Kaffekoppar med fat

Det finns flera anledningar till att man vill ha en kaffekopp med fat. De är bra för att undvika ringar på bordet eller för att lägga ifrån sig kaffesked på. Hos butikerna kan man hitta set med kaffekopp och fat men ibland säljs kopparna och faten separat. Det går att kombinera olika serier men absolut finast blir det såklart med matchande kopp och kaffefat.

8 förslag på kaffekopp med fat

 • Kaffekopp med fat - Vit/Prickig

  Kaffekopp med fat - Vit/Prickig
 • Exxent - Victoria Kaffekopp 17 cl

  Exxent - Victoria Kaffekopp 17 cl
  Kaffekoppen rymmer 17 cl och är tillverkad i benporslin. Ingår i serien Victoria som är en klassisk och stilren servis. Passar såväl till vardag som fest och är lätt att kombinera med andra serviser. Alla delar tål både diskmaskin, mikrovågsugn och ugn.Komplettera kaffekoppen med kaffefat i samma serie.
 • Kaffekopp med fat - Grå

  Kaffekopp med fat - Grå
 • Villeroy & Boch - Manoir Kaffekopp 20 cl

  Villeroy & Boch - Manoir Kaffekopp 20 cl
  Denna kaffekopp är ett måste för varje fikastund. Kanten böjer sig elegant utåt för en mer bekväm användning. Tidlös elegans med en stilren formgivning. Manoir har försiktiga men samtidigt spännande former tillsammans med små detaljer. Varje måltid känns som en storartad bjudning med denna vackra serie. Kombineras fint inom serien, men även med Villeroy & Bochs övriga mönster.  Fat finns att köpa till separat. 
 • Spode Blue Italian Kaffekopp & Fat 9 cl

  Spode Blue Italian Kaffekopp & Fat 9 cl
  En vacker espressokopp i den traditionella serien Blue Italian.Redan 1816 introducerade det Brittiska företaget Spode denna vackra porlinsserien i klassiskt blått och vitt. Med inspiration hämtat från den pittoreska Italienska landsbygden inramat med 1700-tals Imari Oriental mönster. Blue Italian porslinsserie har kommit att bli en av världens mest kända. En vacker serie med många delar.DiskmaskinsäkerMikrovågsugnUgnssäker upp till +170 C°Fryssäker 
 • Rörstrand Swedish Grace Snö Kaffekopp 16 cl

  Rörstrand Swedish Grace Snö Kaffekopp 16 cl
  En vit kaffekopp från Rörstrand. Porslinsserien Swedish Grace är ett stilfullt porslin med rötter ända tillbaka till Sverige på 30-talet. Koppen rymmer upp till 16 cl. Kan diskas i diskmaskin samt användas i mikrovågsugn.OBS! Fatet köps separat här!
 • Rörstrand - Ostindia Kaffekopp låg 16 cl

  Rörstrand - Ostindia Kaffekopp låg 16 cl
  Kaffekopp som rymmer 16 cl. Kan användas både med eller utan kaffekoppsfat 13 cm. Fatet säljs separat.
 • Loveramics Egg Flat White kaffekopp 150 ml., 6 st., Taupe

  Loveramics Egg Flat White kaffekopp 150 ml., 6 st., Taupe
  Klassiken Flat White är en favorit hos många kaffedrickare och den ska därför naturligtvis ha sin egen kopp. Den här koppen från Loveramics tidlös Egg-kollektion är framställd av porslin som bränns vid 1300°C för att bli starkt, färgrikt och blankt. Koppen har en bred öppning som ger plats för vacker latteart och fås i nio olika färger som kan matchas med Egg-kollektionen cappuccino-fat. Det är 14,5 cm. tefat som passar den här koppen. OBS medföljer inte.

Om du redan har fina kaffekoppar men skulle vilja komplettera med fat så kanske du hittar några som passar här nedanför.

Komplettera med fat till kaffekopp

 • Arctica fat till kaffekopp 13,5 cm

  Arctica fat till kaffekopp 13,5 cm
 • Tuokio Fat 17 cm till kaffekopp kobolt

  Tuokio Fat 17 cm till kaffekopp kobolt
 • 24h Fat till kaffekopp 17 cm vit

  24h Fat till kaffekopp 17 cm vit
 • Villeroy & Boch Mariefleur Gris Basic Fat Till Kaffekopp 16 Cm - Kaffefat & Tefat Porslin Vit

  Villeroy & Boch Mariefleur Gris Basic Fat Till Kaffekopp 16 Cm - Kaffefat & Tefat Porslin Vit
  Det här är ett elegant fat till kaffekopp i diskreta färger i blått och grått med blomdekor. Det tillhör serien Mariefleur Gris som har tagits fram av Villeroy & Boch. Fatet är tillverkat i premiumporslin och tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Shoppa Kaffefat & Tefat och mer Tallrikar hos Royal Design.
 • Terres de rêves Fat till kaffekopp Smokey Blue

  Terres de rêves Fat till kaffekopp Smokey Blue
 • Terres de rêves Fat till kaffekopp Mörkblå

  Terres de rêves Fat till kaffekopp Mörkblå
 • Terres de rêves Fat till Kaffekopp Rost

  Terres de rêves Fat till Kaffekopp Rost
 • Villeroy & Boch Newmoon Fat Till Kaffekopp - Kaffefat & Tefat Porslin Vit

  Villeroy & Boch Newmoon Fat Till Kaffekopp - Kaffefat & Tefat Porslin Vit
  Det här kaffefatet tillhör serien NewMoon från Villeroy & Boch. Precis som namnet antyder har porslinet inspirerats av månen, och resultatet blir en vacker serie som passar till både vardags och speciella tillfällen.Egenskaper: Tål diskmaskin Tål mikrovågsugn Tillverkad av premiumporslin Shoppa Kaffefat & Tefat och mer Tallrikar hos Royal Design.