Färgglada kaffekoppar

Färgglada kaffekoppar skapar en härlig stämning vid fikastunden. Kaffekoppar med färgglatt motiv, som de från Villeroy & Boch, pryds av vårtecken som snödroppen.

Andra märken som Arabia erbjuder charmiga Muminmotiv, medan Lyngby Porcelæn satsar på modern, färgglad design. Oavsett val av design, bidrar dessa koppar till en mer levande och glädjefylld fikastund.

Kaffekoppar med färgglatt motiv

 • Arabia - Paratiisi Kaffekopp 24 cl

  Arabia - Paratiisi Kaffekopp 24 cl
  Njut av ditt kaffe i denna färgglada kopp från Arabia. Skön att dricka ut och bekväm att hålla i med sitt lilla öra. Paratiisi betyder paradis på finska och det är namnet på denna vackra klassiska porslinsserie från Arabia. Färgglada mönster som föreställer frukter och blommor, designade av finländske formgivaren och keramiken Birger Kaipiainen 1969, lyser upp ditt middagsbord när du dukar med detta porslin.
 • Villeroy & Boch Mariefleur Gris Basic Kopp 35 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit

  Villeroy & Boch Mariefleur Gris Basic Kopp 35 Cl - Kaffekoppar Porslin Vit
  Villeroy & Boch presenterar Mariefleur kollektionen. Mönstret är inspirerat av Monets trädgårdar i Givenchy. Det färgglada kombinationen mellan änggräser och akvarellblommor i levande nyanser av lila och gult gör denna serie till något extra. Tillverkad av premiumporslin som är både mikro- och diskmaskinssäkert. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Iittala Taika Sato Kaffekopp 20 Cl - Kaffekoppar Porslin Multi

  Iittala Taika Sato Kaffekopp 20 Cl - Kaffekoppar Porslin Multi
  Kaffekopp från Iittala med en unik stil med ett färgglatt, detaljerat frukt- och grönsaksmotiv som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den är tillverkad av slitstarkt vitroporslin perfekt både till vardags och finare tillfällen. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Formgivning av Klaus Haapaniemi. Om kaffekoppen från Iittala- Färgglatt, detaljerat frukt- och grönsaksmotiv.- Från serien Taika Sato.- Tillverkad av porslin. Skötselråd för kaffekoppen- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.
 • Iittala Taika Sato Kopp 30 Cl - Kaffekoppar Porslin Multi

  Iittala Taika Sato Kopp 30 Cl - Kaffekoppar Porslin Multi
  Kopp från Iittala med en unik stil med ett färgglatt, detaljerat frukt- och grönsaksmotiv som omedelbart drar till sig uppmärksamheten. Den är tillverkad av slitstarkt vitroporslin perfekt både till vardags och finare tillfällen. En perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om. Formgivning av Klaus Haapaniemi. Om koppen från Iittala- Färgglatt, detaljerat frukt- och grönsaksmotiv.- Från serien Taika Sato.- Tillverkad av porslin. Skötselråd för koppen- Ugn-, micro-, frys- och diskmaskinssäker. Shoppa Kaffekoppar och mer Muggar & Koppar hos Royal Design.