porslin Vit
  Det här vackra fatet till kaffekopp tillhör Villeroy & Bochs serie Mariefleur Basic, som kännetecknas av sitt mönster som föreställer vårblommor i härliga färger. Inspirationen kommer från Monets trädgård i Giverny. Det är tillverkat i premiumporslin och tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffefat & Tefat och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Villeroy & Boch Newmoon Fat Till Kaffekopp - Kaffefat & Tefat Porslin Vit

  Villeroy & Boch Newmoon Fat Till Kaffekopp - Kaffefat & Tefat Porslin Vit
  Det här kaffefatet tillhör serien NewMoon från Villeroy & Boch. Precis som namnet antyder har porslinet inspirerats av månen, och resultatet blir en vacker serie som passar till både vardags och speciella tillfällen.Egenskaper: Tål diskmaskin Tål mikrovågsugn Tillverkad av premiumporslin Shoppa Kaffefat & Tefat och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Wik & Walsøe Julemorgen fat till 30 cl mugg vit

  Wik & Walsøe Julemorgen fat till 30 cl mugg vit
  Wik & Walsøe Julemorgen fat till 30 cl mugg vit
 • Villeroy & Boch Old Luxembourg Brindille fat till kaffekopp 14 cm

  Villeroy & Boch Old Luxembourg Brindille fat till kaffekopp 14 cm
  Villeroy & Boch Old Luxembourg Brindille fat till kaffekopp 14 cm
 • Magnor Tokyo Origami fat till kopp Ø15 cm Blå

  Magnor Tokyo Origami fat till kopp Ø15 cm Blå
  Magnor Tokyo Origami fat till kopp Ø15 cm Blå