Stora kaffebryggare till restaurang & kontor

På restauranger och kontor ställs det speciella krav på kaffebryggare på grund av flera anledningar. Det primära är att antalet som ska dricka kaffe är så mycket större än i ett hushåll. Därtill kommer krav på snabbhet, kontinuitet och hållbarheten för att kunna leverera gott kaffe dag ut och dag in.

Det finns några tillverkare som specialiserat sig på att göra den här typen av kaffebryggare för restaurang- och kontorsmiljöer. Vi har sökt fram vilka som har återförsäljare online där man kan handla direkt och inte behöva ta kontakt med någon säljare.

Crem (f.d. Coffee Queen)

 • COFFEE QUEEN ORIGINAL Kaffebryggare Tower

  COFFEE QUEEN ORIGINAL Kaffebryggare Tower
  Perfekt kaffebryggare att ha på det lite större kontoret!Är en snabb och smidig urnbryggare med tevattenuttag. Med sin höga kapacitet och enkla hantering fungerar kaffeserveringen smidigt även vid riktigt stora tillställningar. Bryggning sker direkt i 5-liters serveringsstationer (termosar) som har en unik temperaturhållning. Temperaturen sjunker endast ca 1 grad per timme. Serveringsstationerna är utrustade med praktisk tappkran, nivårör och integrerade bärhandtag för enkel hantering. Lyft serveringsstationen från bryggaren och placera den där du vill att kaffet ska serveras. Enkelt och smidigt. Tack vare att ingen extern värme tillförs bevaras kaffet välsmakande och aromrikt.Tower har automatisk vattenpåfyllningDigital displayHel- och halvbryggsfunktion samt signal när bryggningen är klarTvå serveringsstationer ingår
 • COFFEE QUEEN ORIGINAL Kaffebryggare Single Tower

  COFFEE QUEEN ORIGINAL Kaffebryggare Single Tower
  Perfekt kaffebryggare att ha på det lilla kontoret!Är en snabb och smidig urnbryggare med tevattenuttag. Med sin höga kapacitet och enkla hantering fungerar kaffeserveringen smidigt även vid riktigt stora tillställningar. Bryggning sker direkt i 5-liters serveringsstationer (termosar) som har en unik temperaturhållning. Temperaturen sjunker endast ca 1 grad per timme. Serveringsstationerna är utrustade med praktisk tappkran, nivårör och integrerade bärhandtag för enkel hantering. Lyft serveringsstationen från bryggaren och placera den där du vill att kaffet ska serveras. Enkelt och smidigt. Tack vare att ingen extern värme tillförs bevaras kaffet välsmakande och aromrikt.Tower har automatisk vattenpåfyllningDigital displayHel- och halvbryggsfunktion samt signal när bryggningen är klarEn serveringsstation medföljer till Single Tower.
 • Kaffebryggare Crem Mega Gold M

  Kaffebryggare Crem Mega Gold M
  Stor kaffebryggare med serveringsstation istället för vanlig glaskanna. Serveringsstationen kan enkelt bäras med och ställas fram för servering. Med tappkran. Crem hette tidigare Coffee Queen. - Bryg
 • Kaffebryggare Crem M-2

  Kaffebryggare Crem M-2
  Den perfekta bryggaren till kontoret, caféet eller restaurangen. När den första kannan är klar kan den placeras på värmeplattan ovanpå bryggaren, och sedan kan man omedelbart brygga kanna nummer två.
 • CREM Coffee Queen M-2, 1.8L ThermoKinetic

  CREM Coffee Queen M-2, 1.8L ThermoKinetic
 • CREM Coffee Queen DA-4, 2x1.8L ThermoKinetic

  CREM Coffee Queen DA-4, 2x1.8L ThermoKinetic
 • CREM Coffee Queen A-2, 1.8L ThermoKinetic

  CREM Coffee Queen A-2, 1.8L ThermoKinetic
 • CREM Coffee Queen M-1, 1.8L ThermoKinetic

  CREM Coffee Queen M-1, 1.8L ThermoKinetic
 • CREM Coffee Queen Mega Gold M, 2.5L ThermoKinetic

  CREM Coffee Queen Mega Gold M, 2.5L ThermoKinetic
 • CREM Coffee Queen Mega Gold A, 2x2.5L ThermoKinetic

  CREM Coffee Queen Mega Gold A, 2x2.5L ThermoKinetic
 • CREM Coffee Queen Termos A, 2x2.2L ThermoKinetic

  CREM Coffee Queen Termos A, 2x2.2L ThermoKinetic
 • CREM Coffee Queen Termos A, 2.2L ThermoKinetic

  CREM Coffee Queen Termos A, 2.2L ThermoKinetic
 • CREM Coffee Queen Mega Gold A, 2.5L ThermoKinetic

  CREM Coffee Queen Mega Gold A, 2.5L ThermoKinetic
 • CREM Coffee Queen Termos M, 2.2L ThermoKinetic

  CREM Coffee Queen Termos M, 2.2L ThermoKinetic

Service och underhåll

Den lilla arbetsplatsen kanske kan fördela ut service- och underhållsarbetet på sina anställda. De större företagen skriver oftast serviceavtal med leverantören som då med jämna mellanrum kommer ut och gör service.

Ett driftstopp på en kaffemaskin kan bokstavligt talat vara förödande då många här i Sverige är starkt kaffeberoende för att fungera bra på jobbet.